Bh. navijačka scena

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Omerovim_Koracima

#801 Re: Bh. navijačka scena

Post by Omerovim_Koracima »

Urban B. wrote:
Doci cemo mi, ne brini, cucemo se i ovako, budi siguran i ti kao i vecina ostalih... :dance:
Radoh bi ti ja napisao zasto vam je Sjever smanjem al necu iz razloga jer sam vec opomenut zbog toga!I ono sto ste dobili vam je dosta,nema vas svakako vise!

A viste bas onako cvjecke od navijaca,tatini sinovi,bas ste ono FGR!

a mi pijemo,pucamo,bodemo,bacamo bombe,vozimo tenkove i sve ostalo,stvarno mi vas je zao,previse ste ugrozeni :([/quote]

Svakao ce da nas dodje vise nego nas. zato ste nam i smanjili sjever. al nea veze. pamtis pa vratis. 8-)
Urban B.

#802 Re: Bh. navijačka scena

Post by Urban B. »

Omerovim_Koracima wrote:
Urban B. wrote:
Doci cemo mi, ne brini, cucemo se i ovako, budi siguran i ti kao i vecina ostalih... :dance:
Radoh bi ti ja napisao zasto vam je Sjever smanjem al necu iz razloga jer sam vec opomenut zbog toga!I ono sto ste dobili vam je dosta,nema vas svakako vise!

A viste bas onako cvjecke od navijaca,tatini sinovi,bas ste ono FGR!

a mi pijemo,pucamo,bodemo,bacamo bombe,vozimo tenkove i sve ostalo,stvarno mi vas je zao,previse ste ugrozeni :(
Svakao ce da nas dodje vise nego nas. zato ste nam i smanjili sjever. al nea veze. pamtis pa vratis. 8-)[/quote]

Sto hocete vi sad sa sjevera na jug hadisona preci?
bas cete nas zahebat :D
Magarece_godine

#803 Re: Bh. navijačka scena

Post by Magarece_godine »

Kad pocne prica Vi i MI, fakat postaje bezveze ....
eltroxin

#804 Re: Bh. navijačka scena

Post by eltroxin »

Magarece_godine wrote:Kad pocne prica Vi i MI, fakat postaje bezveze ....
Svakao ce da nas dodje vise nego nas. zato ste nam i smanjili sjever. al nea veze. pamtis pa vratis.
Neki su toliko zapjenili da vise ne razlikuju vi, mi njih, nas, vas... :lol:
Omerovim_Koracima

#805 Re: Bh. navijačka scena

eltroxin wrote:
Magarece_godine wrote:Kad pocne prica Vi i MI, fakat postaje bezveze ....
Svakao ce da nas dodje vise nego nas. zato ste nam i smanjili sjever. al nea veze. pamtis pa vratis.
Neki su toliko zapjenili da vise ne razlikuju vi, mi njih, nas, vas... :lol:
Mi smo ko Chuck Norris dodje nas vise od nas :lol: :lol:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#806 Re: Bh. navijačka scena

Post by 1946 »

Tako ti je to kad prekucaš sve i nemaš se više s kim upoređivati nego sa samim sobom. :D
@Omere :thumbup: :D
elSaik

#807 Re: Bh. navijačka scena

Post by elSaik »

Evo, saopštenje onih koji ne bojkotuju nikad i ni zbog čega, uvijek spremni podržati svoj...

"Navijači Sarajeva moguće bojkotuju gradski derbi na Grbavici"
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101021121

:mrgreen:
c0d14c

#808 Re: Bh. navijačka scena

Post by c0d14c »

Dabogda se ponovio rezultat kad ste vi bojkotovali :wink:
romanovero

#809 Re: Bh. navijačka scena

Post by romanovero »

nek se `veterani` sad rasire po citavom sjeveru :lol:
dviceps

#810 Re: Bh. navijačka scena

Post by dviceps »

elSaik wrote:Evo, saopštenje onih koji ne bojkotuju nikad i ni zbog čega, uvijek spremni podržati svoj...

