BHTelecom

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

zippoo87

#21801 Re: BHTelecom

Post by zippoo87 »

Samo ekonomski patriotizam.
TI meni nesto das,ja zadovoljan,tvoj sam klijent.
Ti mi ukines nesto,ja nezadovoljan ili dizes cijenu u nebesa...pa-pa,idemo kod onih sto vise daju.
Ja svoj novac cijenim uvijek...a ko je patriJota na svoju stetu,neka bude i dalje,meni ne smeta.
Mhmdblzvc17

#21802 Re: BHTelecom

Post by Mhmdblzvc17 »

Komšija danas zvao za ovu akciju 6 mjeseci 50% popusta. Još uvijek niko ništa ne zna o ovoj akciji, a već 10 dana uredno stoji obavijest na web sajtu. 🫣
laserShow
Grijem se na: nacionalizam

#21803 Re: BHTelecom

Post by laserShow »

Mhmdblzvc17 wrote: 10/05/2025 18:44 Komšija danas zvao za ovu akciju 6 mjeseci 50% popusta. Još uvijek niko ništa ne zna o ovoj akciji, a već 10 dana uredno stoji obavijest na web sajtu. 🫣
Da prosto nevjerovatno. Meni zenska rece, da eto znam za akciju ali ne znam dal i je za vas. Reko molim, kaze ovo je mozda samo za one koji prelaze na veci paket, moram provjeriti sa sefovima :D Nevjerovatno, ali zaista nevjerovatno. U uslovima sve navedeno i opet niko nista ne zna.

Zar je moguce da ni jednom korisniku u ovih 10 dana nisu ponudili novu akciju? Pazi sada, nama ponudjeno nesto sto umanjuje 3KM racun, kakoooo?
Mhmdblzvc17

#21804 Re: BHTelecom

Post by Mhmdblzvc17 »

laserShow wrote: 10/05/2025 19:28
Mhmdblzvc17 wrote: 10/05/2025 18:44 Komšija danas zvao za ovu akciju 6 mjeseci 50% popusta. Još uvijek niko ništa ne zna o ovoj akciji, a već 10 dana uredno stoji obavijest na web sajtu. 🫣
Da prosto nevjerovatno. Meni zenska rece, da eto znam za akciju ali ne znam dal i je za vas. Reko molim, kaze ovo je mozda samo za one koji prelaze na veci paket, moram provjeriti sa sefovima :D Nevjerovatno, ali zaista nevjerovatno. U uslovima sve navedeno i opet niko nista ne zna.

Zar je moguce da ni jednom korisniku u ovih 10 dana nisu ponudili novu akciju? Pazi sada, nama ponudjeno nesto sto umanjuje 3KM racun, kakoooo?
Mojem komšiji nudili dodatni STB ili 5% popusta... Dodatni STB mu nije uopće potreban, a za ovih 5% popusta ne vrijedi ni potpisivati ugovor. Smiješno
Kada se uloguje na portal i ode na produživanje ugovora, ima opciju 50% prvih 6 mjeseci, ali je stvar u tome što on želi promijeniti paket na Full M.
laserShow
Grijem se na: nacionalizam

#21805 Re: BHTelecom

Post by laserShow »

Mhmdblzvc17 wrote: 10/05/2025 19:38 ima opciju 50% prvih 6 mjeseci, ali je stvar u tome što on želi promijeniti paket na Full M.
Tako je, nema opcije odabira veceg ili manjeg paketa. Sest mjeseci ima, no to na salteru ili na 1444 ne znaju.
_coRey_

#21806 Re: BHTelecom

Post by _coRey_ »

Evo moje iskustvo u vezi ove akcije

Odem prosle sedmice i kazem zelim da potpisem novi ugovor po uslovima akcije 6 mjeseci 50% kao stari korisnik

Radnica na salteru mi kaze ne postoji ta opcija, vi kao stari korisnik imate 5% na 2god

Reko Ok, izvadim mob, odem na njihov portal i kazem zasto onda na vasem portalu pise da ja imam pravo na ovu akciju, ona opet kaze nama niko nista nije rekao, nemamo info vezano za tu akciju

