olduser wrote:navodno sinoc opet napad na BHF, neko kamenjanje...
zenicani su olos, svi ste isti, dosad sam pokusavo vas razdvojit, al necu vise da pokusavam..uvijek vam je ista prica, nisu to zenicani to su robijasi..e pa nek zenicani ustanu protiv robijasa ako im smeta da ih drugi stavljaju u isti kos..
sinoc to navijanje, prije par dana belaj u travniku, napad na obicne ljude, ne na navijace...ovo im vec prelazi u naviku, dokazivanje u gradovima u kojima nema aktivnih navijackih grupa...
stoka od naroda..
ugledajte se na fukare, bog vam pamet dao...
Jesu zenicani su olos, smradovi, djubre i tako dalje i tako dalje.
Ti si zasluzio jedan trajni ban obzirom da sam ja zenicanin i samim tim uvrijedjen. Obzirom da neces dobit bancic, obzirom da je ovo sarajevski forum, forum "biranih" ljudi i komentara, ja cu samo da ti kazem - samo tako nastavi maestro i neces vise imat 2 i 3 nego 10 entiteta a onda ces bit totalno u qrtzu i ti i tvoja familija ko i moja sto vec jesmo ali uvijek ima jos vece i nize dno.
Sa ovakvim razmisljanjem, imas i imaces jos puno malih Abdica - a kad bude prekasno onda ce se svi zapitat' sto je babo Atif otis'o i sto brat na brata potegne bombu bacivsi iz auta, noz ili pistolj - vec je to prisutno tako da vec imas nalicje proizvoda kojeg si zelio.
Izbrisan mi je komentar juce, sto i nije tako bitno, citam ovaj niz uvreda te Zenica ovakva te Zenica onakva, ma mi zenicani smo papani najveci, govno i provincijski smradovi, sta da kazem Sarajevo je mjesto gdje raste najljepse cvijece bh naroda, uvijek puno slobodarski nastrojenih pljuvaca svega i svacega sa beskrajnim izvorom i vrelom uvreda za nekog ko nije iz Sarajeva, a kladim se da su tebi samo presjekli pupcanu vrpcu u SA, ma i takav a ni kao sarajlija ti nisi ni za one Pejakoviceve shube 'dje se djahkad zivina i hajvan zavuce.
Meni je sve ovo nesto drago slusat', vidim prepuno "intelektualaca" na forumu i ovih koji to podrzavaju, a Sarajevo vec postaje polako samozvana drzava, entitet i korpus intelekta samo za sebe, kao da je svjetska muza umjetnosti, zivota i kulture - ja kako. E pa draga moja gospodo sarajlije pljuvaci, da ne budem isti kao i ovih par, mislim na one koji zestoko gaze po minornom radnickom narodu 70km daleko koji ga je izgradio jer su oni gospoda Bogom dani da nemaju ni jedne cestite fabrike u kojoj se nesto pravi, a mi papci koji ce po njima uvijek biti nesto inferiorno, samo tako nastavite - jer dobicete svoj kajmak na kraju kada se sve pokvari i usafunja a tek kad se usmrdi pa se tek zapitat' poslije k'o srbi "ko nas bre zavadi" kad bude kasno za popravljat' krive drine, pa cete se udarat po glavi kad se i ako se to jednog dana desi - jer je pun qratz cijeloj BIH qrcenja pojedinaca iz sarajevskih redova koji fantomski elitizam i urbanu kulturu baziraju na povlacenju za nos nas od istih od strane istih onih dravnih, opstinskih i kantonalnih organa, kao i organa podzemlja a bogumi i raznih genitalnih organa, od kojih su sve ovo ponaosob posebno "sportski organi" u Sarajevu, a bazirano sve na neradu, elitistickim blasfhemijama, pljacki, neradu i kojecemu vec vidjenim jos u ono vrijeme.
Nije Vam (pojedinima se obracam) jos puno ostalo kapitala i kredita za to. Jos malo a kace - "bumo videli".