Htjedoh ranije napisati,sačekajte koje su to novine objavile,ne treba trčati pred rudo,ali Bošnji je očito vrlo lako i jednostavno podvaliti bilo kakvu priču tipa ove(mogao sam je i ja sam napisati ili bilo ko),pa da na scenu stupe razne patriote,pljuvači..itd. Pa sve i da je istina ovo gore navedeno za Bajića,trebalo se sačekati da se to provjeri,potvrdi pa onda krenuti u "ofanzivu",a ne ovako isto ovce reagujete na prvu,pa onda kuku majko nisam tako mislio...Zato i jesmo gdje jesmo,rulja neorganizovana.....zalizani wrote:Preneseno sa drugog foruma WTFto je cista laz uvezi bajica sinoc sam s momkom prico kaze da on to nikad nije izjavijo..a ja momka licno poznajem i znam da to nije njegov nacin.to sto protiv bugarske nije igro svoju poziciju pa je pogrijesijo kod onog drugog primljenog gola to stoji pa je se malo raspravljo sa cirom sto se ovome vijerovatno nije svidilo..pa mu sad savez sprema patku uglavnom sve je cista laz...100posto pa da je to izjavijo ne bi nikad porico momak kaze vako sve je to savez zakuho mafijasiiiiiii veliki..a necemo zaboraviti da je bajic bijo prvi pravoslavac iz rs koji je zaigro za reprezentaciju tad u to vrijeme..savez mamuli vam vasu doce i vama kraj jednog dana..bog je veliki a camac za spasavanje je mali..
Bajic: BiH ne - RS da
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Šibicar
#26 Re: Bajic: BiH ne - RS da
- campa_xxx
#27 Re: Bajic: BiH ne - RS da
Ja znam da kad su mu hebavali majku po Beogradu on je i dalje igrao za repku, i isto mislim da je ovo izmisljotina...
- Epitop
-
paratrooper
#29 Re: Bajic: BiH ne - RS da
naravno da mu nije bilo jer je i on jedan od "izabranih" zbog kvote a ne kvaliteta.JThomas wrote:nevjerovatno![]()
dok je igrao, nije mu smetalo što novinari krpe sastav
-
dlfo
#30 Re: Bajic: BiH ne - RS da
Moj je jedini izbor reprezentacija BiH
Žao mi je što se moje ime koristi u prljave političke svrhe, kaže reprezentativac BiH...
18.09.2008. 08:00
Nakon što je u srbijanskoj štampi objavljen intervju sa Branimirom Bajićem, u kojem on kaže kako neće više igrati za reprezentaciju BiH te da će njegov izbor ubuduće biti Republika Srpska, javio nam se igrač njemačkog drugoligaša Koblenca želeći demantirati sve što je napisano.
- Nisam dao intervju "Sportskom žurnalu" niti "Glasu srpske". Odlučno demantiram da sam rekao kako više neću igrati za BiH, pogotovo zbog toga što me selektor jednom nije pozvao. Žao mi je što se moje ime koristi u prljave političke svrhe. Reprezentacija BiH moj je jedini izbor i uvijek sam joj na raspolaganju - rekao nam je Bajić.
Posljednji meč za BiH odigrao je protiv Bugarske, a selektor Miroslav Blažević nije ga zvao za susrete sa Španijom i Estonijom.
- Trenutno nisam izbor selektora, žao mi je i krivo mi je zbog toga. Žao mi je što sam ispao zbog jedne utakmice i ne mogu se pomiriti s tim. Nadam se da ću ubrzo zadobiti Blaževićevo povjerenje.
Reprezentaciji i Nogometnom savezu mogu samo reći hvala, jer sam, noseći dres BiH, stekao mnogo dobrih prijatelja, uživao igrajući i, na kraju, to mi je pomoglo pri prelasku u Koblenc. Ako me Blažević ne pozove za naredne utakmice, doći ću kao obični navijač i bodriti BiH - zaključio je Bajić.
Namjerna podvala
Bajić smatra kako je neko namjerno zloupotrijebio njegovo ime i trenutni status u reprezentaciji.
- Očigledno je da je neko namjerno želio podvaliti meni, ali i mojim prijateljima i suigračima. Što se tiče Republike Srpske, obaviješten sam da postoji spisak igrača koji su rođeni tamo i da se moje ime nalazi na njemu. To je sve što znam - rekao je Bajić.
