BiH - Kipar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#901 Re: BiH - Kipar

Post by hrasno38 »

Dr. Kuca wrote:Slazem se da je rezultat bitan, ali sinoc ga ne bi zabili da nam nepoklonise zicer.
U sportu se jednostavno racuna na greske protivnika kao nesto sto se ocekuje i sto bi se moglo iskoristiti. To ti je isto kao da se pobijes na ulici i spucas protivnika jer je sekundu bio neoprezan a onda kukas sto si ga spuco jer kao bio je neoprezan. Vecina vas ovdje podcjenjuje i ovu pobjedu i nase igrace ali bilo bi dobro da malo pogledate rezultate kvalifikacionih utakmica pa onda dajite nekakve realne sudove.
Izrael koji je nas pod Susicem podero ko male majmune jedva dobi Lihtenstajn sa 2:1, Wales koji svidjelo se to nama ili ne u svijetu fudbala bolje kotira od nas i na kraju krajeva bilji je od nas jer nas je ostavio u proslim kvalifikacijama odigra kuci nerjeseno protiv Gruzije.
Velika Spanija dobi "samo" sa 2:0 Albaniju a Svica na jadevite jade 2:1 Andoru.
Skotska i Litva odigrase 1:1 itd itd......danas vise nije nikoga lako dobiti i ako ima reprezentacija koje je lako dobiti mogu se izbrojati na prste jedne ruke. Najveca greska je ta sto mi sebe ubrajamo u fudbasku evropsku kremu na osnovu toga sto imamo dva vanserijska igraca i stavljamo nasu reprezentaciju pored onih sto imaju 20 vanserijskih igraca. Mi u 25 godina imamo jedan jedini nastup na velikim takmicenjima i vise bi mogli pripadati donjem nego gornjem razredu. Uporedjujemo se sa Belgijom koja je po listi koju priznaje cijeli svijet i koja nije postavljena onako zauzima drugo mjesto a mi 23.
Danas apsolutno svi igraju i svako svakoga moze dobiti u 95% slucajeva. Tako da se ovoj pobjedi nikako aposlutno nikako ne treba gledati u zube jer je prije svega ostvarena apsolutnom dominacijom na terenu a ne kao sto ti napisa greskom. Greska je napravljena zahvaljujuci pritisku Djurica a ne zato sto se igrac Kipra okliznuo.
Dr. Kuca

#902 Re: BiH - Kipar

Post by Dr. Kuca »

Nije realno da nas belgije dobije sa pola snage bez 5 igraca. Glupo mi je da je selektor izgubio utakmicu u julu i da je tako prirpemio igrace za utakmicu i onda se zalio kako nije bilo agresivnosti i trke.
hrasno38

#903 Re: BiH - Kipar

Post by hrasno38 »

Dr. Kuca wrote:Nije realno da nas belgije dobije sa pola snage bez 5 igraca. Glupo mi je da je selektor izgubio utakmicu u julu i da je tako prirpemio igrace za utakmicu i onda se zalio kako nije bilo agresivnosti i trke.
Pobjeda Belgije apsolutno i bez koliko god igraca hoces na njihovom terenu nikome u fudbalskom svijetu budi siguran nije upitna...jedino se slazem da je zaista previliki rezultat i da se to moglo svesti na neki 2:0.
Dr. Kuca

#904 Re: BiH - Kipar

Post by Dr. Kuca »

Uz razliku da se nismo ni pripremali igrati sa belgijom, pa ih mozda iznenaditi.
hrasno38

#905 Re: BiH - Kipar

Post by hrasno38 »

Dr. Kuca wrote:Uz razliku da se nismo ni pripremali igrati sa belgijom, pa ih mozda iznenaditi.
I da smo se pripremali nismo sigurno na to da cemo sami sebi zabiti autogol u samom pocetku utakmice
Dr. Kuca

#906 Re: BiH - Kipar

Post by Dr. Kuca »

hrasno38 wrote:
Dr. Kuca wrote:Uz razliku da se nismo ni pripremali igrati sa belgijom, pa ih mozda iznenaditi.
I da smo se pripremali nismo sigurno na to da cemo sami sebi zabiti autogol u samom pocetku utakmice

