BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
DonVito

#9501 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by DonVito »

Image
Zatamnjena stakla

#9502 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Zatamnjena stakla »

Bi al' u k*urcu.
DonVito

#9503 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by DonVito »

Pokupit sve što ima imalo veze s nama Atajić, Tanković, Tabaković, Vučkić, Hrgota , Arslanagić, Šušić itd... :shock:

Daj nam sve, how yes no.
Artest

#9504 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

Muhamed Đakmić wrote:Smiješno mi je postaviti velika očekivanja pred Hadžića. Ne igra u Bog zna kakvoj ligi i ne igra u Bog zna kakvom klubu. Može se probati, ali i dalje mislim da je Cocalić vrijedniji poziva.
Potpuno ispravno razmisljanje, Muhamede.

Sto se tice komparacije klubova, valja primjetiti da Hadzicev Sturm ispada od nekakvih Islandjana u drugom kolu LE, docim je Cocina ekipa izgenocidisala svog protivnika:

Image
Image

Doduse, Coca igra stopera. Medjutim, oni koji ga bolje poznaju, upuceni su da on moze odgovoriti i na poziciji zadnjeg veznog i da mu ta pozicija uopste nije nepoznanica. Uostalom, kao sto vec jednom napisah - gori od Zahirovic tesko da moze biti.

Da vidimo situaciju kod Zahe...Zaha je dvije godine imao privelegiju da se reklamira uz svjetsku klasu Dzeku i ostale majstore. (Spahic, Pjanic, Msike...) Medjutim...corak. Niko da primjeti te njegove 'uvjek korektan' partije za repku. Sto li, Boze? Zar su svi slijepi?

Na kraju ga se Nalcik ratosiljao za manje od 100.000 eura, sto je, ocito, njegova trzisna vrijednost. Dakle, tu nedje s Kajkutom. I ostaje nam da vidimo hoce li se on uopste nametnut u njemackom drugoligasu. Nije problem sto on igra u Bochumu, nego sto on ne odaje utisak igraca koji moze ozbiljnije napredovat. Nesto kao Adilbeg i Svraka.

Dakle, Sajo, preni se iz letargije i zovi momka protiv Amerike. Makar ga oprobaj, pa ga onda cusni ako ti je volja. Jer, u nedostatku Kolasinca, ovaj momak se cini kao najlogicniji izbor u nasoj repki, svakom ko ima iole soli u glavi i nije klubski ostrascen.

Ne bih sad da dajem retroaktivne prognoze. Ali mislim da bi se Cocalic davno prodao u ligu petice, da se dvije godine druzio sa Dzekom i drustvom.
udrch

#9505 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by udrch »

stvarno ovaj Cocalić je više dodijao..ko svojevremeno Torlak..
Artest

#9506 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

O cemu ti pricati? Ko je vabio torlaka?

Niko ne trazi da igra pod must, nego da dobije priliku. A znamo kakvih je sve likova prodefilovalo kroz repku.

Ko podje pljuvat Izrael, nek se sjeti Sajinih poziva Medunjaninu dok je igrao tamo.

Nasa reprezentaicja ima jos prostora za napredak. Kolasinac i Bico ce nam doci kao dar s neba. S tim da se Kolsinac ne moze ocekivat u skorije vrijeme.

Nemo's postat svecki sampion sa Zahom u timu, majka mu stara...
PeppermintSA

#9507 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by PeppermintSA »

Artest wrote:O cemu ti pricati? Ko je vabio torlaka?

Niko ne trazi da igra pod must, nego da dobije priliku. A znamo kakvih je sve likova prodefilovalo kroz repku.

Ko podje pljuvat Izrael, nek se sjeti Sajinih poziva Medunjaninu dok je igrao tamo.

Nasa reprezentaicja ima jos prostora za napredak. Kolasinac i Bico ce nam doci kao dar s neba. S tim da se Kolsinac ne moze ocekivat u skorije vrijeme.

Nemo's postat svecki sampion sa Zahom u timu, majka mu stara...

a možeš sa Cocalićem? :roll:

ovi štrumfovi postaju sve smiješniji i smiješniji... :roll:
Artest

#9508 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

Onomatopeja bukve...ili mi se samo ucinilo? Ucinilo mi se, nadam se.
jeza u ledja

#9509 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

E ovaj igra u Izraelu, a ovaj u Njemackoj, i kao sad ovaj u Izraelu bolji. Pf.
Artest

#9510 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

Mislis da bi Bochum mogao ista Maccabiju? Zasto onda ne stavit Damira Vranica u prvih 11, momak je bar u prvoj ligi.

Od Zahirovica smo sve vidjeli. Covjek koji nije mogao iskoristit milion pozitivnih okolnosti. Cijena je sve rekla.
luckylaka

#9511 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

Coco sto je odigrao za reprezentaciju odigrao je :D .Ako sve bude u redu sa ovim sto dolaze(Bico,Kolasin,dva Hajrovica,Besic,Pandza,Vranjes..)Coco se moze prije nadati pozivu selektora Markovica nego Susica :-D
jeza u ledja

#9512 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Artest wrote:Mislis da bi Bochum mogao ista Maccabiju? Zasto onda ne stavit Damira Vranica u prvih 11, momak je bar u prvoj ligi.