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/m ... tacija-bih
Trebali smo sacekati da ovo ipak provjeri neko od nasih medija. Ocigledno je da mnogi zele pokvariti atmosferu u reprezentaciji. Svaka cast Branimire.
-
LongDong
#31 Re: Bajic: BiH ne - RS da
Hajmo pljuvači sa prve stranice ovog topica, da vidim kolektivno izvinjenje 
-
lunci
#32 Re: Bajic: BiH ne - RS da
je malo ste pozurili u osudi covjeka, vjerovatno jer je sam clanak odvratan..dlfo wrote:Moj je jedini izbor reprezentacija BiH
Žao mi je što se moje ime koristi u prljave političke svrhe, kaže reprezentativac BiH...
18.09.2008. 08:00
Nakon što je u srbijanskoj štampi objavljen intervju sa Branimirom Bajićem, u kojem on kaže kako neće više igrati za reprezentaciju BiH te da će njegov izbor ubuduće biti Republika Srpska, javio nam se igrač njemačkog drugoligaša Koblenca želeći demantirati sve što je napisano.
- Nisam dao intervju "Sportskom žurnalu" niti "Glasu srpske". Odlučno demantiram da sam rekao kako više neću igrati za BiH, pogotovo zbog toga što me selektor jednom nije pozvao. Žao mi je što se moje ime koristi u prljave političke svrhe. Reprezentacija BiH moj je jedini izbor i uvijek sam joj na raspolaganju - rekao nam je Bajić.
Posljednji meč za BiH odigrao je protiv Bugarske, a selektor Miroslav Blažević nije ga zvao za susrete sa Španijom i Estonijom.
- Trenutno nisam izbor selektora, žao mi je i krivo mi je zbog toga. Žao mi je što sam ispao zbog jedne utakmice i ne mogu se pomiriti s tim. Nadam se da ću ubrzo zadobiti Blaževićevo povjerenje.
Reprezentaciji i Nogometnom savezu mogu samo reći hvala, jer sam, noseći dres BiH, stekao mnogo dobrih prijatelja, uživao igrajući i, na kraju, to mi je pomoglo pri prelasku u Koblenc. Ako me Blažević ne pozove za naredne utakmice, doći ću kao obični navijač i bodriti BiH - zaključio je Bajić.
Namjerna podvala
Bajić smatra kako je neko namjerno zloupotrijebio njegovo ime i trenutni status u reprezentaciji.
- Očigledno je da je neko namjerno želio podvaliti meni, ali i mojim prijateljima i suigračima. Što se tiče Republike Srpske, obaviješten sam da postoji spisak igrača koji su rođeni tamo i da se moje ime nalazi na njemu. To je sve što znam - rekao je Bajić.
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/m ... tacija-bih
Trebali smo sacekati da ovo ipak provjeri neko od nasih medija. Ocigledno je da mnogi zele pokvariti atmosferu u reprezentaciji. Svaka cast Branimire.
koliko znam bajicu su prijetili da ce mu porodicu u bijeljini pobiti zato sto igra za bih, tako da ipak treba imati maximalni respect prema ovom momku...
- Murat Sabanovic
#33 Re: Bajic: BiH ne - RS da
sad se izvinite covjeku!!!!
potrcali ste da mu jebete sve po spisku ,a glavom niste ni sekunde razmislili da bi to mogla biti provokacija onih koji nas mrze.
potrcali ste da mu jebete sve po spisku ,a glavom niste ni sekunde razmislili da bi to mogla biti provokacija onih koji nas mrze.
-
klixober
#34 Re: Bajic: BiH ne - RS da
Ja se izvinjavam ako je to istina...ali zamislite...mozda je upravo taj tekst lazan i Bajic uopste nije demantirao onaj prvi tekst...kako cemo znati? Jedino ako vidimo na tv da on to prica.
-
dlfo
#35 Re: Bajic: BiH ne - RS da
Pa tekst je istinit. Bajic se jucer javio Avazu.
-
slavemaster
#36 Re: Bajic: BiH ne - RS da
ev za stomak se fatam
aj sad temu zatvorit ......
