Nemoj pisati gluposti. Cuj koja korist od Pjanica? Pjanic asistirao za go protiv Belgije kuci Dzeki, asistirao protiv Izraela Visci. Oba puta za vodeci gol. Jbg, jednu utakmicu ne upise asistenciju ili gol i odmah si katastrofa. Jednom osvojili bod, jednom pobjedili. Niko se od nas ne bavi ovdje statistikom, da broji koliko je korisnih sansi kreirao Pjana svojim loptama, kojih neko nije realizovao. Nakon SP-a da nisu objavili onu statistiku da je Pjana najvise kreirao sansi i imao onoliko tacnih pasova, rekli bi da je njegova igra na prvenstvu bila podbacaj kao sada jer nije nekome gurnuo loptu kroz noge. Besic na terenu izgleda pozrtvovanije, ali kad izgubi ili proda loptu na sredini ko protiv Izraela pa primimo gol, onda mu se raja ispisa po glavi.hrasno38 wrote:Evo to je upravo razmisljanje ljudi koji nemaju ama bas blage veze sa sportom ali ono bas blage veze. Kod pravih trenera ne postoje nezamjenjljivi i ako 5 utakmica jarane ne prizus nista ti ides na klupu da si od zlata sazidan. Koja je korist od Pjanica bila u ovim kvalifikacijama???? Ajde me prosvjetli strucnjak ziv bio??? Daj mi nesto navedi sta je Pjanic napravio! Ovdje postoje trenutno tri igraca koji su zalsuzili trenutni status "nezamjenjljiv": Dzeko, Begovic i Besic...i ja bih tu pridodao i Spahica jer covjek je uvijek davao 300% na utakmicama reprezentacije...sve ostalo je bar u ovom trenutku zasluzlilo da bude u bubnju za prvih 11 jer svojim igrama nisu betonirali svoja mjesta.Fudo387 wrote:Ne treba sad ni Mesi stavljati preveliko breme na teret, samo ja ne pamtim kad smo jadnije izgledali u nekoj utakmici kao u prvom
poluvremenu jucer. Ono je bilo nista, uzas, pa jebeni aut nisu bili u stanju izvesti a kamo li sta drugo.
U drugom smo se popravili, ali onda dolazi do niza gresaka na klupi, pogresne izmjene i to nas je dokrajcilo.
Taman kad smo ih malo stisli, oni su vec poceli paniciti, on vadi Kolasinca i potpuno ujeba lijevu stranu preko koje smo najvise prijetili.
Ma bice valjda bolje, samo, meni se on ne cini kalibar za velike rezultate...daj Boze.
Hrasno bi poslao Pjanica na klupu i uveo...koga?
Znas sta bi ti Safet na to rek'o?
Momak, ti si ovdje zalut'o!
S kime bi Pjanu ti sinoc zamjenio? Ancicem? Vrancicem? S kim? Htijeli mi priznati ili ne on je nas najbolji veznjak.