Bezveze nesta spinujes kad je sam selektor rekao da je uracunao da ce izgubit u belgiji. Amaterski.
agent_zero

#907 Re: BiH - Kipar

Post by agent_zero »

BarbaDue

#908 Re: BiH - Kipar

Post by BarbaDue »

Gleda li iko od ovih što neumorno analiziraju svaki potez na utakmicama sinoćnju reprizu.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#909 Re: BiH - Kipar

Post by malakh »

Dr. Kuca wrote:Slazem se da je rezultat bitan, ali sinoc ga ne bi zabili da nam nepoklonise zicer.
aferim :thumbup:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#910 Re: BiH - Kipar

Post by malakh »

ne mogu grci nikoga natrpati 4-0, ali mogu svakoga pobijediti 1-0 i to su najgore ekipe za nas. pri tome imaju dosta jaku odbranu, a još će im se vratiti i fortunis. biće to jedna teška utakmica i ko povede taj će i pobijediti.
Mirza007

#911 Re: BiH - Kipar

Post by Mirza007 »

Po toj logici ni belgijanci nama ne bi dali gol da ga Spahic nije sam sebi dao.
Pregazili bi nas I ovako I onako (barem u onoj formaciji).
Slicno je bilo I protiv Kipra. Pao bi gol ovako ili onako nakon onakvog pritiska I onoliko sansi. Realan rezultat je bio 4:0, da je Dzeko bio raspolozeniji.
hrasno38

#912 Re: BiH - Kipar

Post by hrasno38 »

Mirza007 wrote:
Slicno je bilo I protiv Kipra. Pao bi gol ovako ili onako nakon onakvog pritiska I onoliko sansi. Realan rezultat je bio 4:0, da je Dzeko bio raspolozeniji.
Ja mislim da bi nas Belgija svakako dobila ali mislim da nas ne bi onako natrpala da nije bilo onog gola jer do gola bas i nisu pokazivali tu svoju nadmoc.
Mirza007

#913 Re: BiH - Kipar

Post by Mirza007 »

hrasno38 wrote:
Mirza007 wrote:
Ja mislim da bi nas Belgija svakako dobila ali mislim da nas ne bi onako natrpala da nije bilo onog gola jer do gola bas i nisu pokazivali tu svoju nadmoc.
OK, a da li bi mi dobili Kipar da nije bilo one njihove greske kod prvog gola?
Stroj-2

#914 Re: BiH - Kipar

Post by Stroj-2 »

hrasno38 wrote:
To sto je tebi sve sto ima sa plavom bojom izaziva halucinacije i sto ovdje pises stvari koje su iskljucivo za podsmjeha i sazaljenja to je jedan par carapa a drugi je sto u zadnjoj recenici tvrdis da nema veze sa pitarlukom!!!!!! Sto se tice veze Pjanic Dzeko u reprezentaciji da se pitao Pjanic Dzeko bi danas bio na nivou Muslimovica i Pjanic sve da kosta 200 miliona za reprezentaciju nije dao jos uvijek ni milion i ovo su mu sinoc bile asistencije nakon pitaj boga koliko utakmica u reprezentavinom dresu. Sta kazes otiso Edin u "neki" MC i odmah MC uze svoje dvije titule nakon 100 godina!!!! Ode u neki Wolfsubrg i uze svoju prvu titulu taj klub i uze Edin titulu najbolje strijelca i ne znam po igracima BL najboljeg igraca!!! Gdje je Pjanic to do sada uradio??? I normalno da napadac zavisi od onih koji mu daje lopte.
Pjanic je za reprezentaciju odigrao 71 utakmicu...postigao 11 golova i podjelio 21 asistenciju
Misimovic je za reprezentaciju odigrao 79 utakmicq....postigao 23 gola i podjelio 28 asistencija
Dzeko je odigrao za reprezentaciju 82 utakmice......postigao 49 golova i pazi sad ovo...podjelio 16 ASISTENCIJA

samo za primjer Vedad Ibisevic je odigrao 76 utakmica....postigao 26 golova i podjelio 4 asistencije (cisto radi usporedbe plavog oka sa dijamantom).

