To jesam, ali me pogodilo u zivac to da smo zaboravili one vazne momente koji bas i nisu tako davno se desili, oni kljucni golovi pa ko god da ih je dao. Nije fer reci da su Izet i Vedo k_te od igraca. U mojoj memoriji ce zauvijek ostati upisani zlatnim slovima a pogotovo onaj prvi gol na SP.todd_smith wrote:
pa dobro, i ti si dijasporac pa sam te mozda u zivac pogodio pa zato reagujes, a nije bila namjera, nego samo otvoreno govorim svoje misljenje
BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Jasmin Kopcic
#451 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#452 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45

Da ne zaboravimo i ovo, tada nije dobio crveni.
-
todd_smith
#453 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
U Engleskoj Rooney im evo najbolji strijelac svih vremena pa ga otvoreno kritikuju zbog zalaganja i lose forme i kritikuju trenera sto ne ubacuje druge igrace, a nema onog "znas ti sta je nama Rooney?!", kod Svabe vidi slucaj sa Lotharom ili sad sa Bastianom, nema tu "bili su vazni"Jasmin Kopcic wrote:To jesam, ali me pogodilo u zivac to da smo zaboravili one vazne momente koji bas i nisu tako davno se desili, oni kljucni golovi pa ko god da ih je dao. Nije fer reci da su Izet i Vedo k_te od igraca. U mojoj memoriji ce zauvijek ostati upisani zlatnim slovima a pogotovo onaj prvi gol na SP.todd_smith wrote:
pa dobro, i ti si dijasporac pa sam te mozda u zivac pogodio pa zato reagujes, a nije bila namjera, nego samo otvoreno govorim svoje misljenje
Svako je bitan sve dok nije.
Ovo je fudbalska reprezentacija, nije merhamet.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#454 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
http://radiosarajevo.ba/novost/200003/e ... rati-video
ovim je sasvim sigurno rekao i stav svlacionice tj Besicevih kolega.
ovim je sasvim sigurno rekao i stav svlacionice tj Besicevih kolega.
- hrasno38
#455 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Poenta je u ovoj recenici i tesko da se moze bolje objasniti.todd_smith wrote:U Engleskoj Rooney im evo najbolji strijelac svih vremena pa ga otvoreno kritikuju zbog zalaganja i lose forme i kritikuju trenera sto ne ubacuje druge igrace, a nema onog "znas ti sta je nama Rooney?!", kod Svabe vidi slucaj sa Lotharom ili sad sa Bastianom, nema tu "bili su vazni"Jasmin Kopcic wrote:To jesam, ali me pogodilo u zivac to da smo zaboravili one vazne momente koji bas i nisu tako davno se desili, oni kljucni golovi pa ko god da ih je dao. Nije fer reci da su Izet i Vedo k_te od igraca. U mojoj memoriji ce zauvijek ostati upisani zlatnim slovima a pogotovo onaj prvi gol na SP.todd_smith wrote:
-
Jasmin Kopcic
#456 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Tu se potpuno slazem, Treba igrati najbolja selekcija u taj moment. Samo sam htjeo da kazem da bez dijaporskih igraca, selekcija Bosne i Hercegovine ne bi bila uporedljiva, danas ili jucer.todd_smith wrote:U Engleskoj Rooney im evo najbolji strijelac svih vremena pa ga otvoreno kritikuju zbog zalaganja i lose forme i kritikuju trenera sto ne ubacuje druge igrace, a nema onog "znas ti sta je nama Rooney?!", kod Svabe vidi slucaj sa Lotharom ili sad sa Bastianom, nema tu "bili su vazni"Jasmin Kopcic wrote:To jesam, ali me pogodilo u zivac to da smo zaboravili one vazne momente koji bas i nisu tako davno se desili, oni kljucni golovi pa ko god da ih je dao. Nije fer reci da su Izet i Vedo k_te od igraca. U mojoj memoriji ce zauvijek ostati upisani zlatnim slovima a pogotovo onaj prvi gol na SP.todd_smith wrote:
-
Paul F.
#457 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Ja još uvijek ne kontam zašto je Bešić dobio crveni. Ako može neko da objasni ? Hvala.
- Logovan
#458 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Definitivno s njim nesto nije bilo uredu.Velkoski wrote:
Da ne zaboravimo i ovo, tada nije dobio crveni.
