Bez partnera na more..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
laks
#201 Re: Bez partnera na more..
U banji se banjaš, na moru se moraš 
- Mis mekinjas
#202 Re: Bez partnera na more..
Sanjala sam to
da si ti sa mnom plovio
u žutoj barčici, veslali smo mi
i sunčali smo se
na suncu toplo je
i kupali smo se
a more slano je
ta jadranska sol
meni nanosi bol
jer ti ćeš na Hvar
a ja ću u Bol...
da si ti sa mnom plovio
u žutoj barčici, veslali smo mi
i sunčali smo se
na suncu toplo je
i kupali smo se
a more slano je
ta jadranska sol
meni nanosi bol
jer ti ćeš na Hvar
a ja ću u Bol...
- Michun
#203 Re: Bez partnera na more..
Ljubav je BOL a BOL je Bracu
Moze, moze...sve se moze. Pa nije smak svijeta. Pozelis se za to vrijeme, ha ja
Moze, moze...sve se moze. Pa nije smak svijeta. Pozelis se za to vrijeme, ha ja
-
Snicla
#204 Re: Bez partnera na more..
Tipicno...u skladu s onim "Koga zmija ujede,i gustera se boji!"Altsa wrote: nakon mog iskustva i ja bih danas postupio kao osoba koja je to prokomentarisala na taj nacin
- kmirsad
#205 Re: Bez partnera na more..
Ima i ona : Ko se vatrene opeče, da mu je opet.

- Dupli_skalp
#206 Re: Bez partnera na more..
donekle se slažem sa selnom.Njanjo wrote:normalno da mu je partner dosadio nije to nista loshe, to nemora da znaci da ce je/ga prevariti....jbg malo solo vremena, cisto da pozelis ponovo vidjeti dragu osobu...nema nista ljepse nego kad jedva cekas da vidis djevojku pa brojis dane...i onda kad se vidite nakon nekih 7 dana ....neprocjenjivo, za sve ostalo postoji Master Cardseln wrote:Vidim plaho finih i inventivnih odgovora ovdje, Te povjerenje, te postovanje....a niko da se sjeti poslovice "prilika stvara lopova".
Prvo, ako neko zeli bez partnera na more, onda mu je partner dosadio, kratko i jasno. Sve ostalo je trucanje.
Drugo, biti vjeranu Rajvosa, gdje si sa partnerom svaki dan i biti vjeran na moru, to su carape razlicite boje. Sunce, vino, gola tijela...nemojmo se lagati.
Trece, imam radnog kolegu koji je tako imao povjerenja u zenu. Sad je sa 45 ponovo momak.
Eto, ja sam staromodan, ali ne bih drzao djevojku ili zenu u zatvoru. Ako zeli da ide sama na more, neka ide, nije problem.
Podrazumijeva se da bih prije odlaska zavrsio vezu.![]()
a ako je nekom potrebno 7 dana da poželi partnera/partnericu... sorry, ali tu nešto ne štima
- kmirsad
#207 Re: Bez partnera na more..
Ma i ja mislim da tu nešto ne štima... malo je ba sedam dana...eyesburn wrote:donekle se slažem sa selnom.Njanjo wrote:normalno da mu je partner dosadio nije to nista loshe, to nemora da znaci da ce je/ga prevariti....jbg malo solo vremena, cisto da pozelis ponovo vidjeti dragu osobu...nema nista ljepse nego kad jedva cekas da vidis djevojku pa brojis dane...i onda kad se vidite nakon nekih 7 dana ....neprocjenjivo, za sve ostalo postoji Master Cardseln wrote:Vidim plaho finih i inventivnih odgovora ovdje, Te povjerenje, te postovanje....a niko da se sjeti poslovice "prilika stvara lopova".
Prvo, ako neko zeli bez partnera na more, onda mu je partner dosadio, kratko i jasno. Sve ostalo je trucanje.
Drugo, biti vjeranu Rajvosa, gdje si sa partnerom svaki dan i biti vjeran na moru, to su carape razlicite boje. Sunce, vino, gola tijela...nemojmo se lagati.
Trece, imam radnog kolegu koji je tako imao povjerenja u zenu. Sad je sa 45 ponovo momak.
Eto, ja sam staromodan, ali ne bih drzao djevojku ili zenu u zatvoru. Ako zeli da ide sama na more, neka ide, nije problem.
Podrazumijeva se da bih prije odlaska zavrsio vezu.![]()
a ako je nekom potrebno 7 dana da poželi partnera/partnericu... sorry, ali tu nešto ne štima
-
callmethebreeeze
#208 Re: Bez partnera na more..
a, ako partner izrazi zelju da ide na skijanje, sta cemo onda? da li je je/njega pustiti negdje gdje ce imati najmanje tri sloja odjece na sebi. (ovo za odjecu se odnosi na aktivnosti vani, sta se desava, i kako je ko obucen, po hotelskim sobama i disco.klubovima, to vec samo allah zna)

- Dupli_skalp
#209 Re: Bez partnera na more..
popišaj se onda na tu vezukmirsad wrote:Ma i ja mislim da tu nešto ne štima... malo je ba sedam dana...eyesburn wrote:donekle se slažem sa selnom.
- kmirsad
#210 Re: Bez partnera na more..
- Mis mekinjas
#211 Re: Bez partnera na more..
tralalallalallalalalallalalakmirsad wrote:Ne mere izgleda ovaj PDF bez zlatnog tuša
![]()
...o ćem god pričali...završi se pišanjem...
![]()
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#212 Re: Bez partnera na more..
ma kaki s partnerom na more....nejma ondakan ,švabica,čehinja,madjarica...ja kad odem na more to je za mene lov a ne odmor......tj ribolov

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#213 Re: Bez partnera na more..
hvala kolegnce na ispravciBond_JaneBond wrote:Nije ribolov, valjda je picolov