Bez partnera na more..

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Njanjo

#151 Re: Bez partnera na more..

Post by Njanjo »

e crnjaka :(, a bash ja htio da ga vodim na more...ocemo li zajedno :D
Mis mekinjas

#152 Re: Bez partnera na more..

Post by Mis mekinjas »

Njanjo wrote:e crnjaka :(, a bash ja htio da ga vodim na more...ocemo li zajedno :D
Hoćemo, samo ponesite štapove za pecanje, bez toga NE IDEM...... :D
Njanjo

#153 Re: Bez partnera na more..

Post by Njanjo »

cuj stapove...harpune!!! i malo ubudjalog hljeba da namamimo ribe :D
Mis mekinjas

#154 Re: Bez partnera na more..

Post by Mis mekinjas »

Njanjo wrote:cuj stapove...harpune!!! i malo ubudjalog hljeba da namamimo ribe :D
:lol: :lol: :lol: Naravno.....
zelenashica

#155 Re: Bez partnera na more..

Post by zelenashica »

Snicla wrote:Da li vam tesko pada ako vas partner/partnerica idu na more s prijateljima bez vas?

Na temu me potaknula jedna muska osoba komentarom da bi odmah ostavio djevojku da ode bez njega na more :? ..ja se nikako ne slazem s tim,jer je ocito da nema povjerenja u osobu s kojom je u vezi..
da cujem vasa misljenja? :)
Vala i ja bi ostavila muško da ode bez mene na more :D istina u većini stavova sam ono kompromisno nastrojena al u ovom jok.........niti bi išla niti bi dozvolila da ide bez mene ....druga je priča da je jedno od nas spriječeno zarad posla(nemogućnost godišnjeg odmora) pa hajde zarad djece da ide....ali sam sa jaranima moRe samo u snu :lol:Nije to stvar povjerenja to je stvar poštovanja :wink:
Snicla

#156 Re: Bez partnera na more..

Post by Snicla »

zelenashica wrote: Vala i ja bi ostavila muško da ode bez mene na more :D istina u većini stavova sam ono kompromisno nastrojena al u ovom jok.........niti bi išla niti bi dozvolila da ide bez mene ....druga je priča da je jedno od nas spriječeno zarad posla(nemogućnost godišnjeg odmora) pa hajde zarad djece da ide....ali sam sa jaranima moRe samo u snu :lol:Nije to stvar povjerenja to je stvar poštovanja :wink:
Sta je tu nepostovanje?
Nepostovanje bi bilo da te vara ili da flertuje,ali to sto je na moru s prijateljima,a ne radi nista sto bi ugrozilo vasu vezu nije nepostovanje.. ljudi se samo boje da ce biti prevareni ako im partner nije na oku,a posebno ljeti kad je sve otvorenije i dostupnije.. a ovo nepostovanje i sl. su samo izgovori ..
Gospoda Ministarka

#157 Re: Bez partnera na more..

Post by Gospoda Ministarka »

Snicla wrote:
zelenashica wrote: Vala i ja bi ostavila muško da ode bez mene na more :D istina u većini stavova sam ono kompromisno nastrojena al u ovom jok.........niti bi išla niti bi dozvolila da ide bez mene ....druga je priča da je jedno od nas spriječeno zarad posla(nemogućnost godišnjeg odmora) pa hajde zarad djece da ide....ali sam sa jaranima moRe samo u snu :lol:Nije to stvar povjerenja to je stvar poštovanja :wink:
Sta je tu nepostovanje?
Nepostovanje bi bilo da te vara ili da flertuje,ali to sto je na moru s prijateljima,a ne radi nista sto bi ugrozilo vasu vezu nije nepostovanje.. ljudi se samo boje da ce biti prevareni ako im partner nije na oku,a posebno ljeti kad je sve otvorenije i dostupnije.. a ovo nepostovanje i sl. su samo izgovori ..
Zelenasice :thumbup: razumijemo se.

Snicla, jaranice tebi ako se ide a taj tvoj ti brani... ti put pod noge...pa ja...ako te doceka na povratku dobija titulu "papucar godine" :D
Moj nemoze ni iz Sarajeva bez mene, i kad ide negdje poslovno na jedan dan pokusavam da mu se utrpam ako mi obaveze dozvoljavaju :wink: :lol:
Snicla

#158 Re: Bez partnera na more..

