Bevanda pobjego kroz prozor

Post Reply
User avatar
славянин
Posts: 11281
Joined: 30/05/2013 21:43
Location: Tuzla,Sarajevo i dalje :)

#1 Re: Bevanda pobjego kroz prozor

Post by славянин »

re346 wrote:Image

ministar je pobjegao kroz prozor zajedno sa tjelohraniteljima koji su ozljedili mladića i djevojku i poslali ih u bolnicu, palite bandu svima im mater u usta jebem

željko komšić se pridružio demonstrantima


:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
User avatar
Danguba
Posts: 12106
Joined: 01/12/2003 00:00
Location: Tu negdje

#2 Re: Bevanda pobjego kroz prozor

Post by Danguba »

re346 wrote:250 ih je zarobljeno u zgradi vlade unose im hranu da kerovi žderu

Rade li sta ili samo jedu.
Dabogda im presjelo.

:evil:
Cohers
Posts: 470
Joined: 15/01/2013 21:46

#3 Re: Bevanda pobjego kroz prozor

Post by Cohers »

Image
Predsjedavajući Vijeće ministara BiH uputio je dopis agancijama za provođenje zakona u BiH u vezi protesta ispred zgrade institucija BiH u Sarajevu. Dopis je upućen MUP-u KS, SIPA-i, Ministarstvu sigurnosti BiH, Direkciji za koordinaciju policijskih tijela i Obavještajno-sigurnosnoj agenciji. Saopćenje prenosimo u cjelosti:


"Ispred zgrade Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, te Zgrade prijateljstva Bosne i Hercegovine i Grčke u tijeku je prosvjed građana koji onemogućuju slobodu kretanja prisutnih osoba u gore navedenim objektima.

Obraćam vam se zbog ugroženosti tih osoba, kao i uskraćivanja slobode kretanja zastupnika Parlamentarne skupštine BiH, djelatnika Vijeća ministara BiH, te svih djelatnika u zgradi Parlamentarne skupštine BiH i Zgradi prijateljstva BiH i Grčke.

Tražim da poduzmete sve aktivnosti, a sukladno vašim nadležnostima, kako biste otklonili navedeni problem.

Zahtijevam žurno djelovanje."
Ne znam da li je ovo prvo obraćanje sa državnog nivoa za upotrebom prisile u rješavanju situacije u vezi sa najopravdanijim ispoljavanjem nezadovoljstva građana, i to prema precizno markiranom dijelu vlasti odgovornom za to nezadovoljstvo, ali čini mi se da mu je suština baš onakva kakvu je i očekivati od vlasti koje duže od dva desetljeća teroriziraju bh-populaciju.

Iz obraćanja predsjedavajućeg Vijeće ministara BiH, Vjekoslava Bevande, huliganski odbjeglog iz zgrade Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine da bi zahtjevao "žurno djelovanje" po njegovom dopisu koji je "upućen MUP-u KS, SIPA-i, Ministarstvu sigurnosti BiH, Direkciji za koordinaciju policijskih tijela i Obavještajno-sigurnosnoj agenciji", za zaključiti je da bh-građani dva desetljeća teroriziraju vlast i vlastodršce u (R)BiH te ih, stoga, žurno treba zaštititi od njihovog terora.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/i-ban...-bih/130606132
Image
"Građanima cijele BiH, Srbima, Bošnjacima i Hrvatima i svim drugim onemogućava da ostvaruju svoja osnovna ljudska prava, da mogu da dobiju lična dokumenta, da putuju", kazao je, te dodao:

