Bean bag chair - gdje kupiti?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Skyfox

#26 Re: Bean bag chair - gdje kupiti?

Post by Skyfox »

Gospoda Ministarka wrote:

E cuj... nego koliko si ti popio na ovom derenku i jel ovo sigurno do vrece???
:D ma samo casu... zivota mi 8-)
Gospoda Ministarka

#27 Re: Bean bag chair - gdje kupiti?

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 13:42, edited 1 time in total.
Skyfox

#28 Re: Bean bag chair - gdje kupiti?

Post by Skyfox »

da nije onda 0,5l krigla puna rakije??? :D
:D :D

on the topic

vidio sam danas jednu u Uniprometu 55KM crna i da osvjezim uspomene zavalim se u nju - skroz drugi filing haman pa udobna 8-)
Cholina_Lokica

#29 Re: Bean bag chair - gdje kupiti?

Post by Cholina_Lokica »

Skyfox wrote:

on the topic

vidio sam danas jednu u Uniprometu 55KM crna i da osvjezim uspomene zavalim se u nju - skroz drugi filing haman pa udobna 8-)
kazem ti ja da je do tebe a ne do stolice a ti mi ne vjerujes :mrgreen:
iLLusion

#30 Re: Bean bag chair - gdje kupiti?

Post by iLLusion »

Skyfox wrote:

on the topic

Uh, taman. :) Koji materijal? Na fazon ''kože'' ili nešto drugo? I btw. osvježi mi pamćenje, Unipromet je... ona šarena zgrada nedaleko od Mercator-a na Socijalnom? Ili sam ja pobrkao lončiće? :P
Skyfox

#31 Re: Bean bag chair - gdje kupiti?

Post by Skyfox »

iLLusion wrote: Uh, taman. :) Koji materijal? Na fazon ''kože'' ili nešto drugo? I btw. osvježi mi pamćenje, Unipromet je... ona šarena zgrada nedaleko od Mercator-a na Socijalnom? Ili sam ja pobrkao lončiće? :P
Na fazon koze je ne vjerujem da je prava, Ima u jos par boja, kazem ti ja promjenio misljenje :D

et cuda se desavaju 8-)

i da to je ta zgrada kraj Mercatora Socijalno odmah lijevo kad ides prema Mercatou
Skyfox

#32 Re: Bean bag chair - gdje kupiti?

Post by Skyfox »

Dile wrote:
da al ko jos prihvata istinu danas :D
iLLusion

#33 Re: Bean bag chair - gdje kupiti?

Post by iLLusion »

Skyfox wrote:
iLLusion wrote: Uh, taman. :) Koji materijal? Na fazon ''kože'' ili nešto drugo? I btw. osvježi mi pamćenje, Unipromet je... ona šarena zgrada nedaleko od Mercator-a na Socijalnom? Ili sam ja pobrkao lončiće? :P
Na fazon koze je ne vjerujem da je prava, Ima u jos par boja, kazem ti ja promjenio misljenje :D

et cuda se desavaju 8-)

i da to je ta zgrada kraj Mercatora Socijalno odmah lijevo kad ides prema Mercatou
Joj, to je to onda što tražim. Em crna, em ta imitacija kože. :D Čim prve pare legnu u moj džep, pravac tamo po tu vreću. :D Hvala ti još jednom na pomoći. Cijenim to. ;)
Skyfox

#34 Re: Bean bag chair - gdje kupiti?

Post by Skyfox »

Hej pa SAX i sluzi za to - gdje pronaci ono sto mi treba :)
Cholina_Lokica

#35 Re: Bean bag chair - gdje kupiti?

Post by Cholina_Lokica »

Skyfox wrote:
Dile wrote:
da al ko jos prihvata istinu danas :D
pocni :oops: :mrgreen:
hana_montana

#36 Re: Bean bag chair - gdje kupiti?

Post by hana_montana »

Amazonka27 wrote:hehehe

Dosla ja prvi put kod tranquil i odma se zavalila u ovu vrecu i i tako dok ja cooliram ... tranquil poravnio na pod i naslonio se na vrecu...i ja se nesto naglo nagela prema naprijed da uzmem daljinski kad samo cujem TUP hehehe pogledam iza sebe a on lezi i gleda u plafon :D

:lol: :lol: :lol: :lol: e sto me nasmija :D
putujucidzindas

#37 Re: Bean bag chair - gdje kupiti?

Post by putujucidzindas »

Ej, vreca je totalno smece.. isto sam se nafurala - hoooocuuu vrecuuu... onda kad sam je napokon kupila, pa recimo da je nekih 2 mjeseca bila OK. ispunjena je kuglicama tvrdog stiropora, koje su svaki dan sve manje i manje i vreca je sve manje udobna, a nakon pola godine bude katastrofa. onda bi je kao trebao ponovo odnijeti da je dopune, za ne znam koje pare, i tako stalno... na kraju sam je izbacila..
forum234

#38 Re: Bean bag chair - gdje kupiti?

Post by forum234 »

Pour s laborer, le mythe ne sacs longchamp france se sert marche seulement de l crit mais de l picture Corrado Vivanti reproduit une gravure d poque repr sentant Henri IV en nouveau Pers e vainqueur. Il rappelle la diffusion de m dailles sacs longchamp hobo la gloire du roi. De m me, on repr sente Henri IV en Hercule gaulois, ce h ros qui encha?nait les hommes par la travel de ses discours. Selon les longchamp sac po tes, Hercule se serait arr t en Navarre. Du Bartas avait dit que Henri de Navarre descendait d Hercule dans ses Muses Pyr n es. De m me, on the recours au spectacle de nombreuses entr es triomphales la latine sont organis es dans les grandes villes de France partir de 1595. La reconqu te du territoire et la r affirmation du pouvoir de l ?tat passe donc par la diffusion de symboles, de marques qui s ancrent dans l imaginaire collectif. Le Labyrinthe royal longchamp sac de l Hercule Gaulois triomphant du j suite Valladier think about sacs longchamps le triomphe l antique du roi en 1600. On y voit plusieurs arcs de triomphe sacs longchamps eiffel Henri est salu comme pourfendeur de l hydre de la r bellion.
On salue en lui l Apollon ?conome. L p e d Henri ressemble sacs longchamps la massue d Hercule et au caduc e de Mercure, symbole de paix. L historien montre galement, travers sacs longchamps pliage marche cher l analyse de la propagande, la tentation imp riale d Henri IV. Des bruits courraient Paris sur les pr tentions imp riales du roi. Croisant les textes de propagande et les paperwork officiels, Corrado Vivanti reproduit une lettre de l ambassadeur de France Prague pour dissuader Henri IV de briguer l empire automobile brin de voix esp rer confront au candidat des Habsbourg, l archiduc Matthias. ? l poque, circule la rumeur selon laquelle l Espagne serait en d clin deliver about de l puisement de l empire am ricain et de la r volte des Pays Bas ; en contrepoint, se diffuse le mythe de la grandeur fran?ais montante ? ceste France a chez soy son Inde et son sac longchamp pas cher P rou ? ainsi que le mythe de l extraordinaire richesse de la terre fran?aise, parall lement la adroit financi re de Sully.
Post Reply