recimo, npr.vedrank wrote:
Rukovodioci navedenih stranaka su rođeni u BiH, odgojile su ih bosanske porodice, isli su u bosanske skole, klosarili po bosankim ulicama, isli na utakmice bosanske lige... Oni nisu pali sa marsa, nego su samo proizvod naseg drustva... Koliko god zvucalo zalosno, istinito je da u ovom trenutku MI NISTA BOLJE NE MOZEMO PONUDITI!
Tako da smo mi kao drustven ukupnost krivi za ovo, i da Bog da nam bilo jos gore! Ja prvi nisam glasao za doticne, ali svejedno nosim dio krivice, jer uvijek se moze uciniti vise!
Ali za pocetak nase drustvene katarze treba govna poslati u zatvor!
Bevanda:Neće biti dovoljno novca za penzije u avgustu
- osa
#26 Re: Bevanda:Neće biti dovoljno novca za penzije u avgustu
- zeleni xy
- jedna tamo
#28 Re: Bevanda:Neće biti dovoljno novca za penzije u avgustu
što smo ih pustiliSuti i trpi wrote:Krivi smo miatko wrote:Nisu krivci primitivci ...
- mO k3
#29 Re: Bevanda:Neće biti dovoljno novca za penzije u avgustu
Svi mo mi krivi.....
Ah ta nasa "politicka elita"

Ah ta nasa "politicka elita"
- mustang
#30 Re: Bevanda:Neće biti dovoljno novca za penzije u avgustu
samo nas Fahro može spasiti

-
vedrank
#31 Re: Bevanda:Neće biti dovoljno novca za penzije u avgustu
Svako zna sta nije ucinio i sta bi mogao uciniti, zar ne bumbar?osa wrote:recimo, npr.vedrank wrote:
Rukovodioci navedenih stranaka su rođeni u BiH, odgojile su ih bosanske porodice, isli su u bosanske skole, klosarili po bosankim ulicama, isli na utakmice bosanske lige... Oni nisu pali sa marsa, nego su samo proizvod naseg drustva... Koliko god zvucalo zalosno, istinito je da u ovom trenutku MI NISTA BOLJE NE MOZEMO PONUDITI!
Tako da smo mi kao drustven ukupnost krivi za ovo, i da Bog da nam bilo jos gore! Ja prvi nisam glasao za doticne, ali svejedno nosim dio krivice, jer uvijek se moze uciniti vise!
Ali za pocetak nase drustvene katarze treba govna poslati u zatvor!