"Ovo što se radi u Parlamentu BiH i sve što se generalno radi u BiH, krajnje je licemjerno. Krajnje je vrijeme da se s tim prestane, kao što je i vrijeme da građani BiH pokažu zube i kažu da se ne slažu sa svim što se ovdje dešava", poručio je Puhalo u ime okupljenih građana.
Pridružujem se građanima Sarajeva i Banje Luke.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/molba...-bih/130606131
Molba Džeki da vrati diplomatski pasoš u znak podrške djeci BiH
Na portalu Tačno.net objavljena je molba nogometnom reprezentativcu Edinu Džeki da vrati diplomatski pasoš koji mu je jučer dodijelio ministar vanjskih poslova naše zemlje Zlatko Lagumdžija.
Image
"Molimo vas da vratite diplomatski pasoš vladi koju ne interesuju ona ista djeca koju vi kao UNICEF-ov ambasador podržavate", navodi se u molbi koju potpisuju: Dženana - majka trogodišnje djevojčice, Dragan i Sandra - roditelji trogodišnjeg dječaka, Almir, Zoran, Una, Murisa, Sanja - tetka i kuma, Faruk - otac i dedo, Najra, Vanja i Nermina O.
Ovo bi bio prvi ozbiljan šamar vlastima predvođenim ZL-om. Pridružujem se molbi.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/pedes...jevu/130606139
Policijske snage su u kasnim poslijepodnevnim satima uhapsile 50 beba tokom protesta koji se održava ispred zgrade Parlamentarne skupštine BiH.
User avatar
Russki
Posts: 19647
Joined: 28/05/2012 15:38
Location: Mentmore Towers

#4 Re: Bevanda pobjego kroz prozor

Post by Russki »

e moj vjekoslave, serem ti se usta i najebem ti se mame

modovi, brisite post, banujte me, ali sam morao ovo napisati


majku jebo u picku
Katamaran_Sa
Posts: 568
Joined: 26/06/2012 23:20

#5 Re: Bevanda pobjego kroz prozor

Post by Katamaran_Sa »

re346 wrote:Image

ministar je pobjegao kroz prozor zajedno sa tjelohraniteljima koji su ozljedili mladića i djevojku i poslali ih u bolnicu, palite bandu svima im mater u usta jebem

željko komšić se pridružio demonstrantima
Bilo je pitanje vremena kada ce taj bezkicmenjak doci dole, kakav populista
User avatar
mO k3
Posts: 34082
Joined: 23/09/2009 14:16
Location: https://youtu.be/xk7QKTXQGbg

#6 Re: Bevanda pobjego kroz prozor

Post by mO k3 »

Image
User avatar
RED SKY
Posts: 248
Joined: 27/03/2012 12:10
Location: Ispod drenjine

#7 Re: Bevanda pobjego kroz prozor

Post by RED SKY »

Pravi jazavac i pobjegulja.Na milost i nemilost povampirenih limača ostavio svoje drugove.
User avatar
Hemera
Posts: 3659
Joined: 08/08/2010 01:22

#8 Re: Bevanda pobjego kroz prozor

Post by Hemera »

Ma da je to samo Bevanda.
Pogledaj na snimku pobjeguljica kad im je tijesno guzici.
Boje se oni jer znaju sta rade i sta ce im se desiti.
Cohers
Posts: 470
Joined: 15/01/2013 21:46

#9 Re: Bevanda pobjego kroz prozor

Post by Cohers »

Rekoše da je za ne/realizaciju presuda Ustavnog suda BiH najodgovorniji baš Vjekoslav Bevanda. Znači, umjesto da je shvatio i bio zahvalan djeci što su mu osigurala vrijeme i aktere da organizira realizaciju presude Ustavnog suda BiH o JMB, te da tako izbjegne činjenje krivičnog djela, Prime Minister of Bosnia and Herzegovina huliganski bježi iz zgrade Parlamenta BiH da bi zahtijevao žurno djelovanje policije i agencija zaduženih za sigurnost po bh-djeci.

Naravno, u sistemu vlasti predvođenom ZL-om, gdje federalni premijer, Nermin Nikšić, (valjda nadmećući se sa Krkanovim premijerom!) mjesečno čini po jedno krivično djelo u vezi sa nerealizacijom presuda Ustavnog suda FBiH, te još po jedno predlažući entitetske zakone koji krše Ustav BiH, za sve je kriv isključivo Ustav BiH, koji se drznuo da zaštitu ljudskih prava i osnovnih sloboda stavi iznad lokalnih zakona i zakonodavaca.

Dalje, Minerov pobratim Krkan, tvrdi da je među bh-djecu bio ubacio svoje specijalce u pelenama, da onemoguće svaki eventualni pokušaj da se presuda Ustavnog suda BiH o JMB realizira u korist bh-djece. To bi onemogućilo demonkratskim vlastima da novorođenu djecu žigošu sa "Vlah", ili "Turčin", ili ...

Sve u svemu, kada je vlast u pitanju, hronična nacističkofašistička terevenka pod patronatom UN i EU. Aferim ti BiH!
Post Reply