BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#9676 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Celo legenda, pitu od govana pravi iz godine u godinu.
- Capajebo
#9677 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Neka ba, bolji je Hurticultima_palabra wrote:Celo legenda, pitu od govana pravi iz godine u godinu.
-
Nadzorna_ploca
#9678 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Mi smo fukare iz tuzle.. Stigli živi zdravi.
- cyprus
#9679 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Napisah da je Birkirkara zajebanija nego što se misli, tako da me ovaj skroman rezultat Širokog i nije naročito iznenadio... Ne bi me čudilo i da ispadnu, ali daleko od toga da nemaju šanse na Malti... Sve je tu još otvoreno...
Sloboda je mislim propustila svoju šansu... 0:0 nije loš rezultat, ali obzirom da su ovdje bili tanki, teško je očekivati da će zabiti neki gol u Jerusalemu, gdje je Beitar daleko daleko više opasan...
Radnik je pozitivno iznenadio, s tim što je jasno da im Slavko vrijedi 75% ekipe... Ni ovdje ništa nije gotovo, ali mislim da ima osnove nadati se da Bijeljinci mogu dalje...
Sloboda je mislim propustila svoju šansu... 0:0 nije loš rezultat, ali obzirom da su ovdje bili tanki, teško je očekivati da će zabiti neki gol u Jerusalemu, gdje je Beitar daleko daleko više opasan...
Radnik je pozitivno iznenadio, s tim što je jasno da im Slavko vrijedi 75% ekipe... Ni ovdje ništa nije gotovo, ali mislim da ima osnove nadati se da Bijeljinci mogu dalje...
- luckylaka
#9680 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Gdje ce Radnik igrati uzvratnu utakmicu
- ultima_palabra
#9681 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Bandža Luka.luckylaka wrote:Gdje ce Radnik igrati uzvratnu utakmicu
-
El_comadante
#9682 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
što se tiče koef. nakon brisanja rezultata iz sezone 11-12 napredovali smo za dvije pozicije i sada smo 36 (prije igranja utakmica) prestigli smo finsku i gruziju. nakon prvih utakmica finci su nas več prestigli a mogli bi i Albanci ako skenderbeg napravi dobar rezultat jer nisu albanci mngo iza nas, trenutna razlika je 0.375 a mi teško ikoga možemo prestiči.
što se tiče prvih utakmica najbolji je rezultat ostvario radnik i bilo bi dobro kad bi prošli. sloboda če teško proči dalje, a široki bi mogao....
što se tiče prvih utakmica najbolji je rezultat ostvario radnik i bilo bi dobro kad bi prošli. sloboda če teško proči dalje, a široki bi mogao....
- luckylaka
#9683 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
ultima_palabra wrote:Bandža Luka.luckylaka wrote:Gdje ce Radnik igrati uzvratnu utakmicu
- agnostic_front
#9684 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Hoće li športajnc raditi stream iz Jerusalema?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- agnostic_front
#9686 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Šteta.
Hoće li biti ikakvih prenosa na TV-u?
Hoće li biti ikakvih prenosa na TV-u?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#9687 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
fakat nemam pojma...
možda Liga prvaka bude na športajnc, ovaj put s tri kamere
- agnostic_front
#9688 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Opalaa, fino fino 
- Stroj-2
#9689 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Misliš Liga za prvakaVelkoski wrote:fakat nemam pojma...
-
Nadzorna_ploca
#9690 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Neka ste se malo popricali. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#9691 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
ne, mislim na Zrinjski i LegiuStroj-2 wrote:Misliš Liga za prvakaVelkoski wrote:fakat nemam pojma...
- Logovan
#9692 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Hahahah listica hahahahaah
-
1946--1987
#9693 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
kome je iznenadjenje ovo tamburanje nasih ekipa od strane maltezana taj je zalut'o ovdje.
ljudi prosle godine west hema mucili, sad jos vise napredovali dok nasa liga opcenito stagnira ili nazaduje, tako da ovo nije nikakvo iznenadjenje.
zasto bi nase ekipe bile bolje od malte ili andore.
amateri mi amateri oni, lopta okrugla, znaci bare bare
ljudi prosle godine west hema mucili, sad jos vise napredovali dok nasa liga opcenito stagnira ili nazaduje, tako da ovo nije nikakvo iznenadjenje.
