BiH - Belgija 03-09-15

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
oridjidji

#1076 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by oridjidji »

hrasno38 wrote:
Fudo387 wrote:Ne treba sad ni Mesi stavljati preveliko breme na teret, samo ja ne pamtim kad smo jadnije izgledali u nekoj utakmici kao u prvom
poluvremenu jucer. Ono je bilo nista, uzas, pa jebeni aut nisu bili u stanju izvesti a kamo li sta drugo.
U drugom smo se popravili, ali onda dolazi do niza gresaka na klupi, pogresne izmjene i to nas je dokrajcilo.
Taman kad smo ih malo stisli, oni su vec poceli paniciti, on vadi Kolasinca i potpuno ujeba lijevu stranu preko koje smo najvise prijetili.
Ma bice valjda bolje, samo, meni se on ne cini kalibar za velike rezultate...daj Boze.

Hrasno bi poslao Pjanica na klupu i uveo...koga?
Znas sta bi ti Safet na to rek'o?
Momak, ti si ovdje zalut'o! :D
Evo to je upravo razmisljanje ljudi koji nemaju ama bas blage veze sa sportom ali ono bas blage veze. Kod pravih trenera ne postoje nezamjenjljivi i ako 5 utakmica jarane ne prizus nista ti ides na klupu da si od zlata sazidan. Koja je korist od Pjanica bila u ovim kvalifikacijama???? Ajde me prosvjetli strucnjak ziv bio??? Daj mi nesto navedi sta je Pjanic napravio! Ovdje postoje trenutno tri igraca koji su zalsuzili trenutni status "nezamjenjljiv": Dzeko, Begovic i Besic...i ja bih tu pridodao i Spahica jer covjek je uvijek davao 300% na utakmicama reprezentacije...sve ostalo je bar u ovom trenutku zasluzlilo da bude u bubnju za prvih 11 jer svojim igrama nisu betonirali svoja mjesta.
Nemoj pisati gluposti. Cuj koja korist od Pjanica? Pjanic asistirao za go protiv Belgije kuci Dzeki, asistirao protiv Izraela Visci. Oba puta za vodeci gol. Jbg, jednu utakmicu ne upise asistenciju ili gol i odmah si katastrofa. Jednom osvojili bod, jednom pobjedili. Niko se od nas ne bavi ovdje statistikom, da broji koliko je korisnih sansi kreirao Pjana svojim loptama, kojih neko nije realizovao. Nakon SP-a da nisu objavili onu statistiku da je Pjana najvise kreirao sansi i imao onoliko tacnih pasova, rekli bi da je njegova igra na prvenstvu bila podbacaj kao sada jer nije nekome gurnuo loptu kroz noge. Besic na terenu izgleda pozrtvovanije, ali kad izgubi ili proda loptu na sredini ko protiv Izraela pa primimo gol, onda mu se raja ispisa po glavi.

S kime bi Pjanu ti sinoc zamjenio? Ancicem? Vrancicem? S kim? Htijeli mi priznati ili ne on je nas najbolji veznjak.
Mustang1

#1077 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Mustang1 »

Spaha sinoc stoji ispred Lukakua i gleda loptu kako ide,pobjeze mu Lukaku ali on gleda i dalje loptu, pade lopta na Lukakua Spahe nigdje, valjda jos uvijek gleda loptu :lol: :lol: :lol: :lol: Valjda crnci bolje vide pod reflektorima :oops:
oridjidji

#1078 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by oridjidji »

Mustang1 wrote:Spaha sinoc stoji ispred Lukakua i gleda loptu kako ide,pobjeze mu Lukaku ali on gleda i dalje loptu, pade lopta na Lukakua Spahe nigdje, valjda jos uvijek gleda loptu :lol: :lol: :lol: :lol: Valjda crnci bolje vide pod reflektorima :oops:
Tu je ispo gore, nego neki na terminuima. :lol:
Tipicoti

