Lauryn Hill wrote:A eto, ima i na koga navaliti![]()
Jedino sto je "cool" u vezi Amela... je to sto je "sposoban" svirati gitaru![]()
Komsinice, no hard feelings
BIG MAMA HOUSE
Moderator: _BataZiv_0809
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#326 Re: BIG MAMA HOUSE
- karanana
#327 Re: BIG MAMA HOUSE
najbolja mi je scena kad neka zajebantkinja zove milana i kaze mu datum rodjenja: 31.2.
....i uhvati se cerekat i spusti slusalicu.
a ona zuta iz capljine sjedi pored milana i kaze: jao, sta bi ovoj? sta se smije?
....i uhvati se cerekat i spusti slusalicu.
a ona zuta iz capljine sjedi pored milana i kaze: jao, sta bi ovoj? sta se smije?
- Lauryn Hill
#328 Re: BIG MAMA HOUSE
Hehe, sigurna samaida05 wrote:Lauryn Hill wrote:A eto, ima i na koga navaliti![]()
Jedino sto je "cool" u vezi Amela... je to sto je "sposoban" svirati gitaru![]()
Komsinice, no hard feelingsMa meni bi Amel za sto sta bio sposoban komsinice,samo da ga safatam.....
- Šeherzada
#329 Re: BIG MAMA HOUSE
Ih ma mozda ja upalim kad Sladja nije.A nesto se nije bunio kada ga je ona vjestica Aleks poljubila u guzu u jednoj od emisija.Mozda mu tako treba prici 
- Lauryn Hill
#330 Re: BIG MAMA HOUSE
E jbg, to ljubljenje guzova nisam upratila! (Ionako nikad ne pratim, jedino kad pogledam je kad plesaci iz Romantika gostuju.
Moja bivsa raja, pa mi onako merak gledati kako se pokusavaju "ulizati" ukucanima
) JK
Ne znam sta da ti kazem, sretno sa razvijanjem strategije.
Sta znas, mozda (sem ljubljenja dupeta) mu prija i da malo dobije degeneka po guzi
Pribavi sebi kakav bic, lisice i ostale rekvizite po tvom izboru
P.S: Javi mi ishod, tako ti svega
Ne znam sta da ti kazem, sretno sa razvijanjem strategije.
Sta znas, mozda (sem ljubljenja dupeta) mu prija i da malo dobije degeneka po guzi
P.S: Javi mi ishod, tako ti svega
- Šeherzada
#331 Re: BIG MAMA HOUSE
A svakako.Ishod ces cuti kono!P.S.Ima li ti one snahe zive?Pozdravi je
- Lauryn Hill
#332 Re: BIG MAMA HOUSE
Eih, snaha je, hvala Bogu, alive and kicking
Tnx , bas cu joj reci da si je pozdravila
- Šeherzada
#333 Re: BIG MAMA HOUSE
Pozdravi je,ja nikako da je vidim.I znas li kako joj je brat,cula sam da je bio u bolnici a nikako da ga uhvatim na msn-u da ga pitam kako je!Lauryn Hill wrote:![]()
Eih, snaha je, hvala Bogu, alive and kicking![]()
![]()
Tnx , bas cu joj reci da si je pozdravila![]()
- Šeherzada
#335 Re: BIG MAMA HOUSE
Ko je Beni?
- Šeherzada
#337 Re: BIG MAMA HOUSE
hali gali halid wrote:bulldog
- rado_vidjen
#338 Re: BIG MAMA HOUSE
najvise bi se obradovo da mu stoka uleti zguzaLauryn Hill wrote:E jbg, to ljubljenje guzova nisam upratila! (Ionako nikad ne
Ne znam sta da ti kazem, sretno sa razvijanjem strategije.![]()
bilo bi zanimljivo da se neko dosjeti ubaciti nekog serijskog ubicu u show poput ovoga.
jeblo ih ovo. socioloski paraziti i wannabe paris hilton guske, trljaju kauc po cijel dan, neuspjesno pokusavajuci biti zanimljivi....bljuv
- Baltazar_khan
#339 Re: BIG MAMA HOUSE
Aida, tebi je Amel izgleda idolaida05 wrote:Lauryn Hill wrote:A eto, ima i na koga navaliti![]()
Komsinice, no hard feelingsMa meni bi Amel za sto sta bio sposoban komsinice,samo da ga safatam.....
