SFSN wrote:jefferson wrote:SFSN wrote:
хохохохохохохохохохохохохохохох
и шта рећи.....

:lol::lol: ....хвала Богу , па постоје и такви интелектуалци у федерацији

....нека вас је што више

...бај д веј

ћирилица је прва отишла у свемир , а теби је успјех кад дођеш до Загреба

....сваком своје

....
бај д веј 2 : више људи на планети не пише латиницом , него што пише

али такав ''интелектуалац''' то мора да већ зна....

Наравно, и све што сам ЈА урадио прихватам....ок?
Дефиниши ''цијели свијет'' по твом лимитираном размишљању

....
Како да није....ево нпр. прихваташ ли ти чињеницу да су Муслимани и Хрвати на подручју СРБиХ ПРВИ напали Србе и тако изазвали грађански рат? Чињеница је (и цијели свијет о томе прича) да су Муслимани из Сијековца организовани у паравојну и терористичку организацију Патриотска Лига из чиста мира 26.03.1992. убили на животињски начин девет недужних сељака Срба распона година од 17 до 72 - то су чињенице - можеш ли ти то прихватити?

:lol: само два дебила могу водити такав разговор

....какви су вам то мозгови повезивати смеће на улицама са убиствима људи?! Додуше, ако ти је пријатељ ишао убијати свој народ не чудим се ничему од стања његовог мозга

Defini to SVOJ narod? Njegov narod su bosnaci, a taj narod cine i srbi, hrvati, muslimani, jevreji i ostali koji prihvataju BiH kao drzavu.
Ваљда је требао да брани своју домовину - Југославију, а не да учествује у сецесији са свим оним који нису прихватали СФРЈ као своју домовину...

...чудан тај твој народ босНаци....поготово мени Херцеговцу то чудно звучи

....али, хајде ти схвати Федералну логику ..... или хајде ти објасни Федералцу разлику између географских одредница и етницитета ....мисија немогућа...
Nevazno je dokle sam ja doguro za razliku od tebe, ali ako te bas interesuje program kojim je pisan softver za Sputnik sadrzi latinicu! Slova su bila cirilicom, ali neznam kakve veze to ima sa RS!
Па, нема никакве осим што неки примитивци не поштују туђа писма, односно писмо које је уставно по уставу земље у којој ти примитивци живе....но, ваљда ће неки од тих примитиваца наредити и милијарди и нешто Кинеза да МОРАЈУ писати латиницом

....примитивци су закон

...разгаљују душу у ова суморна времена

Nikakav problem, branit jugoslaviju bez Slobodana Milosevica, Kadijevica, Cosica, nije problem!
Pa sam Bogic Bogicevic, SRBIN je vidio gdje to sve vodi. A to srbi koji su vidjeli koliko je sati, jel nisu PRAVI srbi jer se neslazu sa onima koji su otvarali koncetracione kampove. Znas koncentracioni kamp koji je RS otvorila se nerazlikuje od koncentracionog kampa u Dahau ili Ausvicu?
Ja se bas nebi ponosio sa tih 49% teritorije koja svoje porijeklo bazira na 200.000 dusa i preko milion protjeranih po cijelom svijetu.
Na kraju, postoji institucija koja se zove ICC i koja je priznata od strane RS i Srbije i koja je donijela presudu o genocidu.
Ali eto, nije nicija do zore, pa vidjet cemo, na kraju krajeva 1992 su vas KRIVI srbi, muslimani i hrvati potukli u patikama i strenerkama, dok ste imali tenkove, bas me zanima sta bi sad bilo!