#1079 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Tipicoti »

oridjidji wrote:
hrasno38 wrote:
Fudo387 wrote:Ne treba sad ni Mesi stavljati preveliko breme na teret, samo ja ne pamtim kad smo jadnije izgledali u nekoj utakmici kao u prvom
poluvremenu jucer. Ono je bilo nista, uzas, pa jebeni aut nisu bili u stanju izvesti a kamo li sta drugo.
U drugom smo se popravili, ali onda dolazi do niza gresaka na klupi, pogresne izmjene i to nas je dokrajcilo.
Taman kad smo ih malo stisli, oni su vec poceli paniciti, on vadi Kolasinca i potpuno ujeba lijevu stranu preko koje smo najvise prijetili.
Ma bice valjda bolje, samo, meni se on ne cini kalibar za velike rezultate...daj Boze.

Hrasno bi poslao Pjanica na klupu i uveo...koga?
Znas sta bi ti Safet na to rek'o?
Momak, ti si ovdje zalut'o! :D
Evo to je upravo razmisljanje ljudi koji nemaju ama bas blage veze sa sportom ali ono bas blage veze. Kod pravih trenera ne postoje nezamjenjljivi i ako 5 utakmica jarane ne prizus nista ti ides na klupu da si od zlata sazidan. Koja je korist od Pjanica bila u ovim kvalifikacijama???? Ajde me prosvjetli strucnjak ziv bio??? Daj mi nesto navedi sta je Pjanic napravio! Ovdje postoje trenutno tri igraca koji su zalsuzili trenutni status "nezamjenjljiv": Dzeko, Begovic i Besic...i ja bih tu pridodao i Spahica jer covjek je uvijek davao 300% na utakmicama reprezentacije...sve ostalo je bar u ovom trenutku zasluzlilo da bude u bubnju za prvih 11 jer svojim igrama nisu betonirali svoja mjesta.
Nemoj pisati gluposti. Cuj koja korist od Pjanica? Pjanic asistirao za go protiv Belgije kuci Dzeki, asistirao protiv Izraela Visci. Oba puta za vodeci gol. Jbg, jednu utakmicu ne upise asistenciju ili gol i odmah si katastrofa. Jednom osvojili bod, jednom pobjedili. Niko se od nas ne bavi ovdje statistikom, da broji koliko je korisnih sansi kreirao Pjana svojim loptama, kojih neko nije realizovao. Nakon SP-a da nisu objavili onu statistiku da je Pjana najvise kreirao sansi i imao onoliko tacnih pasova, rekli bi da je njegova igra na prvenstvu bila podbacaj kao sada jer nije nekome gurnuo loptu kroz noge. Besic na terenu izgleda pozrtvovanije, ali kad izgubi ili proda loptu na sredini ko protiv Izraela pa primimo gol, onda mu se raja ispisa po glavi.

S kime bi Pjanu ti sinoc zamjenio? Ancicem? Vrancicem? S kim? Htijeli mi priznati ili ne on je nas najbolji veznjak.
Pa ako je tako kako ti kazes onda je najbolje da ne idemo u Francusku i da se ne brukamo po Evropi.
luckylaka

#1080 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by luckylaka »

Mustang1 wrote:Spaha sinoc stoji ispred Lukakua i gleda loptu kako ide,pobjeze mu Lukaku ali on gleda i dalje loptu, pade lopta na Lukakua Spahe nigdje, valjda jos uvijek gleda loptu :lol: :lol: :lol: :lol: Valjda crnci bolje vide pod reflektorima :oops:
Da je nama vise Spahica u ekipi ne bi se ti tako cinicki smijao.Al eto Spaha je valjda trebao pokriti i Mujdzu i Vranjesa i Kolasinca da bi ti bio zadovoljan njegovom igrom.Inace Lukaku je poznat ko levat igrac ,sta ce on. :-)
oridjidji

