BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
phillie

#13101 Re: BHTelecom All About

Post by phillie »

ima li neko info, da li postoji ikakva sansa da BHTelecom ubaci u ponudu MojeTV kanal ESPN America? iceman? :D
smeker28

#13102 Re: BHTelecom All About

Post by smeker28 »

Danas odem u bhtelekom i pitam za cijenu nokia 820 (994KM) pa pogledajte cijenu doticnog aparata kod drugih mobilni operatera ,cijena skuplja 220KM LOL.Prvo ste najskuplji,najmanje dajete ,cijene mobitela presmjesne ,usluga dno dna ,podrska korisnicima osrednje losa.Svi su mi u porodici presli na drugog operatera .Ostane mi jos fiksna od bh telekemo .Odem na njihov salter i pitam da li mogu ugasiti fiksni prikljucak posto je na dedi koji je umro prije 20god.Kaze nemozete (cuj nemozete) to je komplikacija nekih papira drama.Pa reko kako da ugasim ,kaze nemojte placat pa cemo vam ugasit.Totalno neprofesionalni .Trazim potvrdu o izmirenim dugovanjima jedva dobio ,poceli me levatit ,nemozemo izdat .Usput od kad je poceo prenos broja od 100% osoba koje su prenjele broj na drugi operater ,90% ih je otisli sa telekoma na eronet,mtel i naravno telemach .Osobe koje na ovom forumu hvale bhtelekom nisu probale usluge drugih operatera te glume neke "patriote " satro .
_Reds_

#13103 Re: BHTelecom All About

Post by _Reds_ »

smeker28 wrote:Danas odem u bhtelekom i pitam za cijenu nokia 820 (994KM) pa pogledajte cijenu doticnog aparata kod drugih mobilni operatera ,cijena skuplja 220KM LOL.Prvo ste najskuplji,najmanje dajete ,cijene mobitela presmjesne ,usluga dno dna ,podrska korisnicima osrednje losa.Svi su mi u porodici presli na drugog operatera .Ostane mi jos fiksna od bh telekemo .Odem na njihov salter i pitam da li mogu ugasiti fiksni prikljucak posto je na dedi koji je umro prije 20god.Kaze nemozete (cuj nemozete) to je komplikacija nekih papira drama.Pa reko kako da ugasim ,kaze nemojte placat pa cemo vam ugasit.Totalno neprofesionalni .Trazim potvrdu o izmirenim dugovanjima jedva dobio ,poceli me levatit ,nemozemo izdat .Usput od kad je poceo prenos broja od 100% osoba koje su prenjele broj na drugi operater ,90% ih je otisli sa telekoma na eronet,mtel i naravno telemach .Osobe koje na ovom forumu hvale bhtelekom nisu probale usluge drugih operatera te glume neke "patriote " satro .

Jesi se to maksuz registrovao da nam ovo sve kazes.
phillie

#13104 Re: BHTelecom All About

Post by phillie »

_Reds_ wrote:
smeker28 wrote:Danas odem u bhtelekom i pitam za cijenu nokia 820 (994KM) pa pogledajte cijenu doticnog aparata kod drugih mobilni operatera ,cijena skuplja 220KM LOL.Prvo ste najskuplji,najmanje dajete ,cijene mobitela presmjesne ,usluga dno dna ,podrska korisnicima osrednje losa.Svi su mi u porodici presli na drugog operatera .Ostane mi jos fiksna od bh telekemo .Odem na njihov salter i pitam da li mogu ugasiti fiksni prikljucak posto je na dedi koji je umro prije 20god.Kaze nemozete (cuj nemozete) to je komplikacija nekih papira drama.Pa reko kako da ugasim ,kaze nemojte placat pa cemo vam ugasit.Totalno neprofesionalni .Trazim potvrdu o izmirenim dugovanjima jedva dobio ,poceli me levatit ,nemozemo izdat .Usput od kad je poceo prenos broja od 100% osoba koje su prenjele broj na drugi operater ,90% ih je otisli sa telekoma na eronet,mtel i naravno telemach .Osobe koje na ovom forumu hvale bhtelekom nisu probale usluge drugih operatera te glume neke "patriote " satro .

Pa vjerovatno dok je bio "pod" BHTelecom-om nije mogao otvoriti forum i registrovati se :D :D :D :D a sad mu telemach omogucio prozor u svijet :D
_Reds_

#13105 Re: BHTelecom All About

Post by _Reds_ »

phillie wrote:
_Reds_ wrote:

Pa vjerovatno dok je bio "pod" BHTelecom-om nije mogao otvoriti forum i registrovati se :D :D :D :D a sad mu telemach omogucio prozor u svijet :D
Ofiran je do bola, jos kad pominje da je su otisli na eronet.

Za ovu Nokiu cu mu dogovoriti samo da pogleda malo cijene po odredjenim paketima petplate, dalje mi se stvarno neda.

