Kako god ti kazes. Samo sto si postala malo preofirna... Ali ok... Imas puno pravo na to.Nancy Drew wrote:Bosanac,
Pišem kad vidim... ne mogu stići na sve budalaštine
... al nekad fakat bude i merak čitat kad se provaljujete, s kojim žarom to radite
![]()
![]()
i zlobom, naravno
![]()
btw
Mićko i Fahro su svakako novi idoli foruma.
Što opet govori o forumu ...![]()
![]()
... nažalost
Bibiji u nasoj Vladi
-
_BosanaC
-
*mima*
Znam ja to .......i ja citam svako jutro novine i gledam dnevnik, ali ne vrijedi da se nerviram. Ti ili ja tu nista ne mozemo ucinit. Narod nije jedinstven.......najlakse je po coskovima tracat i psovat ili ovako na forumu.mIRCerka wrote:ne bi ih pogodilo, znam...imali smo mi u martu pred zgradom vlade FBiH proteste...i dodje Semiha Borovac, prodje pored nas kao da nas Bog dao nije i ode...mima wrote:I odemo mi pred zgradu FBiH ........i pocnemo da se deremo.......jebemo vam svima mater, kako vas nije stid da kupujete auta a ljudi nemaju sta da jedu............Jaooooooo.....ovo bi njih jako pogodilo i oni bi nam sigurno kazali da smo ih sami odabrali.....
jebo ti takvu vladu i jebem Vladu koja zasjeda cijeli dan da odluci hoce li uzeti Passata zelenog, plavog ili na strafte....
-
_BosanaC
Narod jeste jedinstven, i narod je izabrao vlast po svojoj mjeri. E sada, sto se to nekome mozda ne svidja...mima wrote:Znam ja to .......i ja citam svako jutro novine i gledam dnevnik, ali ne vrijedi da se nerviram. Ti ili ja tu nista ne mozemo ucinit. Narod nije jedinstven.......najlakse je po coskovima tracat i psovat ili ovako na forumu.mIRCerka wrote:ne bi ih pogodilo, znam...imali smo mi u martu pred zgradom vlade FBiH proteste...i dodje Semiha Borovac, prodje pored nas kao da nas Bog dao nije i ode...mima wrote:I odemo mi pred zgradu FBiH ........i pocnemo da se deremo.......jebemo vam svima mater, kako vas nije stid da kupujete auta a ljudi nemaju sta da jedu............Jaooooooo.....ovo bi njih jako pogodilo i oni bi nam sigurno kazali da smo ih sami odabrali.....
jebo ti takvu vladu i jebem Vladu koja zasjeda cijeli dan da odluci hoce li uzeti Passata zelenog, plavog ili na strafte....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#31 Re: Bibiji u nasoj Vladi
Reko cisto da se ne zaboravi sta je tema.mIRCerka wrote:Aferim, za BOLNICE VAM TREBALI DABOGDA!!!!!!lada FBiH: Svakom ministru vozilo od 70.000 maraka
Na današnjoj sjednici Vlade Federacije BiH
Hoće li svi ministri dobiti nove "pasate"
Gavrilo Grahovac tražio dva automobila * U Domu naroda novac namijenjen za vozni park ulažu u obnovu sale
Osim što će nova službena vozila "pasat" 3.2 VR6 - DGS 4 motion highline uz federalnog premijera Nedžada Brankovića provozati i njegovi zamjenici Gavrilo Grahovac i Vjekoslav Bevanda, iste zahtjeve uputilo je još nekoliko članova Vlade te predsjednica FBiH Borjana Krišto i predsjednik Ustavnog suda FBiH.
Čekaju se mišljenja
Kako "Dnevni avaz" saznaje iz dobro obaviještenih izvora, nove "pasate" zatražili su Safet Softić, predsjedavajući Predstavničkog doma, Salko Obhođaš, ministar za prostorno uređenje i okoliš, te Vahid Hećo, ministar energije, industrije i rudarstva. Zanimljivo je da je dopremijer Grahovac zatražio još jedan "pasat", ali u svojstvu ministra kulture i sporta.
- Zahtjev za dobivanje novog "pasata" podnio je i Zahid Crnkić, federalni ministar za pitanja boraca. Njegov, kao i zahtjev predsjednika Ustavnog suda FBiH još je u obradi, jer se čeka mišljenje Ministarstva finansija, kao i Ureda za zakonodavstvo FBiH - kaže naš sagovornik.
O dodjeli automobila nekim od ministara danas bi se trebala izjasniti Vlada FBiH, dok će se na narednoj sjednici ti isti ministri izjasniti o drugim prispjelim zahtjevima. Naš sagovornik kaže da nov "pasat" košta oko 70 hiljada KM te da će u narednom periodu najvjerovatnije i ostali ministri uputiti zahtjeve za obnovu voznog parka.
Podnošenje zahtjeva
S druge strane, "donji dom" zakonodavne vlasti ne traži nova vozila. Izmir Hadžiavdić, sekretar Doma naroda Parlamenta FBiH, i Stjepan Krešić, predsjedavjući ovog doma, neće podnositi zahtjeve.
