BHT novogodisnji program i srpska radikalna stranka
Moderator: anex
- Bosanac_21
*ebla ih vise i ta Marija Serifovic, seljancica i nista vise, a ovo nase stoke se naslo da takvu dovlace na novogodisnje igranke
Fuj!
-
DUREX
Ciji omiljeni muzicar??!!in33sa wrote:I uostalom, ne vidim uopste u cemu je problem.
Marija pjevala na skupu SRS-a, vjerovatno za pare. I sta sad?
I Dino Merlin je Ceci u sred rata prodao onu pjesmu o jednom gradu, sto je vjecno mlad (u Zlajinoj varijanti) i zove se Beograd (na Cecin nacin) pa??
I dalje je patriota i omiljeni bosnjacki muzicar.
I niko ni glasa o tome.
A sad je kao Marija nepozeljna... ma dajte ljudi, odmorite malo.
Jebo te on i ti njega.
A to, sto si ti, svojevremeno prizeljkivao Thompsona, to je drugi par rukava....
Kao sto sam napisao Balijama svoju novogodisnju poruku, tako mogu napisati i tebi, koji mi se (i pored toga sto se javljas svako malo, truneci o predratnom Sarajevu, gradu i gradskoj raji... eeeeeeeee
Znaci, da sumiramo, neka vam je sretna Nova godina... i vama s ustasom Skorom, i vama s SRS-Marijom, i vama dzamijskoj teladi... Da Bog da vam bolja bila, k'o sto nece.
Drago mi je sto smo na suprotnim stranama.
-
tempora
Ne vidim razliku u onome sto ti cinis i onome cemu se protivis.Bora Corba je sinonim za cetestinu u prvim redovima.Prema tome -stvar selektivnosti.mostarac wrote:u bih ima recimo puno ljudi koji bi volili da voditeljice gole vode dnevnik pa se to ipak ne radi
Iskreno ja slusam Riblju Corbu i mislim da je Bora Djordjevic kao muzicar zaista velik lik, ali ono sto ja radim u svojoj sobi nije isto kao i dovesti boru djordjevica na TV.
Zasto onda ne napraviti koncert Cece na Kosevu?
Upravo o tom sam i govorio kad sam rekao da je ovde pojam demokratije shvacen kao anarhija i to je problem.
-
mostarac
ja sam individua i moj izbor muzike je stvar licnog izbora.tempora wrote:Ne vidim razliku u onome sto ti cinis i onome cemu se protivis.Bora Corba je sinonim za cetestinu u prvim redovima.Prema tome -stvar selektivnosti.mostarac wrote:u bih ima recimo puno ljudi koji bi volili da voditeljice gole vode dnevnik pa se to ipak ne radi
Iskreno ja slusam Riblju Corbu i mislim da je Bora Djordjevic kao muzicar zaista velik lik, ali ono sto ja radim u svojoj sobi nije isto kao i dovesti boru djordjevica na TV.
Zasto onda ne napraviti koncert Cece na Kosevu?
Upravo o tom sam i govorio kad sam rekao da je ovde pojam demokratije shvacen kao anarhija i to je problem.
BHT je javna institucija a to je velika razlika.
Slazem se da je Bora Djordjevic cetnik i nisam ga komentarisao po tom pitanju i isto tako smatram da odrzavanju njegovih koncerata u BiH i pojavljivanju na nasoj TV ne bi smjelo biti mjesta niti bi se to smjelo dozvoliti.
-
boergoat
pa nismo mi Turci, kakve to veze ima s nama ..piskerernest wrote:a ž. joksimović i njegova izjava na evroviziji u turskoj,osveta turcima,pa opet je redovan gost na našim televizijamahousewife wrote:A šta je sa onim dizanjem tri prsta na eurovizijskom takmičenju? Pa nismo valjda tek sad skontali ko je marija šerifović...
- Fair Life
- Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a kojiboergoat wrote:pa nismo mi Turci, kakve to veze ima s nama ..piskerernest wrote:a ž. joksimović i njegova izjava na evroviziji u turskoj,osveta turcima,pa opet je redovan gost na našim televizijamahousewife wrote:A šta je sa onim dizanjem tri prsta na eurovizijskom takmičenju? Pa nismo valjda tek sad skontali ko je marija šerifović...![]()
![]()
Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti
jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci.
Nas ovdje zovu Turcima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da
nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom
sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli.
Ali mi smo i Bošnjaci - kazao je jučer prof. dr. Cerić.
