Snicla wrote:TheMule wrote:
E ako hoce bez tebe, hebi je, reci joj ne mora se ni vracati
Zasto svi misle da sam musko

Snicla je zenskog roda
Znaci ni tvoja cura ne moze bez tebe ..ovdje sve neki opasni momci

Nije to stvar opasnosti, ne sigurnosti, i drugih gluposti koje ponekad muskarci ali obicno zene znaju izustiti, ko fol oni moderni

? Covjek se mora zapitati, je li ona meni na nekin nacin dokazala da joj mogu vjerovati i da se razlikuje od 90% ostalih zena ili moram biti slabic kojeg ce zena oko malog prsta vrtiti i kojoj vjerujem bez dokaza
Vidim mnogi pisu o nekim zabranama i td. Nije to stvar zabrane; nemozes nikog pod katancem drzat. To je stvar znanja i meni naj vaznije -
postovanja.
Znanja, zato sto je lakse saznati ako se nesto desi u gradu, nego tamo. Zar mislite da je fer kad neka prevari svog partnera, a on nikad ne sazna za to, a voli je itd itd? Zar covjek ne zasluzuje da zna istinu? Kazu "Daleko od oka, daleko od srca", jos kad se alkohol i "dobronamjerne" prijateljice umjesaju u to.... Meni je to gadno
Druga stvar, postovanje, zasto uopste ide bez tebe? Ne vidjate se valjda svaki dan, pa dosadili jedni drugom? Ako znas da te partner voli, zasto ga stavljas u poziciju da sumlja u tebe ili da se boji da ce se nesto desiti?
Ovo sve govorim iz muskog ugla, ali isto vazi i za zene i kako one gledaju na svoje muskarce. Zato sam i napiso ako hoce bez tebe, batali, a znam da si zensko Sniclo, procito sam ostale postove