-
paratrooper
#37 Re: Bajic: BiH ne - RS da
sto se mene tice nemam se zbog cega izvinjvat , Bajic za moj pojam nije igrac za bilo koju reprezetaciju bar ne na mjestu gdje je igrao. Ubacili su ga eto da se napravi multietnicki tim. (mazda i ne bi bio los igrac na nekoj drugoj poziciji - to ne znam)Murat Sabanovic wrote:sad se izvinite covjeku!!!!
-
topmir
#38 Re: Bajic: BiH ne - RS da
Pa zar ima neko da vjeruje tom Avazu. 
-
lunci
#39 Re: Bajic: BiH ne - RS da
isto ko i glasu srpsketopmir wrote:Pa zar ima neko da vjeruje tom Avazu.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#40 Re: Bajic: BiH ne - RS da
E upravo jedan od 100 razloga sto se "CETNICI" pojavljuju u sve vecem broju je i pojava takvih ljudi kao sto si ti. I bio bih prestretan kad pored cetnika, ustasa i mundzosa u ovoj zemlji ne bi postojali ni takvi ljudi koji imaju tvoja poimanja i razmisljanja.CVIKERASH wrote:ako cemo realno o njemu(uz rizik da me izbace sa ovog foruma) on je CETNIK....
- bruce lee
#41 Re: Bajic: BiH ne - RS da
evo ja se javno izvinjavam, haman ipak nije odron od karaktera i nek se ne nosi u pm
otkud sam mogao znati da je patka, preneseno na svim sportskim portalima..
- Bihac_4_ever
#42 Re: Bajic: BiH ne - RS da
Ako cemo javno da dopuste da si ti Konj...hrasno38 wrote:CVIKERASH wrote:ako cemo realno o njemu(uz rizik da me izbace sa ovog foruma) on je CETNIK....
- zimzelen
#43 Re: Bajic: BiH ne - RS da
Slazem se. Lik je odigrao samo jednu jedinu partiju kako treba, onu sa Spanijom u Zenici, a ostalo bio - truba.bruce lee wrote:evo ja se javno izvinjavam, haman ipak nije odron od karaktera i nek se ne nosi u pmotkud sam mogao znati da je patka, preneseno na svim sportskim portalima..
Sretno mu. Mi nista nismo izgubili vec naprotiv - dobili.
- Meho Kodro
#44 Re: Bajic: BiH ne - RS da
Kakve savez ima veze sa BG stampom, u tom izmisljenom intervjuu se blatila BH reprezentacija, kako je atmosfera nikad gora (a i ptice sa grane vide da je nikad bolja, cuj pobjedjuju 7:0 a da ce atmosfera biti nikad gora), jednostavno nekim srpskim zutanjcima dosao ceif da malo popljuju po BIH i da naruse ovu najavu pozitive oko BH selekcijeto je cista laz uvezi bajica sinoc sam s momkom prico kaze da on to nikad nije izjavijo..a ja momka licno poznajem i znam da to nije njegov nacin.to sto protiv bugarske nije igro svoju poziciju pa je pogrijesijo kod onog drugog primljenog gola to stoji pa je se malo raspravljo sa cirom sto se ovome vijerovatno nije svidilo..pa mu sad savez sprema patku uglavnom sve je cista laz...100posto pa da je to izjavijo ne bi nikad porico momak kaze vako sve je to savez zakuho mafijasiiiiiii veliki..a necemo zaboraviti da je bajic bijo prvi pravoslavac iz rs koji je zaigro za reprezentaciju tad u to vrijeme..savez mamuli vam vasu doce i vama kraj jednog dana..bog je veliki a camac za spasavanje je mali..
Biti ce takvih udaraca jos, pogotovo ako reprezentacija nastavi sa dobrim igrama, biti ce ljubomore i zavisti, cuj da nece da igra za BIH a hoce za nekakvu RS koja godisnje moze jednom da igra sa Srbijom i gotovo...
-
gradska toplana
#45 Re: Bajic: BiH ne - RS da
Nakon Bajicevog demanta postoji samo jedna stvar da se covjeku izvinem-o zbog izjave.Licno sam prenaglio ali popustile zice jer dosta i previse je te hebade oko repke.Godinama nemozemo ugledati svjetlo nekog velikog takmicenja samo zbog par fukara i njihovih licnih interesa.Jos jednom respekt za Bajica. 
