Balans izmedju provedenog vremena sa roditeljima i partnerom?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

zigson

#26 Re: Balans izmedju provedenog vremena sa roditeljima i partnerom?

Post by zigson »

Entropio wrote: 26/06/2025 21:11 Muskarci, pazite se ovakvih.

Budi iskrena prema liku i reci mu iskreno sta ti je prioritet, nemoj ga zavlaciti. Ostani uz majku ako ti je to toliko bitno, ali tako reci momku odmah sad da to zelis. A ne momak se zagrije, a ti ga odjebes i stalno ides materi, a on sjedi sam kuci ili izlazi s drustvom, i onda u izlasku upozna novu trebu, pa mu ona pokloni svu paznju koju je od tebe ocekivao, pa se zaljubi u nju, pa tebi kaze za to, pa ti i tvoja majka mu napravite scenu u stubistu pa on ispadne the bad guy. A samo je zelio tebe… ali ti nisi zeljela njega. A on ispao the bad guy.
Onda s novom trebom zivi zivot kakav je oduvijek zelio, med i mlijeko, a tvoja majka mu salje poruke kako je mogao tako da te povrijedi… a on je zelio samo tebe, a ti si isla stalno materi. Nije on kriv, ti si kriva i tvoja mater.
:lol:
e e e eee e isto mi se desilo, mozda se i znamo :lol:
stubrijez

#27 Re: Balans izmedju provedenog vremena sa roditeljima i partnerom?

Post by stubrijez »

Kakva pogresna tema, jos pogresniji forum... siguran sam da je sve fake al nema veze, bas me interesuje dalje.
DaysleepeR

#28 Re: Balans izmedju provedenog vremena sa roditeljima i partnerom?

Post by DaysleepeR »

moimoi wrote: 26/06/2025 21:29
Entropio wrote: 26/06/2025 21:11 Muskarci, pazite se ovakvih.

Budi iskrena prema liku i reci mu iskreno sta ti je prioritet, nemoj ga zavlaciti. Ostani uz majku ako ti je to toliko bitno, ali tako reci momku odmah sad da to zelis. A ne momak se zagrije, a ti ga odjebes i stalno ides materi, a on sjedi sam kuci ili izlazi s drustvom, i onda u izlasku upozna novu trebu, pa mu ona pokloni svu paznju koju je od tebe ocekivao, pa se zaljubi u nju, pa tebi kaze za to, pa ti i tvoja majka mu napravite scenu u stubistu pa on ispadne the bad guy. A samo je zelio tebe… ali ti nisi zeljela njega. A on ispao the bad guy.
Onda s novom trebom zivi zivot kakav je oduvijek zelio, med i mlijeko, a tvoja majka mu salje poruke kako je mogao tako da te povrijedi… a on je zelio samo tebe, a ti si isla stalno materi. Nije on kriv, ti si kriva i tvoja mater.
U kojem ti svijetu zivis da su ovakve sapunice moguce? :lol:
Izvini ali je meni ovo nerealno :D
Pominjanje scene u stubištu navodi na zaključak da je post autobiografski.
Post Reply