#1081 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by oridjidji »

hrasno38 wrote:
Point. wrote:
todd_smith wrote:
Ne moram ja njsta pricati imas snjmak na kojem se vidi koliko je Spahic nebitan faktor bio kad je kod prisao Lukakuu ili Felianiju
Spahic je za dvije glave manji i od Lukakua i od Fellainija pa se borio sa vise uspjeha sa njima od visokog Vranjesa, koji se odbijao od njih ko kengur ko. Koliko je lopti Spaha iznio samo zato sto je kao iskusni stoper znao gdje treba stajati kad su isli ubacaji sa lijeve i desne strane?

Jebote kolje, preko noci bi neki na klupu stavljali Pjanica i Spahica, a evo i Begi zamjere sto nema reflekse supermena. Samo cekam kad ce Dzeko dobiti svoju porciju kritike pa da idemo unaprijediti reprezentaciju raznim Cimirotima, Bajicima, Dupovcima i ostalim etabliranim igracima evropskih velikana Zelje i FK Sarajeva.
Ne mozes ni u ovom ni u bilo kojem drugom zivotu u istu recenicu sto se tice reprezentacije stavljati Dzeku i Spahica u odnosu na Pjanica. Za Dzeku je suvisno govoriti a Spaha je i sa jednom sjebanom nogom svojom vlastitom glavom isao na kopacku protivnika i nikada se nije ni stedio ni glumio manekena na terenu. Zato je Spaha pored svih svojih mana u ponasanju standardan igrac u Bundesligi sa redovno vrlo velikim ocjenama za svoje igre. Pa Spahic je kao odbrambeni igrac u Bayeru postigao tri gola a Pjanic kao napadac za Romu u cijeloj sezoni 5.
Reci, nemam talijansku ligu na tvu, ne pratim je, inace bi znao da on u Romi ne igra napadaca, niti ga je ikada igrao, niti ce ga igrati. Ovako stvarno ispadas neupucen. Eto u prvom kolu je odigrao ispod prosjeka, u drugoj je dao go. U prosloj sezoni upisao 10 asistencija i dao 5 golova. Prethodne imao slican ucinak kao i zadnje sezone i tako godinama unazad.
oridjidji

#1082 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by oridjidji »

Tipicoti wrote:
Pa ako je tako kako ti kazes onda je najbolje da ne idemo u Francusku i da se ne brukamo po Evropi.
Mi trebamo otici u Francusku jer imamo drugi najbolji tim u grupi. Izrael, Kipar i Vels nisu trebali biti velika konkurencija. Postali su zahvaljujuci Papetovom eksperimentisanju.

Isto tako trebamo rasiriti klupu i napraviti siri spisak igraca na koje mozemo racunati jer to je hronicni problem ove reprezentacije.
Mustang1

#1083 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Mustang1 »

luckylaka wrote:
Da je nama vise Spahica u ekipi ne bi se ti tako cinicki smijao.Al eto Spaha je valjda trebao pokriti i Mujdzu i Vranjesa i Kolasinca da bi ti bio zadovoljan njegovom igrom.Inace Lukaku je poznat ko levat igrac ,sta ce on. :-)
Jarane ako pratis loptu onda ok igrac ti je pobjegao ali ti pratis loptu i moras doci do nje. Ili pratis igraca i ako on dodje do lopte ti si uz njega i zatvaras ga.. A on je pratio loptu a nije dosao do nje i igrac mu pobjegao :D
oridjidji

#1084 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by oridjidji »

Point. wrote:
todd_smith wrote:
Point. wrote:
Pricaj sta hoces ali kada je Sunjic usao umjesto Spahica, odbrana nam je izgledala amaterska.

