U potpunosti se slazem sa boldiranim. Ali, isto tako, mislim da je gledati Macu interesatno bas onim ljudima koji su totalno drugaciji od njega. Kao sto sam, recimo, jaOnoliki asortiman psovki i nepistojnog ponašanja (češkanje po genitalijima, hodanje u donjem vešu (premalim gaćama) može biti "cool" samo osobama koje vjerovatno kući pred svojima koriste iste izraze, ili još niu upoznati sa normama ( da ne kažem pristojnog), ali bar normalnog i zabavnog ponašanja. (pa ne moraju samo psovke biti šega ima i drugih vrsta humora)
Na kraju, to valjda i jeste poenta cijele price, da bude interesantno, ko bi inace gledao deset ljudi kako sjede, piju kafu i pricaju o atomskoj fizici?
Kad bi izbacili njega mogu komotno zatvoriti taj show. I to dobro znaju zato ga nece ni izbaciti. Da nije tako, letio bi odmah kad je napravio njesra onoj maloj nasoj (mada nisam gledala, ali sam sinoc nesto oko toga skontala iz price u ispovjedaonici).
On je kreten, definitivno, ali to je on i ne glumi ono sto nije. Zato ga cijenim. Bez sumnje zna biti interesantan, isto kao sto bez sumnje zna pretjerati do te mjere da se uhvatis kako ti se u mislima vrti scena zabijanja necije spice u njegovu cjevanicu. Ali, da nije njega ja ne bih gledala taj BB. btw, ovo je svakako prvi put u zivotu da gledam takav show iako ih je do sada bilo vjerovatno tristo.
Upravo za to me nervira ona mala manekenka... gledam sinoc kako nesto glumi, ona fol fina, nece sa onim Crnogorcem, satro nemoj, a malo fali da ga zajese... ne znam sta glumi... pa nismo mi ovce jbt... a nije joj ni mama ovca...
Sasa mi je skroz lud lik, sinoc sam mu umirala od sege u onoj direktorskoj kancelariji...
et' tako... nemojte me sad gadjat' truhlim paradajzom