Jes' vala, svaka ti je ovdeka na mjestuJohnny071 wrote:kakav kompleks, ja ne kukam i ne zalim se i ne jadim, nit ovdje istresam frustracije kao vija se samo smijem i za?ebavam jer ste smjesni jel ja kukam radi neceg ?
imam i ja HS kuci digitalni full paket 3 placam 45KM, na pola kanala kasni zvuk za slikom tako da smjesno ispada posto engleske kanale ne citam titlove, pa usta se pomjeraju ranije itd, sta me briga, jok docu ovdje da lijecim frustracije, kad bi mi tolko stalo radi tih 45KM, nebi ni placo nikako, necu propast radi njih. Al kod vas je marka ko tolika da se moze helikopter spustit na nju. Ako ti se nesto ne svidja nemoj da koristis, a ne pravi pacenika ovdje od sebe kao ti si nesto, daj ba smjesan si ko i svi ostali, a sto je najgore pola vas ovdje nista i ne placa nego mama i tata. Parodija ziva.
BH Cabel net ???
Moderator: anex
- semirsar
#151 Re: BH Cabel net ???
- Johnny071
#152 Re: BH Cabel net ???
Imaju svi alternativu, gdje je kablovska ima TotalTV ili npr ELOB digitalna, dreambox... za internet ima adsl, lol bip, zona wireless itd da ne nabrajam, znaci nema niko bez alternative nije 1997ma, tako da nemas koga da izuzimas.
-
Sizzla
#153 Re: BH Cabel net ???
Jbg meni se nesto ne bacaju pare na gluposti ! Ali kad ih vec uredno placamo , zasto ne bi ubacili neki program koji bi mozda mi htjeli a ne sport klub golf ili kako se vec zove ...Johnny071 wrote:, kad bi mi tolko stalo radi tih 45KM, nebi ni placo nikako, necu propast radi njih.
imam digitalnu i sve ove programe vrlo lako otkljucam, ali sam izgubio usb od resivera tako da je i softver malo zabajatio...
- Johnny071
#154 Re: BH Cabel net ???
Kakve programe lako odkljucas, na cemu i od cega imas USB od DALVI-ja ??? De nasmij me maloSizzla wrote:Jbg meni se nesto ne bacaju pare na gluposti ! Ali kad ih vec uredno placamo , zasto ne bi ubacili neki program koji bi mozda mi htjeli a ne sport klub golf ili kako se vec zove ...Johnny071 wrote:, kad bi mi tolko stalo radi tih 45KM, nebi ni placo nikako, necu propast radi njih.
imam digitalnu i sve ove programe vrlo lako otkljucam, ali sam izgubio usb od resivera tako da je i softver malo zabajatio...
- Rauber
#155 Re: BH Cabel net ???
Vezano za moju dilemu sa prethodne stranice, ipak sam prijavio adsl, sto je sigurno sigurno je.
-
Sizzla
#156 Re: BH Cabel net ???
oDkljucam i updatujem sistem .... a oDkljucam cijeli paket Digi Tv-a na Thoru ... barem sam do sadaJohnny071 wrote:Kakve programe lako odkljucas, na cemu i od cega imas USB od DALVI-ja ??? De nasmij me maloSizzla wrote:Jbg meni se nesto ne bacaju pare na gluposti ! Ali kad ih vec uredno placamo , zasto ne bi ubacili neki program koji bi mozda mi htjeli a ne sport klub golf ili kako se vec zove ...Johnny071 wrote:, kad bi mi tolko stalo radi tih 45KM, nebi ni placo nikako, necu propast radi njih.
nezz provjeri na http://vladix.net/forum/ sta se sad moze sve oDkljucati
usb je RS 232

Nezz sta je tu smijesno
-
StupskaBitanga
#157 Re: BH Cabel net ???
insajderi iz bhcn kada vmi mozemo ocekivati promjene kako u catv tako i u internetu
- Johnny071
#158 Re: BH Cabel net ???
ovo je oprema za odkljucavanje satelitskih programa, kakve to veze ima sa kablovskom i dvb-c ?
-
Sizzla
#159 Re: BH Cabel net ???
Na to sam i mislio ... NesporazumJohnny071 wrote:ovo je oprema za odkljucavanje satelitskih programa, kakve to veze ima sa kablovskom i dvb-c ?
- Johnny071
#160 Re: BH Cabel net ???
sram te biloSizzla wrote:Na to sam i mislio ... NesporazumJohnny071 wrote:ovo je oprema za odkljucavanje satelitskih programa, kakve to veze ima sa kablovskom i dvb-c ?
- shiljak
#161 Re: BH Cabel net ???
zaboravio pass na gnet forumu pa da priupitam..
Otkako je uveden dhcp, desava mi se da mi "pukne" konekcija, odnosno pise mi u routeru da je i dalje konektovano, a kad odem na Hdcp renew, onda mi proradi net opet. Imam gnetov router..
Otkako je uveden dhcp, desava mi se da mi "pukne" konekcija, odnosno pise mi u routeru da je i dalje konektovano, a kad odem na Hdcp renew, onda mi proradi net opet. Imam gnetov router..