Da je rekao da svi operateri imaju realno previsoke cijene aparata, ja bi ga podrzavao, ali ovako.
Koliko te placaju po postu druze ?
smeker28

#13106 Re: BHTelecom All About

Post by smeker28 »

Za ovu Nokiu cu mu dogovoriti samo da pogleda malo cijene po odredjenim paketima petplate, dalje mi se stvarno neda.

Da je rekao da svi operateri imaju realno previsoke cijene aparata, ja bi ga podrzavao, ali ovako.
Koliko te placaju po postu druze ?[/quote][/quote]
kojim paketima pretplate pa pogledaj 80km popusta dobijes na 15 na telekomu i ostalo na rate a cijena mobitela 994Km ,sta ja mogu kad budale ko tebe mogu da muzu i prave budalom .Nemas pojma o cijenama ni nista ,malo pogledaj konkurenciju kao sto mtel i eronet,sta pricas pa pogeldaj u mtelu sta nude ako prenes broj a sta nude u telekomu .Pravis se pametan a pojma nemas sta pricas ,pogledaj cijenu pa mi odgovori na post .
smeker28

#13107 Re: BHTelecom All About

Post by smeker28 »

evo pametnjakovicu http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalj ... 79556.html
pogledaj cijenu mpc i cijenu na odredjenim paketima ,ako si ti paglu i nisi upoznat sa cijenama nije moj problem a pravis se pametan pa pogledaj kod konkurencije cijenu .
Casual's

#13108 Re: BHTelecom All About

Post by Casual's »

phillie wrote:ima li neko info, da li postoji ikakva sansa da BHTelecom ubaci u ponudu MojeTV kanal ESPN America? iceman? :D
Ne,ubacit ce Vlasic TV.

Sent from my Tabure using Tapatalk
iceman2010

#13109 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

_Reds_ wrote:
phillie wrote:
_Reds_ wrote:

Koliko te placaju po postu druze ?
Ma mislim da znam ko je lik po komentaru. Covjek radi u Telemach-u ako je to taj. Pitao me za prenos vlasnistva na broj telefona. Ja mu rekao da dodje i da cemo zavrsiti isti dan i da onda podnese zahtjev za prenos broja u drugu mrezu. Nikada nije dosao. Procitam jos par njegovih komentara na Telemach temi i sve mi je jasno. (ja sam 4 godine radio u bivsem bh cabel net-u sada Telemach-u). Ofirno vec nakon par komentara. H.E. jesi li to ti?

P.S. Nemam pouzdanih informacija za nove kanale. Samo rekla-kazala. I da imam ne bih smio nista reci prije zvanicne informacije. Ne radim na tome.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
ing-ecc

#13110 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

- ja ne znam što si ti takav uopšte išao u bh telecom???
- jesi li imao (bar) smrtni list; a da ne pitam za sudsko ovlaštenje za raspolaganje imovinom
smeker28

#13111 Re: BHTelecom All About

Post by smeker28 »

Posto vidim kretenske komentare radi u telemach eronet,vidim da vas pola nije normalna ,sto ja ne koristim bhtelekom to ne zznaci da radim u konkurentsko firmi. Vi bi trebali posjetit psihologa . Inace radim u firmi za preradu metaloplastike Ferplast .
Tiger 033

#13112 Re: BHTelecom All About

Post by Tiger 033 »

smeker28 wrote:Posto vidim kretenske komentare radi u telemach eronet,vidim da vas pola nije normalna ,sto ja ne koristim bhtelekom to ne zznaci da radim u konkurentsko firmi. Vi bi trebali posjetit psihologa . Inace radim u firmi za preradu metaloplastike Ferplast .
Ja sam vec jednom napis'o... MI (BiH) smo "SVJETSKI ŠAMPIONI U TEORIJAMA ZAVJERE" :bih:
semirsar

#13113 Re: BHTelecom All About

Post by semirsar »

Tiger 033 wrote:Ja sam vec jednom napis'o... MI (BiH) smo "SVJETSKI ŠAMPIONI U TEORIJAMA ZAVJERE" :bih:
Jesi se to i ti mahsuz reg'o da blatis bhtelekom? :mrgreen: :skoljka:
_Reds_

#13114 Re: BHTelecom All About

Post by _Reds_ »

Tiger 033 wrote:
smeker28 wrote:Posto vidim kretenske komentare radi u telemach eronet,vidim da vas pola nije normalna ,sto ja ne koristim bhtelekom to ne zznaci da radim u konkurentsko firmi. Vi bi trebali posjetit psihologa . Inace radim u firmi za preradu metaloplastike Ferplast .
Ja sam vec jednom napis'o... MI (BiH) smo "SVJETSKI ŠAMPIONI U TEORIJAMA ZAVJERE" :bih:
Lik se regao na forum.

1. post hvaljenje Telamacha
2. post blacenje BH Telecoma.

