Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima to i sad, ali se moraš ulogovati sa podacima od mobilnog broja.
Nije moglo nikad sa internet/mojatv podacima, jer sa kojeg bi inače broja stizale poruke onome kome šalješ.
A kako se uloguje sa podacima od mobilnog broja? sta se upise?
Istim onim kojim se prijaviš na Moj BH Telecom aplikaciju ili onu aplikaciju pošalji poruku.
Ako nemaš tih aplikacija onda klikni na registracija i prati dalje upute.
Ima to i sad, ali se moraš ulogovati sa podacima od mobilnog broja.
Nije moglo nikad sa internet/mojatv podacima, jer sa kojeg bi inače broja stizale poruke onome kome šalješ.
Moglo je prije, usluga se zvala email2sms, poruke su se slale sa e-mail adrese a ukinuli su je od 01.03.2022.
Pozdrav, imam MojaTV i aktiviran MojIzbor. U MojIzbor ima jedan Ultra broj za koji plaćam mjesečno 5KM pretplatu. Koja je najpovoljnija opcija za mjesečnu doplatu interneta na taj broj, a da mi račun dolazi uz MojaTV račun?
Gledao sam mSurf 5GB, ali ne znam može li to uz Ultra broj na ovaj način.
Nema ništa tako kao što tebi treba, jedina opcija da ti dolazi uz račun je da dopuniš ultra broj sa MojaTV i onda dokupiš internet paket koji ti odgovara, imaš opciju negdje u meniu STB-a.
prelivoda wrote: ↑22/06/2022 16:24
Pozdrav, imam MojaTV i aktiviran MojIzbor. U MojIzbor ima jedan Ultra broj za koji plaćam mjesečno 5KM pretplatu. Koja je najpovoljnija opcija za mjesečnu doplatu interneta na taj broj, a da mi račun dolazi uz MojaTV račun?
Trenutno ova mjesečna od 10 KM.
Preko MojaTV napuni dovoljno kredita i mislim da će se automatski obnavljati?
Del_Boy1 wrote: ↑22/06/2022 16:41
Nema ništa tako kao što tebi treba, jedina opcija da ti dolazi uz račun je da dopuniš ultra broj sa MojaTV i onda dokupiš internet paket koji ti odgovara, imaš opciju negdje u meniu STB-a.
Jel li jos uvijek naplacuju tu opciju kao prije il? Bilo je 1KM.
Del_Boy1 wrote: ↑22/06/2022 16:41
Jel li jos uvijek naplacuju tu opciju kao prije il? Bilo je 1KM.
Ne, besplatna je dopuna sa pretplatničkih računa, kako sa MojaTV tako i sa fiksnog i mobilnog priključka.
Bordomen wrote: ↑22/06/2022 17:31
Postovanje
Korisnik sam Bh telecoma i imam mobilni paket Extra XS (150 sms i poziva i 500MB brzog neta)
Nisam vezan ugovorom
Sta mi je potrebno da bi mogao preci na ovaj novi Extra HIT paket?
Samo da podneseš zahtjev, možeš vjerovatno i putem webshopa.
Moze se naruciti putem web shopa ali nez kako ide s ugovorom lakse mi je licno otici ali nez jel treba ista od dokumenata. Da ne odem i kazu treba ti cips ili slicno a ja ne donesem
Del_Boy1 wrote: ↑22/06/2022 17:47
Moze se naruciti putem web shopa ali nez kako ide s ugovorom lakse mi je licno otici ali nez jel treba ista od dokumenata. Da ne odem i kazu treba ti cips ili slicno a ja ne donesem
Del_Boy1 wrote: ↑22/06/2022 17:47
Kada sam ja sa ultre prelazio na taj paket išao sam u telecom centar i dao im samo ličnu kartu, jer je broj već bio registrovan na moje ime a imam i MojaTV. Ali mi lik u centru reče da sam mogao podnijeti zahtjev i putem webshopa i da ne bi morao dolaziti da potpišem ugovor, valjda ga oni pošalju na adresu ili šta već rade.
Potreban mi je internet samo za viber, messenger i slicno a ne isplati mi se uvoditi liniju za obicni internet (adsl, kablovski itd) pa razmisljam o ovoj opciji?
Ili je mozda bolja opcija uzeti kakav dobar pojacivac wifi signala (udaljenos je mozda oko 100-150 metara).
prelivoda wrote: ↑22/06/2022 16:24
Trenutno ova mjesečna od 10 KM.
Preko MojaTV napuni dovoljno kredita i mislim da će se automatski obnavljati?