BHRT - javni servis, državna radio-televizija
Moderator: anex
- luckylaka
#151 Re: BHT
koja je ovo smecarska tv kuca.Cuj,,nismo dobili prevod ove neke,,
Pa konju vi ste trebali biti tamo a ne iz studija prenosit
-
Chuckie
-
Srebrni
#153 Re: BHT
Sta je ovo jbt? Gdje je ovdje prijevod?
- luckylaka
#154 Re: BHT
sto ovaj konj bar ne gleda hrt2 pa prenese sta prica ova predsjednica.Cak mislim da ce i S.P. prenositi iz studija u Sa.
-
Srebrni
#155 Re: BHT
Nemoj tako Laka, BHT je najbolja televizija svijeta, igdje, ikada.. To sve prsti od spektakla!luckylaka wrote:sto ovaj konj bar ne gleda hrt2 pa prenese sta prica ova predsjednica.Cak mislim da ce i S.P. prenositi iz studija u Sa.
-
Chuckie
- N.N.
#157 Re: BHT
HRt direktno u Brazil imaju ukljucenje sa selektorom, slika grmi, a kod nas ova narkomanka
Evo vam racku, a ne taksa !
Evo vam racku, a ne taksa !
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#158 Re: BHT
Vrijeđaš smetljare, ali fakat. Hajd što su iz studija, ali što nisu doveli nekog ko zna portugalski da nešto kaže, nego Konić priča i prepričava svoja iskustva kad je bio sretan kad ne. Uopće nisu pratili žrijebanje u prvom momentu sam mislila da smo izvukli Alžir (Argelija), a ne Nigeriju. O D R O Nluckylaka wrote:koja je ovo smecarska tv kuca.Cuj,,nismo dobili prevod ove neke,,Pa konju vi ste trebali biti tamo a ne iz studija prenosit
Naravno, završili su sa "plaćajte pretplatu, radimo prijenos iz Brazila", nadam se uhvatiti na linku Nigerijsku Tv, samo da vas ne gledam i ne slušam Konjića iz Brazila.
-
kakavdanakneiskustvu
- luckylaka
#160 Re: BHT
Kaze jel ono Igor bio,,nismo dobili prevod sa portugalskog,,
Pa hajvanu izvlacenje ide uzivo .Dze onaj,,Stupska,,sad sto navlaci da se ugasi Facetv i Tv1 a ovo tv smece da prezivi.Sta vas sve ceka iz Brazila mozete zamisliti 
- It_is_a_Leclerc
#161 Re: BHT
Hvala Igoru Kristiću i Muhamedu Konjiću na odlično odrađenom prenosu. Malo neusiljenog humora, finih, konciznih i odmjerenih rečenica. Slika, hvala bogu, nije kasnila. Nije bilo Hotija, kriminalca i lopova da ukrade sliku...
A vi što biste novinara BHT-a u Brazilu, on je tamo i bio. Tačnije, bila je Medina Šehić koja se po završetku prenosa uključila direktno u program i razgovarala sa Begićem i Ljubojevićem.
Bravo BHT !
S radošću financiram njihov trud da se poboljšaju i ponude bolje.
A vi što biste novinara BHT-a u Brazilu, on je tamo i bio. Tačnije, bila je Medina Šehić koja se po završetku prenosa uključila direktno u program i razgovarala sa Begićem i Ljubojevićem.
Bravo BHT !
-
StupskaBitanga
#162 Re: BHT
Da oni se trude dok recimo FTV ide nazad i sve se vise srozava
-
Ripicipi
#163 Re: BHT
A Hrvati kukaju na HRT i govore da su zrijeb gledali na BHT-u 
-
Srebrni
#164 Re: BHT
Mnogo košta taj trud - živaca i novca za pretplatu (iako sam svjestan da većina ide FTV-u). I reći za JAVNU, DRŽAVNU televiziju da se TRUDI (!?) je malo smiješno... tamo bi od starta trebali raditi samo najbolji... :/StupskaBitanga wrote:Da oni se trude dok recimo FTV ide nazad i sve se vise srozava
-
StupskaBitanga
#165 Re: BHT
Ja se apsolutno slažem ali obzirom na komplet s(r)tanje u BiH i politički uticaj i dobro je kakvo bi moglo da bude
Recimo da je BHRT na nivou FTV to bi trebalo javno pozvati na masovni bojkot neplaćanja poreza zvanog RTV taksa
Recimo da je BHRT na nivou FTV to bi trebalo javno pozvati na masovni bojkot neplaćanja poreza zvanog RTV taksa
-
uzgajivac
#166 Re: BHT
BHRT i jeste na nivou FTV, samo na prefinjen nacin. i RTRS je na nivou FTV, samo druga stranka.StupskaBitanga wrote:Ja se apsolutno slažem ali obzirom na komplet s(r)tanje u BiH i politički uticaj i dobro je kakvo bi moglo da bude
- Banksy
#167 Re: BHT
It_is_a_Leclerc wrote:
BHT![]()
-
StupskaBitanga
#168 Re: BHT
Količina i struktura emisija (da ne ulazimo u kvalitet) govori da BHRT nikako ne može biti na nivou FTV a FTV ostvaruje više prihoda od marketinga. Emisije za sve strukture društva
- It_is_a_Leclerc
#169 Re: BHT
Tako je.StupskaBitanga wrote:Količina i struktura emisija (da ne ulazimo u kvalitet) govori da BHRT nikako ne može biti na nivou FTV a FTV ostvaruje više prihoda od marketinga. Emisije za sve strukture društva
Jučer sam čekao ždrijeb, pa malo gledao. Bukvalno od 14 h popodne do 21 h, oni imaju vlastitu produkciju. A FTV zato vrijeme prikazuje onu hrvatsku terorističku komediju u kojoj ona viče JUREE !
