BiH-Albanija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jyqan
#1451 Re: BiH-Albanija
vidio džerarda selmana u publici 
- tazmaniaBAN4
#1452 Re: BiH-Albanija
MALETIĆ DARKO JEDAN JE OD NAS !!!

- quasar
#1453 Re: BiH-Albanija
Da se i ja upišem. Maletićev gol mi je jedan od najdražih, ne zato što sam odahnuo nakon njega, već zato što je tad ova reprezentacija postala još više BiH.
Samo da podsjetim na jedan detalj:
ušao Maletić i po desnoj liniji se probija naprijed, ide dupli pas sa Muslimovićem, a ovaj valjda ne nadajući se da je Darko tako brz, vrati mu loptu jedno dva metra iza njega....
Takvih brzih igrača svaka ekipa treba, a kad još znaju lopte, onda ih moraš zvati.
ušao Maletić i po desnoj liniji se probija naprijed, ide dupli pas sa Muslimovićem, a ovaj valjda ne nadajući se da je Darko tako brz, vrati mu loptu jedno dva metra iza njega....
Takvih brzih igrača svaka ekipa treba, a kad još znaju lopte, onda ih moraš zvati.
- KID
#1454 Re: BiH-Albanija
Zna li neko, ima li repriza tekme na TV-u...????

-
lajkujMe
#1455 Re: BiH-Albanija
Jos kad je muslimovic klimao glavom nevjerujuci da je maletic tako brzo trcaoquasar wrote:Da se i ja upišem. Maletićev gol mi je jedan od najdražih, ne zato što sam odahnuo nakon njega, već zato što je tad ova reprezentacija postala još više BiH.
ušao Maletić i po desnoj liniji se probija naprijed, ide dupli pas sa Muslimovićem, a ovaj valjda ne nadajući se da je Darko tako brz, vrati mu loptu jedno dva metra iza njega....![]()
- Olovni_Vojnik
#1456 Re: BiH-Albanija
haHaHahA...ja pokus'o ubit ovu bajuKID wrote:Zna li neko, ima li repriza tekme na TV-u...????
![]()
![]()
Danas na bht i ftv nema...
- Pitarrr82
#1457 Re: BiH-Albanija
lajkujMe wrote:Jos kad je muslimovic klimao glavom nevjerujuci da je maletic tako brzo trcaoquasar wrote:Da se i ja upišem. Maletićev gol mi je jedan od najdražih, ne zato što sam odahnuo nakon njega, već zato što je tad ova reprezentacija postala još više BiH.
ušao Maletić i po desnoj liniji se probija naprijed, ide dupli pas sa Muslimovićem, a ovaj valjda ne nadajući se da je Darko tako brz, vrati mu loptu jedno dva metra iza njega....![]()
Prije bih rekao da je on klimao glavom iz drugog razloga
- jyqan
#1458 Re: BiH-Albanija
Kemal Ahmetović bi to znao
Kaže, DŽeko se gradio na lijevu stranu, a albanac mu došo s desne
Podsjeti me na utakmicu arsenal-barselona kad se golman arenala uhvatio za rukavicu, a on kaže povrijedio srednji prst
Kaže, DŽeko se gradio na lijevu stranu, a albanac mu došo s desne
Podsjeti me na utakmicu arsenal-barselona kad se golman arenala uhvatio za rukavicu, a on kaže povrijedio srednji prst
- KID
#1459 Re: BiH-Albanija
Dzeko najvece razocaranje... bas nikako nije u formi...
Muslimovic razgrće sve oko sebe ko* lud... a Dzeko kao baletan...
Što se ne ugleda na Ibrahimovica... covjek sinoć uđe sa klupe i zabi tri gola...
Darko..svaka čast..
Mislim da Pjanić i Miske nemogu igrati zajedno u ekipi..?!?!?!
Još kad se vrati Salihović... uhhhh
Muslimovic razgrće sve oko sebe ko* lud... a Dzeko kao baletan...
Što se ne ugleda na Ibrahimovica... covjek sinoć uđe sa klupe i zabi tri gola...
Darko..svaka čast..
Mislim da Pjanić i Miske nemogu igrati zajedno u ekipi..?!?!?!
Još kad se vrati Salihović... uhhhh
-
bosnovizija
#1460 Re: BiH-Albanija
Osim: Dobra utakmica i atmosfera, naša pobjeda je zaslužena
Kako su naši igrali, odmah sam i ja zdraviji i veseliji, te se nadam da će tako nastaviti i u narednim utakmicama kazao je za SCsport.ba predsjednik Komiteta za normalizaciju Ivica Osim
Piše: Dino Kurbegovic
08.06.2011 u 09:25 sati.
Nakon pobjede nad Albanijom svi su bili sretni i veseli, ali jednoj osobi je ova pobjeda posebno značajna bila. Predsjednik Komiteta za normalizaciju Ivica Osim bio je zadovoljan što se nakon velike borbe tijela kojim predsjedava i ambasadora BH nogometa uspjelo u tome da se ukine suspenzija i nastave ove kvalifikacije.
