Band of Brothers/WWII preporuke
Moderator: _BataZiv_0809
- Hodidjed
#26 Re: Band of Brothers/WWII preporuke
Band of Brothers je genijalno. Imam DVD komplet.
- chuchumbamayumbe
#27 Re: Band of Brothers/WWII preporuke
Veceras na HRT1 je epizoda "Bastogne", po mnogima najbolje uradjeni dio serije u svakom aspektu.
Meni je vec hladno!
Meni je vec hladno!
- DaysleepeR
#28 Re: Band of Brothers/WWII preporuke
e pa evo malo se i naježichuchumbamayumbe wrote:Veceras na HRT1 je epizoda "Bastogne", po mnogima najbolje uradjeni dio serije u svakom aspektu.
Meni je vec hladno!
dio istorije vezan za Bastogne
http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Bastogne
- madner
#29 Re: Band of Brothers/WWII preporuke
Malo da se odježimo, njemacka ofanziva je zavrsena kada je druga tenkovska divizija ostala bez goriva, pred rijekom Meusom. Da je Bastogne pao, nista se ne bi promijenilo. Ovako ispade herojska prica, a istina je da amerikanci imaju 2:1 nadmoc na zapadnom frontu, te da su se 2 regimenta predala bez vece borbe.
Dobili po usima od duplog manjeg i od toga napravise famu. Isto da se Njemci hvale kako je Podolski zabio juce gol.
Dobili po usima od duplog manjeg i od toga napravise famu. Isto da se Njemci hvale kako je Podolski zabio juce gol.
-
gisha
#30 Re: Band of Brothers/WWII preporuke
Serija je (po meni) uradjena odlicno. Efekti su u nekim momentima tako odradjeni da se stice utisak da ste negde sa njima u rovu ili akciji(ako imate dobro ozvucenje). Inace i ja sam seriju pregledao vise puta i mogao bih opet (hi!). A sto se "Pacifika " tice jedva cekam da se pojavi
A da opet ponovim sto je neko napomenuo: ne govorimo o istoriji nego o tome kako je serija snimama !