BiH - KAKVA BI BILA DA JE...

ake

Post by ake »

RBIH wrote:Tito je trebo ovo uraditi dok je bio predsjednik bivse drzave

1. NEZAVIZNA REPUBLIKA SLOVENIJA
2. NEZAVIZNA REPUBLIKA HRVATSKA
3. NEZAVIZNA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA
4. NEZAVISNA REPUBLIKA CRNAGORA
5. NEZAVIZNA REPUBLIKA SRBIJA
6. NEZAVIZNA REPUBLIKA MAKEDONIJA

NA TAJ NACIN NEBI BILO RATA U SLOVENIJI,HRVATSKOJ,BOSNI I HERCEGOVINI i KOSOVU
jos bi bolje bilo da je kralj aleksandar poslije I svjetskog rata uzeo nudjene granice karlovac, karlobag ...
ne bi bilo ove zajebancije sada, garantovano 8)
ali sam pao, sam se ubio, tako da kriviti bilo koga sada je besmisleno :oops:

nego hajmo u ovom maniru da sada napravimo slijedece:
1. nezavisnu federaciju bosne i hercegovine
2. nezavisnu republiku srpsku

da poslije neko u buducnosti ponovo ne postavlja slicna pitanja, sta mislite :?
cowboy

Post by cowboy »

ake wrote: nego hajmo u ovom maniru da sada napravimo slijedece:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Pros'o voz Ake. Sto kazu u mojoj mahali BILA! Nema vise. Game Over. Imali ste sansu - popusili ste je.

Nego ti svoje separatisticke porive pokusaj zadovoljiti u novoj otadzbini. SAO Quebec - kako to gordo zvuci!!! :D
ahuseino

Post by ahuseino »

ake wrote:
RBIH wrote:Tito je trebo ovo uraditi dok je bio predsjednik bivse drzave

1. NEZAVIZNA REPUBLIKA SLOVENIJA
2. NEZAVIZNA REPUBLIKA HRVATSKA
3. NEZAVIZNA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA
4. NEZAVISNA REPUBLIKA CRNAGORA
5. NEZAVIZNA REPUBLIKA SRBIJA
6. NEZAVIZNA REPUBLIKA MAKEDONIJA

NA TAJ NACIN NEBI BILO RATA U SLOVENIJI,HRVATSKOJ,BOSNI I HERCEGOVINI i KOSOVU
jos bi bolje bilo da je kralj aleksandar poslije I svjetskog rata uzeo nudjene granice karlovac, karlobag ...
ne bi bilo ove zajebancije sada, garantovano 8)
ali sam pao, sam se ubio, tako da kriviti bilo koga sada je besmisleno :oops:

nego hajmo u ovom maniru da sada napravimo slijedece:

:x Moze, ali cemo onda prvo da sjednemo za sto i PRECRTAMO ove sadasnje granice krvlju ucrtane :cry:

Pa posto to nece ici, bez vatrene olovke, onda bi mogli da malo ratujemo jos jedno 4 godine :twisted:

...al' to ce biti samo prividno... :wink: jer mi cemo u stvari samo gledati kako se VI sami toljagom tucete.

E onda kad Vi budete sami sebe ubijali, pravili sami sebi pokolje, granatirajuci (sami sebe), pa SAMI SEBE skoro istrijebite, onda cemo opet sjesti za sto u nekom Dejtonu ili Parizu, jer ce izgledati kao dobra ideja. :idea: , i dogovoriti se o nekim novim granicama 8-) ...

... :cry: iako mi necemo pojma imati zasto smo mi za tim pregovarachkim stolom :?: .... jer vam nista nismo uradili :!: :wink: ...

.... :-) ako opet ne bude islo, onda nam je back to the drawing board :P , iliti ratiste.