Mozda mu nijedna Engleskinja nije dala, pa je zato agresivan?
- p206
#459 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Otišao Miske,Salihović lbišević i Pjanić ispali iz forme i to je to...ostali igraju kako su i igrali manje-višecolt wrote:Igrom uopte nismo zaslužili baraž. Jeebeš im mater ratardiranu. Gdje je ona tečna igra koja nas je krasila
- hrasno38
-
todd_smith
#461 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
pa niko to i ne osporavaJasmin Kopcic wrote: Tu se potpuno slazem, Treba igrati najbolja selekcija u taj moment. Samo sam htjeo da kazem da bez dijaporskih igraca, selekcija Bosne i Hercegovine ne bi bila uporedljiva, danas ili jucer.
Ima vise dobrog nego loseg, ali ovo lose nije za ignorisati i reci jebaji ga realno, to sto se govorilo i tako ponasalo prema tom "losem" zato ova repka nikada nije dostigla svoj potencijal a to je realno bilo najmanje 1/8 finale u Brazilu
-
Ras Al Ghul
#462 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
PRAVDA ZA BEŠIĆA!!! 
-
Jasmin Kopcic
#463 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Ma znam, da se moglo bolje, to jeste. Jebiga tako ispade. Ovo oko Besica danas, mislim da je Besic uradio to sto je uradio zato sto je to njegov karakter, kakav/takav.todd_smith wrote:pa niko to i ne osporavaJasmin Kopcic wrote: Tu se potpuno slazem, Treba igrati najbolja selekcija u taj moment. Samo sam htjeo da kazem da bez dijaporskih igraca, selekcija Bosne i Hercegovine ne bi bila uporedljiva, danas ili jucer.isto kao sto se ne osporava da zbog presusenog bunara iz dijaspore mi cemo biti karina od ekipe narednih par godina, ali isto tako to ne osporava da postoje neke lose stvari jer nam je repka bas iz dijaspore
Ima vise dobrog nego loseg, ali ovo lose nije za ignorisati i reci jebaji ga realno, to sto se govorilo i tako ponasalo prema tom "losem" zato ova repka nikada nije dostigla svoj potencijal a to je realno bilo najmanje 1/8 finale u Brazilu
Ali bit ce bolje. Ja mislim da ce on doci sebi i poraditi na strpljenju/disciplini. Mozda to dodze sa godinama. Sve u svemu. sljedeci objektiv je Vels.
- Magarece_godine
#464 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Alo ba pa nije Mume nikoga nokautirao veceras...sta vam je...maho rukom i za to dobio crveni...ono nije ni za zuti...jebo vas cejf. ..ja da sam fudbaler nikada ne bih igrao ua repku upravo zbog vas...razapinjete fudbalere bezveze i jedva to cekate...jebemu nas mentalitet. .
-
NediM17
#465 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Muhamed gine na terenu, ali od prvog puta kada sam ga vidio, nekako sam osjecaj da je blentav i da cemo dobiti Emira 2. Bilo je pitanje utakmice kada ce se ovo desiti...
A i Senad je napravio slicnu glupost protiv Portugala, i nikada vise. Neka mu on dadne koji savjet kako ostati iskuliran.
- House
#466 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Podrška Mumetu
pojedinci jedva dočekali da pljuju...
- jasko_ba
#467 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Ovo su najveca novinarska govna u ovoj drzavi, famozni degeni sa radio sarajeva. Vidim pronasli su novu zrtvu. Zive od toga i da im se lajkaju ovakve gluposti, nista drugo ne znaju.
-
Rilkoni
#468 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Moja analiza igrača bi izgledala ovako:
Begović- bez posla, ko da je na birou
Spahić-korektno odigrao,
Šunjić-isto kao i Spahić
Kolašinac- ofanzivno je baš limitiran, milion puta je ostao sam i svaki put je centrirao tako mlako po zemlji, a da je borben, borben je, samo pretjeruje u izljevima agresivnosti, treba znati da se dozira što se toga tice
Bicakcic- trudio se dosta, zabio gol, ali opet nije on onaj klasični desni bek kakvog bih ja želio da gledam u reprezentaciji
Bešić- ono seljačko ponašanje je dno dna, ovo može samo u reprezentaciji proci, da ono uradi u svom klubu bilo bi mu hvala, doviđenja, prijatno. Još je debilnije bilo ponašanje navijača i aplauzi i skandiranje njegovog imena nakon onoga što je uradio..