dakle Edin Dzeko je podjelio 5 asistencija manje od igraca kome je to posao i ti si nasao nesto da pricas o Edinu. Stani mirno kad spominjes tog igraca!!!!
Tebi sam na drugoj temi već pisao, da si nače licemjeran i to bezobrazno licemjeran, jer ti je tamo svaki ako ne svaki post, svaki drugi vezan uz spominjanje, Saraj'va i Pitara. Povedi malo računa kad pričaš o kompleksima, jer ih sam imaš. Ne vidiš svoje, samo tuđe. Ne veži klupski fudbal sa reprezentativnim.
Što se tiče Džeke, ja sam realan samo, a to izgleda većini smeta, jer ukazujem samo na stvari, da je on postigo sve te golove protiv malih i srednjih reprezentacija, i to što se generalno, a 90% lopti se njemu upućuje i upućivalo pogotovo dok je igro Miske, a u većim utakmicama se i ne vidi specijalno, pogotovo odlučujućim, 'sem francuske i belgije prije par godina. Drugi odrade 99 % posla, on je samo gurne u mrežu, Džeko heroj. Nema realnosti ni sekunde ni kritičnosti koja je tabu tema što se njega tiče.
Šta ćemo sa svijetskim prvenstvom, kolko je tu golova postigao ? Nije da nije imo prilika i zicera. Što nisi pokazao statistiku koliko je zicera fulio u toku jedne tekme, lako je nabrojati golove !?
Pjanić je kasnije došo u reprezentaciju, prije 4,5 godina, ne znam tačno, a i ta dva se igrača NE MOGU al nikako porediti, zbog pozicija koje igraju. Da njegov potez nije odlučio snoć, kolko god loš bio Pjanke, onaj ne bi ko što rekoh do slijedećih kvalifikacija zabio. To niko ne vidi, al se sve njemu pripisuje.
Nabrajaš koliko je osvojio, jest al nacionalna takmičenja, briljirao u Wolfsburgu a u City-u gdje je većinu proveo na klupi i ulazio s klupe kao rezerva upravo zato što mu je trebalo puno šasni da postigne go i što ga je na kraju odvelo u jednu Romu. Al đeš ti to bošnji obajsnit.
Vedo je služio Džeki više kao pomoć u napadu, njegova bukvalno lijeva noga, popunjavao nedostatke. I to je razlog što je on postigao manje golova. Al jbga, kako god okreneš, ipak nas je taj neki Vedo i odveo na svijetsko :wink:
Fudo387

#915 Re: BiH - Kipar

Post by Fudo387 »

Stroj-2 wrote:Nabrajaš koliko je osvojio, jest al nacionalna takmičenja, briljirao u Wolfsburgu a u City-u gdje je većinu proveo na klupi i ulazio s klupe kao rezerva upravo zato što mu je trebalo puno šasni da postigne go i što ga je na kraju odvelo u jednu Romu. Al đeš ti to bošnji obajsnit.
City je posebna prica, on tamo nije bio na klupi jer je los. Konkurencija su Aguero, Tevez, Baloteli...itd.
Treneru je od same igre veci prioritet bio opravdati te abnormalne milionske transfere i rotirati napadace. No kako god, Edin je tamo legenda.
On je digao ovu reprezentaciju iz devedesetosmog sesira na nivo evropske kreme, sa njegovim odlaskom vracamo se opet u prirodni habitat.
Fudbalsku septicku jamu.
Grean

#916 Re: BiH - Kipar

Post by Grean »

Utakmicu s Belgijom u Briselu, u kojoj je naš tim doživio težak šamar, Zvjezdan je gledao na televiziji.

