Nicija nije do zore gorila ! Nicija ! Oni koji su Bosnu pljackali , ubijali , krali, dijelili i onemogucili da na pocetku Ustava i u preumbuli i na svakom mjestu stoji Bosanac kao nosilac suvereniteta moraju odgovarati.Moraju !danas wrote:@Reina:
idi se lijeci...i ti i tvoji koalicioni partneri sa kojima se lizes vec godinama ...
a vidim nicega vas nije strah ko sto vas je strah bosanaca... neka, tako i treba. nece ni vasa do zore goriti...
BH Referendum - Bosanci Narodni i Nacionalni identitet
-
vatra i voda
-
Reina
ma kakvi Petre ona bi tebe najradje izljubila , e jeste se nasliPetar the Great wrote:Jel ti to prjetiš?Kako ceš nas ugasiti?????danas wrote:@Reina:
idi se lijeci...i ti i tvoji koalicioni partneri sa kojima se lizes vec godinama ...
a vidim nicega vas nije strah ko sto vas je strah bosanaca... neka, tako i treba. nece ni vasa do zore goriti...
-
Petar the Great
KOje prvi prekršio ustav,mislim na SFRJ.Ko je napravio nelegalan referendum????Dečko idi spavaj i ne kenjaj kad neznaš gdje je šolja.vatra i voda wrote:Nicija nije do zore gorila ! Nicija ! Oni koji su Bosnu pljackali , ubijali , krali, dijelili i onemogucili da na pocetku Ustava i u preumbuli i na svakom mjestu stoji Bosanac kao nosilac suvereniteta moraju odgovarati.Moraju !danas wrote:@Reina:
-
Reina
ti bosankadanas wrote:@Reina:
Last edited by Reina on 25/09/2006 15:12, edited 1 time in total.
- danas
pa nemoj tako bosnjakinjo -- evo ga dosao tvoj koalicioni partner. isti onaj sa kojim je tvoj bosnjacki beg iz beograda krcmio bosnu. budi ljubazna, to ti je glavni ahbab, jedni bez drugih ne mozete. a pitaj njega hoce li da bude bosanac -- htio ne htio...Reina wrote:ma kakvi Petre ona bi tebe najradje izljubila , e jeste se nasliPetar the Great wrote:Jel ti to prjetiš?Kako ceš nas ugasiti?????danas wrote:@Reina:
-
Reina
vrlo dobro znam sta sam i ko sam, Bosnjakinja jesam i time se ponosim i Bosanka sam i time se ponosim, kad nemas sta reci upotrebljavas "koalicione patnere" kao neki stit sta li , a ja ni sa jednim ni drugim ni luk jela niti mirisala za tebe se ne bi moglo reci ...danas wrote:
pa nemoj tako bosnjakinjo -- evo ga dosao tvoj koalicioni partner. isti onaj sa kojim je tvoj bosnjacki beg iz beograda krcmio bosnu. budi ljubazna, to ti je glavni ahbab, jedni bez drugih ne mozete. a pitaj njega hoce li da bude bosanac -- htio ne htio...
Last edited by Reina on 25/09/2006 15:20, edited 1 time in total.
- manijak1
Nepismen si i neupućenKOje prvi prekršio ustav,mislim na SFRJ
Ko je tebi punio lobanju ?
A prvi prekršilac Ustava bivše SFRJ je upravo Srbija .....nezadovoljna 1974-om gdje Kosovo i Vojvodina dobijaju autonomiju .......pa je isti taj 85-e ili čak i prije prekrojila u to ......da se može izdvojiti iz SFRJ kad god i kako god hoće.
-
furlan
Ma naravno Petre da sam zainteresovan da cujem malo o istoriji naseg nebeskog naroda, posto smo svi jelde istog roda.Prosvijetli nas Mesijo. Otvori nam oci, izvedi nas na pravi put.Ucini to za svoju zalutalu bracu i sestre.Pokazi nam put kako se doseze carstvo cetnicko, ekstaza ,vrhunac vrhunca. Nismo svjesni sta smo izgubili i sta gubimo.
