Baraz(ostale utakmice)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#76 Re: Baraz(ostale utakmice)
U Stanboluu naaaa Bosfooruu boolnnaa TRICA LEŽIII

-
manki
#77 Re: Baraz(ostale utakmice)
Cestitke susjedima u Hrvatskoj, super igra! 
-
Šandor
#78 Re: Baraz(ostale utakmice)
Ma Turci su uvijek bili ćaknuti. Tako su jednom u baražu fizički napali Švajcarce tokom utakmice u Istanbulu. U napadu su učestvovali i redari koji su ih tukli u tunelu.
Tad su ih političke intervencije spasile potopa. Da je to učinio neko drugi bio bi izbačen iz FIFA i UEFA minimalno 3 godine.
Nego je sreća pa su se sad okomili na svoje....
Tad su ih političke intervencije spasile potopa. Da je to učinio neko drugi bio bi izbačen iz FIFA i UEFA minimalno 3 godine.
-
redred
#79 Re: Baraz(ostale utakmice)
Nacionalisti su Turci. Imam ih ja na faxu kolko hoces. Nacionaliziran narod. Bolesno nacionalisti.Šandor wrote:Ma Turci su uvijek bili ćaknuti. Tako su jednom u baražu fizički napali Švajcarce tokom utakmice u Istanbulu. U napadu su učestvovali i redari koji su ih tukli u tunelu.![]()
- campa_xxx
#80 Re: Baraz(ostale utakmice)
Cestitke komsijama Hrvatima, svaka cast
Zao mi je Crnogoraca jbg, nadam se da su u stanju da naprave cudo u Podgorici, volio bih da su i oni imali ako nista drugo pa bar aktivan rezultat pred revans. Gledam sad emisiju na RTVCG, fino su nahvalili nasu reprezentaciju 
- rajv0sa
#81 Re: Baraz(ostale utakmice)
Marko Perković Thompson
Čestitamo momcima na spektakularnoj predstavi u Turskoj!
Ne zaboravimo poželjeti sreću Bosni i Hercegovini u uzvratnoj utakmicu u Portugalu.
NEKA VIDE DA NAS IMA!

Ne zaboravimo poželjeti sreću Bosni i Hercegovini u uzvratnoj utakmicu u Portugalu.
NEKA VIDE DA NAS IMA!
- dječak sa šibicama
#82 Re: Baraz(ostale utakmice)
Kaze Stimac (neskriveno zadovoljan sto je Ronaldo promasio onu sansu, ja ne znam voli li iko tog Ronalda) "zaustavili su ga BiH igraci ko snajperom".
- skafiskafsnjak
#83 Re: Baraz(ostale utakmice)
Cestitam susjedima !!! 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#84 Re: Baraz(ostale utakmice)
vidi ovog sto prati ThompsonabELMIN_666 wrote:Marko Perković Thompson
NEKA VIDE DA NAS IMA!
Crnogorci drugi gol primili u '92 minuti,sto ce ih jako moguce i izbaciti .
Hrvati,ocekivao sam da bi mogli napraviti povoljan rezultat,ali ovih 0:3 ..ma to nije ocekivao ni Ljubo Cesis Rojs
-
sayw0t
#85 Re: Baraz(ostale utakmice)
Nabijem ja Marka na neku stvar.bELMIN_666 wrote:Marko Perković Thompson
NEKA VIDE DA NAS IMA!
Cestitke kroatima.
- bingov buraz
#86 Re: Baraz(ostale utakmice)
pici wrote:U Stanboluu naaaa Bosfooruu boolnnaa TRICA LEŽIII![]()
- jeza u ledja
#87 Re: Baraz(ostale utakmice)
Ne znam jel bilo na ovoj temi....ali nesto mi nije jasno.
Kako to da je Ceska kao nosilac igrala prvu utakmicu kuci protiv Crne Gore?
Zar nije bila prica da nosilac obavezno igra drugu kuci?
Hrvatskoj svaka cast. Irci, pu bas su sreckovici ovaj put. Crnogorci, imaju malecke sansice.
Kako to da je Ceska kao nosilac igrala prvu utakmicu kuci protiv Crne Gore?
Hrvatskoj svaka cast. Irci, pu bas su sreckovici ovaj put. Crnogorci, imaju malecke sansice.
-
udrch
#88 Re: Baraz(ostale utakmice)
Bogami ih otresoše Hrvati pošteno..kod drugog gola je bio faul prilikom prvog ubacivanja, ali svejedno Turci su ispali neozbiljni skroz..
Hrvatska, Irska i Češka idu sigurno, teško se tu šta može promjeniti..
Ostaje da se odluči ko ide ove preostale dvije najbolje ekipe koje su bile u baražu..
Hrvatska, Irska i Češka idu sigurno, teško se tu šta može promjeniti..
Ostaje da se odluči ko ide ove preostale dvije najbolje ekipe koje su bile u baražu..
-
udrch
#89 Re: Baraz(ostale utakmice)
Prilikom izvlačenja, onoga koga su prvog izvukli je bio domaćin prve utakmice..jeza u ledja wrote:Ne znam jel bilo na ovoj temi....ali nesto mi nije jasno.
Kako to da je Ceska kao nosilac igrala prvu utakmicu kuci protiv Crne Gore?![]()
- jeza u ledja
#90 Re: Baraz(ostale utakmice)
Pa znaci tako, a bila je prica da su nenosioci obavezno domacini prvu.udrch wrote:Prilikom izvlačenja, onoga koga su prvog izvukli je bio domaćin prve utakmice..jeza u ledja wrote:Ne znam jel bilo na ovoj temi....ali nesto mi nije jasno.
Kako to da je Ceska kao nosilac igrala prvu utakmicu kuci protiv Crne Gore?![]()
- ultima_palabra
#91 Re: Baraz(ostale utakmice)
Ne znam kako su Turci onako nepripremljeni ušli u utakmicu... imali bi psihološku prednost u izjednačenoj utakmici, ali ova nije bila takva. Primiti tri gola iz peterca je mnogo naivno, ne očekuješ to od Hiddinkove ekipe.
Kako Ćorluka baci onog lika na usta kod prvog gola
Čestitke susjedima, iako mnogi od njih ne vjeruju u ovu ekipu.
Nisam gledao snimak Crnogoraca, ali kažu da su svašta promašili... jbg, danak neiskustvu.
Kako Ćorluka baci onog lika na usta kod prvog gola
Nisam gledao snimak Crnogoraca, ali kažu da su svašta promašili... jbg, danak neiskustvu.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#92 Re: Baraz(ostale utakmice)
Vidi u Pragu,na tribini sa navijacima Crne Gore,trobojka sa petokrakom...