– Djelovalo je loše i nepovezano. Bojim se da se neke stvari tu još ne mijenjaju. Možda se od ove ekipe očekuje ono što ona, jednostavno, ne može napraviti. Belgija je sila, ali meni je zasmetao način na koji smo izgubili, jer je ono bio, zaista, veoma loš nastup. No, poraz u Belgiji ne treba shvatiti tragično. Mislim da BiH ponovo može zaigrati na Svjetskom prvenstvu – rekao je Misimović.
Mirza007

#917 Re: BiH - Kipar

Post by Mirza007 »

Stroj-2 wrote:
hrasno38 wrote:
To sto je tebi sve sto ima sa plavom bojom izaziva halucinacije i sto ovdje pises stvari koje su iskljucivo za podsmjeha i sazaljenja to je jedan par carapa a drugi je sto u zadnjoj recenici tvrdis da nema veze sa pitarlukom!!!!!! Sto se tice veze Pjanic Dzeko u reprezentaciji da se pitao Pjanic Dzeko bi danas bio na nivou Muslimovica i Pjanic sve da kosta 200 miliona za reprezentaciju nije dao jos uvijek ni milion i ovo su mu sinoc bile asistencije nakon pitaj boga koliko utakmica u reprezentavinom dresu. Sta kazes otiso Edin u "neki" MC i odmah MC uze svoje dvije titule nakon 100 godina!!!! Ode u neki Wolfsubrg i uze svoju prvu titulu taj klub i uze Edin titulu najbolje strijelca i ne znam po igracima BL najboljeg igraca!!! Gdje je Pjanic to do sada uradio??? I normalno da napadac zavisi od onih koji mu daje lopte.
Pjanic je za reprezentaciju odigrao 71 utakmicu...postigao 11 golova i podjelio 21 asistenciju
Misimovic je za reprezentaciju odigrao 79 utakmicq....postigao 23 gola i podjelio 28 asistencija
Dzeko je odigrao za reprezentaciju 82 utakmice......postigao 49 golova i pazi sad ovo...podjelio 16 ASISTENCIJA

samo za primjer Vedad Ibisevic je odigrao 76 utakmica....postigao 26 golova i podjelio 4 asistencije (cisto radi usporedbe plavog oka sa dijamantom).

dakle Edin Dzeko je podjelio 5 asistencija manje od igraca kome je to posao i ti si nasao nesto da pricas o Edinu. Stani mirno kad spominjes tog igraca!!!!
Tebi sam na drugoj temi već pisao, da si nače licemjeran i to bezobrazno licemjeran, jer ti je tamo svaki ako ne svaki post, svaki drugi vezan uz spominjanje, Saraj'va i Pitara. Povedi malo računa kad pričaš o kompleksima, jer ih sam imaš. Ne vidiš svoje, samo tuđe. Ne veži klupski fudbal sa reprezentativnim.
Što se tiče Džeke, ja sam realan samo, a to izgleda većini smeta, jer ukazujem samo na stvari, da je on postigo sve te golove protiv malih i srednjih reprezentacija, i to što se generalno, a 90% lopti se njemu upućuje i upućivalo pogotovo dok je igro Miske, a u većim utakmicama se i ne vidi specijalno, pogotovo odlučujućim, 'sem francuske i belgije prije par godina. Drugi odrade 99 % posla, on je samo gurne u mrežu, Džeko heroj. Nema realnosti ni sekunde ni kritičnosti koja je tabu tema što se njega tiče.
Šta ćemo sa svijetskim prvenstvom, kolko je tu golova postigao ? Nije da nije imo prilika i zicera. Što nisi pokazao statistiku koliko je zicera fulio u toku jedne tekme, lako je nabrojati golove !?
Pjanić je kasnije došo u reprezentaciju, prije 4,5 godina, ne znam tačno, a i ta dva se igrača NE MOGU al nikako porediti, zbog pozicija koje igraju. Da njegov potez nije odlučio snoć, kolko god loš bio Pjanke, onaj ne bi ko što rekoh do slijedećih kvalifikacija zabio. To niko ne vidi, al se sve njemu pripisuje.
Nabrajaš koliko je osvojio, jest al nacionalna takmičenja, briljirao u Wolfsburgu a u City-u gdje je većinu proveo na klupi i ulazio s klupe kao rezerva upravo zato što mu je trebalo puno šasni da postigne go i što ga je na kraju odvelo u jednu Romu. Al đeš ti to bošnji obajsnit.
Vedo je služio Džeki više kao pomoć u napadu, njegova bukvalno lijeva noga, popunjavao nedostatke. I to je razlog što je on postigao manje golova. Al jbga, kako god okreneš, ipak nas je taj neki Vedo i odveo na svijetsko :wink:
Nastranu vasa osobna prepucavanja ali ovo sto se govori o Dzeki I Ibisevicu ide u prilog tvrdnji da su njih dvojica komplementarni u napadu daleko vise nego Dzeko i Djuric. Vedo je kralj peterca, tesko ce on kada (kao Dzeko) istrcati kontru I zabiti sa 15-20 metara. Tesko ce i predriblati protivnika (Dzeko je puno jaci u duelu) ali ce zato u petercu odreagirati dobro na asistenciju ili odbijenu loptu.
Dzeko bi mogao (u nedostatku desetke) pokusati odigrati nesto kao Zlatan pri kraju reprezentativne karijere za Svedsku - ispred 16m, vise na asistencije itd. Ovo je samo ideja, nikako probati protiv Grcke.
A sto se tice ovog osporavanja Dzeke, njegova karijera to glatko demantira. Ne mozes ti biti prvi strijelac Bundeslige, uzeti titulu prvaka tu I u Premijershipu, biti jedan od najboljih strijelaca kvalifikacija ikada a bit kloc. Kada smo vec realni treba se sjetiti ko je Vedi asistirao na golu koji nas je odveo u Brazil.
hrasno38