Ne moram ja njsta pricati imas snjmak na kojem se vidi koliko je Spahic nebitan faktor bio kad je kod prisao Lukakuu ili Felianiju
Spahic je za dvije glave manji i od Lukakua i od Fellainija pa se borio sa vise uspjeha sa njima od visokog Vranjesa, koji se odbijao od njih ko kengur ko. Koliko je lopti Spaha iznio samo zato sto je kao iskusni stoper znao gdje treba stajati kad su isli ubacaji sa lijeve i desne strane?

Jebote kolje, preko noci bi neki na klupu stavljali Pjanica i Spahica, a evo i Begi zamjere sto nema reflekse supermena. Samo cekam kad ce Dzeko dobiti svoju porciju kritike pa da idemo unaprijediti reprezentaciju raznim Cimirotima, Bajicima, Dupovcima i ostalim etabliranim igracima evropskih velikana Zelje i FK Sarajeva.
:thumbup:

Suljica trebamo pozvati, on je onako jak i stamen. :lol:
swanfilter

#1085 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by swanfilter »

Ima li gdje snimak tekme za pogledati please? Na netu, ne TV ... Hvala ...
oridjidji

#1086 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by oridjidji »

Hrasno nek Subica zovnu jebo Cimija, vidi lika kako mjesa igrace Zelje. Zapikajmo ga prije nego li zaigra za Srbiju. :)

Mesi BH terena uz Dulju, Kajkuta i Zebu. Oni svi ne vrede koliko butni misic Miralema Pjanica. :)

http://youtu.be/Mu_8aawcIkc

https://youtu.be/RNs3XAPaygQ
cyprus

#1087 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by cyprus »

Sinoć sasvim očekivano... Jedna od rijetkih utakmica reprezentacije gdje je prošlo skoro sve kako sam zamislio... Čak se nisam naročito ni radovo kod našeg gola, jer sam jednostavno imao snažan predosjećaj o onome što slijedi... Jednostavno su Belgijanci za klasu jači... Da smo imali igrače sa formom od prije dvije godine, čovjek bi se realno mogao nešto i ponadat, a ovako mrka kapa je bila neizbježna... Kako rekoh, zato se nisam naročito ni nerviro...

Što se tiče Pjanića, ja zaista nisam pristalica pljuvanja igrača, tako da neću pljuvat ni njega, ali brate u potpunosti stoji konstatacija da ove kvalifikacije igra kriminalno... Po mom mišljenju, on je i ranije za reprezentaciju igrao ispod objektivnih očekivanja (nešto a la Salihamidžić - znam da se kamara ljudi neće složiti oko ovoga - ne mora), ali u ovom ciklusu mislim da neću puno pogriješiti ako kažem da je naš najslabiji igrač, kada se pogleda omjer minutaže i učinjenog na terenu... Ne treba ga pljuvat, on i dalje zaslužuje svu moguću podršku, ali ne možemo nikako biti zadovoljni sa ovim što pruža... Ali ne, ne slažem se da ga treba staviti na klupu... To bi bilo suludo u ovakvoj konkurenciji...

Međutim, smatram da Medunjanin i Vranješ ne bi trebali biti u prvoj postavi... Medunjanin već odavno ne igra (a i kad je bio na vrhuncu, bio je tek prosječan igrač sa pokojim bljeskom) i njegova sporost i inertnost je tako očigledna, dok drugi realno kvalitetom baš i nije nivo ostatka prvog tima (mada je kao rezerva sasvim solidna opcija), pogotovo ako se još uzme u obzir pritisak uslijed jedenja govana od strane BHF-a, što se nekako jebga mora odraziti na njegovu psihu... Mislim da su sinoć bolja opcija umjesto ove dvojice bili Vrančić (pa čak i opjevani Hadžić / TSS, a u budućnosti možda i Prcić), te Šunjić...

Ali daleko od toga i da kenjam po selektoru... Bez obzira na sve, sinoć se teško moglo do boljeg rezultata, a i glupo se vaditi protiv najjače selekciju u grupi, pa još na gostovanju... Ipak, tri sljedeće utakmice treba zapet 200%...