U tom trenutku izlazi sefica i kaze je li mi mozete pokazati koja je akcija u pitanju, uzme mob i krene citati, kaze je li mozete sa mnom u kancelariju

Kaze po ovom vi ispunjavate uslove akcije ali ja vam ovo ne mogu odobriti bez odobrenja centrale, vi cete sad podnijeti zahtjev za raskid ugovora samo pro forme i onda ce vas pozvati neko iz centrale i vi cete objasniti sta zelite, oni ce nama poslati odobrenje i vi cete tek onda moci potpisati novi ugovor po ovim uslovima

Kaze mi ovo tajno dajemo korisnicima koji prijete prelaskom kod konkurencije

Prvo, reko nisam dosao da raskidam ugovor ni da prijetim prelaskom nego sam dosao da potpisem po uslovima koji su navedeni u akciji i reko kako mislite da je ovo tajno kad je objavljeno na vasem portalu, i na sve to zasto raskid ugovora i pro forme kad ja nemam obavezno trajanje, ugovor je istekao u martu, komplikujete citav ovaj proces a sve smo mogli zavrsiti za 5 min

Ona gleda u mene i kaze tako je direktiva iz centrale

Reko svaka cast, od najobicnije akcije vi ste napravili kvantnu fiziku, ja vas moram ubjedjivati da postoji akciju a trebalo bi biti obrnuto

Znaci svako ko zeli potpisati ugovor po uslovima akcije nek se pripremi na ovo ubjedjivanje

Na kraju sam dobio poziv iz centrale, pita me lik ako nije problem je li nam mozete reci kako ste saznali za akciju, kao da sam otkrio neku drzavnu tajnu, posalo je zahtjev i sutra su me pozvali da potpisem novi ugovor

Ovom akvizicijom Telemacha samo ce biti jos gore
1Dante1

#21807 Re: BHTelecom

Post by 1Dante1 »

_coRey_ wrote: 12/05/2025 16:38 Znaci svako ko zeli potpisati ugovor po uslovima akcije nek se pripremi na ovo ubjedjivanje
I kod mene isto stanje. Danas mi stigao odgovor mailom kao ta akcija ne postoji, nisu je nigdje oglasavali niti je aktivna.

Ja sam mislio da je do neke lokacije, saltera ili novog uposlenika. Izgleda da oni ne znaju sta se objavi na vlastitim stranicama.

Da nisu promovisali, to je tacno. Nema na FB recimo nista ovoj akciji.
Mhmdblzvc17

#21808 Re: BHTelecom

Post by Mhmdblzvc17 »

_coRey_ wrote: 12/05/2025 16:38

Odem prosle sedmice i kazem zelim da potpisem novi ugovor po uslovima akcije 6 mjeseci 50% kao stari korisnik

Radnica na salteru mi kaze ne postoji ta opcija, vi kao stari korisnik imate 5% na 2god

Reko Ok, izvadim mob, odem na njihov portal i kazem zasto onda na vasem portalu pise da ja imam pravo na ovu akciju, ona opet kaze nama niko nista nije rekao, nemamo info vezano za tu akciju

U tom trenutku izlazi sefica i kaze je li mi mozete pokazati koja je akcija u pitanju, uzme mob i krene citati, kaze je li mozete sa mnom u kancelariju

Kaze po ovom vi ispunjavate uslove akcije ali ja vam ovo ne mogu odobriti bez odobrenja centrale, vi cete sad podnijeti zahtjev za raskid ugovora samo pro forme i onda ce vas pozvati neko iz centrale i vi cete objasniti sta zelite, oni ce nama poslati odobrenje i vi cete tek onda moci potpisati novi ugovor po ovim uslovima

Prvo, reko nisam dosao da raskidam ugovor ni da prijetim prelaskom nego sam dosao da potpisem po uslovima koji su navedeni u akciji i reko kako mislite da je ovo tajno kad je objavljeno na vasem portalu, i na sve to zasto raskid ugovora i pro forme kad ja nemam obavezno trajanje, ugovor je istekao u martu, komplikujete citav ovaj proces a sve smo mogli zavrsiti za 5 min