#918 Re: BiH - Kipar

Post by hrasno38 »

Stroj-2 wrote:Tebi sam na drugoj temi već pisao, da si nače licemjeran i to bezobrazno licemjeran, jer ti je tamo svaki ako ne svaki post, svaki drugi vezan uz spominjanje, Saraj'va i Pitara. Povedi malo računa kad pričaš o kompleksima, jer ih sam imaš. Ne vidiš svoje, samo tuđe. Ne veži klupski fudbal sa reprezentativnim.
Kao prvo ti nemas blage veze sa fudbalom, sa reprezentacijom, sa nasim igracima itd. pa da onda krenemo redom:

Edin Dzeko je postizao golove svima...APSOLUTNO SVIMA....a od velikih Francuskoj, Belgiji 2x, Grckoj, Turskoj, Spaniji, Njemackoj, Meksiku dakle svima osim Portugalu sto automatski brise ovu tvoju nevjerovatnu nebulozu koju si napisao. Ovim malima daje obicno vise golova...... Od tih utakmica sjeti ako imas sa cim kako je postigao recimo golove Francuskoj i Belgiji kada smo ih dobili 4:2 i ko mu je tada dao loptu.....ko mu je dao loptu u proslim kvalifikacijama protiv belgije kada je sa 16 metara dao gol glavom....i da ne nabrajam dalje jer ovo je dovoljno da bui eliminisalo tvoj dio bezobrazluka u gore napisanom.
Druga nebuloza koju pises je vezana za Pjanica koji je dosao u reprezentaciju 2008 godine i prva mu je utakmica bila protiv Bugarske gdje je odigrao 90 minuta i to se desilo 14 mjeseci nakon dolaska Edina u reprzentaciju kada ga je Fuke gurnuo protiv Turske a on im sjebo sve planove fantasticnom golcinom koju mu isto tako nije niko nabacio. Dakle eliminisam je faktima i drugi tvoj bezobrazluk.
Kazes u MC i pokazuje jos jednom koliko si ti zloban decko i koliko nemas blage vez o fudbalu, faktima jer nisi nosa promolio dalje od sjeverne tribine gdje gledas onu smijuriju od tima.
Pa da krenemo u svojoj prvoj sezoni za MC 2011/2012 godine Edin je odigrao 43 utakmice, dao 19 golova i podjelio 9 asistencija.
U sezoni 2012/2013 odigrao 45 utakmica dao 15 golova i podjelio 7 asistencija
U sezoni 2013/2014 VIDI VRAGA odigrao 48 utakmica da 26 golova i podjelio 16 asistencija
I napokon dodje i ti na svoje u sezoni 2014/2015 odigrao 32 utakmice dao 6 golova i podjelio 5 asistencija.
Za tih 5 sezona oktio se sa dvije titule prvaka Engleske sto MC nije uspjelo od 1968 godine a ostale pehare kupova necu ni da pisem. Jedan od rijetkih igraca u istoriji engleskog fudbala koji je u prvenstvenoj utakmica dao nekome 4 gola.

