Slažem se. Tino je jedna od Mehmedovih žrtava, vidi se to, a momak zaslužuje više pažnje. Kao i Cimirot, ali čovjek nikako da dobije prostora da vidimo je li to to. Kad se vrati Bešić, svakako neće imati nikakve šanse za početni sastav. A Medo? Valjda selektor momka ostavi na klupi u novembru i sačuva ga za - Gibraltar!Laertes wrote:Veći bi tokmak bio da krene sa Medunjaninom. Jbt, da je makar večeras isprobao tog Cimirota. Nisam mogao ni pretpostaviti da ću ikada ovo napisati - TSS umjesto Đurića, Cimirot umjesto Medunjanina (ili ako ga baš ne voli kako izgleda, neka Lulića povuče nazad u vezu, a Hajrovića na krilo).shake69 wrote:DakleM, u Atini će biti sve isto, jedino treba naći zamjenu za Đurića, ipak nije toliki tokmak Mehmed da krene s dva napadača. A jest teško pogoditi našu prvu jedanaestoricu!
BiH - Kipar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shake69
#876 Re: BiH - Kipar
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#877 Re: BiH - Kipar
Skreces sa teme ja nisam nigdje dizao nasu igru u zvjezdane visine nego reagovao na tvoje zaista nebulozne price o VELICINI Djuricu i KLOCU Edinu u odnosu na njega. Nemas se ti meni sta izvinjavati jer nisi nicim uvrijedio mene samo objasni mi sta znaci po tvojim mjerilima borbenost kada jedna ekipa ima u utakmici 11 suteva po golu 11 kornera i 60/40 posjed lopte.......uz to utakmica se igrala na terenu na kojem je do prve minute bio prolom oblaka. I na kraju covjek koji je dao 2 gola je karina a onaj koji nije dao nije jedan je VELICINAedo_79 wrote:DABOGDA ja vrco med a naši otišli na EP .... a vidjećemo poslije Grčke hoćeš li isto pričati .... ja bih volio da griješim i da ti se izvinem javno pred svima ovdje .... sa ovakvom borbenošću mi ni za Bajramskog turnira nismo a kamoli za EP ....hrasno38 wrote: Vidi zaboli me ona stvar odakle si jer ja ljude ne djelim po mjestu stanovanja, rodjenja, po vjeri, boji koze nego da li su ljudi ili neljudi a u ovom slucaju da li pisu nebuloze ili ne. Ti ovog trenutka kad si napisao da je Milan VELICINA za Dzeku postao si bar sto se mene tice nebulozan DO BOLA i karikaturalan sa svojim pisanjem o fudbalu zato i dalje tvrdim ne moras prepelica ufati se pcela, vrcaj med. beri jabuke, gimnastika, atletika ma sve samo se nemoj baviti fudbalom ziv bio!!!!
- Idemedosumom
#878 Re: BiH - Kipar
Ima li neka potvrda, statistika da je Lulić najviše pretrčao?Fajcion wrote:Ok za sve se slažem, ali nema tog igrača u reprezentaciji koji trči ko Lulić, pa koliko samo lopti otme momak. Ofanzivno već duže vrijeme šteka, ali opet ništa toliko lošiji od kolega isturenih gore.Logovan wrote:Da postaviš drvo na teren, Lulić bi se namučio da ga pređe. Nijedno nam krilo ne valja.
Protiv Grčke ne smijemo ovako bijedno odigrati. Ovo večeras je fakat bilo slabo.![]()
Bilo je tu i tamo nekih prilika i poluprilika, ali generalno gledajući patnja živa.
Ne shvatam Džeku zašto je išao na pretrčavanje golmana kod 1:0? Imao je dvojicu na leđima, plus golman ispred, a on hoće da ga pređe, konta lagano ću ja ovo završiti.Ne ide to baš tako.
Ja bih njega komotno u vezni red da radi za Pjanketa a Hajrović je dokazao da može komotno na krilo od prve-
Sjećam se da je Lula uspio 2 puta loptu iznijeti s naše polovice na protivničku, to je jedino "dobro" od njega koje sam sinoć zapazio.
S obzirom da ne zna predriblati, pretrčati, centrirati, da ga stavimo na zadnjeg veznog?
- SkyLimit
#879 Re: BiH - Kipar
Uefa mučki izbrisala onaj pregled od 8 minuta, ovaj od 5 se još uvijek drži
Last edited by SkyLimit on 11/10/2016 11:08, edited 1 time in total.
