Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

hocu ja da dijelim

#26 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by hocu ja da dijelim »

StupskaBitanga wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Vjekoslav Bevanda - naušnica u ušima, šupljina u glavi, brzina u nogama..

Kakva ljudska i politička sramota,majko mila..
:thumbup: ostavka odmah
Ma kakva ostavka, treba to odmah linčovati! Sindrom slučajnog prolaznika :-)
PerverzMusharaf

#27 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by PerverzMusharaf »

Jefferson80 wrote:
dede merdzane wrote:Korak po korak se priblizavamo ponovnoj upotrebi bonskih ovlasti.
Jel ti zaista mislis da ova drzava moze funkcionisati tako sto ce je voditi OHR i Bosnjaci?
OHR je mogao ranije bonmskim ovlastima raditi na "edukovanju" pojedinih politicara i poneke stranke al da ce OHR raditi kontra politicke volje cijelog srpskog i hrvatskog naroda tj. svih njihovih stranaka koje su apsoluno jedinstvene po ovom a i drugim slicnim pitanjima. Nema sanse.

Fino na izborima 2014. pamet u glavu. Kasno je sad.

ali rekli su da nece priznati izbore bez sejdic-fincija.

Znači:

- Neće da primjene Bonske ovlasti
- Neće da nametnu državni JMBG
- Neće da nametnu Sejdić Finci rješenje
- Kažu dogovorite se a znaju da niko neće popustiti
- Neće prizati izbore 2014
- Stanišić je kažu nevin
kamen spoticanja

#28 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by kamen spoticanja »

samo,ja se sjecam kolektivne onanije na premijera s mindzusom...avangarde nase politicke scene koji ce u politiku donijeti neke nove dimenzije...nema od toga ni 2 godine
madner

#29 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by madner »

Kakav autogol, moglo je sve ispuhat ali Vjekoslav nabacio savrsen centersut.
StupskaBitanga

#30 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by StupskaBitanga »

pribijeni smo uz zid
hocu ja da dijelim

#31 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Ko s nevladinim organizacijama tikve sadi, ...

Brkane, nemoj nam više pomagati, rahmeta ti dedinog.
elcaliente

#32 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by elcaliente »

Ja ne kontam to sto pircate iz kojeg razloga bi trebao dati ostavku?
To je njegovo misljenje da su pokusali da ga ubiju, mi nismo bili tamo i neznamo sta se dogodilo, ima covjek pravo na misljenje.
Eh sada se zapitajte dali bi iko od vas da se nalazi na njegovom mjestu dao ostavku, ljeto ide, vinogradi u Mostaru cekaju da se obrade, plata iz Sarajeva kapa a on nemora dolaziti u Sarajevo niti raditi posao. Pa nije lud da da ostavku.

Tako je kako je, iako podrzavam prosteste mislim da su nam u ovom trenutku nanjeli jako puno stete i da ce nam nanjeti jos vsie stete u narednih par mjeseci. Jer sada postoje super izgovori politicara da ne rade pogotovo iz RS i iz Hercegovine.
Lagano pa da vidimo ko ce vise izdrzati oni koji imaju 5000 platu a nerade nista ili raja koja stoji pred praznom zgradom parlamenta. Njima godi sto ovi duze protestvuju taman da iskoriste ljeto.

Te nade u OHR ne razumijem, zasto bi oni nesto rijesavali, njima je vazno samo da se ne puca i to je to.
Uostalom ni PIC nije vsie slozan sto jendi hoce drugi nece i tako visoki nista e radi i to je to.
A i jebes zemlju koja nemoze 10 zakona usvojiti nego drugi to za njih moraju rijesvati.
Last edited by elcaliente on 13/06/2013 13:44, edited 1 time in total.
StupskaBitanga

#33 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by StupskaBitanga »

Narodna skupština RS na sutrašnjoj posebnoj sjednici mogla bi javno pozvati građane da ne plaćaju RTV taksu, što je u ovom trenutku jedini sprovodiv način da se iz RS ne finansiraju javni mediji u FBiH, pišu Nezavisne novine.

Naime, Milorad Dodik, predsjednik RS-a, nakon sastanka sa zvaničnicima RS-a u zajedničkim institucijama BiH poručio je da očekuje da jedan od zaključaka posebne sjednice bude da se ne plaća RTV taksa.