- van Basten
#94 Re: Baraz(ostale utakmice)
realno mislim da je Hiddink precijenjen... malo mu se previše dešavaju ovakvi propusti da bi se mogao s pravom nazvati velikim trenerom. Inače, zanimljivo je da su svi nosioci u ždrijebu skoro pa osigurali EP osim Portugala koji je sigurno najjači u tom društvu. E Platini, kad bih ti rekao šta mi je na srcu ne bih dočekao jutro na forumu...ultima_palabra wrote:Ne znam kako su Turci onako nepripremljeni ušli u utakmicu... imali bi psihološku prednost u izjednačenoj utakmici, ali ova nije bila takva. Primiti tri gola iz peterca je mnogo naivno, ne očekuješ to od Hiddinkove ekipe.
Kako Ćorluka baci onog lika na usta kod prvog golaČestitke susjedima, iako mnogi od njih ne vjeruju u ovu ekipu.
- burek_in_space
#95 Re: Baraz(ostale utakmice)
Otvori dushu, bez straha od bana.van Basten wrote: realno mislim da je Hiddink precijenjen... malo mu se previše dešavaju ovakvi propusti da bi se mogao s pravom nazvati velikim trenerom. Inače, zanimljivo je da su svi nosioci u ždrijebu skoro pa osigurali EP osim Portugala koji je sigurno najjači u tom društvu. E Platini, kad bih ti rekao šta mi je na srcu ne bih dočekao jutro na forumu...
-
bahonnen
#96 Re: Baraz(ostale utakmice)
Upravo gledam na Eurosportu pregled...ultima_palabra wrote:Ne znam kako su Turci onako nepripremljeni ušli u utakmicu... imali bi psihološku prednost u izjednačenoj utakmici, ali ova nije bila takva. Primiti tri gola iz peterca je mnogo naivno, ne očekuješ to od Hiddinkove ekipe.
Kako Ćorluka baci onog lika na usta kod prvog golaČestitke susjedima, iako mnogi od njih ne vjeruju u ovu ekipu.
Svaka čast susjedima... Drago mi je... Mislim da je to to kao i kod Iraca...
Crnogorcima je to nažalost danak odrastanja kojeg smo mi nadam se prošli....
- ultima_palabra
#97 Re: Baraz(ostale utakmice)
Ne bih rekao da je Hiddink precijenjen... jednostavno njegove "moći" ne funkcionišu u Turskoj
A i godine prolaze, dolaze mlađi i agilniji treneri, sa novim metodama...
A to da smo mi i Portugal, uz Hrvatsku najjače ekipe u baražu... to smo znali i ranije.
A to da smo mi i Portugal, uz Hrvatsku najjače ekipe u baražu... to smo znali i ranije.
- Sasvim_Obican
#98 Re: Baraz(ostale utakmice)
Naki sitni neredi po Mostaru... Jah kretena, braćo moja mila

- campa_xxx
#99 Re: Baraz(ostale utakmice)
Ja gledao maloprije dnevnik n FTV i niko nikakve nerede nije spomenuo, ne znam o cemu pricas i koga huskas? Cak je i momak iz "zapadnog dijela" rekao da mu je drago da BiH ima povoljan rezultat. Dosta vise te "ekskluzive" neredi u Mostaru i sl...Sasvim_Obican wrote:Naki sitni neredi po Mostaru... Jah kretena, braćo moja mila![]()
![]()
- van Basten
#100 Re: Baraz(ostale utakmice)
nisu ni u Rusiji prije dvije godine. Jednom je slučajnost, dva puta već praviloultima_palabra wrote:Ne bih rekao da je Hiddink precijenjen... jednostavno njegove "moći" ne funkcionišu u Turskoj![]()