- Bosanac_21
Samo mogu biti Bosanac i Hercegovac koji je ponosan na svoju prelijepu ponosnu Bosnu i Hercegovinu!Fair Life wrote:- Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a kojiboergoat wrote:pa nismo mi Turci, kakve to veze ima s nama ..piskerernest wrote:a ž. joksimović i njegova izjava na evroviziji u turskoj,osveta turcima,pa opet je redovan gost na našim televizijama![]()
![]()
Kad smo kod Turaka, pa ti isti koji nam govore ko smo i sta smo su ti isti koji su nam ljude i zemlju ubijali. Uvijek je bilo da onaj sto najvise trnja ima, pokusava bilo kako da nadje sebi utjehu ponizivajuci druge.
Eto ti sto nas nazivaju Turcima su ipak mnogo garaviji od nas samih, prije bi bilo da su "oni" mjesavina Cigana i Turaka. Cigani su skoro pa i vecina u njihovoj smrdijici. Mozda bi nesto drugo pomislio, al kad vidis one preko Drine u opancima, caksirama po Grand Production, pa turska muzika, jos kad im se Joksimovic pojavi u Turskoj u turskoj nosnji
Nakon svega smo ostali Bosanci i Hercegovci, al vala necu ni zaboraviti da su se nasi velikani borili i izborili za autonomiju nase Bosne i Hercegovine od ti isti Osmanlija, dok su im ti preko Drine lizali guzice - dizanjem pobuna i ratova prema Bosni! Eto veliki dusmani docekase da sve sto su otimali drugima nestaje, pravda ipak pobjedjuje.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Nova Godina, Stara sranja na forumu.DUREX wrote:Ciji omiljeni muzicar??!!in33sa wrote:I uostalom, ne vidim uopste u cemu je problem.
I Dino Merlin je Ceci u sred rata prodao onu pjesmu o jednom gradu, sto je vjecno mlad (u Zlajinoj varijanti) i zove se Beograd (na Cecin nacin) pa??
I niko ni glasa o tome.
Jebo te on i ti njega.
A to, sto si ti, svojevremeno prizeljkivao Thompsona, to je drugi par rukava....
Kao sto sam napisao Balijama svoju novogodisnju poruku, tako mogu napisati i tebi, koji mi se (i pored toga sto se javljas svako malo, truneci o predratnom Sarajevu, gradu i gradskoj raji... eeeeeeeee) gadis - jer nisi makao dalje od njih. To ti je nivo, haveru!
Znaci, da sumiramo, neka vam je sretna Nova godina... i vama s ustasom Skorom, i vama s SRS-Marijom, i vama dzamijskoj teladi... Da Bog da vam bolja bila, k'o sto nece.
Drago mi je sto smo na suprotnim stranama.
De ziv bio filtriraj prvo poruku prije nego postiras..i ti i ostali....
-
elSaik
Znači, njemu povijesno sjećanje počinje od 1463.... zanimljivo...Fair Life wrote: - Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji
A to što ovi garavi sa druge strane Drine imaju više turske krvi u sebi nego mi, to je nebitno. E, moj Husein-kapetane, da si znao da si Turčin ne bi se bunio i borio...
-
piskerernest
pa nije ni marija š. ništa čudno uradila,pjevala na skupu jedne pol. strankeboergoat wrote:pa nismo mi Turci, kakve to veze ima s nama ..piskerernest wrote:a ž. joksimović i njegova izjava na evroviziji u turskoj,osveta turcima,pa opet je redovan gost na našim televizijamahousewife wrote:A šta je sa onim dizanjem tri prsta na eurovizijskom takmičenju? Pa nismo valjda tek sad skontali ko je marija šerifović...![]()
![]()
-
fixer
a kako je marija nekog uvrijedila? digla tri prsta? koliko mi god smetao taj znak jer se koristio u ratu u propagandne svrhe mislim da to nije uvreda. dizu ga svi. to im je nacionalni simbol. onda bi nam trebala smetat i cirilica i milion stvari.mostarac wrote:mariji ovo nije prvi gaf i daleko od toga da ja imam pozitivno misljenje o Dini Merlinu, al Dino je ipak lik koji je odavde i ja da znam Dino nikad nije nikoga uvrijedio ili nacionalno ili bilo kako drugacije, a Marija je neko ko je iz inostranstva, pjeva na predizbornim skupovima stranke koja ovu zemlju cak ne priznaje kao drzavu i mi je dovedemo na drzavnu televiziju da ona "uvelica" novogodisnji program. Da ne govorim sto su vecina ljudi koji nas kao trebaju zabavljati za novu godinu dovuceni iz inostranstva, tj. komsijskih drzava kao da u ovoj zemlji nema ko da napravi novogodisnji program, a mi smo ti koji uzimaju filmske nagrade sirom svijeta, a ne komsije, pa nije moguce da se niko ne moze naci da rezira sa nasim ljudima SVIH NACIONALNOSTI dobar novogodisnji program.in33sa wrote:I uostalom, ne vidim uopste u cemu je problem.
I niko ni glasa o tome.
Napominjem i da mi tu pretplatu a i samim tim taj novogodisnji program placamo.