I nije se maksuz registrovao ?? Mogao je biti manje ofiran.
Last edited by _Reds_ on 10/04/2013 11:31, edited 2 times in total.
klej

#13115 Re: BHTelecom All About

Post by klej »

pohvale za BHT (kad valja treba pohvaliti, kad ne valja treba grditi). pisao sam i ovdje da imam problem sa ZTE modemom, dopisivao se mailovima na suport, preko pp na FB stranici, zvao na 1444 (jesu me i levatili neko vrijeme, ali bio uporan), te su na kraju promjenili modem. kao bonus, u subotu sam dobio obavjest da je prihvacena moja zalba i zahtjev za umanjenje cjene koristenja usluga, te da ce ista biti umanjena u iznosima od 1/3 za periode od po 10 dana u februaru i martu, kada sam i imao probleme.
jedina zamjerka, obavjest poslali postom, pa kad je mali na interfonu cuo da postar ima preporucenu posiljku, odmah dobio stomacne tegobe (nije neka cvjecka :-D ) i pravac wc nekih 10-tak minuta.
Tiger 033

#13116 Re: BHTelecom All About

Post by Tiger 033 »

semirsar wrote:
Tiger 033 wrote:Ja sam vec jednom napis'o... MI (BiH) smo "SVJETSKI ŠAMPIONI U TEORIJAMA ZAVJERE" :bih:
Nisam ba haveru...nego mi vise doqrcilo citat' ako sta napises protiv BHtelekoma odmaH si ovaj drugi tj. Telemach-ov ili LOL-ov i obrnuto sto principom automatizma zanaci da si "neprijatelj" no1 onog prvog :-) :D niko ba OBJEKTIVNO NE pise cast izuzetcima koji su ovdje u manjini ili se ljudi NE javljaju cesto :bih:
Tiger 033

#13117 Re: BHTelecom All About

Post by Tiger 033 »

_Reds_ wrote:Lik se regao na forum.

1. post hvaljenje Telamacha
2. post blacenje BH Telecoma.

I nije se maksuz registrovao ?? Mogao je biti manje ofiran.
Jes' to "pametan" mile ti majke :-) :?:
irac300

#13118 Re: BHTelecom All About

Post by irac300 »

Tiger 033 wrote:
semirsar wrote:
Nisam ba haveru...nego mi vise doqrcilo citat' ako sta napises protiv BHtelekoma odmaH si ovaj drugi tj. Telemach-ov ili LOL-ov i obrnuto sto principom automatizma zanaci da si "neprijatelj" no1 onog prvog :-) :D niko ba OBJEKTIVNO NE pise cast izuzetcima koji su ovdje u manjini ili se ljudi NE javljaju cesto :bih:
Ma nije problem u kritici, ja sam prvi ovdje nabijao na neku stvar kad god mi nešto nije logično u vezi ove kompanije ili imam problema s njihovim uslugama (jer sam njihov korisnik). Al' mi još više idu na onu stvar oni koji dođu ovdje da pljuju, a onako usput reklamiraju konkurenciju. Evo ja prvi i dalje ganjam tu deklarisanu brzinu, još uzalud nažalost i s te strane normalno da ću biti kritičan. S druge strane prijatelj koji koristi M-Telov net bio kod mene i čovjek se ne može načuditi kad sam mu rekao da 5 Mb plaćam 20 km, a on 6 Mb plaća 45 u istom tom M-telu. I onda dođe neki lik da mi ovdje reklamira M-Tel. Ma daj, toliki retardi nismo.
dingosp0

#13119 Re: BHTelecom All About

Post by dingosp0 »

jeli moguce nabaviti 061 broj?
neki dan je rodjak kupio novi broj... dobio 061 i ovaj drug isto tako...
jel se vracaju ovi brojevi koji nisu aktivni nazad u prodaju ili ?
StupskaBitanga

#13120 Re: BHTelecom All About

Post by StupskaBitanga »

dingosp0 wrote:jeli moguce nabaviti 061 broj?
aha
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#13121 Re: BHTelecom All About

Post by un1ted »

dingosp0 wrote:jeli moguce nabaviti 061 broj?
Mozes naci u malim sredinama, sarajevo jok.

Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
Mustang1

#13122 Re: BHTelecom All About

Post by Mustang1 »

Ma moze svugdje samo sto je u Sarajevu manja mogucnost da te zapadne :D A nedavno je kolegica u Sarajevu otisla u telecom i trazila i dali joj novi broj 061 samo ne znam jel platila ista
kakaljin

#13123 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

Ja uzeo mnet flat i dobio broj sa 061
Halcyon

#13124 Re: BHTelecom All About

Post by Halcyon »

Ma nema šta dodatno plaćat, i na kiosku možeš zamolit prodavača da izabereš broj (i predbroj), nema problema s tim, osim ako se ne radi o kakvoj oštrokondži. :D Eh sad, imaju li u datom trenutku na prodajnom mjestu 061 brojeva ili ne, to je već druga stvar (na start paketu se može vidjeti koji predbroj je u pitanju).
torres_el_nino

#13125 Re: BHTelecom All About

Post by torres_el_nino »

Pitanje za sve upucene :D

Da li se sta naplacuje pri prelasku s jednog paketa na drugi. U ovom slucaju bi presao s netfleta10, na netflet5 ?

Hvala unaprijed :sax:
Locked