Kako su istakli mnogi učesnici ovog sastanka, tokom blokade Parlamenta BiH, BHT 1, iako treba da odražava mišljenje svih u BiH, pozivala je građane RS-a na proteste i delegitimaciju predstavnika Srba u zajedničkim institucijama.

Inače, poziv građanima da ne plaćaju RTV taksu je i najbezbolniji način pod uslovom da se u međuvremenu iznađu sredstva za RTRS i da se izmijeni Zakon o izvršnom postupku RS-a, kako se ne bi dešavalo da oni koji ne plaćaju budu utuživani.

U FBiH građani masovno ne plaćaju ovu taksu, posebno Hrvati, koji već godinama traže svoj kanal i nemaju nikakve posljedice zbog neplaćanja, što, pak, nije slučaj u RS. Drugi način, ali malo vjerovatan i gotovo nesprovodiv u djelo je mijenjanje zakona na državnom nivou, na što sasvim sigurno predstavnici Bošnjaka neće pristati, pišu Nezavisne.

"Pozivanje građana da ne plaćaju taksu i mijenjanje zakona na nivou BiH su načini da se dođe do toga da građani RS ne finansiraju emitere u FBiH. Ne radi se o rušenju Javnog RTV sistema i mi ne pozivamo na rušenje već samo da se uredi pitanje finansiranja", rekao je Petar Kunić, poslanik DNS-a u Predstavničkom domu Parlamenta BiH i predsjedavajući Komisije za saobraćaj i komunikacije.

Kunić je istakao da javni servisi moraju izraziti interese svih građana, a ne samo jednog dijela javnosti.

"Građani RS su najredovnije platiše kada je u pitanju RTV pretplata, a samo mali dio novca se ponovo vrati u RS i to treba riješiti. Postoje procedure i pravila kako se to može uraditi", izjavio je Kunić.

Javni RTV sistem u BiH sastavljen je od BHT-a, RTRS-a i FTV-a. Od novca prikupljenog od RTV takse 50% od ukupnog iznosa pripada BHT-u, a po 25% entitetskim emiterima (RTRS i FTV). Cijena RTV pretplate u BiH trenutno iznosi 7,50 KM.

U Ministarstvu prometa i komunikacija BiH kažu da ukidanje plaćanja RTV takse nije realno i da bi došlo do toga, mora da dođe do izmjena nekoliko zakona koji regulišu tu oblast.

Mehmed Agović, savjetnik Damira Hadžića, ministra transporta i komunikacija BiH i bivši direktor BHT-a, kaže da je RTV taksa regulisana zakonom koji se odnosi i na RS, koja u tom dijelu ne može samostalno da odlučuje i reguliše pitanja vezana za Javni RTV sistem.

"Primarno je da aktuelna zakonska regulativa u Javnom servisu ne poznaje mogućnost da se ne plaća RTV taksa. U ovom trenutku potpuno je nerealno da se ukine plaćanje RTV takse u RS i pretpostavka za to bi bila da se ukine kompletna zakonska regulativa u tom dijelu i donese nova. To podrazumijeva vrlo radikalne promjene i ko zna kako bi to išlo i kako bi se završilo", kazao je Agović.
teve.ba
splinter

#34 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by splinter »

elcaliente wrote:Ja ne kontam to sto pircate iz kojeg razloga bi trebao dati ostavku?
To je njegovo misljenje da su pokusali da ga ubiju, mi nismo bili tamo i neznamo sta se dogodilo, ima covjek pravo na misljenje.
Eh sada se zapitajte dali bi iko od vas da se nalazi na njegovom mjestu dao ostavku, ljeto ide, vinogradi u Mostaru cekaju da se obrade, plata iz Sarajeva kapa a on nemora dolaziti u Sarajevo niti raditi posao. Pa nije lud da da ostavku.