- hrasno38
#880 Re: BiH - Kipar
Pa da budemo posteni da ista valja tj. da je ista valjao ne bi dosao da igra u Sarajevo. Mislim da se razumijemo to vazi i za sve igrace koji igraju u Zelji...takvih igraca u BL ima na izvoz ali naravno ne treba sporiti da ima mjesta u rosteru reprezentacije upravo radi tog BL backgrounda ali u prvih 11 ni pod razno.jeza u ledja wrote:Ko nije cuo za Jajala jbt?BlueBlood wrote:zato sto ste dosadni vise sa njim... znam da je igrao za sarajevo iz leotara dosao al da je kakav kalibar primjetili bi ga valjda negdje culi bi nesto o njemu, vidjeli, procitali negdje nesto osim od vas pitara po forumu. Gurate ga na zor u prvih 11 za repku a 80% ljudi nije culo za njega kao ni za ovog Jajala sto odigra proslu tekmu! I ovaj Duljevic vam je previse sto su ga gurali u repku... smirite malo dozivljajLogovan wrote:Čuj nije niko vidio.Hajde, produži dalje.
![]()
Ako je neko zaslužio, onda ću ga i spominjati, hvalit ću ga k'o da mi je brat.
Zašto bi ga ti recimo spominjao, kada ga ni ne pratiš nikako.![]()
Lik igra godinama u Bundeski i Seriji A. Svasta.
Ko kad dijete pocne o fudbalu...
- agent_zero
#881 Re: BiH - Kipar
O utakmici i igri je sve jasno i glasno rekao jedan od njenih aktera - Senad Lulić. I tu se nema šta više dodati ili oduzeti, čovjek sve objasnio.
Navijanje nula bodova.
Navijanje nula bodova.
- edo_79
#882 Re: BiH - Kipar
Onaj koji nije dao nijedan je započeo akciju da bi Džeko dao prvo go, sjeti se ko je napravio presing u petercu.hrasno38 wrote:Skreces sa teme ja nisam nigdje dizao nasu igru u zvjezdane visine nego reagovao na tvoje zaista nebulozne price o VELICINI Djuricu i KLOCU Edinu u odnosu na njega. Nemas se ti meni sta izvinjavati jer nisi nicim uvrijedio mene samo objasni mi sta znaci po tvojim mjerilima borbenost kada jedna ekipa ima u utakmici 11 suteva po golu 11 kornera i 60/40 posjed lopte.......uz to utakmica se igrala na terenu na kojem je do prve minute bio prolom oblaka. I na kraju covjek koji je dao 2 gola je karina a onaj koji nije dao nije jedan je VELICINAedo_79 wrote:DABOGDA ja vrco med a naši otišli na EP .... a vidjećemo poslije Grčke hoćeš li isto pričati .... ja bih volio da griješim i da ti se izvinem javno pred svima ovdje .... sa ovakvom borbenošću mi ni za Bajramskog turnira nismo a kamoli za EP ....hrasno38 wrote: Vidi zaboli me ona stvar odakle si jer ja ljude ne djelim po mjestu stanovanja, rodjenja, po vjeri, boji koze nego da li su ljudi ili neljudi a u ovom slucaju da li pisu nebuloze ili ne. Ti ovog trenutka kad si napisao da je Milan VELICINA za Dzeku postao si bar sto se mene tice nebulozan DO BOLA i karikaturalan sa svojim pisanjem o fudbalu zato i dalje tvrdim ne moras prepelica ufati se pcela, vrcaj med. beri jabuke, gimnastika, atletika ma sve samo se nemoj baviti fudbalom ziv bio!!!!
Đurić krep'o od trčanja iz jednog u drugi kazneni, a ja sam možda 2-3 put vidio Džeku da je to uradio.
Milan skakao u svaki zračni duel, Džeko se izvlači i prima na prsa il se izmakne, il nemože stić loptu.....
Ja sam lijepo i sinoć rekao .... Edin mi je jako drag i dobar je igrač to ne spori niko, al brate dragi sinoć nizašta nije bio, pa prije kad on izleti 1 na 1 s golmanom, to čim primi loptu mijenjaj rezultat na semaforu, sad je postao sklon komplikovanju.
