Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
niho92 wrote: ↑18/02/2025 20:13
Ljudi uzmu novi broj plate 5KM dobiju 3KM kredita i 1GB interneta, cim dopuni taj isti dan kredit odma uzmu 1KM za 30dnevno koristenje mreže
Vise se isplati da prodje 7 dana od aktivacije Ultre pa tek onda treeba dopuniti. Ne znam kud ljudi zure
Pa jer ljudi dođu na godišnji pa im treba interneta za djecu npr, a i njima samima.
Zasto to zovu 30dnevno koristenje mreže, kad ti naplate prvi dan? Sto ne napišu lijepo harač jer nam se može
Da li neko ima 1 Gbps paket kod Bh Telecoma koliko je brzina uploada i koliko je mjesecna cijena za dodatak? Vidim da reklamiraju do 1 Gbps na optickim mrezama ali ne mogu nigdje da nadjem vise informacija..
Da li neko ima 1 Gbps paket kod Bh Telecoma koliko je brzina uploada i koliko je mjesecna cijena za dodatak? Vidim da reklamiraju do 1 Gbps na optickim mrezama ali ne mogu nigdje da nadjem vise informacija..
niho92 wrote: ↑18/02/2025 20:13
Ljudi uzmu novi broj plate 5KM dobiju 3KM kredita i 1GB interneta, cim dopuni taj isti dan kredit odma uzmu 1KM za 30dnevno koristenje mreže
Vise se isplati da prodje 7 dana od aktivacije Ultre pa tek onda treeba dopuniti. Ne znam kud ljudi zure
Pa jer ljudi dođu na godišnji pa im treba interneta za djecu npr, a i njima samima.
Ima usluga i za te sto dodju na godisnji, to nije (klasicna) Ultra, drugacija je naplata i tarifiranje
Svaki bira ono sto mu odgovara
Pitam samo, zasto se naplati odmah ta 1KM za 30dnevno koristenje
Ne koristim mrezu, a oni naplate unaprijed
Ako je vec naplata za koristenje mreze, valjda trebam prvo koristiti pa tek onda da naplate
To je harač i ne mozete ga oprati ni ti ni sve ostale kolege iz telekoma, lagana lova preko leđa korisnika
Hvalili su se oko 2 miliona akrivnih brojeva, tako neka cifra se vrti, mjesecno, a godisnje 20ak miliona, ljepota
niho92 wrote: ↑19/02/2025 20:17
Ako je vec naplata za koristenje mreze, valjda trebam prvo koristiti pa tek onda da naplate
To je harač i ne mozete ga oprati ni ti ni sve ostale kolege iz telekoma, lagana lova preko leđa korisnika
Hvalili su se oko 2 miliona akrivnih brojeva, tako neka cifra se vrti, mjesecno, a godisnje 20ak miliona, ljepota
A kad bi trebalo naplatiti 1 KM poslije koliko dana koristenja?
Vjerovatno nikad, i najpoželjnije bi bilo da se nikad ne mora puniti kredit i da kredit traje vječno.
Sid the sloth wrote: ↑19/02/2025 21:07
Radi li vama ovo smece od mojawebtv? Nijedan kanal ne ide, samo stoji slika sa logom programa a ko fol sam planirao neku utakmicu pogledati.
Tužno je što si uopšte pomislio da ćeš moći gledati tekmu večeras preko tog smeća.
Sid the sloth wrote: ↑19/02/2025 21:07
Radi li vama ovo smece od mojawebtv? Nijedan kanal ne ide, samo stoji slika sa logom programa a ko fol sam planirao neku utakmicu pogledati.
i kod mene ne radi ni jedan kanal
prosle sedmice arene premium nisu mogle sad citav portal zastopo
Pa sami kažu "za 30dnevno koristenje" logika ne navode 1dnevno
Onda tvojom logikom: platis prvi dan i koristis narednih 29.
niho92 wrote: ↑19/02/2025 22:35
Ja cu koristiti 7 dana, necu 30, naplacuju mi ono sto nisam koristio, mozemo ovako u nedogled
Pa da, upravo tako, platis 1 KM i ti koristis 7 dana, niko te ne tjera da koristis 8 dana. Ili 14 dana
Neko ce 17 dana koristiti
Neko 27 dana
A neko i 30 dana
Pa 31.dana jos 1 KM .....
niho92 wrote: ↑19/02/2025 22:35
Ja cu koristiti 7 dana, necu 30, naplacuju mi ono sto nisam koristio, mozemo ovako u nedogled
Bit uzimanja odmah 1KM i jeste u tome da oni ne ostanu zakinuti za istu. Hajde nemoj se buniti... Od kada uzimaju harac vec je u mnogome unaprijedjena mobilna mreza, a valja to i odrzavati.
ing-ecc wrote: ↑19/02/2025 22:38
Bit uzimanja odmah 1KM i jeste u tome da oni ne ostanu zakinuti za istu. Hajde nemoj se buniti... Od kada uzimaju harac vec je u mnogome unaprijedjena mobilna mreza, a valja to i odrzavati.
Bas je unaprijeđena, evo juce vozim do Orašja sjeverno vecinom E se uključuje, posle Srebrenika, 4G u tragovima
Prije 10 dana išao za Srebrenicu, katastrofa sa signalom, hajde kontam RS, nije naseljeno i tako to
Ali ova magistrala do Orašja da nema dobru pokrivenost, to vec vrijedi mjesecno 2 miliona
Na moja tv ima i 2.4ghz i 5ghz internet? Pokusavam smart termostat povezati koji radi samo na 2.4ghz ali termostat samo blinka onako ne moze naci wifi da poveze. Jel moram ja nesto prebacivati na modemu ili da ga restartujem?
Raja moze li se otkazati ovaj dodatni resiver koji placam ili moram cekati da istekne ugovor. Trebalo bi da moze, jer to sto dodatno placas mozes i otkazati? Jer trenutno koristim 1 tv.
Bas je unaprijeđena, evo juce vozim do Orašja sjeverno vecinom E se uključuje, posle Srebrenika, 4G u tragovima
Prije 10 dana išao za Srebrenicu, katastrofa sa signalom, hajde kontam RS, nije naseljeno i tako to
Ali ova magistrala do Orašja da nema dobru pokrivenost, to vec vrijedi mjesecno 2 miliona
Da ti nije do mobitela? Ako je neka indijska verzija, tad nemaš band 20 i 4G imaš upravo tako kao sto si napisao, u tragovima.