Bez partnera na more..

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dioda

#126 Re: Bez partnera na more..

Post by Dioda »

callmethebreeeze wrote:eto vidis, ne mora na more otici da bi se kresala s drugim.
:D

p.s meni su pravo ogavni ti likovi sto krisom snimaju, ali bez zahebancije.
:-)
Bas tako :-) Ali mi i dalje nije jasno kako te cure/zene ne skontaju da ih neko snima :-)
Imala sam priliku vidjeti jedan snimak na kojem je bila jedna zena srednjih godina, koja na snimku zmiri, a vidi se da levat snima mobitelom :shock: Gluho bilo :shock:

I definitivno mislim da ce neko, ko je sklon prevari, to isto napraviti u gradu u kojem zivi, tako da je besmisleno prevaru povezivati sa morem :D To sto bih ja svog momka sprijecila da ode s rajom na more, ne bi mi bila nikakva garancija da me on nece prevariti ovdje :D
callmethebreeeze

#127 Re: Bez partnera na more..

Post by callmethebreeeze »

mislim, imas slucajeva preljube u zemljama gdje se to kaznjava smrcu, sto je dovoljan dokaz da je to nemoguce insana zaustaviti kada nesto zlocesto naumije.
:-)
TreeLivade

#128 Re: Bez partnera na more..

Post by TreeLivade »

Snicla nadam se da neces na Bahame :)
Dupli_skalp

#129 Re: Bez partnera na more..

Post by Dupli_skalp »

Snicla wrote:
statix wrote: Zasluzeni. :oops: :D
Evo novo pitanje :D
Da li bi odustali od ljetovanja,ako bi vas partner bio protiv toga da idete? I da li ocekujete da vasa djevojka/momak ne idu,ako vam to smeta?
to je već presebično...
TheMule

#130 Re: Bez partnera na more..

Post by TheMule »

Snicla wrote:
TheMule wrote:
E ako hoce bez tebe, hebi je, reci joj ne mora se ni vracati
Zasto svi misle da sam musko :? Snicla je zenskog roda :D
Znaci ni tvoja cura ne moze bez tebe ..ovdje sve neki opasni momci :D :lol:
Nije to stvar opasnosti, ne sigurnosti, i drugih gluposti koje ponekad muskarci ali obicno zene znaju izustiti, ko fol oni moderni :lol: ? Covjek se mora zapitati, je li ona meni na nekin nacin dokazala da joj mogu vjerovati i da se razlikuje od 90% ostalih zena ili moram biti slabic kojeg ce zena oko malog prsta vrtiti i kojoj vjerujem bez dokaza

Vidim mnogi pisu o nekim zabranama i td. Nije to stvar zabrane; nemozes nikog pod katancem drzat. To je stvar znanja i meni naj vaznije - postovanja.

Znanja, zato sto je lakse saznati ako se nesto desi u gradu, nego tamo. Zar mislite da je fer kad neka prevari svog partnera, a on nikad ne sazna za to, a voli je itd itd? Zar covjek ne zasluzuje da zna istinu? Kazu "Daleko od oka, daleko od srca", jos kad se alkohol i "dobronamjerne" prijateljice umjesaju u to.... Meni je to gadno

Druga stvar, postovanje, zasto uopste ide bez tebe? Ne vidjate se valjda svaki dan, pa dosadili jedni drugom? Ako znas da te partner voli, zasto ga stavljas u poziciju da sumlja u tebe ili da se boji da ce se nesto desiti?

Ovo sve govorim iz muskog ugla, ali isto vazi i za zene i kako one gledaju na svoje muskarce. Zato sam i napiso ako hoce bez tebe, batali, a znam da si zensko Sniclo, procito sam ostale postove
Snicla

#131 Re: Bez partnera na more..

Post by Snicla »

TheMule wrote:
Nije to stvar opasnosti, ne sigurnosti, i drugih gluposti koje ponekad muskarci ali obicno zene znaju izustiti, ko fol oni moderni :lol: ? Covjek se mora zapitati, je li ona meni na nekin nacin dokazala da joj mogu vjerovati i da se razlikuje od 90% ostalih zena ili moram biti slabic kojeg ce zena oko malog prsta vrtiti i kojoj vjerujem bez dokaza

Vidim mnogi pisu o nekim zabranama i td. Nije to stvar zabrane; nemozes nikog pod katancem drzat. To je stvar znanja i meni naj vaznije - postovanja.

Znanja, zato sto je lakse saznati ako se nesto desi u gradu, nego tamo. Zar mislite da je fer kad neka prevari svog partnera, a on nikad ne sazna za to, a voli je itd itd? Zar covjek ne zasluzuje da zna istinu? Kazu "Daleko od oka, daleko od srca", jos kad se alkohol i "dobronamjerne" prijateljice umjesaju u to.... Meni je to gadno

Druga stvar, postovanje, zasto uopste ide bez tebe? Ne vidjate se valjda svaki dan, pa dosadili jedni drugom? Ako znas da te partner voli, zasto ga stavljas u poziciju da sumlja u tebe ili da se boji da ce se nesto desiti?

Ovo sve govorim iz muskog ugla, ali isto vazi i za zene i kako one gledaju na svoje muskarce. Zato sam i napiso ako hoce bez tebe, batali, a znam da si zensko Sniclo, procito sam ostale postove
Ne radi se o meni,vec sam napisala da nisam u vezi..
Sto se tice ovoga da je lakse saznati za prevaru ako se desi ovdje,a ne na moru,ne mislim da je to sto posto tacno..moze se ona sakriti i ovdje :D .. prevara je stvar principa,neka djevojka bi te prevarila i da se nadje na mjestu gdje je hiljadu cura i jedan muskarac,a neka ne bi i da je okruzuju samo muskarci..
A sto se tice ovog drugog sto si napisao, nekada par nije u mogucnosti da zajedno ide na more i onda bi se po tvom misljenju oboje trebali odreci ljetovanja.. meni to nije fer :)
Mis mekinjas

#132 Re: Bez partnera na more..

