Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Politika, moj Jthomas. Kako naši klubovi igraju protiv izraelskih, ne bi me čudilo da počnu lobirati da se Izrael vrati tamo gdje geografski i pripada
Što se tiče napretka/nenapretka, za sve bistre glave je dovoljno da bace oko na koeficijent Sarajeva i Želje i da kažu jel ostvaren napredak ili nazadak. Vi ne shvatate da je finansijski i organizaciono razlika između ekipa koje su nas izbacile i nas veća nego između Barcelone i Panathinaikosa. Al' nebitno, nek se paćenici naslađuju, mi izgleda nećemo ubrzo dobiti priliku da se naslađujemo njihovim (ne)uspjesima, a to više govori o njima nego nama.
Po meni Sarajevo i komšije odigrale u Evropi onoliko koliki im je maksimalni domet. Kao što neko reče, koeficijent pokazuje da li je to napredak ili ne. Ova bi tema fakat trebala pod ključ. A dogodine da i jedne i druge mimoiđu Izralci i istočni blok.
Dammme wrote:Po meni Sarajevo i komšije odigrale u Evropi onoliko koliki im je maksimalni domet. Kao što neko reče, koeficijent pokazuje da li je to napredak ili ne. Ova bi tema fakat trebala pod ključ. A dogodine da i jedne i druge mimoiđu Izralci i istočni blok.
ja opet mislim da su i jedni i drugi mogli makar kulturno ispasti da su stvarno odigrali svoj maksimum.
JThomas wrote:ne misle svi, mnogi kažu da je to realno stanje stvari i naš maksimum. ja mislim da ovakvi rezultati ipak nisu.
Tako pričaju razni miševi koji su sad izašli iz rupa, jbg došlo je njihovo 5 min. Gdje su bili ti miševi kad smo prošli Kaubojce i kone Rebro? U rupama gdje im je mjesto!
Dammme wrote:Po meni Sarajevo i komšije odigrale u Evropi onoliko koliki im je maksimalni domet. Kao što neko reče, koeficijent pokazuje da li je to napredak ili ne. Ova bi tema fakat trebala pod ključ. A dogodine da i jedne i druge mimoiđu Izralci i istočni blok.
ja opet mislim da su i jedni i drugi mogli makar kulturno ispasti da su stvarno odigrali svoj maksimum.
Pa mogao bih se složiti s tobom da su i jedni i drugi mogli ispasti sa manje golova u mreži. Možda bi ukupni rezultati od 4-5:0 za protivnika bili bolji pokazatelj omjera snaga na terenu. Ali ne vidim ja u tim velikim porazima (osim neke naše interne zajebancije) nikakav veliki gubitak. U UEFI se samo pišu bodovi, a ne vjerujem da su ni Sarajevo ni Željo bili sposobni otkinuti bar bod svojim protivnicima u 2 meča.