StupskaBitanga wrote:apsolutno razumijem što su trgovci na ivici nervnog sloma sa ovakvim kupcima
johnlock071 wrote:dustaban wrote:
Pa da znas da to znam cesto napraviti, nebitno koji povod, a ima ih. Ono kad nema koda pa zove nekog da provjeri cijenu... neki dan zajebancija sa karticom (Bingo, neko je to vec primjetio na drugoj temi), dovikuju se oko telefonske linije... ja samo lagano prosao, sve ostalo na traci...
Baš si lik... Samo da znaš, te prodavačice i kasirke nemaju nikakve veze sa cijenom vrećica, niti sa problemima oko barkodova i slično...
Al zato ispaštaju na tvojim marifetlucima.
Mislim da grdno grijesite. Moji postupci nemaji nista personalno sa kasirkama. Ja zelim da ove probleme o kojima govorim primjete sefovi i vlasnici jer ako svoje osoblje tretiraju kao roblje, kupce definitivno ne mogu maltretirati. Sav je fol u tome.
Dizete Bingo u nebesa, neka treba podrzati domace firme, ali yebem ja i Bingo i Poljorad i sve ostale domace biznismene koji racunaju na tu nasu tolerantnost. Ima da se poprave i tacka. Zamisli ti, molim te ja, koji je to bezobrazluk kad ti je kasa usko grlo! U Konzumu je takva stvar nezamisliva. Dakle imas promet a zajebavas se. Sta ce tek biti kad Bingo ostane bez konkurencije.
Ja sam ubjedjen da sam u par navrata svojim postupkom izmamio i osmjeh na licu kasirke jer njoj jadnoj, koja radi za crkavicu, jer gazda stedi prvo na njoj, pa na telefonskim linijima... upravo treba ovakav kupac, koji ce svojim postupkom reci ono sto ona ne smije!