-
vatra i voda
Srbija i Milosevic su prvi prekrsili i napali Ustav SFRJ tako sto napravili drzavni udar tzv jogurt revoluciju , skinuli republicko rukovodstvo Crene Gore i doveli dzukelu Momira Bulatovica , pa su srusili pokrajinsko rukovodstvo i u potpunosti ukinuli autonomiju Vojvodini i Kosovu.Jugosalavija je vec bila srusena ! Znam gdje je solja ! Eno je u SANU i u SPC smrdi sve do Sidneja.Petar the Great wrote:KOje prvi prekršio ustav,mislim na SFRJ.Ko je napravio nelegalan referendum????Dečko idi spavaj i ne kenjaj kad neznaš gdje je šolja.vatra i voda wrote:Nicija nije do zore gorila ! Nicija ! Oni koji su Bosnu pljackali , ubijali , krali, dijelili i onemogucili da na pocetku Ustava i u preumbuli i na svakom mjestu stoji Bosanac kao nosilac suvereniteta moraju odgovarati.Moraju !danas wrote:@Reina:
-
Petar the Great
kad vec govorimo o smradu,mislim nebih da vrjedjam ali zna se ko je najsmrdljiviji na planeti.vatra i voda wrote:Srbija i Milosevic su prvi prekrsili i napali Ustav SFRJ tako sto napravili drzavni udar tzv jogurt revoluciju , skinuli republicko rukovodstvo Crene Gore i doveli dzukelu Momira Bulatovica , pa su srusili pokrajinsko rukovodstvo i u potpunosti ukinuli autonomiju Vojvodini i Kosovu.Jugosalavija je vec bila srusena ! Znam gdje je solja ! Eno je u SANU i u SPC smrdi sve do Sidneja.Petar the Great wrote:KOje prvi prekršio ustav,mislim na SFRJ.Ko je napravio nelegalan referendum????Dečko idi spavaj i ne kenjaj kad neznaš gdje je šolja.vatra i voda wrote: Nicija nije do zore gorila ! Nicija ! Oni koji su Bosnu pljackali , ubijali , krali, dijelili i onemogucili da na pocetku Ustava i u preumbuli i na svakom mjestu stoji Bosanac kao nosilac suvereniteta moraju odgovarati.Moraju !
-
vatra i voda
Ja sam mislio na bolesne genocidne ideje beogradskih akademika i ine elite i srpskih sedih glava poput dobrice Cosica i SPC koje su izazvale apokalipsu na nasim prostorima .One smrde do neba .Petar the Great wrote:kad vec govorimo o smradu,mislim nebih da vrjedjam ali zna se ko je najsmrdljiviji na planeti.vatra i voda wrote:Srbija i Milosevic su prvi prekrsili i napali Ustav SFRJ tako sto napravili drzavni udar tzv jogurt revoluciju , skinuli republicko rukovodstvo Crene Gore i doveli dzukelu Momira Bulatovica , pa su srusili pokrajinsko rukovodstvo i u potpunosti ukinuli autonomiju Vojvodini i Kosovu.Jugosalavija je vec bila srusena ! Znam gdje je solja ! Eno je u SANU i u SPC smrdi sve do Sidneja.Petar the Great wrote:KOje prvi prekršio ustav,mislim na SFRJ.Ko je napravio nelegalan referendum????Dečko idi spavaj i ne kenjaj kad neznaš gdje je šolja.
A zbog ove rasisticke i fasisticke recenice ces odletiti sa foruma vrlo brzo.Barem se nadam .
Znao sam ko si i sta si dok si napisao prvu recenicu ovdje .