Reko svaka cast, od najobicnije akcije vi ste napravili kvantnu fiziku, ja vas moram ubjedjivati da postoji akciju a trebalo bi biti obrnuto

Znaci svako ko zeli potpisati ugovor po uslovima akcije nek se pripremi na ovo ubjedjivanje

Na kraju sam dobio poziv iz centrale, pita me lik ako nije problem je li nam mozete reci kako ste saznali za akciju, kao da sam otkrio neku drzavnu tajnu, posalo je zahtjev i sutra su me pozvali da potpisem novi ugovor

Komšija ponovo zvao danas, isto kažu da nema i da to ne postoji. Poslao upit emailom i dobio odgovor da su proslijedili nadležnom odjelu za provjeru te će ga obavijestiti kada dobiju odgovor od njih.
Naslovnica

#21809 Re: BHTelecom

Post by Naslovnica »

Istu "akciju" su reklamirali meščini prošle godine, ja otišao da produžim ugovor i ispušio foru.
Nekoliko dana nakon toga reklama je uklonjena.
Niko ništa ne zna
messilla

#21810 Re: BHTelecom

Post by messilla »

Na koji način se može izvršiti deaktivacija moja webtv preko postpaida?

Nije valjda da moram zvati
mirota

#21811 Re: BHTelecom

Post by mirota »

hocu da ugasim prepaid broj BH telekoma, pa dajem 68 KM kredita za 50 km Xbon, dakle, 18 km je usteda za kupce, hvala
1Dante1

#21812 Re: BHTelecom

Post by 1Dante1 »

U telekomu jos vijecaju sta ce odgovoriti korisnicima, a insideri telekoma na ovoj temi sute. Zar je tako losa akcija? :D

EDIT: koji diletanti majko draga, sada su sa portala uklonili mogucnost 50% popusta hahah. Prosto nevjerovatno sta rade.
Mhmdblzvc17

#21813 Re: BHTelecom

Post by Mhmdblzvc17 »

1Dante1 wrote: 13/05/2025 10:56 U telekomu jos vijecaju sta ce odgovoriti korisnicima, a insideri telekoma na ovoj temi sute. Zar je tako losa akcija? :D

EDIT: koji diletanti majko draga, sada su sa portala uklonili mogucnost 50% popusta hahah. Prosto nevjerovatno sta rade.
Ima još uvijek na stranici, evo upravo sam ulazio.
hopi

#21814 Re: BHTelecom

Post by hopi »

Neki dan nešto uplaodam, vidim baš brzo završi.
Pogledam preko speed testa download i upload nekoliko puta veći od deklarisanih 100/10.
Probno nešto, greškom pustili, bug? Je li se nekom još desilo?
1Dante1

#21815 Re: BHTelecom

Post by 1Dante1 »

Mhmdblzvc17 wrote: 13/05/2025 15:23 Ima još uvijek na stranici, evo upravo sam ulazio.

Nema na stranici korisnickog portala. Vise ne nude mogucnost produzenja ugovora uz bonus.

Image

a sada
Image

:D
Mhmdblzvc17

#21816 Re: BHTelecom

Post by Mhmdblzvc17 »

1Dante1 wrote: 13/05/2025 15:26
Mhmdblzvc17 wrote: 13/05/2025 15:23 Ima još uvijek na stranici, evo upravo sam ulazio.

Nema na stranici korisnickog portala. Vise ne nude mogucnost produzenja ugovora uz bonus.

Image

a sada
Image

:D
Da, da, to nema, ali ima još obavijest na stranici.
irconbih

#21817 Re: BHTelecom

Post by irconbih »

hopi wrote: 13/05/2025 15:26 Neki dan nešto uplaodam, vidim baš brzo završi.
Pogledam preko speed testa download i upload nekoliko puta veći od deklarisanih 100/10.
Bila akcija na optici, povećali brzinu, ali do 10. maja. Poslije 10. se mora sklopiti ugovor. Ali, letilo je ko avion.