PS Gdje li je forumaš pod imenom Idemedosumom :-D , da nam još koji put objasni kako je Belgija belegija :mrgreen:
Thorgerson

#1088 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Thorgerson »

Pretjeruje se i oko Papeta. Dajte, cinjenica je da su se nasi opustili nakon SP...kontaju ta ce Kipar ba, nek samo dodju.
I dosli ljudi i uzeli tri boda.

Poveli 1-0 i onda je krenulo opustanje. Umjesto da smo zagrizli i vec prvo poluvrijeme im utrpali barem jos jedan gol.

I dan danas pamtim nonsalantnu odbranu Vrsajevica kad onaj kipranin centrira za gol. Na terminima vidjam vecu borbu. A pogledajte njega, eto da se malo prijetite.

+ Pjanic fula penal za bod.

Pape jeste pravio greske, to svi znamo, ali ovoliko optuzivati SAMO njega je vise postalo smijesno. Narocito jer fakticki isti igraci koje je on pozivao sada igraju.

Ima njegovih gresaka, ali ne vidim zasto igrace (koji pazi igraju na terenu) niko da prozove za poraze protiv Kipra ili Izraela. Pa ako nista krivica je podjednaka za te poraze.

Da postavis kolac, ćutuk na klupu - Kipar kući moras dobiti sa ovakvim igračima.
Thorgerson

#1089 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Thorgerson »

Pjanic ce se morati trznuti. Naravno da nisam ni ja da on ide na klupu, to bi bila glupost jednog od rijetkih igraca koji redovno igra u klubu stavit na klupu. Ali mora se vise presabrati i jednostavno vise potruditi.

I toliko igraca koje treba probati i mi smo preskocili termin za prijateljske utakmice.

Pa ne mogu da vjerujem da se nije mogla naci bilo kakva drzavica da se odigra 90 minuta s njima... I fino tu isprobas pobogu neke stvari. To se moralo uraditi prije Belgije...
oridjidji

#1090 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by oridjidji »

Po vidjenom se vidi da se Kipar ne mora dobiti kuci i kad imas bolji tim od njih. :D

Mene Svrsajevic i Vranjes podsjecaju na Antoninija i Boneru u Milanu, kad je jedan od dvojice na terenu, upisi ili golove gostiju ili pobjedu gosta. :D

Ne znam stvarno kako smo mi dobili onu Iran na mundijalu na krilima Svrska.
mO k3

#1091 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by mO k3 »

Thorgerson wrote:Pretjeruje se i oko Papeta. Dajte, cinjenica je da su se nasi opustili nakon SP...kontaju ta ce Kipar ba, nek samo dodju.
I dosli ljudi i uzeli tri boda.

Poveli 1-0 i onda je krenulo opustanje. Umjesto da smo zagrizli i vec prvo poluvrijeme im utrpali barem jos jedan gol.

I dan danas pamtim nonsalantnu odbranu Vrsajevica kad onaj kipranin centrira za gol. Na terminima vidjam vecu borbu. A pogledajte njega, eto da se malo prijetite.

+ Pjanic fula penal za bod.

Pape jeste pravio greske, to svi znamo, ali ovoliko optuzivati SAMO njega je vise postalo smijesno. Narocito jer fakticki isti igraci koje je on pozivao sada igraju.

Ima njegovih gresaka, ali ne vidim zasto igrace (koji pazi igraju na terenu) niko da prozove za poraze protiv Kipra ili Izraela. Pa ako nista krivica je podjednaka za te poraze.

Da postavis kolac, ćutuk na klupu - Kipar kući moras dobiti sa ovakvim igračima.
:thumbup:
To ja pisem duze vrijeme ne traziti gresku u trenerima , nego na onih 11 drugara na travnjaku , nisu bili sposobni pod safetom i sada su se jos pokazali pod mesom
ultima_palabra

#1092 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by ultima_palabra »

Thorgerson wrote:Pjanic ce se morati trznuti. Naravno da nisam ni ja da on ide na klupu, to bi bila glupost jednog od rijetkih igraca koji redovno igra u klubu stavit na klupu. Ali mora se vise presabrati i jednostavno vise potruditi.