-
vatra i voda
Blago tebi pa ih vidjela na samo na tv.Reina wrote:pa vidjela sam ih na TV cetnici, onako bradati masni, prljavi fujj ko sto su im i nakane prljave
- manijak1
Šta je trebala treba
Pored hiljada štapskih moljaca i humanitarnih djelatnika ganjat se s njima po brdima

-
Petar the Great
Jel boli istina a?????????????Nije to ništa šta ce izaci još o vama.vatra i voda wrote:Ja sam mislio na bolesne genocidne ideje beogradskih akademika i ine elite i srpskih sedih glava poput dobrice Cosica i SPC koje su izazvale apokalipsu na nasim prostorima .One smrde do neba .Petar the Great wrote:kad vec govorimo o smradu,mislim nebih da vrjedjam ali zna se ko je najsmrdljiviji na planeti.vatra i voda wrote: Srbija i Milosevic su prvi prekrsili i napali Ustav SFRJ tako sto napravili drzavni udar tzv jogurt revoluciju , skinuli republicko rukovodstvo Crene Gore i doveli dzukelu Momira Bulatovica , pa su srusili pokrajinsko rukovodstvo i u potpunosti ukinuli autonomiju Vojvodini i Kosovu.Jugosalavija je vec bila srusena ! Znam gdje je solja ! Eno je u SANU i u SPC smrdi sve do Sidneja.
A zbog ove rasisticke i fasisticke recenice ces odletiti sa foruma vrlo brzo.Barem se nadam .
-
vatra i voda
Sta ti znas sta je istina . Kod takvih kao ti danas nije uopce ni ponedjeljak a kamoli sta drugo.//////tebe jedino moze zaboliti bubreg ili glava.a zabolice te !!!!!!Petar the Great wrote:Jel boli istina a?????????????Nije to ništa šta ce izaci još o vama.vatra i voda wrote:Ja sam mislio na bolesne genocidne ideje beogradskih akademika i ine elite i srpskih sedih glava poput dobrice Cosica i SPC koje su izazvale apokalipsu na nasim prostorima .One smrde do neba .Petar the Great wrote:kad vec govorimo o smradu,mislim nebih da vrjedjam ali zna se ko je najsmrdljiviji na planeti.
-
Justin Time
Pratim raspravu s velikim zanimanjem, iako je zadnjih 10-ak dvaes postova prošarana uvredama, al sam se sekundicu izgubio ovih zadnjih par.
De nek mi, molim vas neko razjasni ko najviše smrdi na planeti, i za kakvu Petar istinu pita jel boli. Ne kontam.
Hvala!
De nek mi, molim vas neko razjasni ko najviše smrdi na planeti, i za kakvu Petar istinu pita jel boli. Ne kontam.
Hvala!
-
vatra i voda
Bolje ti je da ne kontas ! Ako skontas zabolice te qurac i za Petra i za njegovu " istinu "Justin Time wrote:Pratim raspravu s velikim zanimanjem, iako je zadnjih 10-ak dvaes postova prošarana uvredama, al sam se sekundicu izgubio ovih zadnjih par.
Hvala!
-
Justin Time
E svašta. A đe li je on? Da nije nedajmibože banovan?vatra i voda wrote:Bolje ti je da ne kontas ! Ako skontas zabolice te qurac i za Petra i za njegovu " istinu "Justin Time wrote:Pratim raspravu s velikim zanimanjem, iako je zadnjih 10-ak dvaes postova prošarana uvredama, al sam se sekundicu izgubio ovih zadnjih par.
Hvala!
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
@Reina
©ta misli¹ koliko pravoslavne i katolièke populacije u BiH:
- sebe smatra Bosancima (iskreno) jer se tako osjeæaju,
- sebe smatra Bosancima samo zbog onog ¹to im pi¹e u paso¹u/matiènom listu (pa moraju a nemaju backup)
- sebe smatra Bosancima jer su s ove strane pa ne bi bilo podobno da se izja¹njavaju drugaèije
Ti stvarno misli¹ da si rije¹ila problem sa ljudima koji se ne osjeæaju Bosancima na naèin da im ka¾e¹ "Vi ste roðeni ovdje i samim tim ste Bosanci - svirajte k****!"?