Tako je kako je, iako podrzavam prosteste mislim da su nam u ovom trenutku nanjeli jako puno stete i da ce nam nanjeti jos vsie stete u narednih par mjeseci. Jer sada postoje super izgovori politicara da ne rade pogotovo iz RS i iz Hercegovine.
Lagano pa da vidimo ko ce vise izdrzati oni koji imaju 5000 platu a nerade nista ili raja koja stoji pred praznom zgradom parlamenta. Njima godi sto ovi duze protestvuju taman da iskoriste ljeto.

Te nade u OHR ne razumijem, zasto bi oni nesto rijesavali, njima je vazno samo da se ne puca i to je to.
Uostalom ni PIC nije vsie slozan sto jendi hoce drugi nece i tako visoki nista e radi i to je to.
A i jebes zemlju koja nemoze 10 zakona usvojiti nego drugi to za njih moraju rijesvati.
Pa to i jeste poenta, što su nam usadili u glavu da plata kapa i da mogu ha jel ga dolazit ha jel ga ne dolazit na posao.
Jel dvadeset godina nam skaču po glavi i vrhunac njihovog djelovanja je uopće dolazak na posao.
Treba fino sve istražiti pa ako se se ispostavi da postoje uvjeti za normalan rad, fino svako onaj ko nije dolazio na posao nek odgovara.
Treba bevandi i njemu sličnima dati mogućnost demokratskog i fer izbora il vinograd il sigurica posao i plaća u državnoj instituciji!
volta dzontra

#35 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by volta dzontra »

iz dna duše wrote:Bevanda...."pokušali ga ubiti", reče javno i ne zastidi se svoje laži....ti ljudi zaista ne biraju sredstva ni riječi, kako bi huškali, širili mržnju i nesigurnost medju građanima....Užasno. Nakon ove izjave, on bi trebao da odgovara, a ne još da ostane na funkciji. Ko, gdje i kada te je Bevanda pokušao ubiti? Ali, gori su oni koji našim političarima još vjeruju bilo šta. Pati se narode, živi ispod granice minimuma egzistencije dostojne čovjeka, a ovakvi kao Bevanda i ostali neka vas pale na nacionalnoj osnovi, njima je tako dobro. Osjećam samo gađenje.
Vjekoslav Bevanda ne znači ništa. Ali čisto malo bez navijačkih strasti i histeričnog drukanja po forumu.
Nije potvrđeno da je onaj video u kojem neki likovi uskaču u automobil, a nekoliko ljudi se zalijeće prema automobilu snimka Bevandinog bijega.

1. Ako ono nije snimka Bevandinog bijega onda su svi portali prilično manipulirali javnošću.

2. Ako je ono slika Benvandinog bijega onda na njoj vidimo nimalo miroljubive demostrante koji se zalijeću prema automobilu, žele dohvatiti čovjeka koji ulazi u automobil, udaraju i pokušavaju oštetiti automobil i ozlijediti ljude u automobilu.

I sad za potrebe populističkog potpaljivanja na forumu se nešto drama stvara "jao jao...Bevanda pobjegao...jao jao Bevandini tjelohranitelji ozljedili demostranta"

Ako je snimak autentičan (onaj koji su portali prikazali kao Bevandin bijeg) onda je normalno zaključiti sljedeće: Da sam ja na Bevandinom mjestu a da moj tjelohranitelj nije razbio onog lika što trči i skače na vozilo odmah bi mu uručio otkaz.

Da sam na Bevandinom mjestu i da sam bez fizičke zaštite i da se netko na cesti onako zalijeće na mene i pokušava me udariti bio bi: montirač, dizalica, ključ 25tica okasti, šarafciger ili pražnjenje HS 2000
Mister Yes

#36 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by Mister Yes »

volta dzontra wrote: Da sam na Bevandinom mjestu i da sam bez fizičke zaštite i da se netko na cesti onako zalijeće na mene i pokušava me udariti bio bi: montirač, dizalica, ključ 25tica okasti, šarafciger ili pražnjenje HS 2000
Da si ti Bevanda zašto bi uopšte pokušavao izaći u onoj situaciji? Ispred su bile majke sa malim bebama i Bevanda je svojom akcijom ugrozio te bebe. Sve nakon toga je manje bitno.
volta dzontra