- Šeherzada
#340 Re: BIG MAMA HOUSE
Nemam ja idola,Amel mi je jedno tako drago,drago stvorenje!
- zalizani
#341 Re: BIG MAMA HOUSE
Vec izrezirana stvar Stoka kod Mime kaze kako je on dogovorio saradnju sa OBN televizijom,i ovo je samo spajanje ugodnog sa korisnim.Nemam nista protiv ove tv kuce ali ofirno im je ovo max
- ProbuseniDolar
#342 Re: BIG MAMA HOUSE
Sta ima biti ofirno ... ljudi su glasali za njega, nije sam od sebe pobijedio ... Jel bi manje bilo ofirno da ona konjasta Hana pobijedi ... onda bi bilo fuj ...
- zalizani
#343 Re: BIG MAMA HOUSE
zar mislis da se koncept glasanja ovog principa uzima 100% u obzir,Hanu cemo preskocit`,nije sve tako kako se plasiraProbuseniDolar wrote:Sta ima biti ofirno ... ljudi su glasali za njega, nije sam od sebe pobijedio ... Jel bi manje bilo ofirno da ona konjasta Hana pobijedi ... onda bi bilo fuj ...
-
dosta_mi_je_svega
#344 Re: BIG MAMA HOUSE
ja smo znam jednu stavar a to je da bosanac nikada ali nikada ne bi pobjedio u nekoj nama susjednoj zemlji, ne znam da je koliko cool lik...a nama dodje neko i pobjedi...stvarno bezze...a sigurna sam da je sve nastimano kako u ovom tako i u drugim emisijama...u to sam sigurna jos od 1.sezone velikog brata
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#345 Re: BIG MAMA HOUSE
Znaci ovaj cirkus se napokon zavrsio. Ne ponovilo se vishe nikad....
- Šeherzada
#346 Re: BIG MAMA HOUSE
Svaka cast,rekla sam potpuno istodosta_mi_je_svega wrote:ja smo znam jednu stavar a to je da bosanac nikada ali nikada ne bi pobjedio u nekoj nama susjednoj zemlji, ne znam da je koliko cool lik...a nama dodje neko i pobjedi...stvarno bezze...a sigurna sam da je sve nastimano kako u ovom tako i u drugim emisijama...u to sam sigurna jos od 1.sezone velikog brata
-
neutral
#347 Re: BIG MAMA HOUSE
pa Stoka je bio najzanimljiviji.
bas se veselim!
bas se veselim!
- KemooSA
#348 Re: BIG MAMA HOUSE
To samo govori da smo bolji od njihdosta_mi_je_svega wrote:ja smo znam jednu stavar a to je da bosanac nikada ali nikada ne bi pobjedio u nekoj nama susjednoj zemlji, ne znam da je koliko cool lik...a nama dodje neko i pobjedi...stvarno bezze...a sigurna sam da je sve nastimano kako u ovom tako i u drugim emisijama...u to sam sigurna jos od 1.sezone velikog brata
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#349 Re: BIG MAMA HOUSE
jel se to zavrsilo ovo? aaaaaa mojoj sreci nema kraja
Stoka pobjedio? pa kad je ovaj nas narod stoka, ha ya. Izrezirano ili ne, stoka glasala za Stoku.
Meni bi samo gore bilo da je ona lezihljebovicka pokupila pare, ovako mi je cak drago sto je taj pobjedio.
Stoka pobjedio? pa kad je ovaj nas narod stoka, ha ya. Izrezirano ili ne, stoka glasala za Stoku.
Meni bi samo gore bilo da je ona lezihljebovicka pokupila pare, ovako mi je cak drago sto je taj pobjedio.
- dzipalo_junuz
#350 Re: BIG MAMA HOUSE
Gdje je ona sto je balila za amelom? ne pobjedi ti amel jbg