Post by Mis mekinjas »

A šta se odluči, hoće neko ići na more? 8-) :lol:
Snicla

#133 Re: Bez partnera na more..

Post by Snicla »

Raščupana wrote:A šta se odluči, hoće neko ići na more? 8-) :lol:
Izgleda da nece niko :D
burek_in_space

#134 Re: Bez partnera na more..

Post by burek_in_space »

Samo se cheka vreli Juli, i ide se josh kako 8-)
Sunrise00

#135 Re: Bez partnera na more..

Post by Sunrise00 »

burek_in_space wrote:

Samo se cheka vreli Juli, i ide se josh kako 8-)
hocel' te Chmoljo pustiti bez njega :D 8-)
burek_in_space

#136 Re: Bez partnera na more..

Post by burek_in_space »

Sunrise00 wrote:
Sastav ekipe koja ide na more nije za tvoje maloljetne ushi. :oops: 8-) :D
Sunrise00

#137 Re: Bez partnera na more..

Post by Sunrise00 »

burek_in_space wrote:
Sunrise00 wrote:
Sastav ekipe koja ide na more nije za tvoje maloljetne ushi. :oops: 8-) :D
meni na jedno uho udje a na drugo izadje :D :oops:
burek_in_space

#138 Re: Bez partnera na more..

Post by burek_in_space »

Sunrise00 wrote: meni na jedno uho udje a na drugo izadje :D :oops:
Nije ni chudo shto istoriju uchish po 3 sata. :roll: :D
Sunrise00

#139 Re: Bez partnera na more..

Post by Sunrise00 »

burek_in_space wrote:
Sunrise00 wrote: meni na jedno uho udje a na drugo izadje :D :oops:
Nije ni chudo shto istoriju uchish po 3 sata. :roll: :D
to ne ucim tako sto slusam nego tako sto citam :D :D :oops:
tekma

#140 Re: Bez partnera na more..

Post by tekma »

Reci mi samo Rivijeru...naci cu te medju hiljadu drugih...tako rascupanu.. :D :-D
burek_in_space

#141 Re: Bez partnera na more..

Post by burek_in_space »

Sunrise00 wrote:
Ma :kiss: te tako pametnu (samo u obraz :!: ) :D
Sunrise00

#142 Re: Bez partnera na more..

Post by Sunrise00 »

burek_in_space wrote:
Sunrise00 wrote:
Ma :kiss: te tako pametnu (samo u obraz :!: ) :D
*ebo pamet koja historiju uci 3 sata :D :oops:
Mis mekinjas

#143 Re: Bez partnera na more..

Post by Mis mekinjas »

tekma wrote:
Reci mi samo Rivijeru...naci cu te medju hiljadu drugih...tako rascupanu.. :D :-D
Najudaljenije ostrvo..... :D :D :D :D :D
Dupli_skalp

#144 Re: Bez partnera na more..

Post by Dupli_skalp »

TheMule wrote:Nije to stvar opasnosti, ne sigurnosti, i drugih gluposti koje ponekad muskarci ali obicno zene znaju izustiti, ko fol oni moderni :lol: ? Covjek se mora zapitati, je li ona meni na nekin nacin dokazala da joj mogu vjerovati i da se razlikuje od 90% ostalih zena ili moram biti slabic kojeg ce zena oko malog prsta vrtiti i kojoj vjerujem bez dokaza

manje-više se slažem s ovim što si napisao... i dobro si primjetio da mnogi/mnoge brkaju to poštovanje spram partnera u vezi s nekim kao "zabranama".
kmirsad

#145 Re: Bez partnera na more..

Post by kmirsad »

Ma ko to nosi u šumu drva... :-D
Gospoda Ministarka

#146 Re: Bez partnera na more..

Post by Gospoda Ministarka »

kmirsad wrote:Ma ko to nosi u šumu drva... :-D
Pa ti njih pusti same u sumu... 8-)
Njanjo

#147 Re: Bez partnera na more..

Post by Njanjo »

e sto ovaj mirso zna rec, svaka ti cast mirso :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
od sada tebe citiram a ne Konfucija
dr.Gonzo

#148 Re: Bez partnera na more..

Post by dr.Gonzo »

Zasto da ne? Bilo kakve "zabrane" mogu biti samo kontraproduktivne, barem u vezama kakve ja zelim imati.
kmirsad

#149 Re: Bez partnera na more..

Post by kmirsad »

Njanjo wrote:e sto ovaj mirso zna rec, svaka ti cast mirso :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ne citiraj me ... popušičeš... Ja citirao... balkanskog špijuna... popušio ban... i izgubio kredibilitet... i one koje su me nekad voljele... ne jebu me više ni dva posto... što bi mi i dale... ne pada im na pamet.... jebeš šljam... negativac... banovan... :lol: :lol: :lol:
Mis mekinjas

#150 Re: Bez partnera na more..

Post by Mis mekinjas »

kmirsad wrote:
Njanjo wrote:e sto ovaj mirso zna rec, svaka ti cast mirso :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ne citiraj me ... popušičeš... Ja citirao... balkanskog špijuna... popušio ban... i izgubio kredibilitet... i one koje su me nekad voljele... ne jebu me više ni dva posto... što bi mi i dale... ne pada im na pamet.... jebeš šljam... negativac... banovan... :lol: :lol: :lol:
Ja te volim najviše na svijetu.... :lol: :lol: :lol: :lol: i na more bih te vodila..... :lol: :lol:
Post Reply