"Navijači Sarajeva moguće bojkotuju gradski derbi na Grbavici"
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101021121

:mrgreen:
jel ti drago
Joey Tribbiani

#811 Re: Bh. navijačka scena

Post by Joey Tribbiani »

kakvi drago? Neka vas, da vas nema, ne bi imo ko bit donji. Vidjeli smo na Koševu kakav je derbi bez navijača. cijene su vam fine. Prvo ste bacili bombu da će istok biti cener :-) ...a danas pričate da ćete dobit samo zdenku. Gdje to piše, ko je rekao tako nešto?

PS: i smiješan vam naš bojkot protiv Slavije?
c0d14c

#812 Re: Bh. navijačka scena

Post by c0d14c »

Gdje je sad onaj što je dao primjer kako se Barcini navijači mogu dogovoriti da ih ode 700, a hoće ih otići 7000?

I neka bojkotujemo jer znam kako bih se ja osjećao da moram ostati van stadiona, a ne želim da se to desi ni jednom mom drugu sa tribine.
strong69

#813 Re: Bh. navijačka scena

Post by strong69 »

Joey Tribbiani wrote:
PS: i smiješan vam naš bojkot protiv Slavije?
Svaki bojkot je smijesan.

Sarajevo je veliki dio mog zivota i ono do cega mi je stalo necu bojkotovati. Grbavica jeste neuslovna, istok se ne moze porediti sa jugom odakle je uzivanje gledati tekmu a vi poredite cijene na te dvije tribine. Budite realni. Ali to meni nije dovoljno da bih bojkotovao utakmicu.
Omerovim_Koracima

#814 Re: Bh. navijačka scena

Podrzavam.prepali se strumfovi da ce biti ponizeni 8-) sta ti je reci sila. ako ostane na ovome,cao,cao glupani.treba neko zaginut,pad ase odna dozovu glavonje pameti. Derrby cao 8-)
c0d14c

#815 Re: Bh. navijačka scena

Post by c0d14c »

Omerovim_Koracima wrote:Podrzavam.prepali se strumfovi da ce biti ponizeni 8-) sta ti je reci sila. ako ostane na ovome,cao,cao glupani.treba neko zaginut,pad ase odna dozovu glavonje pameti. Derrby cao 8-)
Omerovim_Koracima wrote:
Dobro.al opet jbga,sta ja znam.uvjek ide vise nego sto moze stat. al to je odluka vasih vrhovnih poglavara :D
I nas bi otišlo više od 3000, ali eto bar će NKŽ ostati bez 30000-40000 KM
strong69

#816 Re: Bh. navijačka scena

Post by strong69 »

Omerovim_Koracima wrote:Podrzavam.prepali se strumfovi da ce biti ponizeni 8-) sta ti je reci sila. ako ostane na ovome,cao,cao glupani.treba neko zaginut,pad ase odna dozovu glavonje pameti. Derrby cao 8-)
Druze, stvar je u tome da oni NE MOGU dati vise karata. Oni bi to najvise zeljeli. Stadion je NEUSLOVAN za gostujuce navijace koji dolaze u velikom broju. Slazem se da je opasnost biti na sjeveru u onakvoj guzvi u kojoj se ne moze disati i da bi zbog sigurnosti broj karata trebao biti i manji. NAZALOST!
elSaik

#817 Re: Bh. navijačka scena

Post by elSaik »

Pa idite na istok. :mrgreen: Što istok izbjegavate. Evo čovjek, strong69, normala ide na istok gledati. Šta fali? U čemu je problem? :mrgreen:
Joey Tribbiani

#818 Re: Bh. navijačka scena

Post by Joey Tribbiani »

@strong69
Nadam se, a i vjerujem da neće biti bojkota.

Draz derbija je i to prepucavanje i borba dlanovima i ostalim navijačkim rekvizitima. Samo bezveze je bilo slušat neka prozivanja, a sad se dolazi u sličnu situaciju.

