zlatno pravilo *3 dana*

...malo ce se psovat,pozivat na linc,ovo-ono..ali pozivajuci mentalitet ovog naroda,ubjedjen sam da sve ostaje po starom
pasha,jela & iljo nastavljaju jahat

...tu i tamo zrtvovat ce kojeg pijuna/na slisu je red

/ali... sustina ostaje ista
sta kazu ..rus kriv sto medju 18 igraca samo jedan je napadac...pohvalno
ma treba sve poravnit...k'o ja veceras

..gledo sam reprizu ,ne uzivo
da,da, tjesite se danas svi znaju igrati fudbal...aahaa,i andora,san marino i sl....jahh uvjek zaboravim da je moldavija fudbalska vele -sila
da ,da rus i bilino polje sto za nas ne moze igarti(nije kvalitetan)prvi strijelac belgijske lige,a za hrvatsku moze mladen.petric iz daleko slabije austrijske ne samo zaigrati,nego i dati 4 gola andori
i kao sto rece a.kauders(svaka mu je na mjestu

)...baka je unio gubitnicki mentalitet u repku(mada je i prije postojao)...koga se covjece plasiti...jebene moldavije

?...u kljucnoj utakmici s njima,on igra do kraja tekmu sa jednim napadacem...
sta moze alen skoro protiv preiskusne i odlicne grcke odbrane.(dokazano odlicnih i protiv jacih napadaca)..odsjecen,izolovan.Naravno da ce se utopiti i skoro i skorici.Mi nemamo ekplozivnog napadaca,koji ima i tehniku i snagu i realizaciju i brzinu(jbg to ima samo T.Henry

) koji moze sam sebi stvoriti sansu..i sta onda ocekivat i od skore,barbareza,muslimovica.ma koga...osudjen su na propast.
Nasa krila(hrg i bartolovic) su pokazali u zadnje 2 utakmice da su limitirani,treba biti objektivan,njihov nivo je malta,tesko da oni mogu probiti ozbiljnije evro.repke(ispade i moldavija ozbiljna

).
Ne znam,meni bi igrao beslija(sad ce neko reci zato sto je bosnjo

)pa taman i neigrao u svom klubu.Toje jedini brzinac koji moze probiti i 2 igraca,a kamoli jedan na jedan,i ma s kim,sigurno ce dobiti vise od pola duela,sto je sasvim dovoljno.I naravno nije dovoljno probiti,nego ubaciti kvalitetan centarsut,sto beslija takodjer dobro radi(istina,nekad i usere).Kada su hrgovic i bartolovic ubacili upotrebljivu zavijusu?.Muka mije od hrgovicevog bicikla i kad treba i kad ne treba,kad prevari svog cuvara,nema snage za centarsut.Bartolovic je skoro ist prica,on moze provozati samo one koji su fizicki znatno visociji od njega,tad mu upali probijanje,ali kada se namjeri na fizicki ravnopravnog takmaca,0 bodova.Nemaju rutine u zavrsnici(sjetite se one lopte bartolovicu protiv moldavije)osim te upropastio je i niz drugih polu sansi,kad je mogao uposlit saigraca za sah-mat
Usput,baki za info,beslija je protiv dandija u zadnjem kolu igrao cijelih 90 min.Trener ga je izdvojio medju ostalim akterima,kazavsi da je upotpunosti iskoristi sansu.Nad njim je napravljen penal i imao je jednu asistenciju u pobjedi 4:0. A mogao je zvat sabica iz kine,kad nije igrao 2 godine.Ne znam zasto ga i sad nije zvao

,covjek igra u Celiku.Zasto ne pozvati i zaboravljenog asa brunu akrapovica?

Covjek bar svojom pojavom,grivom,ulijeva povjerenje kod nas i strah kod protivnika
da ne davim..nas fudbalski savez treba ugasiti,ukinuti bh ligu,fudbal svesti na amaterizam...gdje ce ljudi kad dodju s profesionlanog posla odigrati na male protiv susjedne mahale .Oformiti vise ekipa u svakom gradu;prvi koji prodje kroz cilj dobija peceno janje,svakom igracu po cokalj najbolje rakijice i priglavke za uzu i siru familiju kao nagradu(prije toga uplacivati kotizaciju za prvaka)na kosevu posaditi krompir ,koji ce koristiti javna kuhinja,igrati hrkljusa i klisa,kamena s ramena ,vuce konopa i ostale tradicionalne i zdrave sportove/aktivnosti...
R.I.P.bh fudbal