Evo i ja sam gledao njihovu stranicu, u ponudi za privatne korisnike nema ovakvo nestoRadar71 wrote:na kojem paketu teleamch ima taj upload?
BH Telecom brzina uploada
Moderator: Benq
-
iamx
#26 Re: BH Telecom brzina uploada
-
iamx
#27 Re: BH Telecom brzina uploada
Imaju neke "opticke" pakete, brzine izgledaju solidno, ali nije valjda dostupno na svim adresama zbog infrastrukture ili cega vec...MTV wrote:Vidi kod TXTV mislim da ima jaci uplaod a o stabilnosti nije bas najbolji. Znam radi sestre.
Jedino cekati telemach da dodje a Logosoft za sada nepruza tu usluge iako pise da je dostupan u Sarajevu Tuzli i Zenici al za sada samo u Sarajevu i Zenici nudi internet xdsl i super TV.
-
iamx
#28 Re: BH Telecom brzina uploada
Od kakve centrale? Ne razumijem...Wheatly wrote:Uslov je da si bliži od 250m od centrale ili objekta. Za standardni ADSL uslov je 500m.klaki wrote:Ja prv put cujem za to VDSL. Jel imaju neki uslovi? Meni je ovaj netflat 10 ok sto se tice DL, ali brate 0.5 upload me nervira.
A onaj popisani Telemach... potpises ugovor sa njima kazu moze, i dodju i kazu nije zgrada prikljucena a to je par minuta posla i nije nikakav trosak i jos onda salju one letke, nabijem im letke u guzicu
- Radar71
#29 Re: BH Telecom brzina uploada
http://telemach.ba/PONUDA/2182/POSLOVNA ... v_start2=0iamx wrote:Evo i ja sam gledao njihovu stranicu, u ponudi za privatne korisnike nema ovakvo nestoRadar71 wrote:na kojem paketu teleamch ima taj upload?
-
Wheatly
#30 Re: BH Telecom brzina uploada
Od BHT-ovog objekta (ili zgrade ili one male kućice)iamx wrote:Od kakve centrale? Ne razumijem...Wheatly wrote:Uslov je da si bliži od 250m od centrale ili objekta. Za standardni ADSL uslov je 500m.klaki wrote:Ja prv put cujem za to VDSL. Jel imaju neki uslovi? Meni je ovaj netflat 10 ok sto se tice DL, ali brate 0.5 upload me nervira.
A onaj popisani Telemach... potpises ugovor sa njima kazu moze, i dodju i kazu nije zgrada prikljucena a to je par minuta posla i nije nikakav trosak i jos onda salju one letke, nabijem im letke u guzicu