Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
djulba wrote:Ne znam da li ko od vas posjećuje ovaj portal ali ja se svaki dan iznenadim novim tekstovima. Svaki dan izađe novi tekst o muslimanima koje predstavljaju kao teroriste i slično. A komentari su zastrašujući. Sve ovo ima za cilj da podstakne još veću mržnju u Bosni i Hercegovini. Po meni ovaj portal bi trebalo zabraniti.
Trebaju zabrane. Portal na kome ne radi moderacija (kada se javi recimo "cica draza"), te koji tolerise promociju fasizma i nacionalizma treba poceti novcano kaznjavati. Problem je kako definirati sve to, sve balkanske varijante istih? Sada ti moze svaki jado kazati da je ponosan sto je rasista, klero-nacionalista, da zeli zivjeti samo sa jednom rasom, vjerom, i nacijom, ali da on ipak nije fasista jer recimo cetnici su bili anti-fasite?!?! To im i predstavnici u parlamentu isto govore, pa sta onda ocekivati ? Ima Evropa, pa vidjeti kako su oni regulisali to, znam da je u mnogim zemljama ipak zabranjeno promovisati nacizam.
sta bi sa slobodom govora ?
to spada u kategoriju "ajmo glumiti "zapadnjake" a ponasati se kao treci svijet" dok na tom istom zapadu stranice poput "stormfront" imaju na destine hiljade clanova i nikome ne pada na pamet da ih zabranjuje ili kaznjava . ima i sa druge strane recimo "kavkazcentre" otvoreno podrzava islamske teroriste pa nema zabrana ili kazna itd itd .
samo da dodam da banjalukalive nije ni blizu gore navedenog smeca .
banjalukalive je slicna gore navedenim. Cim sam otvorio prvu stranicu i otisao na komentare tamo je bio "cica draza" sto je nekome bosnji nesmetano drobio kako je to srpski portal i da ne treba biti tu, kao ni Bosnjaci u RS...sto se drugo moglo ocekivati?! Ovdje bi za tako nesto dobio trajni ban.