Popularni "Švabo" nakon utakmice nije bio puno pričljiv, ali je za naš portal kazao da je zadovoljan pobjedom i atmosferom u Zenici.
"Dobro je bilo, utakmica dobra, atmosfera dobra, naša pobjeda zaslužena. Drago mi je da smo se trgnuli nakon katastrofe u Rumuniji i danas pokazali da smo dobra reprezentacija. Pristup i zalaganje igrača je bilo na visokom nivou i ukoliko nastave ovako šanse za drugu pozciju su nam velike. Kako su naši igrali odmah sam i ja zdraviji i veseliji, tako vam je kad živiš s tim, sad si tužan a sad sretan, nadam se da ću u narednim utakmicama biti veseliji", kazao je legendarni Štraus sa Grbavice.
Kako su naši igrali, odmah sam i ja zdraviji i veseliji, te se nadam da će tako nastaviti i u narednim utakmicama kazao je za SCsport.ba predsjednik Komiteta za normalizaciju Ivica Osim
Piše: Dino Kurbegovic
08.06.2011 u 09:25 sati.
Nakon pobjede nad Albanijom svi su bili sretni i veseli, ali jednoj osobi je ova pobjeda posebno značajna bila. Predsjednik Komiteta za normalizaciju Ivica Osim bio je zadovoljan što se nakon velike borbe tijela kojim predsjedava i ambasadora BH nogometa uspjelo u tome da se ukine suspenzija i nastave ove kvalifikacije.
Popularni "Švabo" nakon utakmice nije bio puno pričljiv, ali je za naš portal kazao da je zadovoljan pobjedom i atmosferom u Zenici.
"Dobro je bilo, utakmica dobra, atmosfera dobra, naša pobjeda zaslužena. Drago mi je da smo se trgnuli nakon katastrofe u Rumuniji i danas pokazali da smo dobra reprezentacija. Pristup i zalaganje igrača je bilo na visokom nivou i ukoliko nastave ovako šanse za drugu pozciju su nam velike. Kako su naši igrali odmah sam i ja zdraviji i veseliji, tako vam je kad živiš s tim, sad si tužan a sad sretan, nadam se da ću u narednim utakmicama biti veseliji", kazao je legendarni Štraus sa Grbavice.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1461 Re: BiH-Albanija
juventus wrote:Zašto bi mu neko zamjerio da se prekrstio? Ne vjerujem da neko normalan može imati nešto protiv nekog vjerskog čina.
Nek oni ginu za BiH na terenu, a to ko će se krstiti, a ko učiti Fatihu, zaboli svakog normalnog.
uzesmo sinoć tri boda, nimalo lako ali zasluženo
Bjelorusi otpriliek isto igraju kao Albanci, tvrdo i borbeno, ali imaju bolji napad...biće zajebano do bola ali treba ići na tri boda kod kuće i na zlatnih 0-0 kod njih...toliko mislim da možemo uz borbu i dosta sreće.
PS
Onaj Pandža je za Moravca Rio Ferdinand
- A1fa
#1462 Re: BiH-Albanija
A valjali su vam Fanaticosi kad su poceli kidati stolice u Rumuniji jer niko nije htio da odstrani one transparente o Mladicu i ,,Turcima bez otadzbine''?? Da oni nisu reagovali nista se ne bi desilo. Momci imaju muda i volju kakvu vi nikada necete imati, kurbani ste bili i ostat cete!! A za ovo sinoc, samo su im BHF-ovci vracali za ono u Tirani. Vi koji niste bili dole ne znate sta se desavalo i zato nemate pravo ni da pisnete. Ima lagano zapad i istok, posudite za skuplju kartu i ne gurajte se sa Fanaticosima zbog 10 KM. Ovo nisu bili navijaci iz Albanije vec sa Kosova i iz Makedonije, isti oni koji su bacali nozeve na nas dole. Samo sto je kod nas policija malo vise krkanski nabrijana pa umjesto da profesionalno odradi svoj posao i izvuce iz mase one koje prave probleme, oni se ko jastrebovi sruce na jednog i udaraju ga i palicama i nogama, bez obzira sto covjek ne pruza nikakv otpor. Treba njih poslati malo u Rumuniju da vide sta je Policija i kako ljudi rade svoj posao bez trunke popustljivosti, ali i bez arogancije i pretjerane agresivnosti!vernes81 wrote:Ma sta ce ba napushe se i neznaju ko igrakamen spoticanja wrote:tekma sasvim ok...nije bilo lahko igrati s ekipom koja brani bod nakon debakla u rumuniji...dakle od mene cestitke jer je i zalaganje bilo mnogo,mnogo bolje...
