Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
campa_xxx wrote:Od juna slijedece godine bez tartan staze, nove stolice i nova rasvjeta....
I moram jos dodati, stadion ce biti sa smanjenim kapacitetom, nazalost morat ce rezati sve tribine zbog uklanjanja tartan staze, jer kad ih primaknu terenu bit ce preduge...
Novi kapacitet ce biti 27 500 sjedecih mjesta
campa_xxx wrote:Od juna slijedece godine bez tartan staze, nove stolice i nova rasvjeta....
I moram jos dodati, stadion ce biti sa smanjenim kapacitetom, nazalost morat ce rezati sve tribine zbog uklanjanja tartan staze, jer kad ih primaknu terenu bit ce preduge...
Novi kapacitet ce biti 27 500 sjedecih mjesta
Ne znam al mislim da je sramota da Sarajevo nema ni jednog kvalitetnog stadiona da se ne uvrijede navijači Sarajeva al Koševo je daleko od dobrog, neko je već spomenuo, plate 700.000 KM za farbanje ograde i ugradnju 5 pisoara jasno je da je tu neko maznuo dobru lovu. Opet bez uvrede za Željine navijače al za klub kao što je Željo ono je čista sramota, volim Želju i želim mu nešto dobro a Grbavica kakva je sad više liči na ruševinu nego na stadion.
Treba se pod hitno riješit namještenih utakmica to jednostavno tjera navijače ja prvi neću ići i platit ulaznicu kad znam da je moj klub il prodao ili kupio utakmicu. Meni se to gadi počne mi se i fudbal gadit i znam masu ljudi koji isto misle. Taj čar naših ruševina koje je neko spomenuo je ništa drugo nego prkošenje muci i ono naše "udri brigu na veselje" a od toga nikakvog hajra. Trebaju nam mali stadioni 10.000-15.000 hiljada slažem se stim, ovaj u Mariboru izgleda fenomenalno. Ne mogu se složit da u manjim sredinama stadioni ne bi bili puni, upravo u našim malim sredinama bi bili krcati jer male sredine trenutno nemaju ništa drugo za ponudit to bi bila jedina razonoda ljudima. Primjer je za to Gradačac, stadion skoro uvijek pun kako sam ja čuo i da imaju bolje uslove vjerovatno bi došlo još više ljudi.
Nadam se da će Zvijezda nastaviti svoj premijerligaški put i da će se što duže zadržati u eliti. Definitvno su jedan od klubova koje bih volio vidjeti u Ligi, kad bi se ista smanjila na samo 10.
Nisu seljačka ekipa, ne mute sa sudijama, a svakog protivnika dočekaju kako i dolikuje Husein-kapetanovom gradu.
Ovako nesto moze se i na Otoci napraviti,skoru su pa na pola puta (manje vise )
Samo nemam pojma kako su kontali na Otoci napraviti i ovu drugu tribinu preko puta ove postojece. Pa morali bi zakaciti dobar dio parkinga ispred dzamije i bazena a mislim cak i dio dvorista dzamije..tako da ono....
nidokralj wrote:nije ni tolki problem u sjedecim mjestima,veci je u neuredjenosti stadiona
npr tusanj, ono je ruglo od stadiona, gostujuci navijaci prate utakmicu iz skolskog dvorista
Ima stvarno strahota stadiona ali onaj u Tusunju mi je uvijek bio jedinica mjere za gadnost jednog
sportskog objekta -jos za vrijeme bivse drzave se sjecam da bih za vrijeme sportskog pregleda najradije
okrenuo kanal.
Stadion Maribora mi je prelijep, zao mi je sto nisam prisustvovao nekoj tekmi kad sam jos zivio u blizini.
Kako bi samo nama sjeo jedan onakav za reprezentacije
Ma i inace ja kako poznajem, taj kraj BiH je bogat pravo, poljoprivreda fazoni, tako da me ovo ne iznenadjuje, uglavnom respekt i svaka cast, simpaticna ekipa, posjete solidne, krenuli su ozbiljno sa radom...
Brezanski jimmy jump... Doduse bivsi... Zuce vise nema, ovo je slika iz aprila, tj prosle sezone... Sad je aktuelan jedan bijeli cuko... Juce ga nisam uspjeo uslikati, ali za 12 ili 13 dana je tu opet...
svaka utakmica, krajem prvog poluvremena se pojavi jedan od njih na pomocnom terenu... obidje se jedan krug do poznate rupe u ogradi i onda, pocetkom drugog poluvremena, ide prekid utakmice...
Kad će derbi da dođem, jeste u istoj ligi?
Definitivno jedan od najjačih derbija u našoj zemlji, možda se moglo mjeriti jedino sa derbijem Bosna Kalesija i Sloga Tojšići u vrijeme kad su tim krajevima harala ona dvojica hodža, pa se prelazilo iz jednog kluba u drugi..
Jedini vaš problem je što nemate više onog policajca, jel ono Zihnija dupla leđa, pa je sad sigurnot na terenu malo lošija..
udrch wrote:Kad će derbi da dođem, jeste u istoj ligi?
Definitivno jedan od najjačih derbija u našoj zemlji, možda se moglo mjeriti jedino sa derbijem Bosna Kalesija i Sloga Tojšići u vrijeme kad su tim krajevima harala ona dvojica hodža, pa se prelazilo iz jednog kluba u drugi..
Jedini vaš problem je što nemate više onog policajca, jel ono Zihnija dupla leđa, pa je sad sigurnot na terenu malo lošija..
Ne kontam na koji derbi mislis???
Sad su istoj ligi Rudar Breza, Mladost Zupca, Ilijas i Bosna Visoko...
Rudar u Zupci dobio Mladost, a juce u Brezi i Ilijasa...
Sigurnost... kao i svagdje... domacini su u prednosti, belaja bude izmedju igraca i predstavnika klubova, ali da neko sa tribina uleti, tog nema...
kraj prosle sezone, mislim da je Unis dolazio... valjda su kupili sudiju i doveli dva kombija specijalaca... tad je malo frke bilo, al su svi koji su belajili na poluvremenu uhapseni...
Juce sa Ilijasom, bez ijednog verbalnog sukoba, a da ne govorim o fizickom... Valjda je Odovic poceo da vodi Ilijas, ali je juce na tribini bio... Malo su mu malog zafrkavali, ali sve proslo u fer zafrkanciji
Prije par godina dok je Olimpik bio u ovoj ligi... zadje kolo, u Brezi gostovao... Pobjednik ulazi u prvu ligu federacije... na poluvremenu 1-0 za rudar, i onda malverzacije, i dobije olimpic 1-2... a posjeta na stadionu na nivou par timova iz premijer lige