Pjanić- meni je bio solidan, nije se puno trošio a opet je diktirao tempo igre, nadam se da povreda nije ozbiljnije prirode
Lulić-dobar gol zabio, u drugom poluvremenu kao i ostali igrači se nije previše trošio
Zec- na početku tekme je bio odličan, kasnije se pretvorio u duha
Ibišević- svima nama drag igrač ali mislim da nije zaslužio poziv u repku, poziv se zaslužuje igrama u svom klubu, jedino je kod nas obratno, valjda kontamo da jedna tekma može nekoga da vrati u formu,a ne sjeca se ni Vedo kad je nekome zadnji put zabio gol..
Džeko- jebena klasa kakvu nećemo imati još dosta godina, i sa 10% svojih mogućnosti je zvijer, nešto najbolje što ova država trenutno ima
Što se tice izmjena: Anel Hadžić- ne znam fakat šta on radi u reprezentaciji, koja je njegova uloga, potpuno nevidljiv na terenu i u fazonu nemoj meni dodavat majke ti.
Đurić- koji će klinac u reprezentaciji neko ko sjedi na klupi u drugoj ligi Italije ?
Vrancic- igrao premalo da bi se mogao ocijeniti njegov nastup, imao je onaj jedan dobar šut koji je golman odbranio
Ocjena za selektora u ove dvije utakmice na skali od 1 do 10 je 4. Protiv Belgije kukavicka igra, previše defanzivno, naša odbrana samo stajala na naših 16 metara i naravno Belgijanci odigrali presing.. Generalno selektoru zamjeram pozivanje nekih igraca(Ibišević, Medunjanin,Hadžić,Sušić,Đurić) koji ne mogu unaprijediti igru reprezentacije ali se iz nekog razloga forsiraju. Salihović u kakvoj god da je formi je igračina za Hadžića, Tinu i Medunjanina. I još na kraju da dodam da nam nevjerovatno jako fali Miske, jer kreativnosti u igri uopšte nemamo idemo sve na ho-ruk, i kod Safeta smo išli tako samo smo tad imali Misimovića što je bila ogromna razlika..
Begović- bez posla, ko da je na birou
Spahić-korektno odigrao,
Šunjić-isto kao i Spahić
Kolašinac- ofanzivno je baš limitiran, milion puta je ostao sam i svaki put je centrirao tako mlako po zemlji, a da je borben, borben je, samo pretjeruje u izljevima agresivnosti, treba znati da se dozira što se toga tice
Bicakcic- trudio se dosta, zabio gol, ali opet nije on onaj klasični desni bek kakvog bih ja želio da gledam u reprezentaciji
Bešić- ono seljačko ponašanje je dno dna, ovo može samo u reprezentaciji proci, da ono uradi u svom klubu bilo bi mu hvala, doviđenja, prijatno. Još je debilnije bilo ponašanje navijača i aplauzi i skandiranje njegovog imena nakon onoga što je uradio..
Pjanić- meni je bio solidan, nije se puno trošio a opet je diktirao tempo igre, nadam se da povreda nije ozbiljnije prirode
Lulić-dobar gol zabio, u drugom poluvremenu kao i ostali igrači se nije previše trošio
Zec- na početku tekme je bio odličan, kasnije se pretvorio u duha
Ibišević- svima nama drag igrač ali mislim da nije zaslužio poziv u repku, poziv se zaslužuje igrama u svom klubu, jedino je kod nas obratno, valjda kontamo da jedna tekma može nekoga da vrati u formu,a ne sjeca se ni Vedo kad je nekome zadnji put zabio gol..
Džeko- jebena klasa kakvu nećemo imati još dosta godina, i sa 10% svojih mogućnosti je zvijer, nešto najbolje što ova država trenutno ima
Što se tice izmjena: Anel Hadžić- ne znam fakat šta on radi u reprezentaciji, koja je njegova uloga, potpuno nevidljiv na terenu i u fazonu nemoj meni dodavat majke ti.
Đurić- koji će klinac u reprezentaciji neko ko sjedi na klupi u drugoj ligi Italije ?
