Ima ono i tog donekle.Ali opste je znanje da je Ibrahimovic dolazio sa ocem svojim i nudio se da zaigra za nasu reprezentaciju dok nije bio pretjerano afirmisan igrac - i trazili su mu pare da igra.Normalno,ja ne poznajem ni njega ni njegovog oca pa ne drzi me za rijec,ali propusti saveza bolno su ociti.cyprus wrote:Aha, ko i Haris Medunjanin, Zlatan Ibrahimović, Anel Džaka, Eldin Jakupović, Mustafa Kučuković...n3gativac wrote:...Da je slucajno kakav Edin Muhamedovic onda bi ti on 100% zelio zaigrat za BiH,a ne da se prenemaze nesto.Ako nece-nece. Ko ga jebe.Eborg wrote:Vala sumnjam da Subotic ishta manje voli BiH od Baiana,Hrgovica,Radeljica,Kerkeza i slichnih...A Subotic je nash pa makar igrao za Kamerun...Da je sluchajno kakav Edin Muhamedovic umjesto Nevena Subotica ne bismo mi ovako lahko odustali od njega nego bi se pisalo i pisalo...![]()
Da se mene pita sada kada je satjeran u coshak ja bih ga rado doveo u BH dres...
S sto se tice ovih ostalih tikvi bez korijena koje si naveo,ne znam za cim bi zalili.Tesko da bi i jedan od njih imo mjesto u prvih 11 danas.Nije ko da su nam najbolji igraci koji su potekli sa ovih prostora.Cemu tolika zal?
Patriote se same istaknu.Zato svi cijenimo toliko Pjanica koji je mogao kao sto su neki papci nastupit i za jace selekcije.Al' nije.Treba razlikovat Covjeka od Pomije,a ne pokusavat pravit jedno od drugog.
Ko hoce - hoce.Ko nece - zdravo.