#37 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by volta dzontra »

volta dzontra wrote:
iz dna duše wrote:Bevanda...."pokušali ga ubiti", reče javno i ne zastidi se svoje laži....ti ljudi zaista ne biraju sredstva ni riječi, kako bi huškali, širili mržnju i nesigurnost medju građanima....Užasno. Nakon ove izjave, on bi trebao da odgovara, a ne još da ostane na funkciji. Ko, gdje i kada te je Bevanda pokušao ubiti? Ali, gori su oni koji našim političarima još vjeruju bilo šta. Pati se narode, živi ispod granice minimuma egzistencije dostojne čovjeka, a ovakvi kao Bevanda i ostali neka vas pale na nacionalnoj osnovi, njima je tako dobro. Osjećam samo gađenje.
Vjekoslav Bevanda ne znači ništa. Ali čisto malo bez navijačkih strasti i histeričnog drukanja po forumu.
Nije potvrđeno da je onaj video u kojem neki likovi uskaču u automobil, a nekoliko ljudi se zalijeće prema automobilu snimka Bevandinog bijega.

1. Ako ono nije snimka Bevandinog bijega onda su svi portali prilično manipulirali javnošću.

2. Ako je ono slika Benvandinog bijega onda na njoj vidimo nimalo miroljubive demostrante koji se zalijeću prema automobilu, žele dohvatiti čovjeka koji ulazi u automobil, udaraju i pokušavaju oštetiti automobil i ozlijediti ljude u automobilu.

I sad za potrebe populističkog potpaljivanja na forumu se nešto drama stvara "jao jao...Bevanda pobjegao...jao jao Bevandini tjelohranitelji ozljedili demostranta"

Ako je snimak autentičan (onaj koji su portali prikazali kao Bevandin bijeg) onda je normalno zaključiti sljedeće: Da sam ja na Bevandinom mjestu a da moj tjelohranitelj nije razbio onog lika što trči i skače na vozilo odmah bi mu uručio otkaz.

Da sam na Bevandinom mjestu i da sam bez fizičke zaštite i da se netko na cesti onako zalijeće na mene i pokušava me udariti bio bi: montirač, dizalica, ključ 25tica okasti, šarafciger ili pražnjenje HS 2000
Sad je pred Bevandom "strašna" dvojba: :D :D :D

Dolaziti u grad gdje ga čovjek želi prebiti na cesti, šuta mu vozilo nogama. Pa ide hajka "Bevanda pobjegao". Onda nakon toga ide hajka Bevandin tjelohranitelj udario nekog mirnog prosvjednika.
Onda ide hajka neće da dođe zbog ove dvije hajke... :-) :-) :-)

"Da dođem gdje mi mogu ograničiti kretanje, gdje ne smijem probati umaknuti tim koji mi ograničavaju kretanje, ako me napadnu moj tjelohranitelj me ne smije zaštititi jer će tri večeri za redom citav NVO s Darkom Brkanom cviliti na javnim servisima kako su moji tjelohranitelji gurnuli nekoga........ili možda da ostanem u Mostaru, fino vrijeme, zajebacija, malo lopte na otvorenom uvečer...ako im nešto treba potpisati nek pošalju nekoga..."
volta dzontra

#38 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by volta dzontra »

Mister Yes wrote:
volta dzontra wrote: Da sam na Bevandinom mjestu i da sam bez fizičke zaštite i da se netko na cesti onako zalijeće na mene i pokušava me udariti bio bi: montirač, dizalica, ključ 25tica okasti, šarafciger ili pražnjenje HS 2000
Da si ti Bevanda zašto bi uopšte pokušavao izaći u onoj situaciji? Ispred su bile majke sa malim bebama i Bevanda je svojom akcijom ugrozio te bebe. Sve nakon toga je manje bitno.
Onaj lik koji se zaletio na auto nije izgledao ko beba iako se s one udaljenosti ne mogu vidjeti pelene i cuca.
Na onoj cesti na kojoj se događala scena nije bilo ni majki ni beba.
Naravno da bih pokušao izaći jer mi je zamisao da mi netko ograničava kretanje neprihvatljiva....
I još bih se poslije potrudio naći onog "hordaša" što skače na auto i popričati s njim...po isteku mandata naravno da to nema neke druge konotacije a u mandatu bih onog lika na snimku tužio za napad
Mister Yes

#39 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by Mister Yes »

Trebalo je valjda prvo doći do ceste?