Vrancic- igrao premalo da bi se mogao ocijeniti njegov nastup, imao je onaj jedan dobar šut koji je golman odbranio
Ocjena za selektora u ove dvije utakmice na skali od 1 do 10 je 4. Protiv Belgije kukavicka igra, previše defanzivno, naša odbrana samo stajala na naših 16 metara i naravno Belgijanci odigrali presing.. Generalno selektoru zamjeram pozivanje nekih igraca(Ibišević, Medunjanin,Hadžić,Sušić,Đurić) koji ne mogu unaprijediti igru reprezentacije ali se iz nekog razloga forsiraju. Salihović u kakvoj god da je formi je igračina za Hadžića, Tinu i Medunjanina. I još na kraju da dodam da nam nevjerovatno jako fali Miske, jer kreativnosti u igri uopšte nemamo idemo sve na ho-ruk, i kod Safeta smo išli tako samo smo tad imali Misimovića što je bila ogromna razlika..
- Magarece_godine
#469 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Tacno...on je zvijer od igraca...ima 22 godine i u repki moze igrati narednih deset godina...nasi kvazi novinari hrane bolesni mentalitet ovog narofa...fuj...halal mumetu i dva crvena al nek igra kao do sada. ...da je neka pizda od igrača pa hajde. .. al lik je beton....House wrote:Podrška Mumetu
-
Yahweh
- Location: See the shadow? Well, that's not anyone that you're expecting.
#470 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Može li se naš savez žaliti UEFI na ovaj crveni? Nije sad da ga je stolicom gađao.
Mozda bi imali neke olakšavajuce okolnosti, dobar rezultat, tj. 3-0 za nas, ovaj mu uletio pravo ošro,
Bešić: What the fuk man, we won, u loose, calm down, you could break my leg and i no play against Wales
Andorac: Screw you and your leg, Isreal goin' to championship
Bešić: Headshoot with bubblegum. So what? It's Airwaves.
Mozda bi imali neke olakšavajuce okolnosti, dobar rezultat, tj. 3-0 za nas, ovaj mu uletio pravo ošro,
Bešić: What the fuk man, we won, u loose, calm down, you could break my leg and i no play against Wales
Andorac: Screw you and your leg, Isreal goin' to championship
Bešić: Headshoot with bubblegum. So what? It's Airwaves.
-
Jasmin Kopcic
#471 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Koga drugog? Ideja?Rilkoni wrote:Moja analiza igrača bi izgledala ovako:
...
- jasko_ba
#472 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Napisah i prije utakmice, nevjerovatno kakva se negativna atmosfera napravila. A sad isti linc prema besicu koji su ranije prosli i dzeko i spaha i pape i pjanic, poslije besica, vjerovatno su naredne zrtve bazdarevic i begovic, samo se ceka najmanji povod. Toliko bolesnih razmisljanja nisam dugo procitao po portalima u ova 2-3 sata poslije utakmice.Magarece_godine wrote:Tacno...on je zvijer od igraca...ima 22 godine i u repki moze igrati narednih deset godina...nasi kvazi novinari hrane bolesni mentalitet ovog narofa...fuj...halal mumetu i dva crvena al nek igra kao do sada. ...da je neka pizda od igrača pa hajde. .. al lik je beton....House wrote:Podrška Mumetu
- and
#473 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
pogodio konobara žvakom.Paul F. wrote:Ja još uvijek ne kontam zašto je Bešić dobio crveni. Ako može neko da objasni ? Hvala.
nema na čemu
-
Tipicoti
#474 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
Pustite Besica na miru,
Cigani iz Andore su provocirali citavo vrijeme npr. Spahica
Ovaj ga ustinuo i moli boga da ga Spaha nokautira kako bi Spaha dobio crveni karton....

Kao da su im Izraelci dali po 50.000 Eura da nas ostete pred utakmicu sa Velsom. (nisam zaboravio Litvaniju i grckih 50.000 Eura ???)
-
Paul F.
#475 Re: BiH - Andora, 06.09.15 - 20:45
E jbg, trebo mu je bakšiš ostavit.and wrote:pogodio konobara žvakom.Paul F. wrote:Ja još uvijek ne kontam zašto je Bešić dobio crveni. Ako može neko da objasni ? Hvala.
nema na čemu