....ali bice... :skoljka:
ake

Post by ake »

sta :shock:
ahuseino

Post by ahuseino »

ake wrote:sta :shock:
:roll: Apropo:
...tvoga separatizma baziranog na genocidu :evil: i...
...tvojih famoznih kometara o granatama u Sarajevu :evil:
ake

Post by ake »

Šeha wrote:Ma lako bi njemu bilo da je u Quebec-u :D Vec bi se otcijepili do sad :D
Nego ovaj Ontario... jeben :D :D :D
ja sam ontariju lojalan apsolutno, a slusao sam raspravu kanadjana u vezi otcjepljenja kvebeka, vrlo slicnu nekim nasim raspravama,
tipa sta oni hoce, jebacemo im mater itd

onda kada sam ja rekao da bi ih pustio neka idu, i ispricao im nepravdu ucinjenu prema srpskom narodu, nicim zasluzene sankcije itd
onda su se i onim smeksali, covece ja ih ucim demokratiji, zato me cijene 8)
ahuseino wrote:
ake (citat):
sta :shock:

:roll: Apropo:
...tvoga separatizma baziranog na genocidu Evil or Very Mad i...
...tvojih famoznih kometara o granatama u Sarajevu
ti meni ne odgovori na pitanje :(

inace price o genocidu samo jednog naroda su besmislene, poslije 130.000 poginulih bosnjaka i 90.000 srba :oops:

price o borbi protiv separatizma su takodje besmislene poslije dugogodisnjeg natezanja i grabeza oko granica unutar bih :oops:
Mamica

Post by Mamica »

Ja mislim da bi se trebali bolje zahvaliti Bogu da postoji ikako Bosna! U odnosu kako je mogla nastradati, ondah Bog zna da li bi bilo nas.
cowboy

Post by cowboy »

Šeha wrote:
cowboy wrote: Nego ti svoje separatisticke porive pokusaj zadovoljiti u novoj otadzbini. SAO Quebec - kako to gordo zvuci!!! :D
Ma lako bi njemu bilo da je u Quebec-u :D Vec bi se otcijepili do sad :D
Nego ovaj Ontario... jeben :D :D :D
Verzija na Engleskom bi bila Serb Autonomous Area of Ontario :D

Norh American Trunk Revolution! :D
cowboy

Post by cowboy »

ake wrote:ja sam ontariju lojalan apsolutno, a slusao sam raspravu kanadjana u vezi otcjepljenja kvebeka, vrlo slicnu nekim nasim raspravama,
tipa sta oni hoce, jebacemo im mater itd

onda kada sam ja rekao da bi ih pustio neka idu, i ispricao im nepravdu ucinjenu prema srpskom narodu, nicim zasluzene sankcije itd
onda su se i onim smeksali, covece ja ih ucim demokratiji, zato me cijene 8)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Evo, sta sam rek'o, ne bi Quebec znao sta da radi bez nebeskog Aketa :lol: :lol: :lol:
Nista Ake jarane, podhitno da si partiju osnovao, podijelio oruzje lojalnima, i borbu za otadzbinu i slobodu slavnu!! Demokratskim sredstvima! :lol: :lol:
Mozda nesto nauce :lol: :lol: :lol:
ake

Post by ake »

kauboj samo da znas kako nas ovde paze, ne samo ovde nego u cijeloj kanadi, ukljucujuci i kvebek 8)
pa i miss kanade je srpkinja :)
da ste nas vi tako pazili, bilo bi mnogo bolje, nego brze bolje se uvlacili hrvatima, vezivali zastave itd

eh, sad ake kriv ... :zzzz:
cowboy

Post by cowboy »

ake wrote:kauboj samo da znas kako nas ovde paze, ne samo ovde nego u cijeloj kanadi, ukljucujuci i kvebek 8)
pa i miss kanade je srpkinja :)
da ste nas vi tako pazili, bilo bi mnogo bolje, nego brze bolje se uvlacili hrvatima, vezivali zastave itd

eh, sad ake kriv ... :zzzz:
Pa Ake jel' vas iko vise pazio od Josipa Broza???? Pa Srbi su drzali direktorske pozicije velikog broja drzavnih firmi i institucija, od Slovenije do Makedonije. Ispostavilo se da je JNA imala najveci broj Srba za oficire, najveci broj generala. Srbi su najvise koristi izvukli iz bivse Juge. Nikad nisu bili blizi vjekovnoj ideji La Serbia Grande, nego u Titovo vrijeme. Za sve su se pitali, bili glavne hadze u CK. Kad im nije Tito valj'o, niko nece. Da Sveti Sava sidje, oni bi mu manu nasli.
Srbi ne vole da se drze pravila. BIH je bila priznata drzava. Ne moze jedan dio populacije tek tako traziti da odvoji dio medjunarodno priznate drzave. Tako svijet ne funkcionise. Pitaj Kanadjane. :lol: :lol:
ake

