BH Cabel net ???

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
semirsar

#151 Re: BH Cabel net ???

Post by semirsar »

Johnny071 wrote:kakav kompleks, ja ne kukam i ne zalim se i ne jadim, nit ovdje istresam frustracije kao vi :) ja se samo smijem i za?ebavam jer ste smjesni jel ja kukam radi neceg ?
imam i ja HS kuci digitalni full paket 3 placam 45KM, na pola kanala kasni zvuk za slikom tako da smjesno ispada posto engleske kanale ne citam titlove, pa usta se pomjeraju ranije itd, sta me briga, jok docu ovdje da lijecim frustracije, kad bi mi tolko stalo radi tih 45KM, nebi ni placo nikako, necu propast radi njih. Al kod vas je marka ko tolika da se moze helikopter spustit na nju. Ako ti se nesto ne svidja nemoj da koristis, a ne pravi pacenika ovdje od sebe kao ti si nesto, daj ba smjesan si ko i svi ostali, a sto je najgore pola vas ovdje nista i ne placa nego mama i tata. Parodija ziva.
Jes' vala, svaka ti je ovdeka na mjestu :thumbup: Neki sa svojim zalopojkama dojadise i Bogu i narodu a nista ne poduzimaju po tom pitanju, ovdje ne mislim na one koji zaista nemaju druge alternative.
Johnny071

#152 Re: BH Cabel net ???

Post by Johnny071 »

Imaju svi alternativu, gdje je kablovska ima TotalTV ili npr ELOB digitalna, dreambox... za internet ima adsl, lol bip, zona wireless itd da ne nabrajam, znaci nema niko bez alternative nije 1997ma, tako da nemas koga da izuzimas.
Sizzla

#153 Re: BH Cabel net ???

Post by Sizzla »

Johnny071 wrote:, kad bi mi tolko stalo radi tih 45KM, nebi ni placo nikako, necu propast radi njih.
Jbg meni se nesto ne bacaju pare na gluposti ! Ali kad ih vec uredno placamo , zasto ne bi ubacili neki program koji bi mozda mi htjeli a ne sport klub golf ili kako se vec zove ...
imam digitalnu i sve ove programe vrlo lako otkljucam, ali sam izgubio usb od resivera tako da je i softver malo zabajatio...
Johnny071

#154 Re: BH Cabel net ???

Post by Johnny071 »

Sizzla wrote:
Johnny071 wrote:, kad bi mi tolko stalo radi tih 45KM, nebi ni placo nikako, necu propast radi njih.
Jbg meni se nesto ne bacaju pare na gluposti ! Ali kad ih vec uredno placamo , zasto ne bi ubacili neki program koji bi mozda mi htjeli a ne sport klub golf ili kako se vec zove ...
imam digitalnu i sve ove programe vrlo lako otkljucam, ali sam izgubio usb od resivera tako da je i softver malo zabajatio...
Kakve programe lako odkljucas, na cemu i od cega imas USB od DALVI-ja ??? De nasmij me malo :D
Rauber

#155 Re: BH Cabel net ???

Post by Rauber »

Vezano za moju dilemu sa prethodne stranice, ipak sam prijavio adsl, sto je sigurno sigurno je.
Sizzla

#156 Re: BH Cabel net ???

Post by Sizzla »

Johnny071 wrote:
Sizzla wrote:
Kakve programe lako odkljucas, na cemu i od cega imas USB od DALVI-ja ??? De nasmij me malo :D
oDkljucam i updatujem sistem .... a oDkljucam cijeli paket Digi Tv-a na Thoru ... barem sam do sada
nezz provjeri na http://vladix.net/forum/ sta se sad moze sve oDkljucati

usb je RS 232
Image

Nezz sta je tu smijesno :!:
StupskaBitanga

#157 Re: BH Cabel net ???

Post by StupskaBitanga »

insajderi iz bhcn kada vmi mozemo ocekivati promjene kako u catv tako i u internetu
Johnny071

#158 Re: BH Cabel net ???

Post by Johnny071 »

ovo je oprema za odkljucavanje satelitskih programa, kakve to veze ima sa kablovskom i dvb-c ?
Sizzla

#159 Re: BH Cabel net ???

Post by Sizzla »

Johnny071 wrote:ovo je oprema za odkljucavanje satelitskih programa, kakve to veze ima sa kablovskom i dvb-c ?
Na to sam i mislio ... Nesporazum
Johnny071

#160 Re: BH Cabel net ???

Post by Johnny071 »

Sizzla wrote:
Johnny071 wrote:ovo je oprema za odkljucavanje satelitskih programa, kakve to veze ima sa kablovskom i dvb-c ?
Na to sam i mislio ... Nesporazum
sram te bilo :D
shiljak

#161 Re: BH Cabel net ???

Post by shiljak »

zaboravio pass na gnet forumu pa da priupitam..
Otkako je uveden dhcp, desava mi se da mi "pukne" konekcija, odnosno pise mi u routeru da je i dalje konektovano, a kad odem na Hdcp renew, onda mi proradi net opet. Imam gnetov router..
zenny

#162 Re: BH Cabel net ???

Post by zenny »

bas mi je neugodno kad' procitam ove komentare u vezi kablovske jer meni i net i kablovska odlicno ferceraju, naravno, imam par zamjerki na neke nepotrebne kanale ali otom potom... prosao sam dosta sa ovom kablovskom, ali zadnjih mozda i godinu dana super sve...
nisam najbolje skont'o, kad ce nama ovaj TV1 da vidim i to cudo..? :D
i jos da mi neko kaze, u start paketu jeli imamo onaj kanal Top Music.. na njihovoj stranici na jednom mjestu pise da ima a na drugom se ne spominje...
StupskaBitanga

#163 Re: BH Cabel net ???