a vala i da cestitam onoj teladi iz bhf-a...koje su to picajzle...prvo su mi bili simpaticni ali su se onda ko nesto raspojasali i poceli bacati topovske udare i kamenje na albance uz idiotske pjesme "ubi siptara"(ko da smo radovanovi
)
doduse dvojica su dobila degenek od ljudi u crnom dok im se raja razbjezala na tribini...i mogu vam kazat da su mi ljudi u crnom bili simpaticniji na kraju
-
Mobile_Disco
#1463 Re: BiH-Albanija
Ostaje jos uvjek pomalo gorak ukus od Rumuniije, al bitno je da smo dobili slasticare
Napokon nema ibricica, Mrevac vi´cemo se
Pandza lav, svaka cast za borbenost
Darko BIH te livo
Sad u pauzi nadam se da ce dzeko uci u formu, da ce vratitit papca, begovica, nadarevica i naci jos par pitt bullova na sredini i to je to
Napokon nema ibricica, Mrevac vi´cemo se
Pandza lav, svaka cast za borbenost
Darko BIH te livo
Sad u pauzi nadam se da ce dzeko uci u formu, da ce vratitit papca, begovica, nadarevica i naci jos par pitt bullova na sredini i to je to
- mire - ložač
#1464 Re: BiH-Albanija
Za sinoć se može reći više sretno nego spretno, možda čak i na snagu ( na silu)... , ali +3 boda...
Idemo dalje, još se nisu oprali, a mogu se oprat kad donesu puni plijen iz Bjelorusije, jer njih moraju pobijediti ako uopšte sanjaju drugo mjesto...
PS: HALO " KID" DE PROMIJENI TAJ AVATAR DUŠE TI... UMALO RAZBI MONITOR GANJAJUĆI TU BAJKU
, SVE KONTAM
NAKA MI MUHA NA EKRANU....

Idemo dalje, još se nisu oprali, a mogu se oprat kad donesu puni plijen iz Bjelorusije, jer njih moraju pobijediti ako uopšte sanjaju drugo mjesto...
PS: HALO " KID" DE PROMIJENI TAJ AVATAR DUŠE TI... UMALO RAZBI MONITOR GANJAJUĆI TU BAJKU
- Pitarrr82
#1465 Re: BiH-Albanija
mire - ložač wrote:Za sinoć se može reći više sretno nego spretno, možda čak i na snagu ( na silu)... , ali +3 boda...
PS: HALO " KID" DE PROMIJENI TAJ AVATAR DUŠE TI... UMALO RAZBI MONITOR GANJAJUĆI TU BAJKU, SVE KONTAM
NAKA MI MUHA NA EKRANU....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nama mozda i treba da konacno odigramo tekmu lose a da je ipak dobijemo, sad je sve pitanje igraca i priprema u njihovim klubovima jer se barem na fizickoj spremi malo moze uraditi u 5-7 dana koliko su zajedno kad su tekme repke u pitanju...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1466 Re: BiH-Albanija
Ja bih ovo pod katanac. Tekma zavrsena, prebrali smo sto se dalo prebrati. Mudrovanje sta i kako dalje nema neke veze sa Albanijom koju smo apsolvirali. 
- tazmaniaBAN4
-
bosnovizija
#1468 Re: BiH-Albanija
Mislim, stvarno, da je vrijeme pod katanac. Gotovo sve je "pretreseno".Tomahawk11 wrote:Ja bih ovo pod katanac. Tekma zavrsena, prebrali smo sto se dalo prebrati. Mudrovanje sta i kako dalje nema neke veze sa Albanijom koju smo apsolvirali.
- Obuca9
#1469 Re: BiH-Albanija
Albanci apsolvirani.
Mislim da ćemo biti jedina selekcija od ove tri koje se bore za drugo mjesto, koja je u duelima s Albancima osvojila 4 boda. Bjelorusi su u dvije utakmice uzeli samo tri, a Rumuni su odigrali remi s njima kuci, a ne vjerujem da ce ih dobiti u Tirani.
Operacija Albanija, dakle, uspješno apsolvirana.
Mislim da ćemo biti jedina selekcija od ove tri koje se bore za drugo mjesto, koja je u duelima s Albancima osvojila 4 boda. Bjelorusi su u dvije utakmice uzeli samo tri, a Rumuni su odigrali remi s njima kuci, a ne vjerujem da ce ih dobiti u Tirani.
Operacija Albanija, dakle, uspješno apsolvirana.
Last edited by Obuca9 on 08/06/2011 13:09, edited 1 time in total.
- Lakat Jebić
#1471 Re: BiH-Albanija
prije nego zakljucuju... pjanicu, bgt kad dodjes kuci, serpu makorona dobro zaprzenih pojest svaku noc oko 11 i leci spavat. i tako bar mjesec dana. sve to propratit dizanjem tegova, pa te lala i lila nece odnosit u duelu (imena albanaca su simbolicna
)
- smoki_choko
#1472 Re: BiH-Albanija
hajmo fajront do septembra

ili do avgusta
ili do avgusta