Od Zahirovica smo sve vidjeli. Covjek koji nije mogao iskoristit milion pozitivnih okolnosti. Cijena je sve rekla.
:D
Artest

#9513 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

:bih: :bih:

Laka, objasnio.
Infaze Studio

#9514 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

Koji je sad Vranic?? :D
jeza u ledja

#9516 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Infaze Studio wrote:Koji je sad Vranic?? :D
Imal kakav GIF? :D
luckylaka

#9517 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

Infaze Studio wrote:Koji je sad Vranic?? :D
Jedan iz Podgrmeca za reprezentaciju kuca na velika vrata :-)
Infaze Studio

#9518 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

JA sve kontam da nije onaj sto ga lopta pogodi u glavu I obori na ledja, al' cini mi se da taj nije bio Vranic. :lol:
Artest

#9519 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

Dakle, osim hvatanja za jedno izostavljeno slovo (obratite paznju da ni Kolasinac nisam napisao ispravno u jednom postu- vjerovatno jer ne znam kako se tacno preziva) nema se sta druga reci?

E moji strucnjaci, kad je moja neznatnost pratila bracu Vrancic, vi niste bili culi ni za DzekA. Kakvi cirkusanti, hebote. :-)
Infaze Studio

#9520 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

Artest wrote:Dakle, osim hvatanja za jedno izostavljeno slovo (obratite paznju da ni Kolasinac nisam napisao ispravno u jednom postu- vjerovatno jer ne znam kako se tacno preziva) nema se sta druga reci?

E moji strucnjaci, kad je moja neznatnost pratila bracu Vrancic, vi niste bili culi ni za DzekA. Kakvi cirkusanti, hebote. :-)
Pa I vidi se da pratis fudbal na tom nekom nivou.
Vrlo agresivno se ponasas na forumu, nazivas ljude pogrdnim imenima samo zato sto zele diskutirati s tobom o necemu u vezi sa cim nisi u pravu itd...
Odskaces od ostalih forumasa kao neki bully, ocekujes da pljujes po svima a da ti niko ne odgovori.
Artest

#9521 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

Infaze Studio wrote:
Artest wrote:Dakle, osim hvatanja za jedno izostavljeno slovo (obratite paznju da ni Kolasinac nisam napisao ispravno u jednom postu- vjerovatno jer ne znam kako se tacno preziva) nema se sta druga reci?

Vrlo agresivno se ponasas na forumu, nazivas ljude pogrdnim imenima samo zato sto zele diskutirati s tobom o necemu u vezi sa cim nisi u pravu itd...
Odskaces od ostalih forumasa kao neki bully, ocekujes da pljujes po svima a da ti niko ne odgovori.
Citiraj to pogrdno na ovoj temi. Ako ne mozes, ispasces lazov. Nadam se da je to OK.

Strucnjak, nisam ja kriv sto si ti, nicim izazvan, hOtio mi suknut... pa se sam nasuko.

Drzi se ti lapsusa tipa:

Kolsinac
Za ozbiljnije price i nisi.
Infaze Studio

#9522 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

Artest wrote:
Infaze Studio wrote:

Citiraj to pogrdno na ovoj temi. Ako ne mozes, ispasces lazov. Nadam se da je to OK.

Strucnjak, nisam ja kriv sto si ti, nicim izazvan, hOtio mi suknut... pa se sam nasuko.

Drzi se ti lapsusa tipa:

Kolsinac
Za ozbiljnije price i nisi.
:lol: uobicajei djeciji folovi: "Za ozbiljnije price nisi." Dobar argument.
LAzov sigurno nisam..NA prethodnoj stranici covjeka nazivas bukvom, jer je napisao normalan komentar/post koji nije u skladu sa tvojim razmisljanjem.
Ali to nije 1. put. Meni nikad licno nisi nesto tako rekao ( mozda I jesi ali nisam procitao), ali precesta su ta tvoja omalovazavanja drugih.
Ovdje pricu s tobom zvrsavam.
jeza u ledja

#9523 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Lopta u glavu mu je odbila jedno č.
Artest

#9524 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

Naravno da ces zavrsiti, jer ne mozes argumentima pricat. (Cocalic vs Zahirovic vs Hadzic) Pogotovo jer ja ne inisitiram da mora igrati, nego dobiti poziv za prijateljsku. Jer mi se cini logicno. Obrazlozih i zasto.

Na moju ocitu zajebanciju sa Udrchom, uleti padobranac koji iz mog poduzeg posta vidi samo da je Cocalic bivsi igrac Zelje. Ne zanimaju njega nikakavi argumenti, a shodno tome, niti interes reprezntacije.

Nego, da se ne pravimo naivni, tebe je zazuljala lagana prozivka Safeta, i zato si se i javio. Valja diskreditovati mene, skrenut pricu o Cocalicu u nebitnom smjeru, jarak...itd

Ofirno.
Last edited by Artest on 30/07/2013 18:04, edited 1 time in total.
Artest

#9525 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

jeza u ledja wrote:Lopta u glavu mu je odbila jedno č.
:)

Mislio sam da si malo jaci od Lake i Korole. Ocito te precjenih.
Post Reply