I na kraju Vedo koliko je god drag, simpatican, patriota i postigao gol koji nas je odveo na SP kad mu je Edin dao loptu ko na tacni nikada igracki nije bio ni do koljena Dzeki ali to znaju oni koji se razumiju u fudbal a ne oni koji navijaju za FK Sarajevo.

Sjedi 1 ovaj put si pao bez osvojenog boda......ako bude ucio mozda i prodjes....mada cisto sumnjam!!!! Ufati se ti pitarluka i uzivaj u malim stvarima!!!!
Stroj-2

#919 Re: BiH - Kipar

Post by Stroj-2 »

hrasno38 wrote:
Kao prvo ti nemas blage veze sa fudbalom, sa reprezentacijom, sa nasim igracima itd. pa da onda krenemo redom:

Edin Dzeko je postizao golove svima...APSOLUTNO SVIMA....a od velikih Francuskoj, Belgiji 2x, Grckoj, Turskoj, Spaniji, Njemackoj, Meksiku dakle svima osim Portugalu sto automatski brise ovu tvoju nevjerovatnu nebulozu koju si napisao. Ovim malima daje obicno vise golova...... Od tih utakmica sjeti ako imas sa cim kako je postigao recimo golove Francuskoj i Belgiji kada smo ih dobili 4:2 i ko mu je tada dao loptu.....ko mu je dao loptu u proslim kvalifikacijama protiv belgije kada je sa 16 metara dao gol glavom....i da ne nabrajam dalje jer ovo je dovoljno da bui eliminisalo tvoj dio bezobrazluka u gore napisanom.
Druga nebuloza koju pises je vezana za Pjanica koji je dosao u reprezentaciju 2008 godine i prva mu je utakmica bila protiv Bugarske gdje je odigrao 90 minuta i to se desilo 14 mjeseci nakon dolaska Edina u reprzentaciju kada ga je Fuke gurnuo protiv Turske a on im sjebo sve planove fantasticnom golcinom koju mu isto tako nije niko nabacio. Dakle eliminisam je faktima i drugi tvoj bezobrazluk.
Kazes u MC i pokazuje jos jednom koliko si ti zloban decko i koliko nemas blage vez o fudbalu, faktima jer nisi nosa promolio dalje od sjeverne tribine gdje gledas onu smijuriju od tima.
Pa da krenemo u svojoj prvoj sezoni za MC 2011/2012 godine Edin je odigrao 43 utakmice, dao 19 golova i podjelio 9 asistencija.
U sezoni 2012/2013 odigrao 45 utakmica dao 15 golova i podjelio 7 asistencija
U sezoni 2013/2014 VIDI VRAGA odigrao 48 utakmica da 26 golova i podjelio 16 asistencija
I napokon dodje i ti na svoje u sezoni 2014/2015 odigrao 32 utakmice dao 6 golova i podjelio 5 asistencija.
Za tih 5 sezona oktio se sa dvije titule prvaka Engleske sto MC nije uspjelo od 1968 godine a ostale pehare kupova necu ni da pisem. Jedan od rijetkih igraca u istoriji engleskog fudbala koji je u prvenstvenoj utakmica dao nekome 4 gola.

I na kraju Vedo koliko je god drag, simpatican, patriota i postigao gol koji nas je odveo na SP kad mu je Edin dao loptu ko na tacni nikada igracki nije bio ni do koljena Dzeki ali to znaju oni koji se razumiju u fudbal a ne oni koji navijaju za FK Sarajevo.

Sjedi 1 ovaj put si pao bez osvojenog boda......ako bude ucio mozda i prodjes....mada cisto sumnjam!!!! Ufati se ti pitarluka i uzivaj u malim stvarima!!!!
:lol: :lol: :lol:

Ma ti paša nisi dobar nikako, al nikako. Govoriš meni da nemam pojma u fudbalu a navodiš prijateljske utakmice sa Meksikom i Njemačkom :lol: Belgija u to vrijeme je bila srednja repka bolan ne bio, koja se nije plasirala ne znam kolko na neko međunarodno takmičenje.