- Mi preferiramo malo skromnija vozila. Trenutno na raspolaganju imamo "škodu fabiju", "golf 5", a predsjedavajući Krešić vozi "pasat" star tri godine - naglašava Hadžiavdić.
On najavljuje da će umjesto obnavljanja voznog parka Dom naroda obnoviti salu za održavanje sjednica početkom jeseni. Za to je u budžetu predviđeno oko pola miliona KM.
A. DEDAJIĆ
Stara vozila prešla 150.000 kilometara
Direktor Službe za zajedničke poslove Haris Ihtijarević ističe da je Služba na čijem je on čelu zadužena samo za Vladu FBiH, dok ministarstva imaju svoje budžete za nabavku opreme.
- Ovi stari automobili premijera Brankovića i njegovih zamjenika Grahovca i Bevande prešli su oko 150.000 kilometara i već su dotrajali. Ipak, Vlada se odlučila za "pasate", koji se mogu kupiti na našem tržištu - pojasnio je Ihtijarević.
Btw, ja pojma nemam ko je u cijoj stranci, tako da insinuacije da preferiram ove il one mozete okaciti Gizmu o rep.
-
labrusca
Mene je pored cinjenice da se trose nase pare za svoj luksuz dodatno iznerviralo sto oni sjednice=radno vrijeme trose na raspredanje o svojim guzicama (naravno, tu se uvjek sloze i odluke se expeditivno donose) umjesto da rjesavaju milion gorucih pitanja.
Kako ih nije sramora pogledati ljude u oci?
smiri, smiri, nisu oni vrijedni sekiracije i ti tu ne mozes nista promjeniti...
Kako ih nije sramora pogledati ljude u oci?
-
amrino
Joj jeste i vi bezze...kako ne razumijete?!
Pa moraju se ljudi vozat u dobrim bibiima...Kako bi se vi osjecali da idete na sastanak sa npr. nekim ambasadorima...i da svi imaju najnoviji Audi A15 a vi se jos uvijek truckate u proslogodisnjem A14...jelde da vam nebi bilo pravo...?!
Trebamo imati malo vise razumijevanja za njihove probleme- pa nije ni njima lako...
Pa moraju se ljudi vozat u dobrim bibiima...Kako bi se vi osjecali da idete na sastanak sa npr. nekim ambasadorima...i da svi imaju najnoviji Audi A15 a vi se jos uvijek truckate u proslogodisnjem A14...jelde da vam nebi bilo pravo...?!
Trebamo imati malo vise razumijevanja za njihove probleme- pa nije ni njima lako...
-
_BosanaC
Ma nemas ti pojmaamrino wrote:Joj jeste i vi bezze...kako ne razumijete?!
-
mIRCerka
mogu itekakolabrusca wrote:Mene je pored cinjenice da se trose nase pare za svoj luksuz dodatno iznerviralo sto oni sjednice=radno vrijeme trose na raspredanje o svojim guzicama (naravno, tu se uvjek sloze i odluke se expeditivno donose) umjesto da rjesavaju milion gorucih pitanja.
Kako ih nije sramora pogledati ljude u oci?![]()
ali mi reko ciko iz MUPa da ne serem detaljno po forumu jer ce me morati privesti (ovo vezano za cecin koncert i moju ideju s mitraljezom)
-
amrino
Sram te i stid bilo- kako si okrutan i nemas nimalo razumijevanja..._BosanaC wrote:Ma nemas ti pojmaamrino wrote:Joj jeste i vi bezze...kako ne razumijete?!
-
amrino
psssst nemoj na glas- cut ce te...mIRCerka wrote:mogu itekakolabrusca wrote:Mene je pored cinjenice da se trose nase pare za svoj luksuz dodatno iznerviralo sto oni sjednice=radno vrijeme trose na raspredanje o svojim guzicama (naravno, tu se uvjek sloze i odluke se expeditivno donose) umjesto da rjesavaju milion gorucih pitanja.
ali mi reko ciko iz MUPa da ne serem detaljno po forumu jer ce me morati privesti (ovo vezano za cecin koncert i moju ideju s mitraljezom)
-
borat
Ozbiljno???mIRCerka wrote:mogu itekakolabrusca wrote:Mene je pored cinjenice da se trose nase pare za svoj luksuz dodatno iznerviralo sto oni sjednice=radno vrijeme trose na raspredanje o svojim guzicama (naravno, tu se uvjek sloze i odluke se expeditivno donose) umjesto da rjesavaju milion gorucih pitanja.
-
mIRCerka
Najozbiljnije.borat wrote:Ozbiljno???mIRCerka wrote:mogu itekakolabrusca wrote:Mene je pored cinjenice da se trose nase pare za svoj luksuz dodatno iznerviralo sto oni sjednice=radno vrijeme trose na raspredanje o svojim guzicama (naravno, tu se uvjek sloze i odluke se expeditivno donose) umjesto da rjesavaju milion gorucih pitanja.
