Nego, ne mogu shvatiti da se glasa za tipuse koji valjaju ovakve gluposti.
Zapravo mogu, ali to govori u kakvim smo govnima i da bas i nema izlaza iz istih.
Eno oni nezavisni najavljuju Jerlagica kao kadidata
http://www.prometej.ba/clanak/osvrti/en ... rznje-2944Enver Kazaz: ERDOGANLUK I BAKIROVŠTINA – NACIONALISTIČKO USAVRŠAVANJE MRŽNJE
Konačno je Izetbegovićev nacionalistički projekt u Stavu otkrio svoj stvarni cilj: razoriti multikulturnu i multietničku supstancu društva do te mjere da niti jednom Srbinu i Hrvatu na um ne padne da se miješa sa Bošnjacima
'nači nastavak serendli sage i STAV-a i Kazaza, i njima sličnih...JoseMujica wrote:http://www.prometej.ba/clanak/osvrti/en ... rznje-2944Enver Kazaz: ERDOGANLUK I BAKIROVŠTINA – NACIONALISTIČKO USAVRŠAVANJE MRŽNJE
Konačno je Izetbegovićev nacionalistički projekt u Stavu otkrio svoj stvarni cilj: razoriti multikulturnu i multietničku supstancu društva do te mjere da niti jednom Srbinu i Hrvatu na um ne padne da se miješa sa Bošnjacima
znaći, MUST READ!
Toliko su ga promovisali svi Srbi s obje strane Drine, svi Hrvati u BiH, svi forumski strucnjaci "zabrinuti za talasanje i da se Srbi ne naljute". Znaci ako od revizije nesto bude, prateci forumsku logiku, Baketu idu sve zasluge, logicno.MOSALJOZE wrote:Ni riječi na temi o reviziji![]()
Čudi me,obično sve dobro odma poletite prokomentarisati.
Izgleda. Primjećujem značajno poboljšanje statusa, i u narodu i međ' glasačima, nakon objave da se ide u traženje revizije.JoseMujica wrote:#JeSuisBakir
Revizija bez Harisa S., zar je moguće?Banksy wrote:Izgleda. Primjećujem značajno poboljšanje statusa, i u narodu i međ' glasačima, nakon objave da se ide u traženje revizije.JoseMujica wrote:#JeSuisBakir
Gačani na aparatima...
Sigurno ga niko nije zvao. Previše ga je javnost zazivala zadnjih mjeseci, a na Bakirovu štetu, taman posla da ga sad zove, da mu ukrade šou...VjecitiStudent wrote:Revizija bez Harisa S., zar je moguće?Banksy wrote:Izgleda. Primjećujem značajno poboljšanje statusa, i u narodu i međ' glasačima, nakon objave da se ide u traženje revizije.JoseMujica wrote:#JeSuisBakir
Gačani na aparatima...
To bi tek bio certifikat da je 100% ubleha u pitanju.Banksy wrote:Sigurno ga niko nije zvao. Previše ga je javnost zazivala zadnjih mjeseci, a na Bakirovu štetu, taman posla da ga sad zove, da mu ukrade šou...VjecitiStudent wrote:Revizija bez Harisa S., zar je moguće?Banksy wrote:
Izgleda. Primjećujem značajno poboljšanje statusa, i u narodu i međ' glasačima, nakon objave da se ide u traženje revizije.
Gačani na aparatima...
Šteta, da se pojavio, bio bi glavna zvijezda.
Banksy wrote:Izgleda. Primjećujem značajno poboljšanje statusa, i u narodu i međ' glasačima, nakon objave da se ide u traženje revizije.JoseMujica wrote:#JeSuisBakir
Gačani na aparatima...
Privatno je njen glavni cilj Don Neonko.JoseMujica wrote:šta ti je ba Izmetbey je to ...genetski urodžena harmonija za vake igrankeBanksy wrote:Izgleda. Primjećujem značajno poboljšanje statusa, i u narodu i međ' glasačima, nakon objave da se ide u traženje revizije.JoseMujica wrote:#JeSuisBakir
Gačani na aparatima...
Take me down to the Gacko city je javno precjenjena melodija jer je privatno njen glavni izvodžač Don Neonko himself na svojoj akustari
arzuhal wrote:'nači nastavak serendli sage i STAV-a i Kazaza, i njima sličnih...JoseMujica wrote:http://www.prometej.ba/clanak/osvrti/en ... rznje-2944Enver Kazaz: ERDOGANLUK I BAKIROVŠTINA – NACIONALISTIČKO USAVRŠAVANJE MRŽNJE
znaći, MUST READ!

Pa baš, da su sad neofašistički STAV i dosadni Kazaz u istoj ravni, nisu...arzuhal wrote:'nači nastavak serendli sage i STAV-a i Kazaza, i njima sličnih...JoseMujica wrote:http://www.prometej.ba/clanak/osvrti/en ... rznje-2944Enver Kazaz: ERDOGANLUK I BAKIROVŠTINA – NACIONALISTIČKO USAVRŠAVANJE MRŽNJE
znaći, MUST READ!

Naslijedit će ga Sebija.ljevoruki wrote:Znam da je pitanje naivno ali ipak da upitam:
Je li Bakir politicki mrtav? I hoce li na slobodi docekati penziju?
Ako jeste ko bi ga mogao naslijediti?
Ja mislim, nadam se, da je gotov i da ce zavrsiti u Zenici ili pobjeci iz BiH u Anadoliju.
Za nasljednika ne znam, ne vidim nikoga ko bi mogao, fudbalskim rjecnikom, napraviti razliku.
Not sure if serious or...sunceKOtepsija wrote:IZDRZI BAKIRE![]()