Biciklo

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Umjetnik a

#1 Biciklo

Post by Umjetnik a »

gdje se može u SA iznajmit biciklo

HVALA
vanjki

Post by vanjki »

imas u wilsonovom,iznajmljivanje je bilo 5km
O.o

Post by O.o »

Mozes i u bike shopu na raskrsnici na Marin Dvoru, odmah tu je i Extreme (a sve ti je u zgradi gdje se snima/la Viza za buducnost).
zlotscha

Post by zlotscha »

moze i na Ilidzi u Luzanima (bijela zgrada vidljiva od fijakera :D )
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

tamo na marin dvoru, gdje se snimala kriza za budućnost, ne iznajmljuju više :x

a gdje se nalazi to u Wilsonovom, ja nisam nikad vidio, ili me zezaš

gdje dođu ti Lužani, ja idem na Ilidžu samo po potrebi (čitaj skoro nikad)

znate li još gdje ima opreme za biciklo, dijelova... :roll:
vanjki

Post by vanjki »

imas u wilsonovom setalistu,kada krenes od zgrade Usaid-a miljackom prema centru u zadnoj ciglastoj zgradi,ne mozes profulati a u ostalom pitaj tu nekoga.
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

Svi na bicikla 22. septembra!
Na Svjetski dan bez automobila, biće upriličena prigodna biciklijada u Sarajevu.

"Biciklijada - memorijal Suada Dilberović 2007" održaće se 22. septembra kao sjećanje na prvu žrtvu agresije na Sarajevo.

Vožnja biciklima će početi na mostu "Suada Dilberović", a biciklisti će voziti kroz Vilsonovo šetalište do hotela "Holiday Inn", a zatim do Velikog parka na Ilidži.

Organizatori biciklijade su Rektorat Univerziteta Sarajevo, Ministarstvo kulture i sporta KS-a, Fakultet sporta i tjelesnog odgoja Sarajevo i Unija studenata Sarajevo.
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

u koliko sati
alphonse kauders

Post by alphonse kauders »

Šega mi je ono kod mosta Skenderija što su postavili da k'o lafo odložiš svoje biciklo, a ogroman natpis iznad "NE ODGOVARAMO ZA OTUĐENJE".:)

Je li fakat ovi iz gradskih vlasti konta da je neko toliko lud da će zključati svoje biciklo kraj mosta Skenderija i mirno otići negdje u grad popiti kafu;))
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

alphonse kauders wrote:Šega mi je ono kod mosta Skenderija što su postavili da k'o lafo odložiš svoje biciklo, a ogroman natpis iznad "NE ODGOVARAMO ZA OTUĐENJE".:)

Je li fakat ovi iz gradskih vlasti konta da je neko toliko lud da će zključati svoje biciklo kraj mosta Skenderija i mirno otići negdje u grad popiti kafu;))
ja tu nikad nisam vidio biciklo
King Kikapu

Post by King Kikapu »

bicikl, a ne biciklo.
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

zmijaIzmaj wrote:Svi na bicikla 22. septembra!
Na Svjetski dan bez automobila, biće upriličena prigodna biciklijada u Sarajevu.

"Biciklijada - memorijal Suada Dilberović 2007" održaće se 22. septembra kao sjećanje na prvu žrtvu agresije na Sarajevo.

Vožnja biciklima će početi na mostu "Suada Dilberović", a biciklisti će voziti kroz Vilsonovo šetalište do hotela "Holiday Inn", a zatim do Velikog parka na Ilidži.

Organizatori biciklijade su Rektorat Univerziteta Sarajevo, Ministarstvo kulture i sporta KS-a, Fakultet sporta i tjelesnog odgoja Sarajevo i Unija studenata Sarajevo.
ZMIJAIZMAJ ZNAŠ LI U KOLIKO SATI POČINJE
zlotscha

Post by zlotscha »

Umjetnik a wrote:tamo na marin dvoru, gdje se snimala kriza za budućnost, ne iznajmljuju više :x

a gdje se nalazi to u Wilsonovom, ja nisam nikad vidio, ili me zezaš

gdje dođu ti Lužani, ja idem na Ilidžu samo po potrebi (čitaj skoro nikad)

znate li još gdje ima opreme za biciklo, dijelova... :roll:
kad krenes na Vrelo Bosne (ako ne ides ni tamo bogo mi ti nije usput pa bolje Wilson) pa kad aleja se prostre ispred tebe, pogledas desno i to ti je dio Ilidzanskog naseljenog podrucja, zvano Luzani. tu ima i servis i iznajmljivanje.
u zadnje vrijeme je bilo na onom parkingu da se iznajmi biciklet za 4 osobe! pa eto, ako je rjesenje...
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

Umjetnik a wrote:

ajjjj...ne znam :)
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

zmijaIzmaj wrote:
Umjetnik a wrote:

Zna li iko????? Hajmo' forumasi nigdje ne mogu naći informaciju ....
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

Dirty Harry wrote:
zmijaIzmaj wrote:
Umjetnik a wrote: ZMIJAIZMAJ ZNAŠ LI U KOLIKO SATI POČINJE
Zna li iko????? Hajmo' forumasi nigdje ne mogu naći informaciju ....
bilo u avazu da počinje od 9:45 pa traje do 11
ali meni nešto rano, gdje se može saznati
čuo da će biti studenti fakulteta za sport, oni sigurno znaju, ima li iko ovdje sa tog faxa
Post Reply