- zenny
#162 Re: BH Cabel net ???
bas mi je neugodno kad' procitam ove komentare u vezi kablovske jer meni i net i kablovska odlicno ferceraju, naravno, imam par zamjerki na neke nepotrebne kanale ali otom potom... prosao sam dosta sa ovom kablovskom, ali zadnjih mozda i godinu dana super sve...
nisam najbolje skont'o, kad ce nama ovaj TV1 da vidim i to cudo..?
i jos da mi neko kaze, u start paketu jeli imamo onaj kanal Top Music.. na njihovoj stranici na jednom mjestu pise da ima a na drugom se ne spominje...
nisam najbolje skont'o, kad ce nama ovaj TV1 da vidim i to cudo..?
i jos da mi neko kaze, u start paketu jeli imamo onaj kanal Top Music.. na njihovoj stranici na jednom mjestu pise da ima a na drugom se ne spominje...
-
StupskaBitanga
#163 Re: BH Cabel net ???
strpi xe malo i ja sam korisnik BHCNzenny wrote:bas mi je neugodno kad' procitam ove komentare u vezi kablovske jer meni i net i kablovska odlicno ferceraju, naravno, imam par zamjerki na neke nepotrebne kanale ali otom potom... prosao sam dosta sa ovom kablovskom, ali zadnjih mozda i godinu dana super sve...
nisam najbolje skont'o, kad ce nama ovaj TV1 da vidim i to cudo..?![]()
sad ih je kupio MEP i Elob GNet i Monet su pripojeni BHCN
bice velikih probjena
BHCN ce biti kao njegov brat SBB u Srbiji
- zenny
#164 Re: BH Cabel net ???
nisi mi odgovorio nistaStupskaBitanga wrote: strpi xe malo i ja sam korisnik BHCN
bice velikih probjena
BHCN ce biti kao njegov brat SBB u Srbiji
-
StupskaBitanga
#165 Re: BH Cabel net ???
TV1 ce biti najkasnije do ponedeljka tu zadnju info imamzenny wrote:nisi mi odgovorio nistaStupskaBitanga wrote: strpi xe malo i ja sam korisnik BHCN
bice velikih probjena
BHCN ce biti kao njegov brat SBB u Srbijiako znas oko ova dva programa za koje sam pitao mozes li odgovoriti molim te jer me bas interesuje.. hvala u svakom slucaju
a Top music nemamo on je zamjenjen BN musicom koliko znam on je u digitali
- shiljak
#166 Re: BH Cabel net ???
jos uvjek puca 2-3 puta na taj isti nacin u toku dana, da ne treba kakva skriptashiljak wrote:zaboravio pass na gnet forumu pa da priupitam..
- mrtva kokoš
#167 Re: BH Cabel net ???
Arena sport, Foxx Srbija, B92, RTL hrvatska i PTC2...
ovih pet kanala trazim u zamjenu za preostalih 30 jel moze
- Johnny071
#168 Re: BH Cabel net ???
Splinter wrote:Arena sport, Foxx Srbija, B92, RTL hrvatska i PTC2...
-
StupskaBitanga
#169 Re: BH Cabel net ???
sada ce biti novih kanala i mozda vas poslusajuJohnny071 wrote:Splinter wrote:Arena sport, Foxx Srbija, B92, RTL hrvatska i PTC2...
-
elSaik
#170 Re: BH Cabel net ???
Fox crime, Fox life, Arena sport, History channel i da se poprave slike na ES2, SK+, Viasat Explorer i DoQ. To bi bila moja želja kad se već igramo "ispuni mi želju."Splinter wrote:Arena sport, Foxx Srbija, B92, RTL hrvatska i PTC2...
- shiljak
#171 Re: BH Cabel net ???
update: kad kazem ono pukne, izgleda da i dalje radi msn messenger, ali stranice ne mogu otvarati dok se ponovo ne konektujem..shiljak wrote:jos uvjek puca 2-3 puta na taj isti nacin u toku dana, da ne treba kakva skriptashiljak wrote:zaboravio pass na gnet forumu pa da priupitam..
nije valjda da je samo do mene?
- alphonse kauders
#172 Re: BH Cabel net ???
Pitanje - signal Eurosporta 2 mi je katastrofa u odnosu na druge kanale, pa samo da vidim jel' do mene il' do njih?
Pozdrav.
Pozdrav.
-
rahmanjin
#173 Re: BH Cabel net ???
I kod mene je, al mi se ne da zvati da dodjualphonse kauders wrote:Pitanje - signal Eurosporta 2 mi je katastrofa u odnosu na druge kanale, pa samo da vidim jel' do mene il' do njih?
Pozdrav.
- alibaba_i_30_godina
#174 Re: BH Cabel net ???
Ja imam History Channel a slika na DoQ ne moze biti bolja, mada ja nisam 2x gledao taj kanal.elSaik wrote:Fox crime, Fox life, Arena sport, History channel i da se poprave slike na ES2, SK+, Viasat Explorer i DoQ. To bi bila moja želja kad se već igramo "ispuni mi želju."Splinter wrote:Arena sport, Foxx Srbija, B92, RTL hrvatska i PTC2...
- stachu
#175 Re: BH Cabel net ???
I kod mene je, samo ja sam zvao i dolazili su mi. Kazu da je problem do repetitora TV Vogosca, jer njihova frekvencija se mjesa sa frekvencijom na kojoj je ES2, ili tako nesto. Eh sad, sto je ljudima u BHCN problem da promjene frekvenciju na kojoj se nalazi ES2, to je vec drugo pitanje....rahmanjin wrote:I kod mene je, al mi se ne da zvati da dodjualphonse kauders wrote:Pitanje - signal Eurosporta 2 mi je katastrofa u odnosu na druge kanale, pa samo da vidim jel' do mene il' do njih?
Pozdrav.