Sve se prijetnje uzimaju za ozbiljno, pogotovo kad imas vise ljudi.
To se zove, cini mi se, udruzivanje radi vrsenja krivicnog djela.
Znas to je ravno dojavi o bombi u skoli kako ne bi imao kontrolni iz biologije....
Ovom ciki hvala do neba sto je bio iskren pa mi na vrijeme rekao, zamisli u 3 ujutro da mi Federalci baHnu
-
Nancy Drew
-
amrino
mIRCerka wrote:Najozbiljnije.borat wrote:Ozbiljno???mIRCerka wrote: mogu itekako
Sve se prijetnje uzimaju za ozbiljno, pogotovo kad imas vise ljudi.
To se zove, cini mi se, udruzivanje radi vrsenja krivicnog djela.
Znas to je ravno dojavi o bombi u skoli kako ne bi imao kontrolni iz biologije....
Ovom ciki hvala do neba sto je bio iskren pa mi na vrijeme rekao, zamisli u 3 ujutro da mi Federalci baHnu
Joj- jos da ti je osvanula slika u Avazu ili AS- u...ti u pidjami sva rascupana, Husnija place za tobom- a ispod naslov : UHVACEN JOS JEDAN "SPAVAC"
-
Nancy Drew
-
mIRCerka
#49 Re: Bibiji u nasoj Vladi
SAMO ZA NANCY I NJENOG LEPOG 
mIRCerka wrote:Reko cisto da se ne zaboravi sta je tema.mIRCerka wrote:Aferim, za BOLNICE VAM TREBALI DABOGDA!!!!!!lada FBiH: Svakom ministru vozilo od 70.000 maraka
Na današnjoj sjednici Vlade Federacije BiH
Hoće li svi ministri dobiti nove "pasate"
Gavrilo Grahovac tražio dva automobila * U Domu naroda novac namijenjen za vozni park ulažu u obnovu sale
Osim što će nova službena vozila "pasat" 3.2 VR6 - DGS 4 motion highline uz federalnog premijera Nedžada Brankovića provozati i njegovi zamjenici Gavrilo Grahovac i Vjekoslav Bevanda, iste zahtjeve uputilo je još nekoliko članova Vlade te predsjednica FBiH Borjana Krišto i predsjednik Ustavnog suda FBiH.
Čekaju se mišljenja
Kako "Dnevni avaz" saznaje iz dobro obaviještenih izvora, nove "pasate" zatražili su Safet Softić, predsjedavajući Predstavničkog doma, Salko Obhođaš, ministar za prostorno uređenje i okoliš, te Vahid Hećo, ministar energije, industrije i rudarstva. Zanimljivo je da je dopremijer Grahovac zatražio još jedan "pasat", ali u svojstvu ministra kulture i sporta.
- Zahtjev za dobivanje novog "pasata" podnio je i Zahid Crnkić, federalni ministar za pitanja boraca. Njegov, kao i zahtjev predsjednika Ustavnog suda FBiH još je u obradi, jer se čeka mišljenje Ministarstva finansija, kao i Ureda za zakonodavstvo FBiH - kaže naš sagovornik.
O dodjeli automobila nekim od ministara danas bi se trebala izjasniti Vlada FBiH, dok će se na narednoj sjednici ti isti ministri izjasniti o drugim prispjelim zahtjevima. Naš sagovornik kaže da nov "pasat" košta oko 70 hiljada KM te da će u narednom periodu najvjerovatnije i ostali ministri uputiti zahtjeve za obnovu voznog parka.
Podnošenje zahtjeva
S druge strane, "donji dom" zakonodavne vlasti ne traži nova vozila. Izmir Hadžiavdić, sekretar Doma naroda Parlamenta FBiH, i Stjepan Krešić, predsjedavjući ovog doma, neće podnositi zahtjeve.
- Mi preferiramo malo skromnija vozila. Trenutno na raspolaganju imamo "škodu fabiju", "golf 5", a predsjedavajući Krešić vozi "pasat" star tri godine - naglašava Hadžiavdić.
On najavljuje da će umjesto obnavljanja voznog parka Dom naroda obnoviti salu za održavanje sjednica početkom jeseni. Za to je u budžetu predviđeno oko pola miliona KM.
A. DEDAJIĆ
Stara vozila prešla 150.000 kilometara
Direktor Službe za zajedničke poslove Haris Ihtijarević ističe da je Služba na čijem je on čelu zadužena samo za Vladu FBiH, dok ministarstva imaju svoje budžete za nabavku opreme.
- Ovi stari automobili premijera Brankovića i njegovih zamjenika Grahovca i Bevande prešli su oko 150.000 kilometara i već su dotrajali. Ipak, Vlada se odlučila za "pasate", koji se mogu kupiti na našem tržištu - pojasnio je Ihtijarević.
Btw, ja pojma nemam ko je u cijoj stranci, tako da insinuacije da preferiram ove il one mozete okaciti Gizmu o rep.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()