:sax:
1Dante1

#21818 Re: BHTelecom

Post by 1Dante1 »

Ma meni je smijesno, nije ogroman popust na ovom prikljucku, ali mi nikako ne ide da ovako amaterski rade. Jos je gore sto niko od insidera ne smije nista napisati :D
-Chesterfield-

#21819 Re: BHTelecom

Post by -Chesterfield- »

Mhmdblzvc17 wrote: 12/05/2025 17:12
_coRey_ wrote: 12/05/2025 16:38

Komšija ponovo zvao danas, isto kažu da nema i da to ne postoji. Poslao upit emailom i dobio odgovor da su proslijedili nadležnom odjelu za provjeru te će ga obavijestiti kada dobiju odgovor od njih.
Njemu barem odgovore ne email. Meni nema nikakvih odgovora niti dođe onaj povratni e-mail da su zaprimili upit.
Kontam poslati žalbu RAK-u mada ne znam koliko će biti efekta.
hopi

#21820 Re: BHTelecom

Post by hopi »

irconbih wrote: 13/05/2025 15:35
hopi wrote: 13/05/2025 15:26 Neki dan nešto uplaodam, vidim baš brzo završi.
Bila akcija na optici, povećali brzinu, ali do 10. maja. Poslije 10. se mora sklopiti ugovor. Ali, letilo je ko avion.

:sax:
Ih nisam znao za to. A mislim da sam bio provjerio na njihovoj stranici, i nije bilo obavijesti nikakve, barem ja nisam vidio.
A obnovio bi ugovor ako je to bio uvjet i ako bi ostala ista cijena.
Mislim da je download bio preko 500 a upload preko 100,da letilo.
1Dante1

#21821 Re: BHTelecom

Post by 1Dante1 »

-Chesterfield- wrote: 13/05/2025 16:00 Kontam poslati žalbu RAK-u mada ne znam koliko će biti efekta.
Ma ja cekam samo odgovore, moraju odgovoriti. Pored toga, ako si slao zahtjev u toku ovog perioda kada je oglaseno, moraju ti omoguciti potpis ugovora sa tim benefitima, cak i ako sada ukinu akciju. Bitno je da si pokrenuo proceduru...

To sto se sada igraju, prebacuju odgovornost, moze im proci sa dedom od 90 godina i navlacenjem da kupi daljinski.
-Chesterfield-

#21822 Re: BHTelecom

Post by -Chesterfield- »

1Dante1 wrote: 13/05/2025 16:03
-Chesterfield- wrote: 13/05/2025 16:00 Kontam poslati žalbu RAK-u mada ne znam koliko će biti efekta.
Ma ja cekam samo odgovore, moraju odgovoriti. Pored toga, ako si slao zahtjev u toku ovog perioda kada je oglaseno, moraju ti omoguciti potpis ugovora sa tim benefitima, cak i ako sada ukinu akciju. Bitno je da si pokrenuo proceduru...

To sto se sada igraju, prebacuju odgovornost, moze im proci sa dedom od 90 godina i navlacenjem da kupi daljinski.
Ma meni toliko nije ni bitno da potpišem, jer svakako tri godine koristim bez ugovora. Više bih volio da da im se izrekne neka novčana kazna ili da se kazni radnik ili grupa radnika koja ne zna raditi svoj posao.
1Dante1

#21823 Re: BHTelecom

Post by 1Dante1 »

Apsolutno se slazem s tobom. Igraju se kako zele, bez ikakve odgovornosti.
markopd

#21824 Re: BHTelecom

Post by markopd »

Nakon pune 3 godine doviđenja MWTV usluzi.Sa ovim blokiranjem kanala preko mtel i drugih mreža su "zakucali" i još se prave blesavi preko call centra kako problem pravi starija verzija androida kod mene,a telefon nov kupljen prije par mjeseci.Prelazim na ACloud koji je skuplji ali bar ne blokiraju kanale preko određenih mreža...
akcija007

#21825 Re: BHTelecom

Post by akcija007 »

Istekao mi je Ugovor od 24 mj na Mojoj TV
Kakvi su sada benefiti ako ponovo potpisem na 24 mj ?
Post Reply