Borbenost je za mene kada se trči za svakom loptom, borbenost je Lulić pokazao ono skoro pred kraj kad se zaletio za loptom, NEDA LOPTU I BOG, borbenost je trčanje, pokrivanje terena, brže iznošenje lopte, a mi ništa od toga nažalost nemamo, previše smo statični i zato nas je Belgija razmontirala i zato smo imali problema da damo go protiv Kipra sinoć.
- hrasno38
#883 Re: BiH - Kipar
hrasno38 wrote:Skreces sa teme ja nisam nigdje dizao nasu igru u zvjezdane visine nego reagovao na tvoje zaista nebulozne price o VELICINI Djuricu i KLOCU Edinu u odnosu na njega. Nemas se ti meni sta izvinjavati jer nisi nicim uvrijedio mene samo objasni mi sta znaci po tvojim mjerilima borbenost kada jedna ekipa ima u utakmici 11 suteva po golu 11 kornera i 60/40 posjed lopte.......uz to utakmica se igrala na terenu na kojem je do prve minute bio prolom oblaka. I na kraju covjek koji je dao 2 gola je karina a onaj koji nije dao nije jedan je VELICINA
Sta je bolan zapoceo nemoj se vise provaljivati....potrcao prema odbarmbenom igracu i ovaj pogresno dao loptu....sta si ti covjece sinoc gledao??? nemoj vise ziv bio. Milan je i stavljen da ide u zracne duele.....uuuhhhhhhh i ja se sa svakim objasnjavam jebem te @hrasno u glavu!!!!!!edo_79 wrote:Onaj koji nije dao nijedan je započeo akciju da bi Džeko dao prvo go, sjeti se ko je napravio presing u petercu.
Đurić krep'o od trčanja iz jednog u drugi kazneni, a ja sam možda 2-3 put vidio Džeku da je to uradio.
Milan skakao u svaki zračni duel, Džeko se izvlači i prima na prsa il se izmakne, il nemože stić loptu.....
Ja sam lijepo i sinoć rekao .... Edin mi je jako drag i dobar je igrač to ne spori niko, al brate dragi sinoć nizašta nije bio, pa prije kad on izleti 1 na 1 s golmanom, to čim primi loptu mijenjaj rezultat na semaforu, sad je postao sklon komplikovanju.
Borbenost je za mene kada se trči za svakom loptom, borbenost je Lulić pokazao ono skoro pred kraj kad se zaletio za loptom, NEDA LOPTU I BOG, borbenost je trčanje, pokrivanje terena, brže iznošenje lopte, a mi ništa od toga nažalost nemamo, previše smo statični i zato nas je Belgija razmontirala i zato smo imali problema da damo go protiv Kipra sinoć.
- Fajcion
#884 Re: BiH - Kipar
Nemam nikakvu statistiku ali imam oči. Dobro eto ne valja (nije valjao) Lulić kao ni 80 % tima. Ako ćemo realno eto onda ova je najrealnija, mi tima nemamo ! Sve se svodi na 3 -4 igrača i njihov bljesak, trenutak inspiracije odnosno na iskustvo.Idemedosumom wrote:Ima li neka potvrda, statistika da je Lulić najviše pretrčao?
Sjećam se da je Lula uspio 2 puta loptu iznijeti s naše polovice na protivničku, to je jedino "dobro" od njega koje sam sinoć zapazio.
S obzirom da ne zna predriblati, pretrčati, centrirati, da ga stavimo na zadnjeg veznog?
- mad_max_ba
#885 Re: BiH - Kipar
jooojj višča
gledam ovo sad OVIH 8 minuta, jooojjjjjj, pa čojk ima dvije lijeve majke mi
gledam ovo sad OVIH 8 minuta, jooojjjjjj, pa čojk ima dvije lijeve majke mi
- Logovan
#886 Re: BiH - Kipar
Pa vodeći se ovom logikom, ne treba nikoga ni zvati iz naše lige, kao ni one što su bili u nekom bh. klubu, pa otišli vani da igraju. Ne valjaju, šta će nam koji klinac.hrasno38 wrote: Pa da budemo posteni da ista valja tj. da je ista valjao ne bi dosao da igra u Sarajevo. Mislim da se razumijemo to vazi i za sve igrace koji igraju u Zelji...takvih igraca u BL ima na izvoz ali naravno ne treba sporiti da ima mjesta u rosteru reprezentacije upravo radi tog BL backgrounda ali u prvih 11 ni pod razno.
Samo igrači koji nisu imali nikakvog dodira sa našom ligom i to je to.
