House wrote:Podrška Mumetu
pojedinci jedva dočekali da pljuju...
BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- USAblues
#501 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
-
FreakyStyley
- DonEmir
#503 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Kao da Walesu nece ponudi pare...nema me tamo wrote:Zašto da ne...insomnia78 wrote:Znaci zidovi dali pare
Ljudi znaju s kim igramo narednu, a sve ove repke su se žalile kako su ovi igraci Andore pregrubi...
Pobjedi li Kipar zidove... a mi izgubimo od Velsa....
Treba Kiprane pusiti laganice pusiti im Avdiju, Tina Kita, Hadzica da se igraju snjima..
-
Mustang1
#504 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Sto ces pustati bolan pa u istoj smo situaciji sada kao sto bi bili da Kipar pobjedi Izrael a mi izgubimo od Welsa 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#505 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Meni nije jasno sta je Mesa isprobavao protiv Andore.
Zar nije rekao da ce zvati Hodzica i Bajica? I onda Ibisevic od prve minute u ekipi
Hadzica uvodi umjesto Pjanica (i ovo bih volio znati, u cemu je vic), Zec
....puno nekih nepotrebnih rotacija, ako je vec Andora takav protivnik da mozes staviti koga hoces, valjda je logicnije da probas neke igrace od kojih cemo imati korist u buducnosti.
Zar nije rekao da ce zvati Hodzica i Bajica? I onda Ibisevic od prve minute u ekipi
- Tito_i_Partija
#506 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Jasta nego dali. Pa svi kulturni ljudi znaju da se konobarima daje baksis, a ne k'o u nas da ih gadjas zvakama ili hvatas za vratove.insomnia78 wrote:Znaci zidovi dali pare
Sve u svemu, k'o sto je vec X puta receno na ovoj temi, ne znam koji je kurac Ibisevic igr'o. Mozda neka sadaka od Mese da pronadje svoju staru formu pa da ga u Herthi docekaju sa crvenim tepihom zato sto je anonimnim pekarima dao gol.
Pjanic <---> Hadzic isto sranje od poteza. Pa samo onih desetak minuta sto je igr'o Vrancic je bilo puno bolje nego cijelo poluvrijeme odigrano od strane Seadove ublehe. Dobro je pa se Mesa nije sjetio da ubaci Tinkija.
- mO k3
#507 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
ovo nije bio crveni , zato je i rodrigezu dao ... da izjednacihrasno38 wrote:http://radiosarajevo.ba/novost/199998/z ... ton-video-
ovo ni u mislima nije za crveni karton ali ni u mislima
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#508 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Dzabe ti to pricas. Sad ce se pojaviti par njih da nam objasni kako se Ibisevic treba istrpiti zbog starih zasluga, kako nam treba, neka ga da udje u formu (gdje se to jos ulazi u formu preko reprezentacijeTito_i_Partija wrote:Jasta nego dali. Pa svi kulturni ljudi znaju da se konobarima daje baksis, a ne k'o u nas da ih gadjas zvakama ili hvatas za vratove.insomnia78 wrote:Znaci zidovi dali pare![]()
![]()
Sve u svemu, k'o sto je vec X puta receno na ovoj temi, ne znam koji je kurac Ibisevic igr'o. Mozda neka sadaka od Mese da pronadje svoju staru formu pa da ga u Herthi docekaju sa crvenim tepihom zato sto je anonimnim pekarima dao gol.
Pjanic <---> Hadzic isto sranje od poteza. Pa samo onih desetak minuta sto je igr'o Vrancic je bilo puno bolje nego cijelo poluvrijeme odigrano od strane Seadove ublehe. Dobro je pa se Mesa nije sjetio da ubaci Tinkija.
Hadzic, Zec...Bicakcic na beku
Mi smo jedino uspjeli i za Besica popushiti...
- BarbaDue
#509 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
nisam do sada vidio zbog čega je bio crveni ali sada kada vidim o čemu je riječ sve mi je jasno.mO k3 wrote:ovo nije bio crveni , zato je i rodrigezu dao ... da izjednacihrasno38 wrote:http://radiosarajevo.ba/novost/199998/z ... ton-video-
ovo ni u mislima nije za crveni karton ali ni u mislima
jednostavno nam se neda, i to ti je.
mislio sam pošto je bešić temperamentan da ga je udario ili sl. međutim ovo je smiješno.