Post by Snicla »

Gospoda Ministarka wrote:

Snicla, jaranice tebi ako se ide a taj tvoj ti brani... ti put pod noge...pa ja...ako te doceka na povratku dobija titulu "papucar godine" :D
Moj nemoze ni iz Sarajeva bez mene, i kad ide negdje poslovno na jedan dan pokusavam da mu se utrpam ako mi obaveze dozvoljavaju :wink: :lol:
Nikome nije drago kad mu partner negdje otputuje,ali sad da mu ne dam disati i da mu ne dam da zivi bez mene,to mi je vec znak nesigurnosti.. naravno svako ima svoj izbor :)
Gospoda Ministarka

#159 Re: Bez partnera na more..

Snicla wrote:

Nikome nije drago kad mu partner negdje otputuje,ali sad da mu ne dam disati i da mu ne dam da zivi bez mene,to mi je vec znak nesigurnosti.. naravno svako ima svoj izbor :)
Snicla, jaranice... haj ti pogledaj koliko se muskaraca ovdje izjasnilo da bi pustilo svoju djevojku... pa malo skontaj sama...
Mozda samo moj meni nije dosadan, ja njemu nisam dosadno volimo provoditi vrijeme skupa pa se trudimo da sto vise vremena provedemo skupa :wink:
Snicla

#160 Re: Bez partnera na more..

Post by Snicla »

Snicla, jaranice... haj ti pogledaj koliko se muskaraca ovdje izjasnilo da bi pustilo svoju djevojku... pa malo skontaj sama...
Mozda samo moj meni nije dosadan, ja njemu nisam dosadno volimo provoditi vrijeme skupa pa se trudimo da sto vise vremena provedemo skupa :wink:
Nisam ni mislila da ste dosadni jedno drugom,ali ti mi djelujes nekako ocajno,kao da mu ne das disati i da ti sve predstavlja prijetnju za tvoju vezu..takav dojam ostavljas :)
A znam da dosta muskaraca ne bi "pustilo" djevojku da ide bez njih,ali vjerujem da je to sve iz straha da ih ne prevari,jer kakav je razlog "sta ona ima ici bez mene"...za mene to nije nikakav razlog :oops:
Gospoda Ministarka

#161 Re: Bez partnera na more..

Snicla wrote:Nisam ni mislila da ste dosadni jedno drugom,ali ti mi djelujes nekako ocajno,kao da mu ne das disati i da ti sve predstavlja prijetnju za tvoju vezu..takav dojam ostavljas :)
A znam da dosta muskaraca ne bi "pustilo" djevojku da ide bez njih,ali vjerujem da je to sve iz straha da ih ne prevari,jer kakav je razlog "sta ona ima ici bez mene"...za mene to nije nikakav razlog :oops:
Mozda sam samo u dovoljno cvrstoj i ozbiljnoj vezi da mu mogu reci sta hocu i sta ocekujem od njega :wink:
Mozda on mene voli i postuje te uvazava moje zelje... Nisam neko dijete koje se voda od danas do sutra u nekim neozbiljnim vezama, da moram traziti razna opravdanja u "svojoj otvorenosti" da bi on mogao otici na more sa drustvom...kod mene se zna kako stvari stoje. Nemere :lol:
callmethebreeeze

#162 Re: Bez partnera na more..

Post by callmethebreeeze »

fino je sto nas ima razlicitih.
kako bi se ja fino sporazumno razveo da mi zena ne da da imam malo i svog zivota i nekada odem na odmor bez nje. :-) :-) :-) a da ne pricam kako bi tek lud bio kad bi htjela da ide na sluzbena putovanja sa mnom.
:-)
naravno, ja sam za ravnopravnost i nemam nista protiv da ona ode negdje bez mene. sta vise, mislim da to moze biti korisno.

moram naglasiti da nisam protiv zajednickih odmora, naprotiv, puno putujemo i uvijek nam bude super, ali to ne znaci da svuda i uvijek moramo zajedno ici.
Last edited by callmethebreeeze on 11/03/2010 20:41, edited 1 time in total.
kmirsad

#163 Re: Bez partnera na more..