- hrasno38
#887 Re: BiH - Kipar
Samo sam napisao da onaj ko igra u PL je daleko daleko od nekog sad vrhunskog igraca i velikog kvaliteta a nigdje nisam ni spomenuo ni za Jajala ni za Cimrota ni za bilo koga da ne treba da bude u reprezentaciji i da mu se ne treba dati prilika. Stevanovic je ubjedljivo trenutno najbolji igrac nase lige pa ga nema u reprezentaciji.....ali objektivno koliko god da je dobar losiji je od Visce jer nije isto prelaziti bekove i davati golove i asistencije u PL i to isto raditi u ligi koja je 15 puta skuplja i vrijednija od nase.Logovan wrote:Pa vodeći se ovom logikom, ne treba nikoga ni zvati iz naše lige, kao ni one što su bili u nekom bh. klubu, pa otišli vani da igraju. Ne valjaju, šta će nam koji klinac.hrasno38 wrote: Pa da budemo posteni da ista valja tj. da je ista valjao ne bi dosao da igra u Sarajevo. Mislim da se razumijemo to vazi i za sve igrace koji igraju u Zelji...takvih igraca u BL ima na izvoz ali naravno ne treba sporiti da ima mjesta u rosteru reprezentacije upravo radi tog BL backgrounda ali u prvih 11 ni pod razno.
Samo igrači koji nisu imali nikakvog dodira sa našom ligom i to je to.
-
__Phoenix__
#888 Re: BiH - Kipar
Hajrović od prve protiv Grčke, Lulić ne treba preći centar, ne znam kad se Bešić vraća...
- Stroj-2
#889 Re: BiH - Kipar
Poređenje ova dva grača samo potrvđuje odavno tvoje nepoznavanje igre ili fudbala općenito. To što je tebi, ruralnom dijelu i dijaspori nekoj Džeko idol i zakletva, nije nama ostalim. Njemu i jest vrh bio Man. City, a ne veći klub, upravo zbog ovog što ko napadaču treba 60 šasni da postigne go i to samo na asistenciju, a sam kad ga uvali, više mu se omakne, plus što mu radijus kretanja ko školski šestar uvijek bio. A to što je uradio za repku može se prvenstveno jednom Misimoviću, Pjaniću, Salihoviću itd. da zahvali, jer sam ne bi ni 10 golova postigoGrean wrote:Pjanic nece za dva zivota napraviti koliko je Dzeko za ovu reprezentaciju.Stroj-2 wrote:Dvije loše tekme.Onaj klocko ga sam ne bi ni do slijedećih kvalifikacija zabio. Pjanić i kad je najlošiji opet jedan potez njegov je dovoljan da se okrene priča.
Sa ovom igrom se nema šta tražiti protiv "grkljanova". Otrest će nas ko papak slinu.
I ovo je od pitara pa se racuna duplo.
Nema nikakve veze sa pitarlukom, ovo je reprezentacija, to što se tamo ne slažemo, to je drugi par cipela.
Last edited by Stroj-2 on 11/10/2016 11:23, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#890 Re: BiH - Kipar
Taj Hajrović do prije 2 sedmice nije godinu dana IGRAO OZBILJAN FUDBAL,trenirao sa rezervama,spojio 120 minuta igre i vi bi njega gurnuli da igra.
-
__Phoenix__
#891 Re: BiH - Kipar
Momak je pokazao da donosi promjenu 
- shake69
#892 Re: BiH - Kipar
Mora da se šalis. A Bešića s ozbiljnim fudbalom nema prije marta!__Phoenix__ wrote:Hajrović od prve protiv Grčke, Lulić ne treba preći centar, ne znam kad se Bešić vraća...
-
realna do boli
#893 Re: BiH - Kipar
Ja, kao zensko koje voli da pogleda dobru utakmicu..bez pretjeranog udubljivanja..ko je ko i kako se zove...pitam vas muske...
Prateci vec godimana ovu nasu reprezentaciju, dolazim do zakljucka da se mi fino trebamo..KOMPLETNOJ postavi zahvaliti...
Kako ocekivati od, realno, dobrih igraca, cak predobro placenih, da se zalazu za reprezentaciju, kada treba cuvati noge, snagu, za igranje tamo gdje je radno mjesto..
Da se ne lazemo...njima je BiH u srcu koliko imaju interesa za nju..
Treba pronaci igrace od 18g, iskljucivo sa prostora BiH..raditi s njima..pa da vidite kako bi se zalagili da budu zapazeni..igrajuci za reprezentaciju...