Pa šta je bilo u četiri tekme sa Portugalom, Irskom tamo, Slovačkom, svijetsko prvenstvo ? :-) Ove odlučujuće tekme ? Šta ćemo s tim ? To nije ni bitno, nije vrijedno spomena jer nije ništa uradio. Dolaziš do zaključka, da u nije igrač velikih utakmica, a dokazao je to. Lako šibat ove slabije ekipe, nabirat golove, i to opet zahvaljujući drugima.

Pripisuješ samo njemu zasluge, u kojem je postao strijelac ovolikog broja golova zahvaljujući upravo drugima, a gdje je on uradio sam, al sam, čitaj, skoro ništa.

Opet pitarluk, opet FKS spominješ, koje nemaju apsolutno nikakve ama baš nikakve veze sa ovim, to dokazuje činjenicu koju sam spomenuo u svom postu, kolko si licemjeran, i opet to dokazuješ :lol: Patatetičan si. Ako je meni 1, tebi je ukor.
AmiĐa_Idriz

#920 Re: BiH - Kipar

Post by AmiĐa_Idriz »

Edin Džeko je institucija, i žao mi je što igra za našu repku, što nas predstavlja, jer očito da smo svi mi jedno obična deponija smeća, koja će popljuvati sve što valja...čuj Džeko trpa samo male i osrednje ekipe... :lol: :-) :lol: :-)
hrasno38

#921 Re: BiH - Kipar

Post by hrasno38 »

AmiĐa_Idriz wrote:Edin Džeko je institucija, i žao mi je što igra za našu repku, što nas predstavlja, jer očito da smo svi mi jedno obična deponija smeća, koja će popljuvati sve što valja...čuj Džeko trpa samo male i osrednje ekipe... :lol: :-) :lol: :-)
Ne obracaj paznju uopste na ovoga tipa jer on je jedan od malo njih koji kvari sliku navijaca FK sarajevo na ovom forumu. Covjek nema pojma jel posao ili dosao.....sta ti vise treba nego kad rece da je Pjanic poceo da igra za reprezentaciju prije 4-5 godina. Svaki covjek u BiH koji je iole normalan zna ko je Edin Dzeko i uospte ne dvoji o tome.
Kat

#922 Re: BiH - Kipar

Post by Kat »

hrasno38 wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Edin Džeko je institucija, i žao mi je što igra za našu repku, što nas predstavlja, jer očito da smo svi mi jedno obična deponija smeća, koja će popljuvati sve što valja...čuj Džeko trpa samo male i osrednje ekipe... :lol: :-) :lol: :-)
Ne obracaj paznju uopste na ovoga tipa jer on je jedan od malo njih koji kvari sliku navijaca FK sarajevo na ovom forumu. Covjek nema pojma jel posao ili dosao.....sta ti vise treba nego kad rece da je Pjanic poceo da igra za reprezentaciju prije 4-5 godina. Svaki covjek u BiH koji je iole normalan zna ko je Edin Dzeko i uospte ne dvoji o tome.
Nemoj ni ti vise ovog stroja citirati kad mu odgovaras, :bih: majke ti.
hrasno38

#923 Re: BiH - Kipar

Post by hrasno38 »

Kat wrote:
hrasno38 wrote:
Nemoj ni ti vise ovog stroja citirati kad mu odgovaras, :bih: majke ti.
Slazem se u pravu si :thumbup:
swanfilter

#924 Re: BiH - Kipar

Post by swanfilter »

Ima li se gdje tekma za pogledati? Bio bih zahvalan jer sinoc nisam mogao. Hvala ...
Edin H.

#925 Re: BiH - Kipar

Post by Edin H. »

jeza u ledja wrote:
BlueBlood wrote:Navijacki orijentisan pa pogledaj jeza koje igrace nabroja, spomeno je Aru menise cini da ne budee fol ofiran
:?
Sta bolan? :-)
Hajde bogati ne lupaj vise.

Jedini koji ovdje skrece pricu navijacki si ti.
Ne znas ko je Jajalo hoces o fudbalu da pricas.
WTF is Jajalo? :shock:
Post Reply