"Mjesto roðenja sa automatskim dr¾avljanstvom" je pasivna kategorija u BiH. To ne jebe niko ni 2%. Nu¾no zlo. Ono u glavi je aktivna kategorija. A ono ¹to nije u glavi je èinjenica da je pola problema, koji se prikazuju kao nacionalni, to nisu, veæ su u stvari posljedica vjerske netrpeljivosti upakovane i pakovane u ne¹to drugo (dugo vremena).
Evo ti Bosne kakva bi trebala biti:
B.m., B.p., B.k.,
a evo ti je danas:
H.K.b., B.M.b., S.P.b.
pa ti vidi gdje ti dodje "b" od Bosne u glavama...
A za¹to ti je to tako - mo¾da zato ¹to smo svi Bosanci?
Jer jebiga... Roðeni smo u Bosni... Programirali nam stavove i osjeæaje tako...
©ta misli¹ koliko pravoslavne i katolièke populacije u BiH:
- sebe smatra Bosancima (iskreno) jer se tako osjeæaju,
- sebe smatra Bosancima samo zbog onog ¹to im pi¹e u paso¹u/matiènom listu (pa moraju a nemaju backup)
- sebe smatra Bosancima jer su s ove strane pa ne bi bilo podobno da se izja¹njavaju drugaèije
Ti stvarno misli¹ da si rije¹ila problem sa ljudima koji se ne osjeæaju Bosancima na naèin da im ka¾e¹ "Vi ste roðeni ovdje i samim tim ste Bosanci - svirajte k****!"?
"Mjesto roðenja sa automatskim dr¾avljanstvom" je pasivna kategorija u BiH. To ne jebe niko ni 2%. Nu¾no zlo. Ono u glavi je aktivna kategorija. A ono ¹to nije u glavi je èinjenica da je pola problema, koji se prikazuju kao nacionalni, to nisu, veæ su u stvari posljedica vjerske netrpeljivosti upakovane i pakovane u ne¹to drugo (dugo vremena).
B.m., B.p., B.k.,
a evo ti je danas:
H.K.b., B.M.b., S.P.b.
A za¹to ti je to tako - mo¾da zato ¹to smo svi Bosanci?
-
Reina
ztluhcs wrote:@Reina
Šta misliš koliko pravoslavne i katoličke populacije u BiH:
- sebe smatra Bosancima (iskreno) jer se tako osjećaju,
- sebe smatra Bosancima samo zbog onog što im piše u pasošu/matičnom listu (pa moraju a nemaju backup)
- sebe smatra Bosancima jer su s ove strane pa ne bi bilo podobno da se izjašnjavaju drugačije
Ti stvarno misliš da si riješila problem sa ljudima koji se ne osjećaju Bosancima na način da im kažeš "Vi ste rođeni ovdje i samim tim ste Bosanci - svirajte k****!"?
"Mjesto rođenja sa automatskim državljanstvom" je pasivna kategorija u BiH. To ne jebe niko ni 2%. Nužno zlo. Ono u glavi je aktivna kategorija. A ono što nije u glavi je činjenica da je pola problema, koji se prikazuju kao nacionalni, to nisu, već su u stvari posljedica vjerske netrpeljivosti upakovane i pakovane u nešto drugo (dugo vremena).
B.m., B.p., B.k.,
a evo ti je danas:
H.K.b., B.M.b., S.P.b.