To, sto bi gubili utacmice...sta ima veze...pa i ovo ih gube...ali za cetriri godine...mozda bi imali dobru, motiviranu repku..pa makar, samo radi samoprodaje...
Prateci vec godimana ovu nasu reprezentaciju, dolazim do zakljucka da se mi fino trebamo..KOMPLETNOJ postavi zahvaliti...
Kako ocekivati od, realno, dobrih igraca, cak predobro placenih, da se zalazu za reprezentaciju, kada treba cuvati noge, snagu, za igranje tamo gdje je radno mjesto..
Da se ne lazemo...njima je BiH u srcu koliko imaju interesa za nju..
Treba pronaci igrace od 18g, iskljucivo sa prostora BiH..raditi s njima..pa da vidite kako bi se zalagili da budu zapazeni..igrajuci za reprezentaciju...
To, sto bi gubili utacmice...sta ima veze...pa i ovo ih gube...ali za cetriri godine...mozda bi imali dobru, motiviranu repku..pa makar, samo radi samoprodaje...
- rage_guy
#894 Re: BiH - Kipar
Pa ti mladi igraci bi se onda nakon sto nadju solidne klubove poceli cuvat kad igraju za repkom i bili bi opet na istom. Nidje veze.
- MOSALJOZE
- hrasno38
#896 Re: BiH - Kipar
To sto je tebi sve sto ima sa plavom bojom izaziva halucinacije i sto ovdje pises stvari koje su iskljucivo za podsmjeha i sazaljenja to je jedan par carapa a drugi je sto u zadnjoj recenici tvrdis da nema veze sa pitarlukom!!!!!! Sto se tice veze Pjanic Dzeko u reprezentaciji da se pitao Pjanic Dzeko bi danas bio na nivou Muslimovica i Pjanic sve da kosta 200 miliona za reprezentaciju nije dao jos uvijek ni milion i ovo su mu sinoc bile asistencije nakon pitaj boga koliko utakmica u reprezentavinom dresu. Sta kazes otiso Edin u "neki" MC i odmah MC uze svoje dvije titule nakon 100 godina!!!! Ode u neki Wolfsubrg i uze svoju prvu titulu taj klub i uze Edin titulu najbolje strijelca i ne znam po igracima BL najboljeg igraca!!! Gdje je Pjanic to do sada uradio??? I normalno da napadac zavisi od onih koji mu daje lopte.Stroj-2 wrote:Poređenje ova dva grača samo potrvđuje odavno tvoje nepoznavanje igre ili fudbala općenito. To što je tebi, ruralnom dijelu i dijaspori nekoj Džeko idol i zakletva, nije nama ostalim. Njemu i jest vrh bio Man. City, a ne veći klub, upravo zbog ovog što ko napadaču treba 60 šasni da postigne go i to samo na asistenciju, a sam kad ga uvali, više mu se omakne, plus što mu radijus kretanja ko školski šestar uvijek bio. A to što je uradio za repku može se prvenstveno jednom Misimoviću, Pjaniću, Salihoviću itd. da zahvali, jer sam ne bi ni 10 golova postigoGrean wrote:Pjanic nece za dva zivota napraviti koliko je Dzeko za ovu reprezentaciju.Stroj-2 wrote:Dvije loše tekme.Onaj klocko ga sam ne bi ni do slijedećih kvalifikacija zabio. Pjanić i kad je najlošiji opet jedan potez njegov je dovoljan da se okrene priča.
Sa ovom igrom se nema šta tražiti protiv "grkljanova". Otrest će nas ko papak slinu.
I ovo je od pitara pa se racuna duplo.A Pjanić sa 25,26 godina u juventusu, vidjet ćemo za dvije godine gdje će biti, kad već porediš.
Nema nikakve veze sa pitarlukom, ovo je reprezentacija, to što se tamo ne slažemo, to je drugi par cipela.
Pjanic je za reprezentaciju odigrao 71 utakmicu...postigao 11 golova i podjelio 21 asistenciju
Misimovic je za reprezentaciju odigrao 79 utakmicq....postigao 23 gola i podjelio 28 asistencija
Dzeko je odigrao za reprezentaciju 82 utakmice......postigao 49 golova i pazi sad ovo...podjelio 16 ASISTENCIJA
samo za primjer Vedad Ibisevic je odigrao 76 utakmica....postigao 26 golova i podjelio 4 asistencije (cisto radi usporedbe plavog oka sa dijamantom).
dakle Edin Dzeko je podjelio 5 asistencija manje od igraca kome je to posao i ti si nasao nesto da pricas o Edinu. Stani mirno kad spominjes tog igraca!!!!
