Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Admir_1984 wrote:Ciganski klub je zbog toga sto ima daleko vishe love od svih klubova bundeslige, sto dovode najbolje igrace iz bundeslige i sto usprkos tome imaju vishe srece od svih klubova bundeslige
Ja dobrih razloga
To znaci da klub bi trebao da cuva pare, da ih stavlja na kamaru i nikad ne koristi.. sta mislis sta naj veci klubovi rade po Evropi? Halo ba, jel se cujemo?
Nigdje logike...
Last edited by CrniZec on 05/12/2008 23:47, edited 1 time in total.
Uvijek mi je Bayern mrzak bio - ne samo što imaju najviše para pa su vječiti prvaci , već i zbog tog što su vazda igrali na guzovaču - a u napadu mora biti neka konjina k'o onaj Luka Konji - ekipa drvenih kolčeva koja ne zna ništa drugo nego mlatiti se po terenu - s izuzetkom Rybe i Zea - al' bar je Ibiš boy zabio opet
Admir_1984 wrote:Ciganski klub je zbog toga sto ima daleko vishe love od svih klubova bundeslige, sto dovode najbolje igrace iz bundeslige i sto usprkos tome imaju vishe srece od svih klubova bundeslige
Ja dobrih razloga
To znaci da klub bi trebao da cuva pare, da ih stavlja na kamaru i nikad ne koristi.. sta mislis sta naj veci klubovi rade po Evropi? Halo ba, jel se cujemo?
Nigdje logike...
Ne, nego da igraju fudbal dostojan tih para i tih igraca, a ne uvijek neka guzovaca
Ja dobrih razloga
Nigdje logike...
Ne, nego da igraju fudbal dostojan tih para i tih igraca, a ne uvijek neka guzovaca
Cuj, to meni vise zvuci na huju sto je Hoff izgubio nego neka logika.. Kupili su igrace kvalitetne, pa sta ako ne igraju po ocjeni skauta? To se stalno desava
Sto si imali srece imali su. Sresce se ponovo u 33. kolu. Tad ce pobjeda znaciti puno vise a nadam da ce sreca taj put biti na Hoff strani. Dobra tekma do samog kraja. Napeto k'o na tuti.
Ja navijam za Bayen od kad znam za nogomet, ali sam večeras bio presretan kad je Ibišević zabio.
U drugom poluvremenu Hofenheim nije imao ozbiljnije prilike od one Sejadove
P.S. Ibišević je gol zabio nakon prekršaja, ali neka je
Ja navijam za Bayen od kad znam za nogomet, ali sam večeras bio presretan kad je Ibišević zabio.
kojeg bolan prekršaja? Van Bommel je svaki faul komentariso, a za primljeni gol pod prekršajem nije ni pisnuo? ne kontam?
Pogledaj reprize i vidit ces da nije bilo prekrsaja, Ibisevic jos koci jer je lopta krenula iza njega a onaj Oddo se baca ko budala...
kojeg bolan prekršaja? Van Bommel je svaki faul komentariso, a za primljeni gol pod prekršajem nije ni pisnuo? ne kontam?
Pogledaj reprize i vidit ces da nije bilo prekrsaja, Ibisevic jos koci jer je lopta krenula iza njega a onaj Oddo se baca ko budala...
To upravo i čekam
Ja koliko sam vidio Ibišević je rukom odgurnuo Oda, sad jeli to bilo za prekršaja, haj znaj
Ponavljam da sam presretan što ga je Ibišević zabio, a bio bi još sretniji i da je Salihović donio pobjedu. Nisu uspijeli, sami su krivi, Bayern je svoju šansu iskoristio, kao uostalom i sve ostale velike ekipe. Koliko je puta Inter ove sezone pobijedio u zadnjim minutama, koliko se puta Real provlačio??
Bosanski_kralj wrote:
Ruka Ibiševića na Odu
Jest jest, evo sad i ja vidim. Mogo je sudija svirat ali nije pogrjesio ni vako ni nako...
Bosanski_kralj wrote:
Shteta shto sam ostao uskracen za drugo poluvrijeme(Elobovom krivicom ) ali stvarno svaka chast Marjanu shta radi u prenosima,pogotovo Hoffenheima u zadnje vrijeme.Plus,vecheras ga cheka NHL prenos ali je i pored toga izashao u susret zheljama gledalaca da bash on komentarishe ovu tekmu!
Covjek zna nakon prenosa tekme da promjeni majicu, toliko voli sport da jednostavno sav se unese u prenos. Otkad su nam uveli sprotklub, redovno pratim sve sto prenose. Zbog njega je u Srbiji njemacka druga liga popularnija od lige prvaka.
Al ovo ne bi bio ukleti Balkan, da ne dodje do neke gluposti. A glupost je to sto sportklub vishe nece prenositi nejmacku ligu (ni cvajtu), eurosport je valjda kupio prava za nekih 10 zemalja u regiji i samo oni mogu prenositi. Ni ftv valjda nece prenositi
Koliko god Bayern bio odvratan, i ciganski klub, koliko god imao sreće, i oni nekad budu nesretni. Evo, recimo finale lige prvaka 99 godine protiv Manchestera. Kako su ih tad englezi naguzili, to se dešava jednom u sto godina. I znate šta? Neka su ih naguzili