Bez partnera na more..

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
callmethebreeeze

#176 Re: Bez partnera na more..

Post by callmethebreeeze »

seln wrote:Vidim plaho finih i inventivnih odgovora ovdje, Te povjerenje, te postovanje....a niko da se sjeti poslovice "prilika stvara lopova".
Prvo, ako neko zeli bez partnera na more, onda mu je partner dosadio, kratko i jasno. Sve ostalo je trucanje.
Drugo, biti vjeranu Rajvosa, gdje si sa partnerom svaki dan i biti vjeran na moru, to su carape razlicite boje. Sunce, vino, gola tijela...nemojmo se lagati.
Trece, imam radnog kolegu koji je tako imao povjerenja u zenu. Sad je sa 45 ponovo momak.
Eto, ja sam staromodan, ali ne bih drzao djevojku ili zenu u zatvoru. Ako zeli da ide sama na more, neka ide, nije problem.
Podrazumijeva se da bih prije odlaska zavrsio vezu.
a sta ako su okolnosti zivotne drugacije. uzecu svoj primjer. ja radim uvijek drugu smjenu i svaki drugi vikend. posto je ovo svedska, ja imam pun hurac slobodnih dana i masu odmora. drugo, imam jednog jedinog brata koji zivi 600 km od mene. znaci, moja djevojka nema toliko odmora koliko ja imam, a ja nekada zelim, recimo, s bratom sam negdje otici. to naravno ne znaci da cu se ja kurvati, tj da mi je do kurvanja to mogu raditi i ovdje i sada. i ja zaista mislim, bez imalo foliranja, da je oboma dobro nesto uraditi na svoju ruku. opet ponavljam, ne bih ni ja volio ici na duzi ljetni odmor bez cure, ali jedan vikend, par dana, sedmicu, otici negdje, sto da ne.
seln

#177 Re: Bez partnera na more..

Post by seln »

Njanjo wrote:
normalno da mu je partner dosadio nije to nista loshe, to nemora da znaci da ce je/ga prevariti....jbg malo solo vremena, cisto da pozelis ponovo vidjeti dragu osobu...nema nista ljepse nego kad jedva cekas da vidis djevojku pa brojis dane...i onda kad se vidite nakon nekih 7 dana ....neprocjenjivo, za sve ostalo postoji Master Card :D :thumbup:
I meni se desavalo da mi dosadi djevojka, ali u tom slucaju nisam isao sam na more, vec bih organizovao vece samo za musko drustvo i dao sebi vremena da razmislim je li mi privremeno dosadila ili poptpuno. I tacno, nema nista ljepse od cekanja da vidis djevojku od koje si silom prilika odvojen...ali je glupo jedva cekati da vidis djevojku koja je otisla na more jer si joj dosadio.
seln

#178 Re: Bez partnera na more..

Post by seln »

i ja zaista mislim, bez imalo foliranja, da je oboma dobro nesto uraditi na svoju ruku. opet ponavljam, ne bih ni ja volio ici na duzi ljetni odmor bez cure, ali jedan vikend, par dana, sedmicu, otici negdje, sto da ne.
Bez namjere da glumim godpodju Savetu...solo vikend sa drustvom je jedna stvar, otici na more 10-15 dana sasvim druga.
cLo-cLo

#179 Re: Bez partnera na more..

Post by cLo-cLo »

.....ja neam niš kontra da odem sama na more :D.....ali mislim da bih se naljutila ako on sebi dozvoli slično :D ...... to je sebično i manje-više svi se tako osjećamo ;-)
Njanjo

#180 Re: Bez partnera na more..

Post by Njanjo »

Raščupana wrote:
normalno da mu je partner dosadio nije to nista loshe, to nemora da znaci da ce je/ga prevariti....jbg malo solo vremena, cisto da pozelis ponovo vidjeti dragu osobu...nema nista ljepse nego kad jedva cekas da vidis djevojku pa brojis dane...i onda kad se vidite nakon nekih 7 dana ....neprocjenjivo, za sve ostalo postoji Master Card :D :thumbup:
Aj bježi tamo, Master card je revolving kartica.... :lol: :lol: :lol: :lol: Za sec si u nepopravljivom minusu.
Ali da treba sam na more nekad otići, treba... Zajednički vikend je dovoljan na moru, ali 10 dana, ma jok..... :zoka:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: hos' profurat? :D
Njanjo

#181 Re: Bez partnera na more..

Post by Njanjo »

seln wrote:
Njanjo wrote:
I meni se desavalo da mi dosadi djevojka, ali u tom slucaju nisam isao sam na more, vec bih organizovao vece samo za musko drustvo i dao sebi vremena da razmislim je li mi privremeno dosadila ili poptpuno. I tacno, nema nista ljepse od cekanja da vidis djevojku od koje si silom prilika odvojen...ali je glupo jedva cekati da vidis djevojku koja je otisla na more jer si joj dosadio.

Ma iskreno da ti kazem ja nikad nebi otisao na more bez djevojke ako mislim da cu je prevariti i obratno. Jbg ljepo je biti u vezi i sve to ali volim i ja da malo odmorim bez da raskidam sa djevojkom....to meni dodje kao "refresh" veze :D,a ovo sto kazes musko vece....meni je, doduse dok sam bio u vezi, poprilicno cesto bilo musko vece :) ali su zato dani sa dragom, zasad jos nemogu da se vezem toliko za djevojku da provodim i dane i noci sa njom....svaka tebi cast kad mozes :D
callmethebreeeze

#182 Re: Bez partnera na more..

seln wrote:
i ja zaista mislim, bez imalo foliranja, da je oboma dobro nesto uraditi na svoju ruku. opet ponavljam, ne bih ni ja volio ici na duzi ljetni odmor bez cure, ali jedan vikend, par dana, sedmicu, otici negdje, sto da ne.
Bez namjere da glumim godpodju Savetu...solo vikend sa drustvom je jedna stvar, otici na more 10-15 dana sasvim druga.
sta bilo ko, ako nije mornar ili ribar, ima raditi po moru 10 ili 15 dana? sedmica ili deset dana je plafon na jednom mjestu. druga je stvar ako se putuje od mjesta do mjesta ili ako jedris i slicno. doduse, ja sam namcor. :D
:-)
Njanjo

#183 Re: Bez partnera na more..