- mO k3
#510 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
luckylaka wrote:Rijesi ti problem sa Spahom,Medom,Pjanom a ssa Besicem nemas ti sta rjesavati.nems muda da kazes Spahi i ekipi nista nego pukusavas autoritet graditi na momku koji ore na terenu.Crveni.Pa sta.Do sledece utakmice mjesec dana trazi alternativu selektoru.Zasto si tu.north wrote:Evo šta Meša indirektno misli o potezu Bešića, i koliko je to dopustivo http://sportsport.ba/bh_fudbal/s-besice ... ipe/170993
Pa da ovo uradi u žaru borbe u utakmici biti li ne biti, npr.protiv Walesa, pa donekle i da se shvati, ali u ovakvoj situaciji, tako bespotrebno ostaviti ekipu bez njegovih usluga narednu biti li ne biti utakmicu, i još nakon isključenja bez emocija se samo okrene kao da kaže nije problem, izaći ću, taman mi se ne igra...I još kao podrška za Moua, pa to može samo kod nas, i zarad takvih budalaština i imaš viceve o Muji i Hasi
Takvih je ovdje puno na forumu...
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#511 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Kilavo sve bilo. Nesto me jako prisjeca na onu izmedju Sarajeva i Libertasa (iz San Marina). I kao tresnje na toristi onaj seljak jos izvuce crveni, i to protiv Andorre. Ko malo da muda pokaze
Trebo ga je neko dobro stostom zveknut u slacionci da se malo prizemlji. Da ga Everton hoce postaviti na klupu kao sto je City Dzeku. Sto se Ibisevica tice on je za peMzije. On bukvalno receno samo dobija minutaze kad igra za reprezentaciju. Pa ako je to kriterij onda mogu i ja, jer ni ja ne igram nigdje drugo.
-
condy
#512 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Selektor mora da razgovara sa Bešićem. Dobiti crveni karton pri vodstvu od 3:0 i protiv amaterske ekipe, i tako ostati bez važnog igrača u nastavku kvalifikacija pred odlučujuće utakmice, je čisti autogol.
Crvene kartone su dobijali i puno veći igrači od Bešića, i to se dešava u fudbalu. Doduše ove kvalifakacije nam nikako ne idu, pa pored loših rezultata, sada smo dobili i crveni karton. Čisto sumnjam da ova reprezentacija može pobjediti Vels, sa ovakvim odnosom prema igri. Poražavajuće
Crvene kartone su dobijali i puno veći igrači od Bešića, i to se dešava u fudbalu. Doduše ove kvalifakacije nam nikako ne idu, pa pored loših rezultata, sada smo dobili i crveni karton. Čisto sumnjam da ova reprezentacija može pobjediti Vels, sa ovakvim odnosom prema igri. Poražavajuće
- Thorgerson
#513 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Za sta podrska molim te?USAblues wrote:House wrote:Podrška Mumetu
pojedinci jedva dočekali da pljuju...![]()
![]()
Ja ga ne mislim pljuvati nigdje veze.
Ali odavno, znaci fakat odavno nisam vidio gluplji potez igraca.
Meni je zao Mumeta, ali morat ce se poceti kontrolisati. Od ovakvih gluposti nemamo nista. Mada iskreno ne znam da li je i onaj potez bas za direktnog crvenog...ne znam, i dalje ne mogu da vjerujem sta je uradio.
I Dzeko je izveden da ne bi i on popio zuti. Ima vec jedan. I to bi onda tek bila bajka da i njega nema narednu tekmu.
- Point.
#514 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Besic je ostavio na cjedilu reprezentaciju svojim potezom, dobivsi najgluplji i najnepotrebniji crveni karton u istoriji reprezentacije. Za ovo je fakat zasluzio da se odstrani iz reprezentacije neko vrijeme dok ne poslozi neke stvari u svojoj glavi. Do sinoc sam branio svake njegove poteze, ali preko ovoga sinoc se ne moze preci tek tako. Pred dvije najvaznije utakmice, ovako neodgovorno se ponasati je za najstrozije sankcije, pa taman da mi je iz oka kanuo.
- mO k3
#515 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
znaci treba se naci krivac za kiksove repke i nasli ste besica.... to ce biti tok , zivi bili pa vidjeliPoint. wrote:Besic je ostavio na cjedilu reprezentaciju svojim potezom, dobivsi najgluplji i najnepotrebniji crveni karton u istoriji reprezentacije. Za ovo je fakat zasluzio da se odstrani iz reprezentacije neko vrijeme dok ne poslozi neke stvari u svojoj glavi. Do sinoc sam branio svake njegove poteze, ali preko ovoga sinoc se ne moze preci tek tako. Pred dvije najvaznije utakmice, ovako neodgovorno se ponasati je za najstrozije sankcije, pa taman da mi je iz oka kanuo.
