Jesil mu ti neki rodjak ili advokat, kad govoris o dokazima? Ili je to onaj sistem: svi smo mi ugrozeni...Bosanac_HR wrote:Glavaš je nevin. Protiv njega ne postoji nijedan jedini dokaz.
Bez komentara....
-
Bosanac_HR
E pa ne može to tako u demokraciji. Ako ćemo u Evropu ne možemo primjenjivati šerijatske metode.Fair Life wrote:Glavasa bi trebalo zavaliti u Dravu bez sudjenja. Ciglu oko vrata i... buch, s kakve vrbe.
-
El_Comunista
Vidjece se sve !!!!!!Bosanac_HR wrote:Reći za sebe da si "ustaša", nije kršenje Ženevskih konvencija.El_Comunista wrote:I za njega postoje dokazi i vrlo brzo ce se vidjeti sta je radio!
Niko to njemu ne montira,on se sam ( o tome postoje snimski dokazi) izjasnio da je Ustasa
-
Bosanac_HR
Ja sam ljubitelj istine i pravde.dr. wrote:Jesil mu ti neki rodjak ili advokat, kad govoris o dokazima? Ili je to onaj sistem: svi smo mi ugrozeni...Bosanac_HR wrote:Glavaš je nevin. Protiv njega ne postoji nijedan jedini dokaz.
-
gavrilo
ne provociraj... a te iste metode se od hrvate veoma cesto koristeBosanac_HR wrote:E pa ne može to tako u demokraciji. Ako ćemo u Evropu ne možemo primjenjivati šerijatske metode.Fair Life wrote:Glavasa bi trebalo zavaliti u Dravu bez sudjenja. Ciglu oko vrata i... buch, s kakve vrbe.
-
Bosanac_HR
Mislim na konkretne dokaze!gavrilo wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=16793Bosanac_HR wrote:Glavaš je nevin. Protiv njega ne postoji nijedan jedini dokaz.
-
Bosanac_HR
Koliko znam danas jedino u pravnom sistemu Suadijske Arabije postoji odredba u kojoj se dozvoljava takav način pogubljivanja ljudi.gavrilo wrote:ne provociraj... a te iste metode se od hrvate veoma cesto koristeBosanac_HR wrote:E pa ne može to tako u demokraciji. Ako ćemo u Evropu ne možemo primjenjivati šerijatske metode.Fair Life wrote:Glavasa bi trebalo zavaliti u Dravu bez sudjenja. Ciglu oko vrata i... buch, s kakve vrbe.a vala i srba...
-
Bosanac_HR
Po čemu mi je isprao mozak? Zato što kažem da je nevin čovjek nevin?praznina wrote:Ma ja.Bosanac_HR wrote:Glavaš je nevin. Protiv njega ne postoji nijedan jedini dokaz.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izgleda da vam je kralj Tuđman dobro isprao mozgove.
-
El_Comunista
HRBOSANAC ili kako vec:Bosanac_HR wrote:Po čemu mi je isprao mozak? Zato što kažem da je nevin čovjek nevin?praznina wrote:Ma ja.Bosanac_HR wrote:Glavaš je nevin. Protiv njega ne postoji nijedan jedini dokaz.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OBRIJ RUTE MISTRIJOM I FANGLOM
-
praznina
Bosanac_HR wrote:Po čemu mi je isprao mozak? Zato što kažem da je nevin čovjek nevin?praznina wrote:Ma ja.Bosanac_HR wrote:Glavaš je nevin. Protiv njega ne postoji nijedan jedini dokaz.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Savjest mu je čista koliko i Monikina plava haljina.
-
El_Comunista
Ili jos bolje:praznina wrote:Nevin je kao Monika Lewinsky.Bosanac_HR wrote:Po čemu mi je isprao mozak? Zato što kažem da je nevin čovjek nevin?praznina wrote: Ma ja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nevin kao majka devet Jugovica
-
Toozla
...nevin al' ne zadugo.....u zatvorima se svasta desava......Bosanac_HR wrote:Glavaš je nevin. Protiv njega ne postoji nijedan jedini dokaz.
....a ako si pricao o drugim oblicima nevinosti.......bio je nevin dok je duvao u HDZ trubu......u zatvoru ce duvati neke druge trube.....
-
Bosanac_HR
Glavaš nije ni optužen a kamoli osuđen. I po kojem je osnovu onda on ratni zločinac?
Florence Hartman je priznala i da je tužiteljsto haaškog suda prije nekoliko godina istraživalo Glavaša ali da nisu pronašli nijedan dokaz koji ga tereti.
Florence Hartman je priznala i da je tužiteljsto haaškog suda prije nekoliko godina istraživalo Glavaša ali da nisu pronašli nijedan dokaz koji ga tereti.
-
Krivokapic
Gdje će Hrvat biti zločinac, Glavaš je HEROJ zar ne???Bosanac_HR wrote:Glavaš nije ni optužen a kamoli osuđen. I po kojem je osnovu onda on ratni zločinac?