Post by ake »

besmislice i najobicnije netacne informacije o broju direktora, oficira itd u bivsoj nam drzavi, svugdje je radio tzv kljuc :oops:

no to vise i nije bitno, samo da kazem da ste pazili pogresnu stranu, a na svoju stetu :shock:
cowboy

Post by cowboy »

ake wrote:besmislice i najobicnije netacne informacije o broju direktora, oficira itd u bivsoj nam drzavi, svugdje je radio tzv kljuc :oops:

no to vise i nije bitno, samo da kazem da ste pazili pogresnu stranu, a na svoju stetu :shock:
Dobro Ake kako god ti kazes. Ja cu zivjeti u laznom svijetu punom laznih informacija i pogresnih izbora. A ti zivi u realnom svijetu gdje Kanadjane ucis demokraciji, kroz prizmu srpske teorije o svjetskoj zavjeri.

Sloboda Srpskom Ontariju!!!!
violentjack

Post by violentjack »

Mamica wrote:Ja mislim da bi se trebali bolje zahvaliti Bogu da postoji ikako Bosna! U odnosu kako je mogla nastradati, ondah Bog zna da li bi bilo nas.
Bosne postoje i postojat ce..Bosnjaci su vecina u toj zemlji,..ja mislim apsolutna.
violentjack

Post by violentjack »

Mamica wrote:Ja mislim da bi se trebali bolje zahvaliti Bogu da postoji ikako Bosna! U odnosu kako je mogla nastradati, ondah Bog zna da li bi bilo nas.
o...Bosna se ne moze podijeliti..jer zapad zna da su Bosnjaci vecina u toj Bosni sada..i da u slucaju aneksije jednog dijela te zemlje Bosnjaci bi pobjedili zdruzenog Srpsko_Hrvatskog agresora

Ali ..ako se da racunica da su Posavski Hrvati ispusili pod Franjinom diktaturom..da nema Hrvata po Srednjoj Bosni u nekom vecem broju a oko Bihaca imaju par sela..dok ih kraj Banja Luke nema..oni bi dobro skopcali da podjela i nije u njihovom interesu

Kod Srba je drugacije..oni su uvijek zeljeli dio Bosne..zato je SM prodao Baranju za Sumsku..ali nije mu se ostvarivala koncepcija podjele Bosne..a tada kao i sada..Srbi mogu pokusati ..ovog puta nema enklava kod Bosnjaka...pa nek sad sracunaju mogu li ili zele li ratovati protiv Bosnjaka
Vodenjak

Post by Vodenjak »

violentjack wrote:
Bosne postoje i postojat ce..Bosnjaci su vecina u toj zemlji,..ja mislim apsolutna.
I? Sta ces s tom vecinom? Sta time hoces da kazes? :shock:
livadic

Post by livadic »

da ce bosna biti bosnjacka ... :oops:

:D

;)
Vodenjak

Post by Vodenjak »

livadic wrote:da ce bosna biti bosnjacka ... :oops:

;)
Ti se ne javljaj! :P

;-)
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Šeha wrote:
violentjack wrote: Bosne postoje i postojat ce..Bosnjaci su vecina u toj zemlji,..ja mislim apsolutna.
Gdje si ti meni istoricar mamin :D
Sta je po tvojoj definiciji apsolutna vecina? :D
Absolutna vjecina je sa 500 000 Bosnjaka iz Sandzaka :D
livadic

Post by livadic »

BosnjakAga wrote:
Šeha wrote:
violentjack wrote: Bosne postoje i postojat ce..Bosnjaci su vecina u toj zemlji,..ja mislim apsolutna.
Gdje si ti meni istoricar mamin :D
fakat ... :shock: ... istina ... :( :( :(

;)

ps

a ako ni to nije dovoljno ... :cry:

uvijek se mogu pribrojiti i bosnjaci iz kosova ... makedonije ... bugarske ... 8-) 8-) 8-)

;)
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

livadic wrote:
BosnjakAga wrote:
Šeha wrote: Gdje si ti meni istoricar mamin :D
fakat ... :shock: ... istina ... :( :( :(

;)

ps

a ako ni to nije dovoljno ... :cry:

uvijek se mogu pribrojiti i bosnjaci iz kosova ... makedonije ... bugarske ... 8-) 8-) 8-)

;)
Iz Turske 8 miliona, i eto absolutna vjecina na Balkanu :D
Post Reply