Ni meni se nesvidja ta anti-fudbalska ekipa, ali u svakom slucaju je bolje dobiti njih u grupi, nego ostale (osim, naravno, Norveske). Ono sto je dobro da Grcka u gotovo svim kvalifikacijama kiksa protiv neke ekipe koju drugi dobiju. Naravno, ne smijemo se osloniti na to, ali na nama je da pobijedimo ove potonje u grupi, a s Grckom se moze igrati, narocito jer smo vjerovatno naucili nesto o njihovoj igri u ovoj prijateljskoj, na terenu, naravno. Eh, sad sto i Slovacka ovako razmislja, to je nesto drugo.shalla wrote:Ma znaš šta je crnjak, što ovakva mrljavština od ekipe uvijek nekako na kraju ili ugura gol ili ga protivnička ekipa sama ugura sebi... Ogavni su do bola, ljudi su od prvog zvižduka igrali na rezultat, nisam mogao vjerovati. Što kaže jaran sa kojim sam gledao, qratz bi Mravac onako blokirao Samarasa da je u pitanju bila kvalifikacijska tekma-LIBERO- wrote:Po cemu je to Grcka u prvom jakosnom "sesiru" . To sam se odavno vec pitao,a narocito poslije ovog njihovog izdanja sinoc.
Nismo ni svjesni kako smo extra prosli u predstojecim kvalifikacijama izvukavsi ove iz najjaceg jakosnog sesira.
Dobri smo bili sinoc. Zao mi sto Maletic nije igrao, nekako ga vidim od starta protiv Bjelorusa, ako nije povrijedjen na duze. Konacno imamo brzi protok lopte, a nadam se da je sinoc to vidio i Misimovic, da ce se uklopiti i "da cemo moci ovako".
Protiv Bjelorusije se mora igrati svih 90 minuta, jer grizu cijelu utakmicu, i ako pola sata prije kraja vodite 3:0. Ali i mi smo sinoc djelovali kao da smo spremni i zeljni igrati i duze.