A zašto ti je to tako - možda zato što smo svi Bosanci?Jer jebiga... Rođeni smo u Bosni... Programirali nam stavove i osjećaje tako...
ne ja nikom nista ne naturam ja samo kazem da je Bosna i Hercegovina drzava , i normalan slijed mi je da smo kao sto i jesmo pravno gledano Bosanci i Hercegovci. Kad upoznam Svajcarca i pitam odakle si kaze iz Svajcarske , a pita on mene, a ti: ja sam iz Bosne i Hercegovine , kaze on meni pa znam ja jos jednog Bosanca… i dalje pita …. a stvarno si Bosanka ja kazem jesam evo ti pa se uvjeri …… kad stvarno u pasosu pise drzavljanstvo BiH…. a dalje cemo pricati kako se osjecamo i kako sta dozivljavamo. Kazem ja recimo tebi @ztluhcs vidis ja u nasim razlikama vidim samo ljepotu , (mislim na razlike katolik, pravoslavac , musliman) kazes ti meni , e vidis ja u nasim razlikama vidim samo nepremostive prepreke, pa dobro treba ce ti vremena, kao sto treba vremena i nasoj mladoj drzavi , jer vjerovatno su ovakvih problema imale i druge drzave dok su stasavale, trebace zaista vremena i vremena...
Last edited by Reina on 26/09/2006 11:49, edited 1 time in total.
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
wtf?!?!
Ne vidim ja prepreke veæ milione izmanipulisanih budala koji socijalne, nacionalne, graðanske, vjerske i ostale kategorije ne znaju smjestiti u okvire i na nivoe gdje i pripadaju...
Vrati se pa proèitaj prethodni post...Reina wrote: ne ja nikom nista ne naturam ja samo kazem da je Bosna i Hercegovina drzava , i normalan slijed mi je da smo kao sto i jesmo pravno gledano Bosanci i Hercegovci.
Pa mnogo si ti ljepote proistekle iz tih romantiènih razlika vidjela onda zadnjih 15 godina...Reina wrote: Kazem ja recimo tebi @ztluhcs vidis ja u nasim razlika vidim samo ljepotu , kazes ti meni , e vidis ja u nasim razlika vidim samo nepremostive prepreke, pa dobro treba ce ti vremena, kao sto treba vremena i nasoj mladoj drzavi , jer vjerovatno su ovakvih problema imali i druge drzave dok su stasavale, trebace zaista vremena i vremena...
Ne vidim ja prepreke veæ milione izmanipulisanih budala koji socijalne, nacionalne, graðanske, vjerske i ostale kategorije ne znaju smjestiti u okvire i na nivoe gdje i pripadaju...
-
Reina
na koji post da se vratim reci mi konkretno sta ti nije jasno ?ztluhcs wrote:wtf?!?!
Vrati se pa pročitaj prethodni post...Reina wrote: ne ja nikom nista ne naturam ja samo kazem da je Bosna i Hercegovina drzava , i normalan slijed mi je da smo kao sto i jesmo pravno gledano Bosanci i Hercegovci.
Pa mnogo si ti ljepote proistekle iz tih romantičnih razlika vidjela onda zadnjih 15 godina...Reina wrote: Kazem ja recimo tebi @ztluhcs vidis ja u nasim razlika vidim samo ljepotu , kazes ti meni , e vidis ja u nasim razlika vidim samo nepremostive prepreke, pa dobro treba ce ti vremena, kao sto treba vremena i nasoj mladoj drzavi , jer vjerovatno su ovakvih problema imali i druge drzave dok su stasavale, trebace zaista vremena i vremena...
Ne vidim ja prepreke već milione izmanipulisanih budala koji socijalne, nacionalne, građanske, vjerske i ostale kategorije ne znaju smjestiti u okvire i na nivoe gdje i pripadaju...
eh bas tako, izmanipulisani, ljudi su izmanipulisani a ne da se, kao sto kazete, i stvarno osjecaju tako...... da je tako stvarno, ja ne bih ni nas vidjela kao Bosance i Hercegovce, zato i mislim da ima nade..... .... pa proci ce vrijeme i nacionalistickih sranja... zato i kazem da nam treba vremena....