Bakir H. - Licnost dana u Avazu !!!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Kel'Thalas

Post by Kel'Thalas »

Jesu našli ko će im bit "ličnost dana" :roll: Al je definitivno da Fahro čini neke zahebane poslovne kalkulacije.
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

Sve u svemu, g*vno od novina, hvali g*vno od polupismenog "novinara". I?
Dolina avalona

Post by Dolina avalona »

mIRCerka wrote:
Teufik iz Los Angelesa wrote:ja sam to cuo od nekog ko je to cuo od novinara ftv.

klasicna mahalska. uostalom, pravi mahalac nikad ne odaje svoje izvore :D

ufff...znaci nisi mahalac...upravo si otkrio svoj izvor... :D

hajd zdravo..
Bakire, ako ikad pomislis preci u SDA ili SBiH, licno i osobno cu te zadaviti vlastitim rukama, jer si mi isuvise mio i drag.
Mislis, jer je novinarska perjanica SDP-a!! :-?
Napokon su maske pale, i sad priznajete da je SDP-ov privatni novinar!
Mora da i to spada u SDP-ovu gradjansku i demokratsku platformu! :-)
amarce

Post by amarce »

Vi svi raspravljate o bakiru i o 60 minuta a vecinom ga nevolite.Svake sedmice na forumu nikne nova tema,te bakir ovo,60min. ono.
Kad ga nevolite sto o njemu pisete.
mala-i

Post by mala-i »

Dolina avalona wrote:
mIRCerka wrote:
Teufik iz Los Angelesa wrote:ja sam to cuo od nekog ko je to cuo od novinara ftv.

klasicna mahalska. uostalom, pravi mahalac nikad ne odaje svoje izvore :D

ufff...znaci nisi mahalac...upravo si otkrio svoj izvor... :D

hajd zdravo..
Bakire, ako ikad pomislis preci u SDA ili SBiH, licno i osobno cu te zadaviti vlastitim rukama, jer si mi isuvise mio i drag.
Mislis, jer je novinarska perjanica SDP-a!! :-?

Napokon su maske pale, i sad priznajete da je SDP-ov privatni novinar!
znaci,ne moze joj biti mio i drag kao licnost :? :-)
DDR400

Post by DDR400 »

zena21 wrote:Nemam pojma, samo znam da mi je ova osoba plaho mrska :roll:
Slažem se. Sa nevađenjem Harisa iz usta i pušenjem Lagumdžiji postao je mnogima mrzak. Nebitno je i koga spominje koliko je bitna činjenica da nije profesionalac u svom poslu.
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Svasta... izgleda kijametski dan, dje je tu je... :D
Dont Let

Post by Dont Let »

Dolina avalona wrote: Napokon su maske pale, i sad priznajete da je SDP-ov privatni novinar!
Pa nisam znala da je sami vrh SDP-a na ovom forumu, pa još ovako nešto priznaje.

Samo SDP ili? :roll:
Grom iz vedra neba

Post by Grom iz vedra neba »

Jimmy_The_Saint wrote:Svi ljubitelji Bakira, tog umilnog dječarca sa inteligencijom Senada Hadžifejzovića, šarmom Adila Kulenovića i gardom Larry King Amanzamanpura, mislim da mogu odahnut'.

S.Š. spada u rijetke Ostale uposlene u Avazu. (Znam curu, Crnogorka :D) te kao takva očito pokatkad progura ponešto i za svoj groš.

A možda je, i kladim se u tisuću pfeninga, Fahro The Dragon naprosto shvatio da je Kibra postao znatno znatno moćniji sa svojim novim položajem, te mu nije zgoreg polaskati i pružiti felacio pomirenja.

Fahro jest bandit i ljakse, nekom odvratan manje, nekom više. Ali nije paglu. Nimalo.

Dakle neće Bakir mijenjat dres, sumnjam. Novinar koji jednom upadne u tal s udbom, iz tog tala teško može isplivati, osim k'o Risto Đogo, na kakvomgod vještačkom jezeru.

:D
:lol: :lol: :lol:
radeljas

Post by radeljas »

Grom iz vedra neba wrote:
Jimmy_The_Saint wrote:Svi ljubitelji Bakira, tog umilnog dječarca sa inteligencijom Senada Hadžifejzovića, šarmom Adila Kulenovića i gardom Larry King Amanzamanpura, mislim da mogu odahnut'.

S.Š. spada u rijetke Ostale uposlene u Avazu. (Znam curu, Crnogorka :D) te kao takva očito pokatkad progura ponešto i za svoj groš.

A možda je, i kladim se u tisuću pfeninga, Fahro The Dragon naprosto shvatio da je Kibra postao znatno znatno moćniji sa svojim novim položajem, te mu nije zgoreg polaskati i pružiti felacio pomirenja.

Fahro jest bandit i ljakse, nekom odvratan manje, nekom više. Ali nije paglu. Nimalo.

Dakle neće Bakir mijenjat dres, sumnjam. Novinar koji jednom upadne u tal s udbom, iz tog tala teško može isplivati, osim k'o Risto Đogo, na kakvomgod vještačkom jezeru.

:D
svaka cast jimmy za komentar. ja bih dodao samo da je dosla do razumjevanja izmedju prodanih dusha tj. ljudi u sluzbi politike ... sad ce kirba, uzvratiti fahri, utemeljitelju, na neki nacin ... to su nasi mediji, to je nasa drzava, pa nije cudo sto je stranka zagrabih i seljacina iz laktasha pobjednik izbora ... neka dio tala daju fahri i kirbi i dr. prodanim dushama
:lol: :lol: :lol:
hak

Post by hak »

Šalu na stranu ali puno je stvari da bi bile slučajnost.
-Avaz mu tepa
- Postavljen za urednika.....

A odnedavno je počeo govoriti "gledatelji" a uvijek je govorio "gledaoci".
Ovo pišem onim normalnim, koji nisu glasali za ove jahače apokalipse, koji nas usrećuju sve ove godine.
Daj bože na dobro, ali kako rekoh previše je da bi bila slučajnost.
Post Reply