Sve u svemu neodgovorno i bahato ponašanje ali ništa iznenađujuće od premijera sa minđuhom :roll:
hocu ja da dijelim

#40 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

volta dzontra wrote:
Mister Yes wrote:
Onaj lik koji se zaletio na auto nije izgledao ko beba iako se s one udaljenosti ne mogu vidjeti pelene i cuca.
Na onoj cesti na kojoj se događala scena nije bilo ni majki ni beba.
Naravno da bih pokušao izaći jer mi je zamisao da mi netko ograničava kretanje neprihvatljiva....
I još bih se poslije potrudio naći onog "hordaša" što skače na auto i popričati s njim...po isteku mandata naravno da to nema neke druge konotacije a u mandatu bih onog lika na snimku tužio za napad
na protestima bilo hiljadu beba a ti se baš prihvatio tih nekoliko boraca :-)
Comrad

#41 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by Comrad »

Mene samo u ovoj citavoj situaciji nervira hinjsko sklanjanje od javnosti politicara iz SDA, SDP, SBB.

Hinjski se pokusavaju uvuci u pakas demonstrantima, kao eto oni su nasoj strani...fuj! A narod izgleda da pusi tu pricu, svi navalili na Bevandu i onog topuza od zene pandurevicku, slavuja i onda ovi nacionalisti to docekase na volej.

Znam da nije tema emisije, ali je li oni koce federaciju - ne koce! Tako da sve su to ista govna, nemojte da to zaboravite. Nije bevanda nista gori od lagumzdije, od tihica i ostalih govana na vlasti.
iz dna duše

#42 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by iz dna duše »

volta dzontra wrote:

Bevanda, kao osoba koja se nalazi na jednoj tako visokoj poziciji, ima odgovornost za javno izgovorenu riječ. Ako ćemo o huškanju, on je svojom izjavom u intervjuu za medij RS-a morao voditi računa o tome, a ne dolijevati ulje na vatru. Protesti nisu bili protiv ovog ili onoga srpskog, hrvatskog ili bošnjačkog političara, protesti su bili protiv svih njih zajedno jer ne rade svoj posao kako treba, a izmuzli su za svoju korist ovu državu do kraja i sada mi počinju opet priče o ugroženosti u sarajevu. Jedini ugroženi u BiH su građani BiH, u svakom pogledu, jedini taoci su građani BIH, koji su taoci nacionalističke politike političkih partija na vlasti i u opoziciji (to kod nas stalno rotira pa nema prave opozicije, sve je to tu negdje).

I ovo što pišem, napisala bih isto i za srpskog i bošnjačkog i hrvatskog političara, koji daje ovakve izjave, kako bi skrenuo priču sa stvarnih uzroka održavanja protesta.

@Comrad
Mene samo u ovoj citavoj situaciji nervira hinjsko sklanjanje od javnosti politicara iz SDA, SDP, SBB.

Hinjski se pokusavaju uvuci u pakas demonstrantima, kao eto oni su nasoj strani...fuj! A narod izgleda da pusi tu pricu, svi navalili na Bevandu i onog topuza od zene pandurevicku, slavuja i onda ovi nacionalisti to docekase na volej.

Znam da nije tema emisije, ali je li oni koce federaciju - ne koce! Tako da sve su to ista govna, nemojte da to zaboravite. Nije bevanda nista gori od lagumzdije, od tihica i ostalih govana na vlasti.
Slažem se s tobom....Ne treba protestantima njihova podrška, kako rekoh, sve je to isto, nakrali su se svi, a oni eto sada kao fini i imaju razumijevanja za proteste i podržavaju, licemjerstvo :oops:
halo_ba

#43 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by halo_ba »

volta dzontra wrote:

Smijes li se zakleti da bi isto ovako pisao da nije Hrvat u pitanju?
AkHolic

#44 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by AkHolic »

Ne znam da li Bevanda laže da su ga pokušali ubiti ali jasno je da je policija odbila zaštititi i njega kao predsjednika vijeća ministara,zastupnike i parlament.
EminaSA

#45 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by EminaSA »

Jel to opet majorizacija na dijelu :P
Pasiflora

#46 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by Pasiflora »

Ma muke ti Isusove Bevanda pa ko ce tebe pokusati ubiti?!?! :skoljka: I zasto? Ne vrijedis ti nicijeg robijanja, nisi vazan.