Post by StupskaBitanga »

zenny wrote:bas mi je neugodno kad' procitam ove komentare u vezi kablovske jer meni i net i kablovska odlicno ferceraju, naravno, imam par zamjerki na neke nepotrebne kanale ali otom potom... prosao sam dosta sa ovom kablovskom, ali zadnjih mozda i godinu dana super sve...
nisam najbolje skont'o, kad ce nama ovaj TV1 da vidim i to cudo..? :D
i jos da mi neko kaze, u start paketu jeli imamo onaj kanal Top Music.. na njihovoj stranici na jednom mjestu pise da ima a na drugom se ne spominje...
strpi xe malo i ja sam korisnik BHCN
sad ih je kupio MEP i Elob GNet i Monet su pripojeni BHCN
bice velikih probjena
BHCN ce biti kao njegov brat SBB u Srbiji
zenny

#164 Re: BH Cabel net ???

Post by zenny »

StupskaBitanga wrote: strpi xe malo i ja sam korisnik BHCN
bice velikih probjena
nisi mi odgovorio nista :D ako znas oko ova dva programa za koje sam pitao mozes li odgovoriti molim te jer me bas interesuje.. hvala u svakom slucaju
StupskaBitanga

#165 Re: BH Cabel net ???

Post by StupskaBitanga »

zenny wrote:
StupskaBitanga wrote: strpi xe malo i ja sam korisnik BHCN
bice velikih probjena
nisi mi odgovorio nista :D ako znas oko ova dva programa za koje sam pitao mozes li odgovoriti molim te jer me bas interesuje.. hvala u svakom slucaju
TV1 ce biti najkasnije do ponedeljka tu zadnju info imam
a Top music nemamo on je zamjenjen BN musicom koliko znam on je u digitali
shiljak

#166 Re: BH Cabel net ???

Post by shiljak »

shiljak wrote:zaboravio pass na gnet forumu pa da priupitam..
Otkako je uveden dhcp, desava mi se da mi "pukne" konekcija, odnosno pise mi u routeru da je i dalje konektovano, a kad odem na Hdcp renew, onda mi proradi net opet. Imam gnetov router..
jos uvjek puca 2-3 puta na taj isti nacin u toku dana, da ne treba kakva skripta :D
mrtva kokoš

#167 Re: BH Cabel net ???

Post by mrtva kokoš »

Arena sport, Foxx Srbija, B92, RTL hrvatska i PTC2...
ovih pet kanala trazim u zamjenu za preostalih 30 jel moze :mrgreen:
Johnny071

#168 Re: BH Cabel net ???

Post by Johnny071 »

Splinter wrote:Arena sport, Foxx Srbija, B92, RTL hrvatska i PTC2...
StupskaBitanga

#169 Re: BH Cabel net ???

Post by StupskaBitanga »

Johnny071 wrote:
sada ce biti novih kanala i mozda vas poslusaju
elSaik

#170 Re: BH Cabel net ???

Post by elSaik »

Fox crime, Fox life, Arena sport, History channel i da se poprave slike na ES2, SK+, Viasat Explorer i DoQ. To bi bila moja želja kad se već igramo "ispuni mi želju." :mrgreen:
shiljak

#171 Re: BH Cabel net ???

Post by shiljak »

shiljak wrote:
shiljak wrote:zaboravio pass na gnet forumu pa da priupitam..
jos uvjek puca 2-3 puta na taj isti nacin u toku dana, da ne treba kakva skripta :D
update: kad kazem ono pukne, izgleda da i dalje radi msn messenger, ali stranice ne mogu otvarati dok se ponovo ne konektujem..

nije valjda da je samo do mene? :D
alphonse kauders

#172 Re: BH Cabel net ???

Post by alphonse kauders »

Pitanje - signal Eurosporta 2 mi je katastrofa u odnosu na druge kanale, pa samo da vidim jel' do mene il' do njih?

Pozdrav.
rahmanjin

#173 Re: BH Cabel net ???

Post by rahmanjin »

alphonse kauders wrote:Pitanje - signal Eurosporta 2 mi je katastrofa u odnosu na druge kanale, pa samo da vidim jel' do mene il' do njih?

Pozdrav.
I kod mene je, al mi se ne da zvati da dodju :)
alibaba_i_30_godina

#174 Re: BH Cabel net ???

Post by alibaba_i_30_godina »

elSaik wrote:
Fox crime, Fox life, Arena sport, History channel i da se poprave slike na ES2, SK+, Viasat Explorer i DoQ. To bi bila moja želja kad se već igramo "ispuni mi želju." :mrgreen:
Ja imam History Channel a slika na DoQ ne moze biti bolja, mada ja nisam 2x gledao taj kanal. :roll: :roll:
stachu

#175 Re: BH Cabel net ???

Post by stachu »

rahmanjin wrote:
alphonse kauders wrote:Pitanje - signal Eurosporta 2 mi je katastrofa u odnosu na druge kanale, pa samo da vidim jel' do mene il' do njih?

Pozdrav.
I kod mene je, al mi se ne da zvati da dodju :)
I kod mene je, samo ja sam zvao i dolazili su mi. Kazu da je problem do repetitora TV Vogosca, jer njihova frekvencija se mjesa sa frekvencijom na kojoj je ES2, ili tako nesto. Eh sad, sto je ljudima u BHCN problem da promjene frekvenciju na kojoj se nalazi ES2, to je vec drugo pitanje.... :-) :roll:
Post Reply