-
StupskaBitanga
#170 Re: BHT
ja ne gledam televiziju jer sve ima na internetu
Otiđite na www.bhrt.ba i u rubrici video vidjet ćete toliko emisija za koje ni ja nisam znao da postoje.Baš je lijepo vidjeti da uloga javnog servisa u našoj državi sa diletantima sa FTV i RTRS nije umrla.
Vezano je za javni servis pa ću ovdje dodati
Došao neki lik novi na RTRS i rekao ovako više ne može. Kada je otvoreno priznao da se centralni Dnevnik u 19:30 uređivao preko telefona (tu info znamo svi) i da tako neće ići je pohvalno. Sada ostaje da se vidi hoće li tu podvučenu crtu i sprovesti u djelo
Otiđite na www.bhrt.ba i u rubrici video vidjet ćete toliko emisija za koje ni ja nisam znao da postoje.Baš je lijepo vidjeti da uloga javnog servisa u našoj državi sa diletantima sa FTV i RTRS nije umrla.
Vezano je za javni servis pa ću ovdje dodati
Došao neki lik novi na RTRS i rekao ovako više ne može. Kada je otvoreno priznao da se centralni Dnevnik u 19:30 uređivao preko telefona (tu info znamo svi) i da tako neće ići je pohvalno. Sada ostaje da se vidi hoće li tu podvučenu crtu i sprovesti u djelo
- Banksy
#171 Re: BHT
Zato što je gledanost iskonstruirana, a marketing naštiman.StupskaBitanga wrote:
Količina i struktura emisija (da ne ulazimo u kvalitet) govori da BHRT nikako ne može biti na nivou FTV a FTV ostvaruje više prihoda od marketinga. Emisije za sve strukture društva
Da postoji ispravno i tačno mjerenje gledanosti, rezultati bi bili sasvim drugačiji, a prema njima i novci koje bi agencije ulagale u pojedine televizije.
-
StupskaBitanga
#172 Re: BHT
Tačno tačno
Pa i laiku je nevjerovatna tj okom vidljiva naštimana gledanost FTV jer je nemoguće da budu u top 3 televizije jer programa NEMAJU. Sama firma koja mjeri gledanost nema certifikat za to ali da ne ulazimo dalje i dublje nadati se promjenama koje su neophodne
Pa i laiku je nevjerovatna tj okom vidljiva naštimana gledanost FTV jer je nemoguće da budu u top 3 televizije jer programa NEMAJU. Sama firma koja mjeri gledanost nema certifikat za to ali da ne ulazimo dalje i dublje nadati se promjenama koje su neophodne
- luckylaka
#173 Re: BHT
Meni se cini da je njima juce Hilmo ukrao audio signal tako da nisu imali direktnu vezu sa Brazilom nego valjda Igor pita Muhameda,,sta kaze sad,sta kaze,,pa onda nesto natucaju da pogode.Poslije sam prebacio na hrt2 i na miru odgledao.Valjda im je direktna veza iz Brazila trebala biti Safet Susic ali i on ih nategao 
- It_is_a_Leclerc
#174 Re: BHT
Ma nema veze. Bitno je da će biti u Brazilu, u komentatorskoj kabini, dok će Maki da krešti o Hasanu Hotiju po sarajevskim kafićima. Ali će ga i od tamo izbaciti jer je iritantan, da bog sačuva.luckylaka wrote:Meni se cini da je njima juce Hilmo ukrao audio signal tako da nisu imali direktnu vezu sa Brazilom nego valjda Igor pita Muhameda,,sta kaze sad,sta kaze,,pa onda nesto natucaju da pogode.Poslije sam prebacio na hrt2 i na miru odgledao.Valjda im je direktna veza iz Brazila trebala biti Safet Susic ali i on ih nategao
- luckylaka
#175 Re: BHT
Ne stvarno ako je Igor najbolje ono sto mozete ponuditi kao komentatora onda ste propali totale.I nebitno to sto ce BHt biti u Brazilu jer sa ovakvim pristupom sportskim dogadjima bolje da ne idu pogotovo sto ce i Hrt,Rts,Slo. i jos mnogi drugi ponuditi daleko bolji signal.sliku i komentatore.Ali neka vam je Bog u pomoci.Sa ovakvom ekipom i opremom daj Boze da prezivite do Brazila.It_is_a_Leclerc wrote:Ma nema veze. Bitno je da će biti u Brazilu, u komentatorskoj kabini, dok će Maki da krešti o Hasanu Hotiju po sarajevskim kafićima. Ali će ga i od tamo izbaciti jer je iritantan, da bog sačuva.luckylaka wrote:Meni se cini da je njima juce Hilmo ukrao audio signal tako da nisu imali direktnu vezu sa Brazilom nego valjda Igor pita Muhameda,,sta kaze sad,sta kaze,,pa onda nesto natucaju da pogode.Poslije sam prebacio na hrt2 i na miru odgledao.Valjda im je direktna veza iz Brazila trebala biti Safet Susic ali i on ih nategao