BH-Telecom NetFlat 10

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
User avatar
arnes_king
Posts: 4445
Joined: 01/03/2011 00:43
Location: Bosna
Has thanked: 11 times
Been thanked: 2 times

BH-Telecom NetFlat 10

Post by arnes_king » 17/10/2011 20:00

Pozdrav svima,

zanima me da li iko koristi ADSL NetFlat 10 paket od BH-telecoma jer sam mislio da uzmem taj paket pa da ja i rodjak dijelimo konekciju ali me zanima kakav je ima li tu stvarno 10 megabita ili ? i da li se isplati, koliko bi mi trebao biti download speed ?


Hvala unaprijed


User avatar
Curve
Posts: 1796
Joined: 03/04/2011 01:18
Location: Waterloo, Ontario

Re: BH-Telecom NetFlat 10

Post by Curve » 17/10/2011 20:32

ima.. kod mene na poslu je.. downlaod sa rapida ide do 950 kb/s

User avatar
arnes_king
Posts: 4445
Joined: 01/03/2011 00:43
Location: Bosna
Has thanked: 11 times
Been thanked: 2 times

Re: BH-Telecom NetFlat 10

Post by arnes_king » 17/10/2011 21:15

Curve wrote:ima.. kod mene na poslu je.. downlaod sa rapida ide do 950 kb/s


Aha, pa nije ni lose, da ima punih 10 megabita bio bi download 1.25 mb/s ali et nije to toliko velik gubitak ali opet na kraju kak vidim nemas ni punih 9 :/ trebam vidjeti ako bude bar 9 punih onda moze a ak budu srali da je uvjek ispod 9 a ti placas 10 i jos ako bude varirala da pada jos nize onda nist od toga .....

hvala na odgovoru :)

User avatar
Curve
Posts: 1796
Joined: 03/04/2011 01:18
Location: Waterloo, Ontario

Re: BH-Telecom NetFlat 10

Post by Curve » 17/10/2011 21:22

arnes_king wrote:
Curve wrote:ima.. kod mene na poslu je.. downlaod sa rapida ide do 950 kb/s


Aha, pa nije ni lose, da ima punih 10 megabita bio bi download 1.25 mb/s ali et nije to toliko velik gubitak ali opet na kraju kak vidim nemas ni punih 9 :/ trebam vidjeti ako bude bar 9 punih onda moze a ak budu srali da je uvjek ispod 9 a ti placas 10 i jos ako bude varirala da pada jos nize onda nist od toga .....

hvala na odgovoru :)


to sam rekao situaciju dok sam skidao neki file sa rapida, tako da je moguce da bi i isla i brze brzina, iskreno nisam radio speedtest, uradim bas pa stavim printscr

User avatar
arnes_king
Posts: 4445
Joined: 01/03/2011 00:43
Location: Bosna
Has thanked: 11 times
Been thanked: 2 times

Re: BH-Telecom NetFlat 10

Post by arnes_king » 17/10/2011 21:32

Curve wrote:
arnes_king wrote:
Curve wrote:ima.. kod mene na poslu je.. downlaod sa rapida ide do 950 kb/s


Aha, pa nije ni lose, da ima punih 10 megabita bio bi download 1.25 mb/s ali et nije to toliko velik gubitak ali opet na kraju kak vidim nemas ni punih 9 :/ trebam vidjeti ako bude bar 9 punih onda moze a ak budu srali da je uvjek ispod 9 a ti placas 10 i jos ako bude varirala da pada jos nize onda nist od toga .....

hvala na odgovoru :)


to sam rekao situaciju dok sam skidao neki file sa rapida, tako da je moguce da bi i isla i brze brzina, iskreno nisam radio speedtest, uradim bas pa stavim printscr



SUper uradi to kad stignes i hvala drug :D

galefromzesa
Posts: 1
Joined: 11/10/2011 17:25

Re: BH-Telecom NetFlat 10

Post by galefromzesa » 17/10/2011 21:36

kod mene skida 1 megabit u sekundi...uzmi neces se pokajati

User avatar
arnes_king
Posts: 4445
Joined: 01/03/2011 00:43
Location: Bosna
Has thanked: 11 times
Been thanked: 2 times

Re: BH-Telecom NetFlat 10

Post by arnes_king » 17/10/2011 21:42

galefromzesa wrote:kod mene skida 1 megabit u sekundi...uzmi neces se pokajati

Mislis megabajt ? ako je tako nije ni lose kao sto sam i napisao na 10 megabita bi trebalo biti 1.25 megabajta po sekundi ali punu brzinu svakako nigdje ne mozes imati, pokusat cu pa cu vidjet kako ce ici :)


Samo da pitam koliki ti racun dolazi ?

Post Reply