I toliko igraca koje treba probati i mi smo preskocili termin za prijateljske utakmice.

Pa ne mogu da vjerujem da se nije mogla naci bilo kakva drzavica da se odigra 90 minuta s njima... I fino tu isprobas pobogu neke stvari. To se moralo uraditi prije Belgije...
Koji ba termin?
Thorgerson

#1093 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Thorgerson »

ultima_palabra wrote:
Thorgerson wrote:Pjanic ce se morati trznuti. Naravno da nisam ni ja da on ide na klupu, to bi bila glupost jednog od rijetkih igraca koji redovno igra u klubu stavit na klupu. Ali mora se vise presabrati i jednostavno vise potruditi.

Koji ba termin?
Kako mislis koji? Pa ovaj u junu. Sve ekipe igrale...al ocito nasi nisu nasli dobar tal i igracima mrsko bilo prekidat odmor..jbg valja skakat po jahtama... :-)

http://www.fokus.ba/84100/sport/repreze ... -utakmicu/

Nadji eto juni i sam vidi. Belgija igrala protiv Francuske. :-)
http://www.uefa.com/friendlies/season=2 ... ndex.html#

Dakle, ionako igraci nikad nisu imali slabiju sezone, pola ih ne igra i ti fulas jedinstvenu priliku da ih uigras. Da ne govorimo o tome da je Mesa fakticki tek dosao i ne vidim u kojoj formuli jedna prijateljska tekma moze skoditi bilo kome. :roll:
mO k3

#1094 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by mO k3 »

Thorgerson wrote: Kako mislis koji? Pa ovaj u junu. Sve ekipe igrale...al ocito nasi nisu nasli dobar tal i igracima mrsko bilo prekidat odmor..jbg valja skakat po jahtama... :-)

http://www.fokus.ba/84100/sport/repreze ... -utakmicu/

Nadji eto juni i sam vidi. Belgija igrala protiv Francuske. :-)
http://www.uefa.com/friendlies/season=2 ... ndex.html#

Dakle, ionako igraci nikad nisu imali slabiju sezone, pola ih ne igra i ti fulas jedinstvenu priliku da ih uigras. Da ne govorimo o tome da je Mesa fakticki tek dosao i ne vidim u kojoj formuli jedna prijateljska tekma moze skoditi bilo kome. :roll:
bez rijeci ....hvala ti za ovu informaciju
oridjidji

#1095 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by oridjidji »

Pjanic ne igra na istoj poziciji kao u Romi. U repki ga sele ko sirijske izbjeglice, s pozicije na poziciju. Gdje je prirodno da bude, tu nije. U Romi i drugi igraju dobro, pa Pjanic moze da se digne u utakmici na nivo Pirla (za razliku od Pirla igra puno blize centru), asistira i zabije i bude igrac utakmice, kod nas u vezi ni u napadu nema toga trka, nema ko da mu otvara prostor, kada je on igrac veze kojeg se najvise boje u nasem timu nasi protivnici. Normalno je da ga markiraju. Juce je sam morao da otima loptu protivnicima, gura se sa fizicki jacim igracima, da bi uopste dosao do nje. Vracao se sa pozicije na kojoj je bio redovno na nasu polovicu. U Romi on ne trci nazad, on stoji nazad puno vise, nego naprijed, njemu se da lopta jos na njegovoj polovici. Covjek pretrci iznese loptu, stvori igracima sansu pasom i tako u krug. Jedino mu se i u Romi i kod nas moze zamjeriti malo na tome sto na terenu povremeno zna izgledati neozbiljno kada cuva loptu.