Post by Njanjo »

callmethebreeeze wrote:
seln wrote:
sta bilo ko, ako nije mornar ili ribar, ima raditi po moru 10 ili 15 dana? sedmica ili deset dana je plafon na jednom mjestu. druga je stvar ako se putuje od mjesta do mjesta ili ako jedris i slicno. doduse, ja sam namcor. :D
:-)

nisi ti bio/la na Zrcu a? :D
Mis mekinjas

#184 Re: Bez partnera na more..

Post by Mis mekinjas »

Očigledno nije.... :lol: :lol:
Altsa

#185 Re: Bez partnera na more..

Post by Altsa »

Snicla wrote:Da li vam tesko pada ako vas partner/partnerica idu na more s prijateljima bez vas?

Na temu me potaknula jedna muska osoba komentarom da bi odmah ostavio djevojku da ode bez njega na more :? ..ja se nikako ne slazem s tim,jer je ocito da nema povjerenja u osobu s kojom je u vezi..
da cujem vasa misljenja? :)
nakon mog iskustva i ja bih danas postupio kao osoba koja je to prokomentarisala na taj nacin
callmethebreeeze

#186 Re: Bez partnera na more..

Raščupana wrote:
nisam, bio sam na korculi, visu od ovih "nasih", a bio sam i u par zivopisnih zemalja na mediteranu i malo u africi. :D
Njanjo

#187 Re: Bez partnera na more..

Post by Njanjo »

callmethebreeeze wrote:
Raščupana wrote:
nisam, bio sam na korculi, visu od ovih "nasih", a bio sam i u par zivopisnih zemalja na mediteranu i malo u africi. :D
Ma Zrce je ludnica, za provod nema boljeg mjesta :D
*mima*

#188 Re: Bez partnera na more..

Post by *mima* »

Njanjo wrote:
Kakav provod? Masovne orgije?
Njanjo

#189 Re: Bez partnera na more..

Post by Njanjo »

*mima* wrote:
Njanjo wrote:
Kakav provod? Masovne orgije?
pa ako insistiras moze i to, ali ja sam mislio na party-je :D
kmirsad

#190 Re: Bez partnera na more..

Post by kmirsad »

:shock: :shock: :shock:
Jebalo oca svog... kako mi promaće to Zrće... :-D :-)
Njanjo

#191 Re: Bez partnera na more..

Post by Njanjo »

Mirso nebi vjerovao kako je dok nevidis :D
callmethebreeeze

#192 Re: Bez partnera na more..

Njanjo wrote:
au, jel' to ono na pagu, sodom i gomora na jadranu.
:D
Njanjo

#193 Re: Bez partnera na more..

Post by Njanjo »

da da jeste :D...tamo se doduse i ne isplati voditi partnera osim ako je neki partijaner :D
Mis mekinjas

#194 Re: Bez partnera na more..

Post by Mis mekinjas »

kmirsad wrote::shock: :shock: :shock:
Mirso, ja te vodim, ali moraš prvi dan imati plašt, pa bar Supermena, ili bar ručnik na kojem piše "Sperman".... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
callmethebreeeze

#195 Re: Bez partnera na more..

Njanjo wrote:da da jeste :D...tamo se doduse i ne isplati voditi partnera osim ako je neki partijaner :D
ne vjerujem da bi me to privuklo.
buka, gamala, sve te obline na jednom mjestu, ne bih se mogao skoncentrisati na svoju lektiru.
Mis mekinjas

#196 Re: Bez partnera na more..

Post by Mis mekinjas »

callmethebreeeze wrote:
Njanjo wrote:da da jeste :D...tamo se doduse i ne isplati voditi partnera osim ako je neki partijaner :D
ne vjerujem da bi me to privuklo.
buka, gamala, sve te obline na jednom mjestu, ne bih se mogao skoncentrisati na svoju lektiru.
Za tebe je onda Mljet, Lastovo, Cres, e to je raj na zemlji. Beli na Cresu, je proglašen među Top10 malih gradova na svijetu "must be seen"!
Njanjo

#197 Re: Bez partnera na more..

Post by Njanjo »

hahhahaha jest malo bucno i ima oblina, ali jbg lektira je lektira sto jes' jes' :D
callmethebreeeze

#198 Re: Bez partnera na more..

ma ja najvise volim velike gradove u zemljama gdje toplo, pa onda skoknuti malo na more, i to kombinovati. a ketiti na jednom mjestu mi bude dosadno.
kmirsad

#199 Re: Bez partnera na more..

Post by kmirsad »

Raščupana wrote:
kmirsad wrote::shock: :shock: :shock:
Mirso, ja te vodim, ali moraš prvi dan imati plašt, pa bar Supermena, ili bar ručnik na kojem piše "Sperman".... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bez partnera na more..
:lol:
Ali ako tamo sretneš nekoga s ovakvom opremom... Taj sam... namigni mu Loise...:lol:

Image
Jem

#200 Re: Bez partnera na more..

Post by Jem »

Moze se prezivjeti bez partnera za vrijeme odmora :-) jest da bi bilo ljepse kad bi zajedno isli ali ukoliko su okolnosti drugaciji, sta da se radi ;-)
Post Reply