- Logovan
#9695 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ne može biti nikako bare bare.1946--1987 wrote:kome je iznenadjenje ovo tamburanje nasih ekipa od strane maltezana taj je zalut'o ovdje.
Ovo je čista sramota.
- Muhamed Đakmić
#9696 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Široki Brijeg je možda i najsramotniji predstavnik BiH u Evropi. Doduše, i Zrinjski se znao obrukati, ali ovo što Široki već godinama radi je čisti kriminal.
Njima je vrhunski rezultat i kad kao nosioci nekoga prođu. Sastav kojim trenutno raspolažu će ih koštati sasvim sigurno, nisu dovoljno kvalitetni da ponovo izađu u Evropu bez barem tri pojačanja.
Ove Maltežane bi razbucali Sarajevo, Zrinjski, Sloboda i Željo bez veće muke. Široki je, usudio bih se reći, slabiji i od Radnika. Pa igraju bez tri standardna igrača iz prošle sezone od kojih im je jedan bio ubjedljivo najbolji, a doveli su žestoko neadekvatne zamjene za njih.
Nadam se da je ovo početak kraja najnacionalističkijeg projekta u državi. Kad mogu Srbi i Hrvati igrati za sarajevske klubove, Srbi i Bošnjaci za Zrinjski i Hrvati i Bošnjaci za klubove u RS-u, ne vidim zašto ne bi mogli i drugi i drugačiji za Široki.
Znam da tema nije političkog karaktera, ali fudbal koji Široki igra je usko povezan sa ultranacionalističkom politikom, tako da, ko ih jebe. Plastični klubić.
Njima je vrhunski rezultat i kad kao nosioci nekoga prođu. Sastav kojim trenutno raspolažu će ih koštati sasvim sigurno, nisu dovoljno kvalitetni da ponovo izađu u Evropu bez barem tri pojačanja.
Ove Maltežane bi razbucali Sarajevo, Zrinjski, Sloboda i Željo bez veće muke. Široki je, usudio bih se reći, slabiji i od Radnika. Pa igraju bez tri standardna igrača iz prošle sezone od kojih im je jedan bio ubjedljivo najbolji, a doveli su žestoko neadekvatne zamjene za njih.
Nadam se da je ovo početak kraja najnacionalističkijeg projekta u državi. Kad mogu Srbi i Hrvati igrati za sarajevske klubove, Srbi i Bošnjaci za Zrinjski i Hrvati i Bošnjaci za klubove u RS-u, ne vidim zašto ne bi mogli i drugi i drugačiji za Široki.
Znam da tema nije političkog karaktera, ali fudbal koji Široki igra je usko povezan sa ultranacionalističkom politikom, tako da, ko ih jebe. Plastični klubić.
- House
#9697 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
koja sramota lištice

- Point.
#9698 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
EDIT: Izbrisan dio posta koji nema veze sa temom!
Eto, ostali klubovi prolaze bolje od Listice. De bolan. Pa ekipe iz Albanije, Crne Gore, Luxemburga i slicnih zemalja sa jakim ligama su nepobjedive stepenice i Sarajevu i Zelji i Zrinjskom.
Eto, ostali klubovi prolaze bolje od Listice. De bolan. Pa ekipe iz Albanije, Crne Gore, Luxemburga i slicnih zemalja sa jakim ligama su nepobjedive stepenice i Sarajevu i Zelji i Zrinjskom.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#9699 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Al' zato mlatimo Grčku i Skandinaviju + Belgiju
I Mađarsku 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#9700 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Jebo jednonacionalne klubove bolje nisu ni zasluzili......mada ovo nije nista novo sto vec nasi svi klubovi nisu iskusili