- Thorgerson
#516 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Ne mislim da bi kazna urodila plodom, Besic nije neki amater. Ne znam jednostavno sta uraditi ovdje, nisam pametan.Point. wrote:Besic je ostavio na cjedilu reprezentaciju svojim potezom, dobivsi najgluplji i najnepotrebniji crveni karton u istoriji reprezentacije. Za ovo je fakat zasluzio da se odstrani iz reprezentacije neko vrijeme dok ne poslozi neke stvari u svojoj glavi. Do sinoc sam branio svake njegove poteze, ali preko ovoga sinoc se ne moze preci tek tako. Pred dvije najvaznije utakmice, ovako neodgovorno se ponasati je za najstrozije sankcije, pa taman da mi je iz oka kanuo.
Sto je najgore ne moze se reci Besic je takav, njemu je to urodjeno. Ma nije ba, ako se moze dostojno ponasati u Evertonu, pa moze i mora vala i u reprezentaciji.
-
oridjidji
#517 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Pjana na terenu odigrao korektno, pogresnih kratkih dodavanja nije imao, imao par losih dugi. Protiv Andore je i mogao igrati laganijim tempom, nije bilo presinga na njemu, a igrao je na mjestu gdje je navikao igrati.
Sad ce seratori reci los je bio. Posto on mora igrati kao Mesi. Izasao radi povrede.
Sve vrijedno vidjenja bilo je u prvom poluvremenu. Fali nam mnogo vise trka u igri. Ako budemo igrali sa ovakvim sporim tempom, teske cemo dvije utakmice imati sa Velsom i Kiprom. Nije ih ne moguce pobjediti. Moramo prosrati u prekidima, pogotovo u naredne dvije utakmice, gdje cemo sigurno imati dominaciju. Teze nam ide protiv ekipa koje se znaju braniti. Andora nije realno ekipa koja se moze protiv nas braniti, ove dvije jesu. Tako da ova utakmica nista ne pokazuje. Prvi priliku na utakmici smo imali na isti nacin na koji smo postigli gol u Belgiji. Interesantno mozda opet budemo imali brz gol koji ce doci sa desne strane.
Za pocetak treba nam bolja forma nasih igraca.
Sad ce seratori reci los je bio. Posto on mora igrati kao Mesi. Izasao radi povrede.
Sve vrijedno vidjenja bilo je u prvom poluvremenu. Fali nam mnogo vise trka u igri. Ako budemo igrali sa ovakvim sporim tempom, teske cemo dvije utakmice imati sa Velsom i Kiprom. Nije ih ne moguce pobjediti. Moramo prosrati u prekidima, pogotovo u naredne dvije utakmice, gdje cemo sigurno imati dominaciju. Teze nam ide protiv ekipa koje se znaju braniti. Andora nije realno ekipa koja se moze protiv nas braniti, ove dvije jesu. Tako da ova utakmica nista ne pokazuje. Prvi priliku na utakmici smo imali na isti nacin na koji smo postigli gol u Belgiji. Interesantno mozda opet budemo imali brz gol koji ce doci sa desne strane.
Za pocetak treba nam bolja forma nasih igraca.
-
oridjidji
#518 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Ne znam kome vise nije jasno da nas je Sajo jebo u ovim kvalifikacijama, te da je Bazdarevicu dat tezak zadatak, ako nas odvede kroz baraz na EP, ljubimo mu stope. Nije on kriv sto je Sajo prosuo tovar bodova i sto smo se mi morali vaditi na kraju kvalifikacija. Realno poraz od Kipra i Izraela su nas doveli u ovu poziciju. Belgiju nismo pobjedili kuci. To je previse prosutih bodova.
Bazdarevicu svaka cast i da ne ode, treba mu dati reprezentaciju da vodi i naredni ciklus jer se vidi da je tim odskocio za razliku kod Saje.
Bazdarevicu svaka cast i da ne ode, treba mu dati reprezentaciju da vodi i naredni ciklus jer se vidi da je tim odskocio za razliku kod Saje.
-
SSemir
#519 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
al tacno se vidi po onim izjavama poslije da su igraci bijesni na besica zbog crvenog. lulic, dzeko..a znajuci kakav je begovic u svlacionici, mogu mislit koliko se izgalamio na njeg 
-
oridjidji
#520 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Pusti se glupe price. Momak ima prgavu narav. On kad poslozi kockice u glavi bice nas najbolji igrac. Da je nekim drugim reprezentativcima njegova prgavost, pozrtvovanost i nacin na koji igra, imali bi jos bolje karijere od onih koje imaju.Point. wrote:Besic je ostavio na cjedilu reprezentaciju svojim potezom, dobivsi najgluplji i najnepotrebniji crveni karton u istoriji reprezentacije. Za ovo je fakat zasluzio da se odstrani iz reprezentacije neko vrijeme dok ne poslozi neke stvari u svojoj glavi. Do sinoc sam branio svake njegove poteze, ali preko ovoga sinoc se ne moze preci tek tako. Pred dvije najvaznije utakmice, ovako neodgovorno se ponasati je za najstrozije sankcije, pa taman da mi je iz oka kanuo.