- kakotakonikako
#897 Re: BiH - Kipar
Najbitniji je rezultat. To se pika. A ovi pljuvaci neka i dalje nestave, bitan je rezultat.
Sinoc je ostvarena pobjeda i bravo za to. Idemo dalje.
Sinoc je ostvarena pobjeda i bravo za to. Idemo dalje.
-
realna do boli
#898 Re: BiH - Kipar
Da , do tada bi se vjerovatno trudili...mada ...citajuci o rezultatima mlade reprezentacije..nisam bas nesto sigurna..iskreno..ali mozda bi trebalo probati..
Ovako "zvjezdice" koje sjede na klupi svojih timova, ovdje moraju igrati..ko ce drugi...
Kada idu pasovi od Pjanica..on napamet dodaje lopte, jer se u timu za koji igra tamo nalazi neko ko je placem da tu bude..ovako..mehanika..sto bi on mislio za nekog drugog...ako deset puta pucas na go..i nema gola...napolje..
dzeko ce dati zgoditak samo ako ga lopta pogodi..a do tada seta terenom...
Kada u kadru na tv vidim pet igraca kako setaju..hoce mi nesto biti...
Ne moze utakmica biti dobra ako nismo pobijedili..ili kako moze cijela reprezantacija imati los dan...pojedinac ok...
Nesto mi idu na klinac..sto mi treba da ih branim, kada realno neodradzuju posao...jeslu li oni placeni za nastup u reprezentaciji ? Mada bi to vjerovatno bilo mizerno u odnosu koliko dobijaju u klubovima...zato..malo mic..malo potrci , pa ako upali, upali..valja poslije na posao...
Ovako "zvjezdice" koje sjede na klupi svojih timova, ovdje moraju igrati..ko ce drugi...
Kada idu pasovi od Pjanica..on napamet dodaje lopte, jer se u timu za koji igra tamo nalazi neko ko je placem da tu bude..ovako..mehanika..sto bi on mislio za nekog drugog...ako deset puta pucas na go..i nema gola...napolje..
dzeko ce dati zgoditak samo ako ga lopta pogodi..a do tada seta terenom...
Kada u kadru na tv vidim pet igraca kako setaju..hoce mi nesto biti...
Ne moze utakmica biti dobra ako nismo pobijedili..ili kako moze cijela reprezantacija imati los dan...pojedinac ok...
Nesto mi idu na klinac..sto mi treba da ih branim, kada realno neodradzuju posao...jeslu li oni placeni za nastup u reprezentaciji ? Mada bi to vjerovatno bilo mizerno u odnosu koliko dobijaju u klubovima...zato..malo mic..malo potrci , pa ako upali, upali..valja poslije na posao...
- Dr. Kuca
#899 Re: BiH - Kipar
Slazem se da je rezultat bitan, ali sinoc ga ne bi zabili da nam nepoklonise zicer.
-
realna do boli
#900 Re: BiH - Kipar
Ja cu, kao zensko , dodati samo jos jedan komentar..i mi zene gledamo fudbal.nerviramo se, psujemo...a mozda i realnije gledamo sve to.
Kako golman moze biti dobar ako dobije cetir igola, izbacuje loptu ko ni sebi ni svom, pa gdje padne, a u isto vrijeme u svom klubu je rezerva.....odbrana nam je za nulu, taktika rukometnih trenera..okolo kole pa kroz sredinu..po milijon puta..
Odoh kuhat rucak....
A mogla bih u Grcku...na panoima za vrijeme utakmice, je bila divna reklama...hos avionom, hos autobusom...samo nema za Rusiju..
Mozda da otvorim temu...zene i fudbal, da vas ne nerviram.
Kako golman moze biti dobar ako dobije cetir igola, izbacuje loptu ko ni sebi ni svom, pa gdje padne, a u isto vrijeme u svom klubu je rezerva.....odbrana nam je za nulu, taktika rukometnih trenera..okolo kole pa kroz sredinu..po milijon puta..
Odoh kuhat rucak....
A mogla bih u Grcku...na panoima za vrijeme utakmice, je bila divna reklama...hos avionom, hos autobusom...samo nema za Rusiju..
Mozda da otvorim temu...zene i fudbal, da vas ne nerviram.