-
BaileyS
#46 Re: Bajic: BiH ne - RS da
Ipak ostaje istina da Bajic nije zelio igrati u utakmicama protiv Srbije, u prvoj na Kosevu zamijenjen nakon prvog poluvremena posto se 45 minuta gotovo izvinjavao Milosevicu sto ga cuva a u Beogradu je dobio postedu.
Ne pozivam na linc, znam da nije ni njima lako ali treba i to da se zna, za respekta sigurno nije.
Ne pozivam na linc, znam da nije ni njima lako ali treba i to da se zna, za respekta sigurno nije.
- zambaklija
#47 Re: Bajic: BiH ne - RS da
*** SPAM *** - Mnogo bure proteklih dana izazvala je izjava Branimira Bajića, potencijalnog bh. reprezentativca BiH, koji je odlučio da nastupa samo za selekciju RS. "Nisam dao intervju "Sportskom žurnalu" niti "Glasu srpske". Odlučno demantujem da sam rekao kako više neću igrati za BiH, pogotovo zbog toga što me selektor jednom nije pozvao", kazao je Bajić.
"Žao mi je što se moje ime koristi u prljave političke svrhe. Reprezentacija BiH moj je jedini izbor i uvijek sam joj na raspolaganju", kazao je Bajić za "Dnevni avaz", dodavši da mu je nastup u dresu sa državnim grbom prioritet.
"Reprezentaciji i Fudbalskom savezu mogu samo reći hvala, jer sam, igrajući za BiH, stekao mnogo dobrih prijatelja i na kraju mi je to pomoglo pri prelasku u Koblenc. Ako me selektor Miroslav Blažević ne pozove za naredne utakmice, doći ću kao obični navijač i bodriti BiH. Što se tiče Republike Srpske, obaviješten sam da postoji spisak igrača koji su rođeni tamo i da se moje ime nalazi na njemu. To je sve što znam", istakao je Bajić.
(24sata.info)
"Žao mi je što se moje ime koristi u prljave političke svrhe. Reprezentacija BiH moj je jedini izbor i uvijek sam joj na raspolaganju", kazao je Bajić za "Dnevni avaz", dodavši da mu je nastup u dresu sa državnim grbom prioritet.
"Reprezentaciji i Fudbalskom savezu mogu samo reći hvala, jer sam, igrajući za BiH, stekao mnogo dobrih prijatelja i na kraju mi je to pomoglo pri prelasku u Koblenc. Ako me selektor Miroslav Blažević ne pozove za naredne utakmice, doći ću kao obični navijač i bodriti BiH. Što se tiče Republike Srpske, obaviješten sam da postoji spisak igrača koji su rođeni tamo i da se moje ime nalazi na njemu. To je sve što znam", istakao je Bajić.
(24sata.info)
- vee-jay
#48 Re: Bajic: BiH ne - RS da
BaileyS wrote:Ipak ostaje istina da Bajic nije zelio igrati u utakmicama protiv Srbije, u prvoj na Kosevu zamijenjen nakon prvog poluvremena posto se 45 minuta gotovo izvinjavao Milosevicu sto ga cuva a u Beogradu je dobio postedu.
Ne, ne znas. Onome koga interesuje nek procita ne inetu u kakvoj se situaciji nalazio igrac U21 momcadi Njemacke Dejagah, kad ga je radi njegove (u potpunosti ljudske) odluke da ne igra protiv Izraela citava Njemacka napala. Dok se nije saznalo radi cega ta odluka. (Ni u tom slucaju nisam nakon toga cuo da mu se neko izvinio)
Ja sam ovim slucajem svoju lekciju naucio, premda se ne smatram prenaivnim covjekom.
-
nikad_izvini
#49 Re: Bajic: BiH ne - RS da
Iskreno.Bolje da nije želio igrati protiv Srbije nego da nam je zabio efektan autogolBaileyS wrote:Ipak ostaje istina da Bajic nije zelio igrati u utakmicama protiv Srbije, u prvoj na Kosevu zamijenjen nakon prvog poluvremena posto se 45 minuta gotovo izvinjavao Milosevicu sto ga cuva a u Beogradu je dobio postedu.
Ja sam napisao da sam se rasplako živ što nema Bajića, tako da se nemam kome izvinjavati
- cyprus
#50 Re: Bajic: BiH ne - RS da
Evo, izvinjajem se i ja. Obično ne trčim pred rudu, ne znam šta mi bi