Ima li neko da mu ovo prenese? Hvala.
Better Man

#47 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by Better Man »

Jefferson80 wrote:
dede merdzane wrote:Korak po korak se priblizavamo ponovnoj upotrebi bonskih ovlasti.
Jel ti zaista mislis da ova drzava moze funkcionisati tako sto ce je voditi OHR i Bosnjaci?
OHR je mogao ranije bonmskim ovlastima raditi na "edukovanju" pojedinih politicara i poneke stranke al da ce OHR raditi kontra politicke volje cijelog srpskog i hrvatskog naroda tj. svih njihovih stranaka koje su apsoluno jedinstvene po ovom a i drugim slicnim pitanjima. Nema sanse.

OHR da iole misli dobro ovoj državi sankcionisao bi sve naše političare na način da bi im trajno uskratio bilo kakava finansijska primanja, zabranio da mogu putovati van granica BiH sve dok nekrenu raditi u intersu građana BiH i strogo po zakonu! Ako i tada budu nastavili sa opstrukcijama, onda im treba trajno zabraniti rad u bilo kojoj državnoj, entitetskoj, kantonalnoj i općinskoj službi i izdati doživotnu zabranu za putovanje u zemlje EU, SAD i druge države!
moa

#48 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by moa »

Usaglašeno dopunsko pismo namjere MMF-u
Izvor: Fena, 12.6.2013 15:44:20

Fiskalno vijeće BiH na današnjoj sjednici, kojom je predsjedavao predsjedatelj Vijeća ministara i Fiskalnog vijeća BiH Vjekoslav Bevanda, jednoglasno je usvojilo tekst dopunskog pisma namjere MMF-u u kontekstu stand by aranžmana za Bosnu i Hercegovinu kojeg je Izvršni odbor MMF-a odobrio u rujnu 2012. godine.

U dopunskom pismu je naglašeno da će vlasti u BiH i dalje ostati predani provedbi politika koje su iznesene u prethodnim pismima namjere od 11. rujna 2012. godine, kao i politikama definiranim u dopunskim pismima od 6. prosinaca 2012. i 23. travnja 2013. godine.

"Ovo dopunsko pismo namjere pruža informacije o našim naporima i postignućima nakon završetka drugog pregleda provedbe aranžmana u svibnju 2013. godine, kao i o dodatnim mjerama koje planiramo provesti tijekom 2013. i početkom 2014. godine", navodi se u dopunskom pismu namjere usuglašenom na današnjoj sjednici Fiskalnog vijeća BiH.

Članovi Fiskalnog vijeća su ovim pismom ovlastili MMF da ga objavi sa prilozima na internet stranici MMF-a nakon što ga Izvršni odbor MMF-a razmotri, saopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Kad je lova u pitanju kako brzo se usagalse matero mila.
hocu ja da dijelim

#49 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Better Man wrote:
Jefferson80 wrote:

OHR da iole misli dobro ovoj državi sankcionisao bi sve naše političare na način da bi im trajno uskratio bilo kakava finansijska primanja, zabranio da mogu putovati van granica BiH sve dok nekrenu raditi u intersu građana BiH i strogo po zakonu! Ako i tada budu nastavili sa opstrukcijama, onda im treba trajno zabraniti rad u bilo kojoj državnoj, entitetskoj, kantonalnoj i općinskoj službi i izdati doživotnu zabranu za putovanje u zemlje EU, SAD i druge države!
Mi da biramo te političare, a birali smo ih i biraćemo ih i ubuduće, a OHR da ih kažnjava ?! Pa da mi budemo good guys a OHR bad guys ? E pa nisu ni oni iz OHR-a baš toliko blesavi :roll:

Ipak tu nešto ne štima jer će isti današnji političari pobijediti i na slijedećim izborima a bebe će sa privremenim JMBGovima i penzije zaraditi (ako bude posla)
biske

#50 Re: Bevanda neće sazivati sjednice Vijeća ministara

Post by biske »

Post Reply