Post by kmirsad »

:lol: :lol: :lol:
Zna ministarka, a čini mi se i neke druge ovdje :-D ... da muški baš i nemaju previše mozga... i da ono malo što ga imaju... uglavnom nije u glavi... :mrgreen: ... i da rađe bez razmišljanja, onako lovački, instiktivno... prvo zgriješe i ulete u vatru... a onda grozničavo kontaju kako da se neranjeno i beskrupulozno, izvuku, preklinju, ližu, pate, loču, glade. pjevaju serenade, cvile... ma sve za ljubav...:lol: :lol: :lol:
A znaju i stare narodne mudrosti, kao što je ona da se lopovi ne rađaju, nego ih zgodne prilike, naročito one s minimalnim rizikom za plačanje računa, čine takvima... pa ko vele, smanjenje broja prilika, direktno proporcionalno broju mogučih prevara... :lol: :lol: :lol:
Gospoda Ministarka

#164 Re: Bez partnera na more..

kmirsad wrote::lol: :lol: :lol:
Zna ministarka, a čini mi se i neke druge ovdje :-D ... da muški baš i nemaju previše mozga... i da ono malo što ga imaju... uglavnom nije u glavi... :mrgreen: ... i da rađe bez razmišljanja, onako lovački, instiktivno... prvo zgriješe i ulete u vatru... a onda grozničavo kontaju kako da se neranjeno i beskrupulozno, izvuku, preklinju, ližu, pate, loču, glade. pjevaju serenade, cvile... ma sve za ljubav...:lol: :lol: :lol:
A znaju i stare narodne mudrosti, kao što je ona da se lopovi ne rađaju, nego ih zgodne prilike, naročito one s minimalnim rizikom za plačanje računa, čine takvima... pa ko vele, smanjenje broja prilika, direktno proporcionalno broju mogučih prevara... :lol: :lol: :lol:
Mirso :thumbup:
Aurora Borealis je nekad davno napisala ovo
Aurora Borealis wrote: Kad dodje osoba koja vam nenormalno puno znaci, onda vam sve teoreme padaju u vodu. Tada dolazi do izrazaja vas talenat da iskombinujete glavu u oblacima i prakticne i ispravne korake i odluke koje trebate uciniti i donijeti.
Ja mogu reci da sam uspjela da mi 24 h dnevno glava bude u oblacima. :D
serafim prvi

#165 Re: Bez partnera na more..

Post by serafim prvi »

kmirsad wrote::lol: :lol: :lol:
Mirso :thumbup:
Aurora Borealis je nekad davno napisala ovo
Aurora Borealis wrote: Kad dodje osoba koja vam nenormalno puno znaci, onda vam sve teoreme padaju u vodu. Tada dolazi do izrazaja vas talenat da iskombinujete glavu u oblacima i prakticne i ispravne korake i odluke koje trebate uciniti i donijeti.
Ja mogu reci da sam uspjela da mi 24 h dnevno glava bude u oblacima. :D
Kakvo ce vrijeme biti sutra ? Hoce l' biti padavina?
Ciklona ...anticiklona?
Plz..
Gospoda Ministarka

#166 Re: Bez partnera na more..

serafim prvi wrote:Kakvo ce vrijeme biti sutra ? Hoce l' biti padavina?
Bez znatnih promjena do kraja marta :D
serafim prvi

#167 Re: Bez partnera na more..

Post by serafim prvi »

serafim prvi wrote:Kakvo ce vrijeme biti sutra ? Hoce l' biti padavina?
Bez znatnih promjena do kraja marta :D
ccc..pa, hvala.
kmirsad

#168 Re: Bez partnera na more..

Post by kmirsad »

Ja kmirsu ne bi ni radnju pustio samog. :lol: :lol: :lol:
zelenashica

#169 Re: Bez partnera na more..

Post by zelenashica »

Snicla wrote:
Sta je tu nepostovanje?
Kako god da se zvalo ne zanima me :lol: na more bez mene nema i tačka....a vala po kahvama i gradu nek ide sa jaranima.....tu nisam stroga :D .....iskreno nisam opterećena s tim da sjedi uz moje guzove....ok je zasjedi se ,zapije...pa neka sta fali ne dodje kući navrijeme.....ok je ....ali brate po moru da se skida 10 dana jok....ja svog naučila da mu dajem svaki dan(ops jutro,podmirim i ja rahat nek guzi ako more :lol: )....a kad mene nema od koga će onda zaiskat :oops: samo vi svoj poso ja svoj...mom nema bez mene na konak nigdje .... :mrgreen:
♥ Julianna ♥

#170 Re: Bez partnera na more..

