Dobro onda, nagađa u tom slučaju i Avaz, nagađa i Klix, nagađaju i oni koji su prvi objavili na forumu, nagađa i zakon o konkurenciji, jebi ga niko ništa ne zna, eto onako malo se zajebavamo sa rajom, ništa neće biti, ostaje sve kao i do sada, sve je nagađanje i zajebancija,....A_A_AKCIJA wrote: ↑10/01/2025 23:45Dakle kako sam i mislio, nagađašmfa_secure wrote: ↑10/01/2025 23:40I jedno i drugo, ali ja sam ovo pisao od jučer, Avaz kao da je čitao moje postove.
Šolaku se žuri, nema on vremena i za nekoliko dana još, a ne mjeseci ili godina, kako se spominje.
Druga stvar je ovo sto sam napisao.
Treće, misliš da, prvo vladi, pa onda direktoru ovo ne bi bio povod da razglase na sva zvona, kako je ovo najbolji direktor ikad i kako je prošla vlada uništavala telekom, a ova ga jača.
Da išta ima od toga, to bi vec bilo, nego znaju i oni i svjesni su da ne mogu proći ni sa trikovima. A u samom TM, opet interno, kažu imaju još dvije aktuelne ponude osim telekomove, tako da, ne treba biti puno pametan pa sabrati dva i dva.
Ovo jest bomba, i to kakva, još na kliksu objavljeno, ali izgleda dimna, kako to često i bude. Nije Klix ništa pogriješio, sve je tako osim zadnjeg i najbitnijeg koraka, a to je zec. Ražanj je tu, vatra je tu, pive isto, samo još zec, ali zeko je prebrz izgleda.
Ako ti je lakše, nek bude tako i uživaj . Vikend je pred nama, ko siša ove velike, nek se kolju međusobno, je*e mi se, imam zanimljivijih stvari da radim u narednim danima