Dobio je karton, sigurno nece igrati par utakmica. Dovoljno mu je da skonta sta je napravio. Cemu jos vise kaznjavanja? Najgore je sada pljuvati po momku. Mozda nam njegovo odsustvo bude od koristi, pa nadjemo i njemu dobru alternativu.
-
oridjidji
#521 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Ma Mume ko Asau Ekoto sluse u usi, sviraj Bega kurcu.SSemir wrote:al tacno se vidi po onim izjavama poslije da su igraci bijesni na besica zbog crvenog. lulic, dzeko..a znajuci kakav je begovic u svlacionici, mogu mislit koliko se izgalamio na njeg
-
condy
#522 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Znači, njegova uloga na terenu je kratko dodavanje lopte...koliko govorite o mjestu na kojem može igrati, odnosno na kojem ne može igrati, ponekad pomislim da se od njega traži da igra dva različita sporta pa da ima tolike teškoće da se prilagodi.oridjidji wrote:Pjana na terenu odigrao korektno, pogresnih kratkih dodavanja nije imao, imao par losih dugi. Protiv Andore je i mogao igrati laganijim tempom, nije bilo presinga na njemu, a igrao je na mjestu gdje je navikao igrati.
-
condy
#523 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
A Begović imali on krivice na svojim rukamaoridjidji wrote:Ne znam kome vise nije jasno da nas je Sajo jebo u ovim kvalifikacijama, te da je Bazdarevicu dat tezak zadatak, ako nas odvede kroz baraz na EP, ljubimo mu stope. Nije on kriv sto je Sajo prosuo tovar bodova i sto smo se mi morali vaditi na kraju kvalifikacija. Realno poraz od Kipra i Izraela su nas doveli u ovu poziciju. Belgiju nismo pobjedili kuci. To je previse prosutih bodova.
-
oridjidji
#524 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Pa sta je trebao uraditi protiv Belgije i Andore, izgoriti sa povredom pa da ga nema pola godine. Dosao je kao slabije povrijedjen igrac na pripreme sa utakmice sa Juventusom i sad on treba da pokida, istrci vise od ostalih, predlibla sesto tri igraca, asistira 14 puta i zabije 5 golova minimum. Covjek odradio korektno obje utakmice. Za razliku od njega neki ne znaju ni kratku loptu dodati, a izgube deset puta vise lopti, kada je cuvaju u nogama, ali eto raja im halale ako predriblaju jednog ili dva igraca.condy wrote:Znači, njegova uloga na terenu je kratko dodavanje lopte...koliko govorite o mjestu na kojem može igrati, odnosno na kojem ne može igrati, ponekad pomislim da se od njega traži da igra dva različita sporta pa da ima tolike teškoće da se prilagodi.oridjidji wrote:Pjana na terenu odigrao korektno, pogresnih kratkih dodavanja nije imao, imao par losih dugi. Protiv Andore je i mogao igrati laganijim tempom, nije bilo presinga na njemu, a igrao je na mjestu gdje je navikao igrati.
Protiv Belgije Lula proda loptu kod prvog gola, ljudi odradise kontru, dobise korner zabise gol. Igra mu promjenjiva, cas proda, cas odigra dobro, ko sinusoida 60-70 minuta igra i mos ga jebat nakon toga, ne moze meda. Juce je gubio lopte od igraca Andore, par puta.Sreca pa levati ne znaju kazniti. Ali on je bolji od Pjanica jer ima 4 asistencije protiv Andore i gol protiv istih. A Pjana ima dvije asistencije za dva vodeca gola protiv Izraela(3-1) i Belgije (1-1). Da ne govorim uopste o igri cijelog veznog reda, koji proda puno vise lopti u jednoj utakmici nego Pjanic za citave kvalifikacije.
Niko ne vidi koliko je igra cijelog tima losa. 4 razlicita strijelca imamo Dzeku, Lulica, Bicakcica i Svrsajevica. Nedo bog da se Dzeko povredi, kurcu mozemo svirati.
-
oridjidji
#525 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Haha realno go protiv Belgije kuci nije trebao primiti, ali jbg. Desava se u prvoj utakmici.condy wrote:A Begović imali on krivice na svojim rukamaoridjidji wrote:Ne znam kome vise nije jasno da nas je Sajo jebo u ovim kvalifikacijama, te da je Bazdarevicu dat tezak zadatak, ako nas odvede kroz baraz na EP, ljubimo mu stope. Nije on kriv sto je Sajo prosuo tovar bodova i sto smo se mi morali vaditi na kraju kvalifikacija. Realno poraz od Kipra i Izraela su nas doveli u ovu poziciju. Belgiju nismo pobjedili kuci. To je previse prosutih bodova.