Post by ♥ Julianna ♥ »

Čuj bez partnera na more, helouuuu! Sunce, more, kremice i maze, zalazak sunca, vino, 1 boca, 2,3..kamenčići na plažičko, more zapljuskuje...ma ako bi njemu bilo svejedno da ja idem i ja bih njega pustila.

Cccc..čuj solo na more..eh... :roll:
statix

#171 Re: Bez partnera na more..

Post by statix »

zelenashica wrote:
Snicla wrote:
Sta je tu nepostovanje?
Kako god da se zvalo ne zanima me :lol: na more bez mene nema i tačka....a vala po kahvama i gradu nek ide sa jaranima.....tu nisam stroga :D .....iskreno nisam opterećena s tim da sjedi uz moje guzove....ok je zasjedi se ,zapije...pa neka sta fali ne dodje kući navrijeme.....ok je ....ali brate po moru da se skida 10 dana jok....ja svog naučila da mu dajem svaki dan(ops jutro,podmirim i ja rahat nek guzi ako more :lol: )....a kad mene nema od koga će onda zaiskat :oops: samo vi svoj poso ja svoj...mom nema bez mene na konak nigdje .... :mrgreen:
Znaci, sex u funkciji licnog rahatluka? :D
Topla voda

#172 Re: Bez partnera na more..

Post by Topla voda »

zelenasice,ti si nesto ko bila single...do prije par mjeseci,ko tebe nafata,pa ga sad redovno podmirujes,da nije ko s foruma?
seln

#173 Re: Bez partnera na more..

Post by seln »

Vidim plaho finih i inventivnih odgovora ovdje, Te povjerenje, te postovanje....a niko da se sjeti poslovice "prilika stvara lopova".
Prvo, ako neko zeli bez partnera na more, onda mu je partner dosadio, kratko i jasno. Sve ostalo je trucanje.
Drugo, biti vjeranu Rajvosa, gdje si sa partnerom svaki dan i biti vjeran na moru, to su carape razlicite boje. Sunce, vino, gola tijela...nemojmo se lagati.
Trece, imam radnog kolegu koji je tako imao povjerenja u zenu. Sad je sa 45 ponovo momak.
Eto, ja sam staromodan, ali ne bih drzao djevojku ili zenu u zatvoru. Ako zeli da ide sama na more, neka ide, nije problem.
Podrazumijeva se da bih prije odlaska zavrsio vezu.
Njanjo

#174 Re: Bez partnera na more..

Post by Njanjo »

seln wrote:Vidim plaho finih i inventivnih odgovora ovdje, Te povjerenje, te postovanje....a niko da se sjeti poslovice "prilika stvara lopova".
Prvo, ako neko zeli bez partnera na more, onda mu je partner dosadio, kratko i jasno. Sve ostalo je trucanje.
Drugo, biti vjeranu Rajvosa, gdje si sa partnerom svaki dan i biti vjeran na moru, to su carape razlicite boje. Sunce, vino, gola tijela...nemojmo se lagati.
Trece, imam radnog kolegu koji je tako imao povjerenja u zenu. Sad je sa 45 ponovo momak.
Eto, ja sam staromodan, ali ne bih drzao djevojku ili zenu u zatvoru. Ako zeli da ide sama na more, neka ide, nije problem.
Podrazumijeva se da bih prije odlaska zavrsio vezu.
normalno da mu je partner dosadio nije to nista loshe, to nemora da znaci da ce je/ga prevariti....jbg malo solo vremena, cisto da pozelis ponovo vidjeti dragu osobu...nema nista ljepse nego kad jedva cekas da vidis djevojku pa brojis dane...i onda kad se vidite nakon nekih 7 dana ....neprocjenjivo, za sve ostalo postoji Master Card :D :thumbup:
Mis mekinjas

#175 Re: Bez partnera na more..

Post by Mis mekinjas »

normalno da mu je partner dosadio nije to nista loshe, to nemora da znaci da ce je/ga prevariti....jbg malo solo vremena, cisto da pozelis ponovo vidjeti dragu osobu...nema nista ljepse nego kad jedva cekas da vidis djevojku pa brojis dane...i onda kad se vidite nakon nekih 7 dana ....neprocjenjivo, za sve ostalo postoji Master Card :D :thumbup:
Aj bježi tamo, Master card je revolving kartica.... :lol: :lol: :lol: :lol: Za sec si u nepopravljivom minusu.
Ali da treba sam na more nekad otići, treba... Zajednički vikend je dovoljan na moru, ali 10 dana, ma jok..... :zoka:
Post Reply