Jebi ga, za istok...Hoce bruku ljudi da dodje, a nece na istoku da bude. Pa p. mu materina, nije ovo prvi derbi na Grbavici. Šta se digla ovolika hajka? Bolje od ovoga ne moze. Prvo su neki pričali da ce istok biti cener :-). Kakav cener. 5KM je jer ne moze dzaba da ga yebes. Neka prednost je što je taj istok blize terenu, za razliku od drugih tribina. Necete se istopit ako bude kiše (pu, pu, pu) + nema se šta srušit, par redova betona i žica izmedju navijača. Kad bude Arena :-D aBD jednog dana, sjedite. Obecavamo da ćemo se zalozit da vam grijači, mekana spuzva i koža učine stolice ugodnim samo za vaša prkna. Do tad, bujrum na Grbavicu i smjestite se.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#819 Re: Bh. navijačka scena

Post by Velkoski »

elsaiče sa fksinfa, procitaj malo saopstenje pa ces znat sta fali istoku..
elSaik

#820 Re: Bh. navijačka scena

Post by elSaik »

1.500 Rođenih bilo na istoku normala, ali velikim Hordama smeta. Ne paše im. :lol: Sreća pa su im uvjeti nebitni, oni prate svoj klub bez obzira na sve. Pitam se koliko bi tek zanovijetali da su im uvjeti bitni. :-)
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#821 Re: Bh. navijačka scena

Post by 1946 »

Ja koliko vidim ni ovdje nije problem broja karata ni cijene karata već ono o čemu mi trubimo ovdje već 3-4 dana...da se ne može bezbjedno smjestiti predviđeni broj navijača unutar one ograde, niti da se istok može uopšte smatrati tribinom. Sve se to može riješiti jednostavno - kačenjem mreže na sjeveru. Da li sam lično za bojkot zadržaću za sebe, da li ga razumijem - razumijem u potpunosti i podržavam ako ostane na odluci da budemo samo unutar kaveza. Mi jednostavno ne smijemo dozvoliti da, ne daj Bože, još neko nastrada samo zato što je otišao gledati svoje Sarajevo.
cartman

#822 Re: Bh. navijačka scena

Post by cartman »

1946 wrote:Ja koliko vidim ni ovdje nije problem broja karata ni cijene karata već ono o čemu mi trubimo ovdje već 3-4 dana...da se ne može bezbjedno smjestiti predviđeni broj navijača unutar one ograde, niti da se istok može uopšte smatrati tribinom. Sve se to može riješiti jednostavno - kačenjem mreže na sjeveru. Da li sam lično za bojkot zadržaću za sebe, da li ga razumijem - razumijem u potpunosti i podržavam ako ostane na odluci da budemo samo unutar kaveza. Mi jednostavno ne smijemo dozvoliti da, ne daj Bože, još neko nastrada samo zato što je otišao gledati svoje Sarajevo.

pa ja koliko sam vas upratio zadnjih par dana samo je to bio problem. prvo cijene karata, broj karata a sad sigurnost. jel shvatate da ne moze drugacije? da moze vjerujte da bi vam ljudi iz uprave dali ta mjesta, al posto ne moze... ebi ga. ne mozemo renovirat istok u roku dva dana
elSaik

#823 Re: Bh. navijačka scena

Post by elSaik »

A što ne stavite slike koje ste stavljali kao dokaz da se nekad davalo vama više Sjevera, a na kojima je istok pun? Izgleda da je tad istok bio tribina, ali prestao biti u međuvremenu. :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#824 Re: Bh. navijačka scena

Post by Velkoski »

elSaik wrote:A što ne stavite slike koje ste stavljali kao dokaz da se nekad davalo vama više Sjevera, a na kojima je istok pun? Izgleda da je tad istok bio tribina, ali prestao biti u međuvremenu. :mrgreen:
posto si ti 24/7 na fksinfu, postavi sam, znas gdje naci :D
Omerovim_Koracima

#825 Re: Bh. navijačka scena

c0d14c wrote:
Omerovim_Koracima wrote:
Dobro.al opet jbga,sta ja znam.uvjek ide vise nego sto moze stat. al to je odluka vasih vrhovnih poglavara :D
I nas bi otišlo više od 3000, ali eto bar će NKŽ ostati bez 30000-40000 KM
Gdje bi vas otislo vise od 3 hiljade. niste mogli skupit 700 likova.al normala. ja ne zelim da neko strada,a svi su preduslovi stvoreni za to. sta ce nas 5 milja,trebam zaginut,zato jer vi nemate stadiona i ono malo sto imate nesta glumite,vi ekipa, navijaci kofol,kao nesto. Bas ste tarabe ko fukare ocam :skoljka:
Locked