Mene vise brine sto sto mi nijedan prekid nismo iskoristili u utakmicama iza nas. Ni sa Papetom ni sa Bazdarevicem taj segment igre nismo popravili.
ultima_palabra

#1096 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by ultima_palabra »

Nije baš da su sve igrale, mislim da ih više od pola nije igralo.

Problem s tim terminima na kraju sezone je da se igračima ne igra, misli su im na odmoru i ne možeš ih kriviti za to. Neki su završili sezone oko 20.maja i morali trenirati do 12.juna kada se igralo sa Izraelom, i sad im treba još prijateljsku poslije toga uvaliti.

Da su odigrali preko kurca i izgubili, onda bi se sve jebavalo savezu i Meši što su zakazivali išta. A slabo bi to išta značilo za septembar, nova sezona nova nafaka.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1097 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by hrasno38 »

oridjidji wrote:Hrasno nek Subica zovnu jebo Cimija, vidi lika kako mjesa igrace Zelje. Zapikajmo ga prije nego li zaigra za Srbiju. :)

Mesi BH terena uz Dulju, Kajkuta i Zebu. Oni svi ne vrede koliko butni misic Miralema Pjanica. :)

http://youtu.be/Mu_8aawcIkc

https://youtu.be/RNs3XAPaygQ
Za ovakvog Pjanica i mali hadziahmetovic je Miske a ti ga vodi kuci ako ti valja. meni jebi ga ne valja a evo citam danas i citavoj javnosti je bio jucer ubjedljivo najgori igrac. E pa kad nam je najskuplji igrac najgori igrac u najjacoj utakmici onda nesto nije u redu ni sa njim a meni se cini ni sa tobom. Znas ono odlucujuca utakmica kvalifikacija za SP protiv Grcke......Miske tri asistencije a Dzeko dva gola...e tako igraju extra klase. Na SP protiv Argentine nidje Pjanica asistencija koliko se sjecam Lulica za Ibisevica, protiv Nigerije Misketova asistencija ko rukom za Dzeku al nas zguzi sudija, protiv Irana Susiceva asistencija Pjanicu kad je dao gol......pa gdje je majku mu taj Pjanic...sta igra daj me prosvjetli. Sta je njegov zadatak da trci po terenu 15 kilometra bez ikakvog ucinka. Ne sjecam se kad mu je slobodan udarac prosao zivi zid, protiv Kipra fuli penal pa ne smije da puca protiv Izraela ali sreca tu je Edin koji ima muda za sve iako se apsolutno ne sjecam da sam ga ikada vidio da puca penal. Namjesti i zabi ga ali to je Edin i Pjanic da kosta 100 milina nikad nece biti ni Edin ni Miske. Isto je sa Kolasincem on je ko traktor i svaku utakmicu fasuje po jedan zuti karton. Ima srce ko Trebevic bez daljnjeg ali jebes srce kad malo malo pozuti. E to su vasi miljenici ma kako da igrali oni su vase zvijezde. Samo sto tu pricu mozes prodavati bebama u jaslicama za mene Pjanic nije igrac koji moze zamjeniti Misketa niti ce to ikada moci.
I zasto ne Cimija.....bolje je Cimi koji ce jesti travu sa terena i trcati za dvojcu nego Medunjanin kome je i brada teska.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1098 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by hrasno38 »

oridjidji wrote:

Pjanic ne igra na istoj poziciji kao u Romi. U repki ga sele ko sirijske izbjeglice, s pozicije na poziciju. Gdje je prirodno da bude, tu nije. U Romi i drugi igraju dobro, pa Pjanic moze da se digne u utakmici na nivo Pirla (za razliku od Pirla igra puno blize centru), asistira i zabije i bude igrac utakmice, kod nas u vezi ni u napadu nema toga trka, nema ko da mu otvara prostor, kada je on igrac veze kojeg se najvise boje u nasem timu nasi protivnici. Normalno je da ga markiraju. Juce je sam morao da otima loptu protivnicima, gura se sa fizicki jacim igracima, da bi uopste dosao do nje. Vracao se sa pozicije na kojoj je bio redovno na nasu polovicu. U Romi on ne trci nazad, on stoji nazad puno vise, nego naprijed, njemu se da lopta jos na njegovoj polovici. Covjek pretrci iznese loptu, stvori igracima sansu pasom i tako u krug. Jedino mu se i u Romi i kod nas moze zamjeriti malo na tome sto na terenu povremeno zna izgledati neozbiljno kada cuva loptu.

Mene vise brine sto sto mi nijedan prekid nismo iskoristili u utakmicama iza nas. Ni sa Papetom ni sa Bazdarevicem taj segment igre nismo popravili.
hahhaha jel tebi Pjanic ista u rodu....pa ima li i jedna pozicija da njemu odgovara i ijedan suigrac da njemu ne smeta da bi napokon proigrao!!!!! I kako cemo iskoristiti prekid kad jucer loptu koja se ubila za Hajrovica suta Pjanic koji opet uzgred ponavljam u reprezentaciji nije prebacio zivi zid od pitaj boga kada.
oridjidji

#1099 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by oridjidji »

hrasno38 wrote:
oridjidji wrote:

hahhaha jel tebi Pjanic ista u rodu....pa ima li i jedna pozicija da njemu odgovara i ijedan suigrac da njemu ne smeta da bi napokon proigrao!!!!! I kako cemo iskoristiti prekid kad jucer loptu koja se ubila za Hajrovica suta Pjanic koji opet uzgred ponavljam u reprezentaciji nije prebacio zivi zid od pitaj boga kada.
Da ti nisi malo glup da shvatis da je on nas najskuplji i najbolji veznjak ?

Zato taj kad prebaci ubije paucinu protiv Bufona. :)
A protiv koga je to zadnji put uradio Hajrovic? Sjecas li se?
Thorgerson

#1100 Re: BiH - Belgija 03-09-15

Post by Thorgerson »

oridjidji wrote: Pjanic ne igra na istoj poziciji kao u Romi. U repki ga sele ko sirijske izbjeglice, s pozicije na poziciju. Gdje je prirodno da bude, tu nije. U Romi i drugi igraju dobro, pa Pjanic moze da se digne u utakmici na nivo Pirla (za razliku od Pirla igra puno blize centru), asistira i zabije i bude igrac utakmice, kod nas u vezi ni u napadu nema toga trka, nema ko da mu otvara prostor, kada je on igrac veze kojeg se najvise boje u nasem timu nasi protivnici. Normalno je da ga markiraju. Juce je sam morao da otima loptu protivnicima, gura se sa fizicki jacim igracima, da bi uopste dosao do nje. Vracao se sa pozicije na kojoj je bio redovno na nasu polovicu. U Romi on ne trci nazad, on stoji nazad puno vise, nego naprijed, njemu se da lopta jos na njegovoj polovici. Covjek pretrci iznese loptu, stvori igracima sansu pasom i tako u krug. Jedino mu se i u Romi i kod nas moze zamjeriti malo na tome sto na terenu povremeno zna izgledati neozbiljno kada cuva loptu.

Drug, sve ovo pada u vodu. S kim igra Dzeko? Nemoj jeboga ti...od pravdanja nemamo nista.

Ja volim Pjanketa, i zelim dobre partije od njega.

Ovo sto je pruzio do sad u repki, nije to to. Ti kazes, do ostalih je...ok, mozda. Ali opet i Dzeko igra sa tim ostalim, pa opet utrpa gol nekako. I Begovic igra sa tim ostalim, pa opet covjek se trudi da odbrani sta god moze... S kim Besic igra...pa opet momak gine...odigra i on lose...al eto vrati se...Pjanic iz tekme u tekmu ponavlja losu igru...kontas...
Locked